miltosbla 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά.Πρόσφατα ήθελα να αναβαθμίσω ενα 50αράκι που έχω στην κατοχή μου.Θέλω να το κάνω ενα χαλαρό βολτάδικο 52mm-53mm-54mm.Τι υλικά θα χρειαστώ και απο τι άλλο μοτέρ θα ταιριάζουν πάνω στο μοτέρ του sprinter..Ευχάριστω προκαταβολικά για τον χρόνο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.898 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2021 Μισό κιλό αλεύρι τύπου 70% 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 15gr μαγιά και μισό ποτήρι νερό. Στα μηχανάκια συνήθως τα αποκαλούμε ανταλλακτικα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2021 το πιο απλο ειναι να παρεις ενα μοτερ ολοκληρο 125 να βαλεις πανω χωρις να πειραξεις βιδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.757 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Στα 210€ βρίσκεις Lifan 110 και τα καπάκια του Daytona ταιριάζουν πάνω. Το έχει κάνει φίλος σε 50αρι Sprinter. Το 110 μια χαρά είναι για χαλαρές βόλτες. Μην μπεις στην διαδικασία να ανοίξεις κάρτερ για μεγαλύτερα κυλινδροπίστονα κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miltosbla 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Εχω ενα lifan 110 αλλα θελω να το κανω ετσι!Ηαληθεια ειναι οτι το lifan ειναι κομπλε σε ταχυτητα-βενζινη αλλα ελεγα να το κανω με ανοιγμα καρτερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.757 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Αν έχεις λεφτά για "πέταμα" τσίμπα καλύτερα καλό κρανάκι και μπουφάν/γάντια θα πιάσουν και τόπο έτσι. Ενημερωτικά στο λέω: ο πατέρας μου είχε στρογγυλοφάναρο C50, το έκανε αρχικά 72cc και αργότερα με άνοιγμα κάρτερ κλπ το έκανε 105cc. Τελικά του κόλλησε γιατί δεν έφταναν τα λάδια μέσα στο κάρτερ. Τα 52,53,54 mm που αναφέρεις μαζί με αλλαγή στρόφαλου που πρέπει να γίνει θα αντιστοιχούν σε 100κατι κυβικά. Το δε κάρτερ είναι φτιαγμένο για 50αρι που σημαίνει οτι δέχεται συγκεκριμένες δυνάμεις απο την καύση, και μπορεί να πάρει συγκεκριμένη ποσότητα λαδιού. Επίσης με κάθε άνοιγμα κάρτερ, αύξηση κυβισμού κλπ προφανώς χάνεις αξιοπιστία. Θα έβαζα το Lifan πάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miltosbla 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2021 Την 16/1/2021 at 11:36 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Αν έχεις λεφτά για "πέταμα" τσίμπα καλύτερα καλό κρανάκι και μπουφάν/γάντια θα πιάσουν και τόπο έτσι. Ενημερωτικά στο λέω: ο πατέρας μου είχε στρογγυλοφάναρο C50, το έκανε αρχικά 72cc και αργότερα με άνοιγμα κάρτερ κλπ το έκανε 105cc. Τελικά του κόλλησε γιατί δεν έφταναν τα λάδια μέσα στο κάρτερ. Τα 52,53,54 mm που αναφέρεις μαζί με αλλαγή στρόφαλου που πρέπει να γίνει θα αντιστοιχούν σε 100κατι κυβικά. Το δε κάρτερ είναι φτιαγμένο για 50αρι που σημαίνει οτι δέχεται συγκεκριμένες δυνάμεις απο την καύση, και μπορεί να πάρει συγκεκριμένη ποσότητα λαδιού. Επίσης με κάθε άνοιγμα κάρτερ, αύξηση κυβισμού κλπ προφανώς χάνεις αξιοπιστία. Θα έβαζα το Lifan πάνω... Εννοείται εξοπλισμό έχω αγοράσει πριν ακόμα πάρω το 1ο μηχανάκι.Δουλεψα το καλοκαίρι και για να "πείσω" την μάνα μου για να το πάρω πρώτα αγόρασα εξοπλισμό για να δείξω υπευθυνότητα.Βεβαια πάντα τα φοράω .Όσο για το lifan έχω χρησιμοποιήσει καλό είναι σαν μοτέρ αλλά όλοι το κοροϊδεύουν και δεν ξέρω τον λόγο.Εγω παντός κάτι παραπάνω δεν χρειάζομαι από τα 80+ που δίνει το lifan με ένα 20αρι καρμπυρατέρ που εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miltosbla 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2021 Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα ένα καρμπυρατέρ 20άρι shark.το πάω σπίτι και μετά συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει να πάρω λαιμό.αλλά έχω στην κατοχή μου ένα από 18αρι καρμπυρατέρ και ένα από 21.πρέπει ο λαιμός σου είναι αποκλειστικά το ίδιο νούμερο με το καρμπυρατέρ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος miltosbla έγραψε: αλλά όλοι το κοροϊδεύουν και δεν ξέρω τον λόγο Θα σου πω εγώ τον λόγο, επειδή είναι Lifan πριν 11 ώρες, το μέλος miltosbla έγραψε: Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα ένα καρμπυρατέρ 20άρι shark.το πάω σπίτι και μετά συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει να πάρω λαιμό.αλλά έχω στην κατοχή μου ένα από 18αρι καρμπυρατέρ και ένα από 21.πρέπει ο λαιμός σου είναι αποκλειστικά το ίδιο νούμερο με το καρμπυρατέρ; Για να κουμπώσει "γάντι" ναι πρεπει να είναι ίδιο νούμερο! Περα πλάκας περι του lifan κτλπ, σε σχέση με το να πειράξεις το 50άρι μοτέρ εννοείται να βάλεις το Lifan επάνω, το αποτέλεσμα θα είναι και πιο δυνατό και πιο αξιόπιστο, και μην σε πειράζει που είναι Lifan και όλοι το κοροιδεύουν (επειδή είναι Lifan) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.757 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 Ναι και εμένα πιο παλιά με πείραζε που τα Address τα κοροϊδεύαν γιατί δεν πάνε τόσο όσο τα Crypton-X τα φτιαγμένα GLX κλπ. Και καλά "τάφος", "δεν πάει βήμα" κλπ και ας έχει ακριβώς ίδια γκάζια με ένα Innova injection, Daytona Sprinter κλπ. Αλλά τώρα που κοντεύω τα 23 δεν με νοιάζει, τότε που ήμουν 18μιση-19 χρονών με πείραζε. Αν εσένα σε καλύπτει καλά το Lifan κλαίν μάιν τι σου λένε. Να στο πω πιο λαϊκά: χέσε την γνώμη των υπολοίπων. Και τα Daytona κινέζικα είναι αλλά έχουν κάνει μπόλικες πωλήσεις. Επίσης Lifan 110 μοτέρ έχω δει άπειρα έξω. Τίμιο μοτεράκι είναι, βάλτο πάνω και καλές βόλτες. Για το καρμπυρατέρ πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο νούμερο ο λαιμός. Ψάξε για λαιμό 20mm, δεν νομίζω να σου κοστίσει πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miltosbla 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ναι και εμένα πιο παλιά με πείραζε που τα Address τα κοροϊδεύαν γιατί δεν πάνε τόσο όσο τα Crypton-X τα φτιαγμένα GLX κλπ. Και καλά "τάφος", "δεν πάει βήμα" κλπ και ας έχει ακριβώς ίδια γκάζια με ένα Innova injection, Daytona Sprinter κλπ. Αλλά τώρα που κοντεύω τα 23 δεν με νοιάζει, τότε που ήμουν 18μιση-19 χρονών με πείραζε. Αν εσένα σε καλύπτει καλά το Lifan κλαίν μάιν τι σου λένε. Να στο πω πιο λαϊκά: χέσε την γνώμη των υπολοίπων. Και τα Daytona κινέζικα είναι αλλά έχουν κάνει μπόλικες πωλήσεις. Επίσης Lifan 110 μοτέρ έχω δει άπειρα έξω. Τίμιο μοτεράκι είναι, βάλτο πάνω και καλές βόλτες. Για το καρμπυρατέρ πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο νούμερο ο λαιμός. Ψάξε για λαιμό 20mm, δεν νομίζω να σου κοστίσει πολύ. Ναι δίκιο έχεις σε ευχαριστώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες