victoras 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρόνια σε όλους... Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση ... Είναι να περάσω κτεο και έχω την μηχανή SUZUKI GSR 600A K08 και έχω βάλει εξάτμιση DOMINATOR χωρίς σιγαστήρα και θα ήθελα να αν μπορώ να περάσω χωρίς σιγαστήρα γιατί πρέπει να αγοράσω και δεν θα προλάβει να έρθει . ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9667 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 (τροποποιήθηκε) Βάλε ένα db Killer, είναι -σχετικά- φτηνά, τα βρίσκεις εύκολα, και μπορείς να φτιάξεις κιόλλας σε ένα σιδερά. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4561 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 Στα περισσοτερα ΚΤΕΟ δε θα ασχοληθουν καν. Μπορεις να πας να ρωτησεις και τους τεχνικους χυμα στο ΚΤΕΟ να δεις που να το πας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
victoras 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.. θα σου πω αύριο πόσα DB θα μου βγάλει στο ρελαντί ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
victoras 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 06:36 PM καλησπέρα σας το μέτρησα σήμερα που το έπλυνα και μου έγραψε 89db και στην άδεια λέει 91db (μιλάμε πάντα για 6.000στροφές ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες