Jump to content
Kostakis88

Καθυστέρηση δέματος ελτα

Recommended Posts

πριν 10 λεπτά, το μέλος Kostakis88 έγραψε:

Κάνε αναζήτηση και με αυτά τα site: https://parcelsapp.com/ & https://m.17track.net/el
Δείχνουν περισσότερες λεπτομέρειες, μπορεί να σου δείξουν την τοπική μεταφορική της Κίνας απο όπου μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με email, συνiστώ να κάνεις μετάφραση στα κινέζικα για οποιαδήποτε απορία. 

Μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα πράγματα, να μην έχει φύγει το πακέτο απο την Κίνα ακόμα, έχει τύχει και σε εμένα , ήταν ένα μήνα στην Κίνα, έστειλα email στα Κινέζικα στην τοπική μεταφορική και μετά απο μια βδομάδα έφυγε. Μπορεί το πακέτο να έχει αλλάξει tracking number. Μπορεί να έβαλες τα στοιχεία σου στα Ελληνικά και να μήν αναγνωρίζονται οι χαρακτήρες.

Το εκανα και μου έβγαλε στις 17/01 αναχωρηση απο Κινα και China post. 

To China post μου βγαζει αυτο

2021-01-17 14:48:16 CA Waiting for airline space
Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Την 4/3/2021 at 12:12 ΠΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Το εκανα και μου έβγαλε στις 17/01 αναχωρηση απο Κινα και China post. 

To China post μου βγαζει αυτο

2021-01-17 14:48:16 CA Waiting for airline space

Στείλε email στην China Post. (Αγγλικά & μεταφρασμένα κινέζικα απο google)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 3/3/2021 at 2:56 ΜΜ, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να καλείται στα ΕΛΤΑ και να ρωτάτε για τα δέματα σας. Θα σας πούνε ότι βλέπεται στο tracking. Ο όγκος ακόμα και υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι τεράστιος. Δεν είναι το ταχυδρομείο του χωριού μου να έχει πέντε πακέτα και να μου πει "ναι εδώ, ειναι έλα να το παραλάβεις".

Αυτό ακριβώς. Τα δικά μου που περιμένω χωρις τρακινγκ, πηγα στο ταχυδρομείο της πόλης μου και δεν τα είχαν. Την άλλη μέρα, έπιασα τον ταχυδρόμο και τον ρώτησα και μου ορκίστηκε οτι αν είχαν έρθει στο τοπικό ταχυδρομείο, θα τα μου τα χαν παραδώσει (δε θυμάμαι αν τον έβαλα να πει "Να νεκροφιλήσω τη μαμά και το μπαμπά", αλλά πάντως τον πίστεψα.) Στην Αττική είναι το μεγα κόλλημα με τ α δέματα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα dispute για να πάρω τα λεφτά μου πίσω, εξακολουθεί να είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο ενάμησι μήνα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 13/3/2021 at 6:59 ΜΜ, το μέλος Kostakis88 έγραψε:

Εκανα dispute για να πάρω τα λεφτά μου πίσω, εξακολουθεί να είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο ενάμησι μήνα. 

Εμενα αλλαξε status και μου λεει τωρα απο τα που περιμένω ηρθαν τα 3. Οποτε θα περιμενω καμια δεκαρια μερες ακομα. 

11/3/2021, 09:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα σήμερα υστερα απο 2,5 μηνες μου ηρθαν οι μανετες. 

Μενει τωρα να τις βαλω... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ να πω πως είχα καθυστέριση σε ενα δεματάκι με ένα αλμπουμ απο Αγγλία... Μου επέστρεψε τα χρήματα ο πωλητής, και εν τέλει ήρθε μετά απο 2 μήνες

Παράλληλα το είχα παραγγείλει εκ νεου απο Ρωσία και  ήρθε 15 νωριτερα ( ναι πλέον το έχω διπλό) 

Επίσης ένα aimouse που είχα παραγγείλει ήρθε και αυτό νωρίτερα κατα περίπου 1 μήνα. 

Γενικά παράπονο δεν έχω προσωπικά .

Αλλά ακούω πολλούς να έχουν παράπονα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω παραγγείλει από αρχές Φεβρουαρίου ένα πακέτο και είναι από της 24 Φεβρουάριου ΑΘΗΝΑ AMU δεν έχει κουνηθεί από εκεί..ξέρει κανείς αν έχει γίνει κάτι λάθος να χαθεί η κάτι τέτοιο? Η απλά καθυστέρηση?

Είναι από ebay Κίνα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα.. Έχω παραγγείλει από Γενάρη δέμα από Κίνα και περιμένω ακόμα.. Το τρακινγκ υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει; Αν ναι πως μπορώ να το βρω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος Μαριος3777 έγραψε:

Έχω παραγγείλει από αρχές Φεβρουαρίου ένα πακέτο και είναι από της 24 Φεβρουάριου ΑΘΗΝΑ AMU δεν έχει κουνηθεί από εκεί..ξέρει κανείς αν έχει γίνει κάτι λάθος να χαθεί η κάτι τέτοιο? Η απλά καθυστέρηση?

Είναι από ebay Κίνα 

Λογικά έχει κολλήσει λόγω φόρτου εργασίας. Όπως και να έχει, πριν την λήξη της προθεσμίας, κάνε dispute αν δεν έχεις παραλάβει. 99% θα έρθει, το θέμα είναι πότε.....

πριν 9 ώρες, το μέλος N.T έγραψε:

Καλησπέρα.. Έχω παραγγείλει από Γενάρη δέμα από Κίνα και περιμένω ακόμα.. Το τρακινγκ υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει; Αν ναι πως μπορώ να το βρω;

Αν έκανες παραγγελία Γενάρη, να το περιμένεις περίπου καλοκαίρι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περιμενω ledakia για το αυτοκινητο απο 17 Ιανουαριου (shipped απο Κινα). 

εχω σταματησει να εχω ελπιδες πως θα ερθουν :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σου δείχνει τι tracking?

Οι καθυστερήσεις είναι πρωτόγνωρες. Παραγγέλνω πάνω από 10 χρόνια από εξωτερικό. Αυτό που συμβαίνει είναι άνευ προηγουμένου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι απο τα φθηνα δεματα με free shipping χωρις tracking. 

δεν εχω ιδεα που μπορει να βρισκεται. η θα εχει κολλησει καπου στην Αθηνα η το εχουν καβατζωσει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σας πριν ένα μήνα έκανα μια παραγγελία από AliExpress από Πολλώνια κράτος Ε.Ε πήρα ένα μηχάνημα tattoo αξίας 150€ έχω όλα τα νούμερα αποστολής πριν μια εβδομάδα έφτασε στήν Αθήνα αερολιμένας Αθηνών θέλω να ρωτήσω οποίος ξέρει να μου πει θα έχω πρόβλημα αν περάσει τελωνείο θα κου ζητήσουν κάποιο έντυπο που γράφει ότι είμαι επαγγελματίας ταττουατζερ και τα σχετικά η θα το αφήσουν να περάσει αφού είναι από E.E πιστεύετε θα έχω τέτοιο πρόβλημα;

Καλησπέρα σας πριν ένα μήνα έκανα μια παραγγελία από AliExpress από Πολλώνια κράτος Ε.Ε πήρα ένα μηχάνημα tattoo αξίας 150€ έχω όλα τα νούμερα αποστολής πριν μια εβδομάδα έφτασε στήν Αθήνα αερολιμένας Αθηνών θέλω να ρωτήσω οποίος ξέρει να μου πει θα έχω πρόβλημα αν περάσει τελωνείο θα μου ζητήσουν κάποιο έντυπο που γράφει ότι είμαι επαγγελματίας ταττουατζερ και τα σχετικά η θα το αφήσουν να περάσει αφού είναι από E.E πιστεύετε θα έχω τέτοιο πρόβλημα; (Για προσωπική μου χρήση είναι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένα προβλήμα απλά το δέμα σου είναι σε ουρά ΙΚΑ η εφορίας , αλλά με σειρά από τις 12 το μεσημέρι  και όχι από τις 6 το πρωί.:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 15/4/2021 at 11:36 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε:

περιμενω ledakia για το αυτοκινητο απο 17 Ιανουαριου (shipped απο Κινα). 

εχω σταματησει να εχω ελπιδες πως θα ερθουν :biggrin:

Κάνε υπομονή , εγω προχθές παρέλαβα πράγματα απο Κίνα που είχα παραγγείλει στις 24 Δεκεμβρίου και το ένα χωρις tracking number

Τροποποιήθηκε από τον Kostakis88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα! Έχω παραγγείλει ένα δέμα από 25 Γενάρη από Κίνα eBay.. Το τρακινγκ δείχνει μέχρι και σήμερα "pre shipment info sent to Greece".. ξέρει κάποιος τι σημαίνει αυτό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kizomba χορεύεις;

Θα ανοίξουν όλες οι πόρτες, μπρος, πίσω, πλάι για να πάρεις το δέμα σου.

Θα το φέρει ο Κινέζος τρέχοντας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 10/2/2021 at 5:44 ΜΜ, το μέλος Kostakis88 έγραψε:

Έλαβα απάντηση απο τα ΕΛΤΑ

Δυστυχώς, το δέμα σας δεν έχει εισαχθεί ακόμα στο σύστημα εκτελωνισμού, συνεπώς η υπηρεσία μας δεν δύναται ακόμα να λάβει ενέργειες με κανέναν τρόπο, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές της. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να εισαχθεί στο σύστημα προς τελωνιακό έλεγχο/εκτελωνισμό, διαδικασία που δεν επιδέχεται παρεμβάσεων μιας και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας των ταχυδρομικών containers/σάκων. Λόγω μεγάλου όγκου δεμάτων, δεν μπορούμε να σας δώσουμε συγκεκριμένη χρονική τοποθέτηση εισαγωγής του δέματός σας προς τελωνιακό έλεγχο και καταγραφή από τα ΕΛΤΑ, συνεπώς θα πρέπει να περιμένετε.

Καλησπέρα μετά από ποσό διάστημα ξεκόλλησε το δέμα γιατί βρίσκομαι και εγώ σε αυτή την κατάσταση με δέμα κολλημένο 1 μήνα και έλαβα ακριβώς το ίδιο email σαν απάντηση . 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Μου έχει στείλει συγγενείς μια κάρτα γραφικών από Σκωτία! Ήρθε Ελλάδα σε 3ης μέρες, 18/08 την έστειλε 21/08 ηταν εδώ! Από 21/08 εως 31/08 ηταν στον αερολιμένα - κ.α.τ Αθηνών! Ετσι έγραφε στο tracking! Στις 31/08 μπήκε τελωνείο, κ απο τις 31/08 έως και σήμερα 14/09 ειναι στο τελωνείο!!!! Ένα γαμημενο δέμα το οποίο ήρθε απο άλλη χώρα στην Ελλάδα μέσα σε 3ης μέρες, κ μέσα στην ίδια την Ελλάδα μέχρι να έρθει Αιγάλεω έχουν περάσει 24 μέρες κ ακόμη να φύγει απο τελωνείο!! Είναι σοβαροί δλδ τώρα???? Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι να το πάρω? Πήρα τελωνείο τηλ. Καί τους ρώτησα να πάω να το πάρω,κ μου είπαν δύσκολο,κ καλά οτι δεν θα βρουν το δέμα και ότι αργεί γιατί υπάρχει σειρά  προτεραιότητας κ πρέπει να περάσουν τα στοιχεία για να βγεί από τελωνείο, πήρα κ στα ΕΛΤΑ κ ρώτησα το ίδιο να δω τι θα πουν,κ λένε οτι δεν μπορώ να πάω να το πάρω ο ίδιος! Ξέρετε τι μπορώ να κάνω να πάρω την κάρτα? Ενα PC , θέλω να φτιάξω, έχω ολα τα πράγματα κ περιμένω την κωλοκαρτα για να τον φτιάξω,κ με τους γιωταδες στο τελωνείο κ στα ΕΛΤΑ κάθομαι και περιμένω τόσο καιρό!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

@George.P μηχανη/μηχανακι/παπι/scooter, εχεις κατι απο αυτα?

το τοπικ, ανηκει στην σωστη Κατηγορία, Μπλα-μπλα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα