alexvs650 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2021 Καλησπέρα στην παρέα ανοίγω καινούριο θέμα γιατί δεν βρήκα κάτι αλλο παρόμοιο. Από ότι καταλάβατε αφορά το μοντέλο (x110i) που είναι injection και έχει αισθητήρα λάμδα (λ). Ότι γράψω είναι από προσωπική εμπειρία και προσωπική άποψη. Το Μηχανάκι το αγόρασα τον 7 του 2019, το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα είναι το μικρο ντεπόζιτο που έχει 4lt μαζί με την ρεζέρβα, άλλα το σώνει η κατανάλωση του, όταν του πίνω το αίμα έχει κατανάλωση 2,1lt στα 100χλμ και όταν το πάω νορμάλ 1,8 με 1,9lt 100χλμ, το επόμενο είναι τα λάστιχα του (ΤΑ) λάτρεψα δεν έχω κάτι αλλο να πω. Στα πρώτα 1000χλμ δεν μου εμφάνισε κάτι το περίεργο (καινούριο μηχανάκι είναι τη να εμφάνιση!!........), η σφαλιάρα έπεσε όταν το πήγα για σέρβις, το αφήνω και πάω σε επίσημη αντιπροσωπία (παναθεμάμε), το αφήνω για μίση ώρα, πάω στο ταμείο για να πληρώσω και μου λένε 33 ευρώ!!!, τους ρώτησα έκπληκτος!! ΄΄ ειχε καποιο αλλο πρόβλημα???? χρειάστηκε κάτι αλλο εκτός από τα λάδια???΄΄ Όχι μου απάντησαν όλα καλά τόσο κάνει το σέρβις............ μου πέσαν τα αυτιά,,,,, πλήρωσα και έφυγα. Για να μην στα πολυλογώ το επόμενο σέρβις 4000χλμ το πήγα σε άλλη αντιπροσωπία που μου πήραν 40 ευρώ!!! για 750ml λάδι........... από τότε αλλάζω μόνος μου τα λαδάκια κάθε 2000χλμ και ησύχασα...... (ενημερωτικά για το tracer 900 η αντιπροσωπία μου ζητάει 50 ευρώ για αλλαγή λαδιών) Μέχρι σήμερα έχω 11000χλμ (ναι δεν κάνω πολλά) το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε είναι ότι θάμπωσαν η καθρέφτες και πάλι οι επίσημες αντιπροσωπείες μου ζάλισαν τον ερωτά για να τους αλλάξουν (μέσα στην εγγύηση)....!!!! Από μετατροπές που του έχω κάνει, δεν είναι κάτι το τρελό άπλα δίνω την δική μου πινελιά. 1 Δεν ξαναέβαλα τους καθρέφτες 2 Του έβαλα τα πίσω φλασάκια μέσα στο φανάρι 3 Του αφαίρεσα όλα τα αυτοκόλλητα 4 Άλλαξα την λάμπα μπροστά σε πιο λευκή όχι σε LED, του έκανα LED τις ψείρες μπροστά (έχω παραγγείλει να μου έρθουν σε μπλε) Για ότι θέλετε ρωτάτε και αν ξέρω σας ενημερώνω, αν και μέσα στο site υπάρχουν πολύ πιο ειδική και γνώστες από έμενα όσο άφορα το μηχανάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvs650 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 Χαιρετώ την παρέα ...... Μπήκε και η εξάτμιση στο μηχανάκι και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη εξάτμιση . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 ωραια η εξατμιση αλλα το βεσπινο πισω ακομα καλυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvs650 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος billv50s έγραψε: ωραια η εξατμιση αλλα το βεσπινο πισω ακομα καλυτερο χαχαχα ναι άλλα δεν βρίσκω άνθρωπο να έρθει να μου το δέσει......!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 σε τι σταδιο βρισκεται? με λιγη προσπαθεια το κανεις και μονος σου. ειναι πανευκολο αν εχεις 2-3 εργαλεια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvs650 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 Την 5/3/2021 at 1:39 ΜΜ, το μέλος billv50s έγραψε: σε τι σταδιο βρισκεται? με λιγη προσπαθεια το κανεις και μονος σου. ειναι πανευκολο αν εχεις 2-3 εργαλεια Πρέπει να το ξανά λύσω να του περάσω πάλι τις ντίζες (μαγκώνουν), να σφίξω το Ρουμπινέτο βενζίνης γιατί στάζει και να του βάλω καινουργιο αριστερό γκριπ γιατί το παλιό χάλασε. Το πρόβλημα μου είναι το εξής, θέλω να το ενεργοποιήσω πάλι (άλλα δεν το έχω), δεν μπορώ να το πάω σε καποιο συνεργείο γιατί δεν έχω κάπου να το φορτώσω και το κυριότερο δεν ξέρω κάποιον που να θέλει (επί πληρωμή φυσικά) να έρθει να το φτιάξει στον χώρο μου. Με ένα άτομο που είχα μιλήσει κάποια στιγμή (όνομα δεν λέω) μου ειπε ότι δεν τα αναλαμβάνουμε γενικά εκτός και αν το δώσεις για αναπαλαίωση, ώστε να βγάλουν καλό μεροκάματο, και για αυτο που θέλω εγώ, μου ειπε ότι έχει αρκετή δουλεια και δεν θα βγάλει τίποτα...... Με τα χρήματα που μου ζήταγαν για αναπαλαίωση προτίμησα να πάρω το παπάκι.....!!!! Αρα το έχω τοποθετημένο ευλαβικά στο γκαράζ..... όπως είδες!!! Πριν λήθη.......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 Πιστεύω οτι για βέσπες μπορείς να βρεις πολλούς οδηγούς στο google για το πως να λύσεις και να δέσεις πράματα μιας και έχουν ένα αρκετά μεγάλο fan base σαν μηχανάκια. Εγω στην θέση σου θα το έφτιαχνα σιγά σιγά μόνος μου. Δεν νομίζω να είναι τοοοσο δύσκολο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Πιστεύω οτι για βέσπες μπορείς να βρεις πολλούς οδηγούς στο google για το πως να λύσεις και να δέσεις πράματα μιας και έχουν ένα αρκετά μεγάλο fan base σαν μηχανάκια. Εγω στην θέση σου θα το έφτιαχνα σιγά σιγά μόνος μου. Δεν νομίζω να είναι τοοοσο δύσκολο. Πιστεύω οτι θα μπορούσες να εξηγήσεις στο φίλο μας τι χρήση και σημασία έχουν οι καθρέφτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Πιστεύω οτι θα μπορούσες να εξηγήσεις στο φίλο μας τι χρήση και σημασία έχουν οι καθρέφτες Μα εγω δεν ξέρω τίποτα για αυτό... Όχι πέρα απο την πλάκα, χρειάζονται, και όταν δούλευα ντελίβερι κατάλαβα πραγματικά τι σημασία έχουν στην κίνηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvs650 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 πριν 13 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Πιστεύω οτι θα μπορούσες να εξηγήσεις στο φίλο μας τι χρήση και σημασία έχουν οι καθρέφτες Οι καθρέφτες υπάρχουν για να μας ταλαιπωρούν όταν κινούμαστε ανάμεσα στα αμάξια .....!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος alexvs650 έγραψε: Οι καθρέφτες υπάρχουν για να μας ταλαιπωρούν όταν κινούμαστε ανάμεσα στα αμάξια .....!!!! Μόνο εγω δεν έχω βρει ποτέ σε καθρέπτη απο αυτοκίνητο; Ποτέ όμως. Δεν ξέρω αλλά πλέον αν τους βγάλω με τρομάζει λίγο η ιδέα να μην ξέρω τι υπάρχει απο πίσω. Πολύ πιο εύκολο το να κοιτάς τους καθρέπτες παρά να γυρνάς όλο το κεφάλι πίσω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvs650 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 πριν 41 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Μόνο εγω δεν έχω βρει ποτέ σε καθρέπτη απο αυτοκίνητο; Ποτέ όμως. Δεν ξέρω αλλά πλέον αν τους βγάλω με τρομάζει λίγο η ιδέα να μην ξέρω τι υπάρχει απο πίσω. Πολύ πιο εύκολο το να κοιτάς τους καθρέπτες παρά να γυρνάς όλο το κεφάλι πίσω. Αυτή είναι μια συζήτηση μεγαλύτερη και από το κυπριακό Παντός χωρις πλάκα ότι βολεύει τον κάθε έναν....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2021 Δεν πιστεύω οτι είναι θέμα βολικότητας, αλλά θέμα ασφάλειας...φαντάσου πχ σε κίνηση να γυρίσεις κεφάλι για να δεις πίσω πριν αλλάξεις λωρίδα και μέχρι να γυρίσεις μπροστά, ο μπροστινός να έχει πατήσει φρένο για τον χ ψ λόγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvs650 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2021 Για αυτο λέω ότι ΄΄Αυτή είναι μια συζήτηση μεγαλύτερη και από το κυπριακό΄΄ Πάντα κρατάμε απόσταση ασφάλειας από τον μπροστινό......!!!!! Δηλαδή εσύ θες να μου πεις ότι έχεις μηχανάκι και ότι ΔΕΝ κίνησε ανάμεσα στα αμάξια ? ότι ΔΕΝ κάνεις παράνομες προσπέρασης ? ότι βγάζεις φλας όποτε αλλάζεις λωρίδα και πολλά άλλα ....?????? Άρα το λογικό συμπέρασμα είναι ότι όλοι η οδηγοί μοτο είμαστε εκτεθειμένοι άλλοι λίγο άλλοι πολύ με τον έναν η με τον άλλον τρόπο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spacetrapper 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2021 Καλησπέρα φίλε, πάει καιρός από αυτό το topic αλλά τώρα το είδα και πρόσφατα πήρα το ίδιο παπί και θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με αυτά που έχεις γράψει. 1. Τα πίσω φλας που πετάγονται δεξιά και αριστερά τα αντικατέστισες με αυτά που είναι ενσωματωμένα μαζί με το πίσω φανάρι; Αν ναι, είναι εύκολη η διαδικασία; 2. Επειδή είμαι καινούριος σε αυτά δεν ξέρω αν εγώ που θέλω να του βάλω εξάτμιση πρέπει να ψάχνω για το συγκεκριμένο μοντέλο ή να ψάχνω οποιαδήποτε εξάτμηση για 110cc. Επίσης αν μπορείς να μου πεις μία γενική εντύπωση από την συγκεκριμένη εξάτμηση που του έβαλες, και αν σε βρίζει η γειτονιά όταν ανεβάσεις στροφές (κάτι που δεν θα προτειμούσα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος spacetrapper έγραψε: ή να ψάχνω οποιαδήποτε εξάτμηση για 110cc Δεν έχω το Astrea, αλλά για εξάτμιση, ναι καλό θα ήτανε να κοιτάξεις μια που να είναι για τον κυβισμό του μοτέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvs650 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2021 Την 5/5/2021 at 4:40 ΜΜ, το μέλος spacetrapper έγραψε: Καλησπέρα φίλε, πάει καιρός από αυτό το topic αλλά τώρα το είδα και πρόσφατα πήρα το ίδιο παπί και θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με αυτά που έχεις γράψει. 1. Τα πίσω φλας που πετάγονται δεξιά και αριστερά τα αντικατέστισες με αυτά που είναι ενσωματωμένα μαζί με το πίσω φανάρι; Αν ναι, είναι εύκολη η διαδικασία; 2. Επειδή είμαι καινούριος σε αυτά δεν ξέρω αν εγώ που θέλω να του βάλω εξάτμιση πρέπει να ψάχνω για το συγκεκριμένο μοντέλο ή να ψάχνω οποιαδήποτε εξάτμηση για 110cc. Επίσης αν μπορείς να μου πεις μία γενική εντύπωση από την συγκεκριμένη εξάτμηση που του έβαλες, και αν σε βρίζει η γειτονιά όταν ανεβάσεις στροφές (κάτι που δεν θα προτειμούσα). Καλημέρα Σορι τώρα είδα το μήνυμα σού Για να βάλεις τα φλασάκια μέσα στο φανάρι είναι εύκολο και φτηνό. Για να αλλάξεις εξάτμιση θα σου πρότεινα να πας σε μια από προτεκ η ρεισιτεκ λόγο του αισθητηρα λ που έχει το παπάκι. Όσο αφορά τον θόρυβο ....!!!! Με τον σιγαστήρα δεν κάνει θόρυβο αλλά χάνεις τελική, χωρίς τον σιγαστήρα θα το ευχαριστηθεις περισσότερο (ναι κάνει θόρυβο αλλά δεν είναι τόσο τραγικός). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2021 Στο δικό μου (Address) είτε με σιγαστήρα, είτε χωρίς ίδιες τελικές έβγαζε 100-110. Ίσα ίσα με τον σιγαστήρα δεν έχανε στις χαμηλές τράβηγμα. Το να κυνηγάς τελικές στο παπί είναι ανούσιο, γιατί το 4αρι σασμάν όσο να ναι σε περιορίζει σε αυτό. Στο παπί στα πλαίσια των "φθηνών" βελτιώσεων (γρανάζωμα πχ) εμένα προσωπικά με νοιάζει απλά να τραβάει καλύτερα. Τελική ότι και να κάνεις το ίδιο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες