Petmo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 Γεία σας. Πέτρος από Τρίπολη . Είμαι 54 ετών ηλεκτρολόγος σε σταθμό παραγωγής ενέργειας τα τελευταία 30 χρόνια. Κάτοχος ενός Τρανσαλπ 600 του 96. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 Γεια σου συνονοματε! Καλως ηρθες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 90's gang! Καλώς ήρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 Καλώς τον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 καλως ορισες! Και εγω εχω ενα transalp του 1994 , 400 cc made in japan και ειμαι συνταξιουχος ετων 70 (εβδομηντα). απο πειραια μερια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9713 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 Καλώς ήρθες φίλε με το Τρανσάλπ. Σε ζηλεύω, από την άποψη του πόσες ωραίες διαδρομές για μοτοσυκλέτα έχεις, από την Τρίπολη προς όλες τις κατευθύνσεις στην Πελοπόννησο. Τι προς Ναύπλιο πας, τι προς Λεωνίδιο, τι προς τα τρια ακρωτήρια, τι προς Γύθειο, τι προς Καλάβρυτα, τι προς Κορινθιακού μεριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες