tselehub 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Καλησπερα, εχω ενα yamaha r6 με εξατμιση akrapovic megaphone με σιγαστηρα. Τα db με το σιγαστηρα ειναι στα σωστα ορια της μηχανης κατω απο 98db αλλα η εξατμιση οπου και να ψαξεις στο internet γραφει "not street legal" Ειναι νομιμη η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Εσένα πως σου ακούγεται με το σιγαστήρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 Ολες οι εξατμησεις εκτος μαμας αυτο γράφουν επανω "not street legal" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 (τροποποιήθηκε) Για να είναι street legal ένα σύστημα εξάτμισης πρέπει να πληρεί τα όρια θορύβου αλλά και εκπομπών ρύπου. Υπάρχουν after market εξατμίσεις που είναι street legal, έχουν το λεγόμενο homologation. Αν η δικιά σου λέει not street legal δε νομίζω πως έχει πολλά να συζητήσουμε. Πάντως σε σχέση με την αστυνομία αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι ο θόρυβος. Αν δεν είναι τόσο δυνατός μάλλον δε θα υπάρχει θέμα. Στο ΚΤΕΟ (όπου υποτίθεται ελέγχονται οι ρύποι) περνάνε σχεδόν όλα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2021 από τον pitapola 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tselehub 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 13 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Για να είναι street legal ένα σύστημα εξάτμισης πρέπει να πληρεί τα όρια θορύβου αλλά και εκπομπών ρύπου. Υπάρχουν after market εξατμίσεις που είναι street legal, έχουν το λεγόμενο homologation. Αν η δικιά σου λέει not street legal δε νομίζω πως έχει πολλά να συζητήσουμε. Πάντως σε σχέση με την αστυνομία αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι ο θόρυβος. Αν δεν είναι τόσο δυνατός μάλλον δε θα υπάρχει θέμα. Στο ΚΤΕΟ (όπου υποτίθεται ελέγχονται οι ρύποι) περνάνε σχεδόν όλα. Σταματησαν ενα φιλαρακι μου με την μηχανη μου και του ειπαν κατευθειαν, "τι εξατμιση ειναι αυτη...αυτη ειναι χωνι" επειδη ειναι GP στυλ. Ο ηχος εντομεταξυ ειναι ιδιος με την μαμα γιατι δν εχω βγαλει καταλυτες και τετοια...Και να μου πει να την αλλαξω γτ την επομενη θα την φαω. Γινεται αυτο? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 από τον tselehub Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Για να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο: 1) Αν φοράς τάπα, ο ήχος είναι σε ανεκτά για την κοινωνία επίπεδα. 2) Εχω τρεις μοτοσυκλέτες και ποτέ μα ποτέ σε τρία διαφορετικά ΚΤΕΟ δεν μου μέτρησαν τον ήχο. Οι δύο είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά η μία όχι. Πάλι όμως δεν ασχολήθηκαν. 3) Σε περίπτωση μπλόκου, μόνο αν η μονάδα ελέγχου έχει μετρητή ντεσιμπέλ, μπορεί να σε ελέγξει. Αν όχι, δεν υφίσταται το νομίζω ότι κάνει θόρυβο. Δεν χρειάζεται να είσαι προκλητικός απέναντι στα όργανα, απλά εξήγησε τους ότι αν θέλουν, πρέπει να σε μετρήσουν με τον νόμιμο τρόπο. Αν δεν διαθέτουν τα μέσα δεν μπορεί να γίνει έλεγχος και δεν μπορεί να βεβαιωθεί η παράβαση. Είναι σαν να σου λέει έτρεχες χωρίς να έχει μετρητή ταχύτητας. Αν παρόλα αυτά σε μετρήσουν και βρεθείς παράνομος, το όχημα κατάσχεται (δεν το θέλεις για τον λόγο ότι τα φορτώνουν όπως να'ναι και τα παρατάνε σε υπαίθρια πάρκινγκ) και για να το πάρεις πίσω πρέπει να βάλεις επί τόπου στο πάρκινγκ τους νόμιμη εξάτμιση. Επαναλαμβάνω ότι αν φοράς καταλύτη, τάπα και δεν προκαλείς (πχ περνάω από εκεί που ξέρω ότι έχει μπλόκο με κόφτες) δεν θα ασχοληθούν ακόμα και αν σε σταματήσουν. ΥΓ: Η πλειοψηφία των νέων αστυνομικών είναι παιδιά απλά, που ζουν με έναν βασικό μισθό, δείχνουν κατανόηση στους εργαζόμενους, δεν κόβουν κλήσεις για ψιλού πήδημα παρά μόνο αν έχουν εντολή από άνωθεν και ειδικά στους νόμιμους μοτοσυκλετιστές κάνουν αρκετά συχνά τα στραβά μάτια, μιας και πολλοί από αυτούς είναι και οι ίδιοι μοτοσυκλετιστές. Φυσικά και εμείς πρέπει να έχουμε ανάλογη συμπεριφορά. Αν με το που μας σταματήσουν αρχίσουμε τα κωλομπατσε θα με γράψεις, το σπίτι σου κλπ, ας μπούμε λίγο στην θέση τους και ας σκεφτούμε τι θα κάναμε εμείς. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κομπλεξικοι αλλά πλέον είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με το παρελθόν. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tselehub 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Για να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο: 1) Αν φοράς τάπα, ο ήχος είναι σε ανεκτά για την κοινωνία επίπεδα. 2) Εχω τρεις μοτοσυκλέτες και ποτέ μα ποτέ σε τρία διαφορετικά ΚΤΕΟ δεν μου μέτρησαν τον ήχο. Οι δύο είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά η μία όχι. Πάλι όμως δεν ασχολήθηκαν. 3) Σε περίπτωση μπλόκου, μόνο αν η μονάδα ελέγχου έχει μετρητή ντεσιμπέλ, μπορεί να σε ελέγξει. Αν όχι, δεν υφίσταται το νομίζω ότι κάνει θόρυβο. Δεν χρειάζεται να είσαι προκλητικός απέναντι στα όργανα, απλά εξήγησε τους ότι αν θέλουν, πρέπει να σε μετρήσουν με τον νόμιμο τρόπο. Αν δεν διαθέτουν τα μέσα δεν μπορεί να γίνει έλεγχος και δεν μπορεί να βεβαιωθεί η παράβαση. Είναι σαν να σου λέει έτρεχες χωρίς να έχει μετρητή ταχύτητας. Αν παρόλα αυτά σε μετρήσουν και βρεθείς παράνομος, το όχημα κατάσχεται (δεν το θέλεις για τον λόγο ότι τα φορτώνουν όπως να'ναι και τα παρατάνε σε υπαίθρια πάρκινγκ) και για να το πάρεις πίσω πρέπει να βάλεις επί τόπου στο πάρκινγκ τους νόμιμη εξάτμιση. Επαναλαμβάνω ότι αν φοράς καταλύτη, τάπα και δεν προκαλείς (πχ περνάω από εκεί που ξέρω ότι έχει μπλόκο με κόφτες) δεν θα ασχοληθούν ακόμα και αν σε σταματήσουν. ΥΓ: Η πλειοψηφία των νέων αστυνομικών είναι παιδιά απλά, που ζουν με έναν βασικό μισθό, δείχνουν κατανόηση στους εργαζόμενους, δεν κόβουν κλήσεις για ψιλού πήδημα παρά μόνο αν έχουν εντολή από άνωθεν και ειδικά στους νόμιμους μοτοσυκλετιστές κάνουν αρκετά συχνά τα στραβά μάτια, μιας και πολλοί από αυτούς είναι και οι ίδιοι μοτοσυκλετιστές. Φυσικά και εμείς πρέπει να έχουμε ανάλογη συμπεριφορά. Αν με το που μας σταματήσουν αρχίσουμε τα κωλομπατσε θα με γράψεις, το σπίτι σου κλπ, ας μπούμε λίγο στην θέση τους και ας σκεφτούμε τι θα κάναμε εμείς. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κομπλεξικοι αλλά πλέον είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με το παρελθόν. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου, να ρωτησω κατι τωρα. Αν πες οτι γινει μαλ***α και με σταματανε, δν εχουν db και ζηταω να γινει μετρηση και και και. Απλα παω βαζω την Μαμα και τελος? Εγω αμα θελει του την αλλαζω και επιτοπου στον δρομο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 από τον tselehub Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 Πώς ακριβώς θα την αλλάξεις επιτόπου???? Την κουβαλάς μαζί σου; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος tselehub έγραψε: Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου, να ρωτησω κατι τωρα. Αν πες οτι γινει μαλ***α και με σταματανε, δν εχουν db και ζηταω να γινει μετρηση και και και. Απλα παω βαζω την Μαμα και τελος? Εγω αμα θελει του την αλλαζω και επιτοπου στον δρομο. Το θεμα δεν ειναι να την αλλαξεις επι τοπου, αλλα αν κανει θορυβο? οποτε αν σε σταματήσουν, σωστα και θα σε γραψουν, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tselehub 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2021 πριν 20 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Πώς ακριβώς θα την αλλάξεις επιτόπου???? Την κουβαλάς μαζί σου; Οπου και αν ειμαι στην πολη, σε 2 λεπτα την εχω εκει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος tselehub έγραψε: Οπου και αν ειμαι στην πολη, σε 2 λεπτα την εχω εκει... Σε μικρή πόλη μένεις. Έστω... Από εμάς τι θέλεις τώρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Σε μικρή πόλη μένεις. Έστω... Από εμάς τι θέλεις τώρα; εχει πεσει βαρεμαρα ρε πετρο καταλαβε το το παιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2021 Την 2/2/2021 at 1:04 ΜΜ, το μέλος tselehub έγραψε: Αν πες οτι γινει μαλ***α και με σταματανε, δν εχουν db και ζηταω να γινει μετρηση και και και. Απλα παω βαζω την Μαμα και τελος? Εγω αμα θελει του την αλλαζω και επιτοπου στον δρομο. Παμπάλαιο ''πρόβλημα'' η μέτρηση στο δρόμο. Εκτος απο το ντεσιμπελόμετρο, χρειάζεται να τηρήσουν και τις αποστασεις μέτρησης, όπως και την περιοχη όπου θα γίνει (να μην εχει θόρυβο ή άλλες πηγες ήχου πχ. κυκλοφορια οχηματων) . Μπελαλίδικες και μη ασφαλείς διαδικασίες μέτρησης, σηκωνουν ένσταση απο μερους σου. Τα ΚΤΕΟ, κανουν αυτη τη δουλειά υποχρεωτικα ανα 2 ετη, και δεν ασχολειται κανείς. Οι μετρησεις με το αυτί και οι δηλώσεις ''ακουγεται, κανει σαματά,κλπ'' δεν στέκουν , ούτε βεβαιώνουν παράβαση. Φυσικα, θα σε ξεσκονίσουν και ΦΥΣΙΚΑ θα σε γραψουν για ΟΛΑ τα άλλα που τυχον βρουν. Και ΘΑ βρουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2021 Την 1/2/2021 at 8:02 ΜΜ, το μέλος tselehub έγραψε: Καλησπερα, εχω ενα yamaha r6 με εξατμιση akrapovic megaphone με σιγαστηρα. Τα db με το σιγαστηρα ειναι στα σωστα ορια της μηχανης κατω απο 98db αλλα η εξατμιση οπου και να ψαξεις στο internet γραφει "not street legal" Ειναι νομιμη η οχι? αυτη δεν ειναι εξατμιση ειναι μπουρι! δεν ειναι νομιμη! να εισαι προβλεπωμενος απο εξοπλισμο και ορια ταχυτητες. μη σπας το μηχανακι ασκοπα μεσα στην πολη. επι τοπου δεν αλλαζεις και δε ταπωνεις τπτ, αν εχεις φτασει εκει, υπομενεις τις συνεπειες των πραξεων σου. σοβαρα ομως, νομιμη η οχι σου αρεσει αυτο το κακασχημο πραγμα για εξατμιση μονο επειδη γραφει acrapovic? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tselehub 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: αυτη δεν ειναι εξατμιση ειναι μπουρι! δεν ειναι νομιμη! να εισαι προβλεπωμενος απο εξοπλισμο και ορια ταχυτητες. μη σπας το μηχανακι ασκοπα μεσα στην πολη. επι τοπου δεν αλλαζεις και δε ταπωνεις τπτ, αν εχεις φτασει εκει, υπομενεις τις συνεπειες των πραξεων σου. σοβαρα ομως, νομιμη η οχι σου αρεσει αυτο το κακασχημο πραγμα για εξατμιση μονο επειδη γραφει acrapovic? Σε αλλους αρεσει η hayabusa που για μενα ειναι οτι πιο ασχημο μηχανακι εχει κυκλοφορησει ποτε. Για εμενα αυτη η εξατμιση ειναι η πιο ομορφη ασχετως τι γραφει πανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος tselehub έγραψε: Σε αλλους αρεσει η hayabusa που για μενα ειναι οτι πιο ασχημο μηχανακι εχει κυκλοφορησει ποτε. Για εμενα αυτη η εξατμιση ειναι η πιο ομορφη ασχετως τι γραφει πανω... Αν ειναι να πηγαίνουμε με την ομορφιά της εξετμησης, τότε εγω να την βγαλω τελείως, γιατι δεν μου αρέσουν οι εξατμίσεις, με χαλάνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tselehub 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος nikoskallithea έγραψε: Αν ειναι να πηγαίνουμε με την ομορφιά της εξετμησης, τότε εγω να την βγαλω τελείως, γιατι δεν μου αρέσουν οι εξατμίσεις, με χαλάνε. εισαι τελειως εκτος θεματος. αν διαβασεις τα παραπανω μηνυματα θα καταλαβεις τι με ρωτησε. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2021 από τον tselehub Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) Με σιγαστήρα οι περισσότερες aftermarket είναι διακριτικες και δεν προκαλούν τους τροχαιους. Χωρίς τάπα είναι πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια οπότε σηκώνουν και τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Ειδικά σε μηχανες επιδόσεων. Κάθε φορά που με σταματούσαν με το 610 ξεταπωτο και να πετάει 20 πόντους φλόγα πίσω στα σκασιματα η συζήτηση ήταν ως εξής. Καλησπέρα.τι εξάτμιση είναι αυτή κάνει κακο χαμό. Εγώ να το παίξω πονηρός: εεεε πως τη μετρήσατε με το αυτί; Αυτός:είσαι σίγουρος θες να τη μετρήσουμε κανονικά; Εγώ...ε όχι εντάξει... Αυτός: βγάζει μπλοκακι με γράφει για όλα τα αλλα. Καλή συνέχεια κύριε. Το ταπωνα μετά για κάνα μήνα,μέχρι που το ξαναξεταπωνα,μέχρι που με γράφανε πάλι και το ξαναταπωνα κοκ. Αυτά παλιά βέβαια που λυσσαγα. Τώρα μόνο ταπωμενος και κύριος ειδικά σε κατοικημένες περιοχές και ακόμα πιο ειδικά σε ακατάλληλες ώρες. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2021 από τον Στέργιος Βήχος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες