Jump to content

Recommended Posts

πριν 6 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Σε δοκιμή πάντως χθές τελικά μπαίνω σε 54ν,dainese και spidi που τα νούμερα αντιστοιχούν σε Ευρωπαίους αναβάτες.

Οπότε οικονομία να μαζέψουμε κάνα ψιλό για αγορά φόρμας καθώς οι επιλογές είναι πιο λίγες και οι τιμές πιο υψηλές.

Ούτως η άλλως δεν βιάζομαι.

Οι διαφορές σε σχέση με φόρμες motard γνωρίζουμε ποιες είναι;;; πχ Ξύστρες ;

με τον ορο undersuit δε παιζει να βρεις τπτ Ελλαδα, οι περισσοτεροι δε το γνωριζουν καν. κατι τετοιο θες https://www.skroutz.gr/s/21864164/Dainese-D-Core-Air-Suit-Black.html

Την 6/1/2021 at 1:21 ΜΜ, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Πάντως αν είσαι σε νούμερο φόρμας στο 50 έχεις περισσότερες επιλογές σε καινούργιες και μεταχειρισμένες .

Εγώ νομίζω πάω για 52-54 ανάλογα την εταιρεία....αυτά τα βάρη φταίνε.

Για αυτες εδώ κοιτάω

https://www.car.gr/parts/view/31881211-pwleitai-forma

https://www.car.gr/parts/view/32237708-dermatini-stoli-oloswmi-rs-taichi-54-noymero

η 2η φενεται καλη, αλλα να ξερεις ειναι παλιο "design" απο προστασια κτλ (οχι οτι θα εχεις θεμα βεβαια). ισως σε παιρνει και λιγο ψαλιδι.

αρχαριος ο οποιος δε θελει να δωσει πολλα $$ κατι τετοιες φορμες ειναι μια χαρα. θα σε καλυψουν πληρως.

πριν 5 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε:

Διαφορετικό κόψιμο.

Οι SSαδικες είναι για να είσαι "σκυφτός", οι μοταρντίσιες για να είσαι "όρθιος".

Στα ξένα διαβάζω ότι κάποιοι πηγαίναν και ένα νούμερο πάνω όταν επρόκειτο για SM μοτό και φόρμα SS.

παρομοιες ειναι, απλα στις sm δεν εχουν τη "καμπουρα" πισω και δεν ειναι τσιτα στενες.

προσωπικα δεν βρησκω λογο να παρει καποιος φορμα την οποια τη βγαζει η χ, ψ εταιρια σαν sm. 

πριν 5 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Οι πιο γνωστές που έχω δει σε motard είναι της MVD (παράδειγμα) , και από όσο καταλαβαίνω, είναι περισσότερο διάτρητες και λιγότερο σφιχτές από τις κλασσικές στολές, ώστε να σου δίνουν περισσότερη ελευθερία κίνησης, κάτι σαν μίξη κλασσικής στολής και εξοπλισμού MX δηλαδή.

SMF fan detected ?

σωστος! ειναι διατρυτες και λιγο πιο ανετες. χονδρικα, σαν mx αλλα δερματινη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

spacer.png

"Γίναμε" και εμείς, χάρη στα απαράμιλλα αντανακλαστικά του @pitapola.
Όπως λένε και στα oscar, "τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει χωρίς την βοήθεια του". ?

Φόρμα από αυθεντικό δέρμα αμετανόητου "χοντάκια" 1.3 χιλιοστά.... ?????

Πάμε να σοβαρευτούμε λίγο.

Παλιό σχέδιο της Spyke No 52, χωρίς καμπούρα, σε αρκετά καλή κατάσταση, που μου έκατσε "λουκούμι" με προστασίες CE. (Level 2, αν θυμάμαι σωστά)
Περίεργο πράγμα, γιατί βάση καταλόγου μεγεθών ήμουν κάπου ανάμεσα σε 50 και 52 και μάλλον πιο κοντά στο 50.
Γνώμη μου είναι καλύτερα δοκιμή πριν την αγορά, αν υπάρχει δυνατότητα, ειδικά για όσους ξεφεύγουν από το μέσο σωματότυπο.
Μια πρόχειρη ζύγιση έδειξε βάρος φόρμας 4+ kg, το οποίο μου φάνηκε αρκετό.
Αν θέλουν και οι υπόλοιποι ας δώσουν βάρος της δικιά τους για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.
Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν είναι διάτρητη όποτε όταν αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός.... "τον ήπιαμε"?

Μποτάκια SIDI σε μέτρια κατάσταση, αλλά για το διαθέσιμο μπάτζετ και τη "φάση" που είμαι μια χαρά είναι.

Άντε τώρα να βρούμε και κάνα μηχανάκι της προκοπής.?

Τροποποιήθηκε από τον Canardo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θελω να την ζυγισω ρε συ, οπως δεν θελω να ζυγισω και το μπαντιτ θα απογοητευτω ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι αυτός ο pitapola; Σε κάθε νήμα τον επευφημούν!

Ωραία στολή ρε @Canardo.

Με γεια! Σου είχα πει λες και έχει ραφτεί για σένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αναζήτηση για φόρμα συνεχίζεται, κάποιες"ευκαιρίες" σε μεταχειρισμένη πάντα, δεν τις πρόλαβα, αλλά δεν βιάζομαι όπως έγραψα,μας έχει φάει και η αναστολή που έχει πάει τα οικονομικά πίσω.

Anyway μάλλον για εδώ είμαι..

https://www.car.gr/parts/view/33911943-dainese-grey-white-size-52

Φαίνεται σε αρκετά καλή κατάσταση ,ο άνθρωπος την έχει σε θήκη, έχει και το σετ καθαρισμού-συντηρησης, μοντέλο νομίζω 15'

Μιλήσαμε και λογικά θα ανέβει σε 2 βδομάδες περίπου Αθήνα,να γλυτώσω και μεταφορικά ,στα 270€

Έχω δει και αυτήhttps://www.car.gr/parts/view/36789067-dermatini-forma-eleveit-54

αλλά δεν νομίζω,η τιμή πάντως είναι καλή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Η αναζήτηση για φόρμα συνεχίζεται, κάποιες"ευκαιρίες" σε μεταχειρισμένη πάντα, δεν τις πρόλαβα, αλλά δεν βιάζομαι όπως έγραψα,μας έχει φάει και η αναστολή που έχει πάει τα οικονομικά πίσω.

Anyway μάλλον για εδώ είμαι..

Φαίνεται σε αρκετά καλή κατάσταση ,ο άνθρωπος την έχει σε θήκη, έχει και το σετ καθαρισμού-συντηρησης, μοντέλο νομίζω 15'

Μιλήσαμε και λογικά θα ανέβει σε 2 βδομάδες περίπου Αθήνα,να γλυτώσω και μεταφορικά ,στα 270€

Έχω δει και αυτήhttps://www.car.gr/parts/view/36789067-dermatini-forma-eleveit-54

αλλά δεν νομίζω,η τιμή πάντως είναι καλή.

εγω στην θεση σου θα κοιτουσα ebay παντως. Αφου εχεις τον χρονο με το μερος σου μπορεις να βρεις διαμαντια ειδικα σε δημοπρασιες.

προσωπικο παραδειγμα σε μια απο τις στολες που πηρα, τιμη καινουργιας 1500, τιμη αγορας 380 σπιτι μου χωρις ουτε ενα σημαδακι. 

Οτι εχω παρει ειναι απο εκει. Ολα απο το πανω ραφι με τιμες υπερβολικα χαμηλες. Βεβαια θελει αρκετη υπομονη.

Σημαντικο tip μην ψαχνεις κλασσικα σχεδια. Δεν προκειται να τα παρεις ποτε φθηνα.

Παραδειγμα η aplinestars supertech μποτες που ειχα παρει τζαμπα τελειως ηταν ενα συλλεκτικο μοντελο του Mark με την σημαια τις αμερικης. Τρεχα γυρευε...

ψαξτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 52 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε:

εγω στην θεση σου θα κοιτουσα ebay παντως. Αφου εχεις τον χρονο με το μερος σου μπορεις να βρεις διαμαντια ειδικα σε δημοπρασιες.

προσωπικο παραδειγμα σε μια απο τις στολες που πηρα, τιμη καινουργιας 1500, τιμη αγορας 380 σπιτι μου χωρις ουτε ενα σημαδακι. 

Οτι εχω παρει ειναι απο εκει. Ολα απο το πανω ραφι με τιμες υπερβολικα χαμηλες. Βεβαια θελει αρκετη υπομονη.

Σημαντικο tip μην ψαχνεις κλασσικα σχεδια. Δεν προκειται να τα παρεις ποτε φθηνα.

Παραδειγμα η aplinestars supertech μποτες που ειχα παρει τζαμπα τελειως ηταν ενα συλλεκτικο μοντελο του Mark με την σημαια τις αμερικης. Τρεχα γυρευε...

ψαξτο.

Είχα τσεκαρει  2 φορές  και δεν είχα βρει κάτι,θα το ψάξω πάλι μήπως...

Έχω ταβάνι τα 300€ για αγορά πάντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Just a heads up, η συγκεκριμενη φορμα δεν ειναι του '15 σε καμια περιπτωση. Με το που ειδα τις παλιες ξυστρες της dainese (τις στρογγυλες) καταλαβα πως σιγουρα μιλαμε για προ 2010 μοντελο. Με λιγη αναζητηση βρηκα οτι προκειται για το μοντελο Dainese Flanker και ειναι του 2007. link 1    link2

Μπορει βεβαια ο ανθρωπος να την πηρε σαν στοκ πολυ αργοτερα. Και η αληθεια ειναι οτι τα δερματα εκεινων των στολων δεν τα βρισκεις στις σημερινες. Καλες αγορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Είχα τσεκαρει  2 φορές  και δεν είχα βρει κάτι,θα το ψάξω πάλι μήπως...

Έχω ταβάνι τα 300€ για αγορά πάντως

για να βρεις οντως κατι καλο δεν πρεπει να κοιτας μια και τερμα. Χρειαζεται να μπαινεις αρκετα συχνα. 

Εγω ας πουμε μπαινω 10 λεπτα σχεδον καθε μερα...

πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε:

Μπορει βεβαια ο ανθρωπος να την πηρε σαν στοκ πολυ αργοτερα. Και η αληθεια ειναι οτι τα δερματα εκεινων των στολων δεν τα βρισκεις στις σημερινες. 

Καλα δεν νομιζω. Απλα πρεπει να τα πληρωσεις αρκετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Just a heads up, η συγκεκριμενη φορμα δεν ειναι του '15 σε καμια περιπτωση. Με το που ειδα τις παλιες ξυστρες της dainese (τις στρογγυλες) καταλαβα πως σιγουρα μιλαμε για προ 2010 μοντελο. Με λιγη αναζητηση βρηκα οτι προκειται για το μοντελο Dainese Flanker και ειναι του 2007. link 1    link2

Μπορει βεβαια ο ανθρωπος να την πηρε σαν στοκ πολυ αργοτερα. Και η αληθεια ειναι οτι τα δερματα εκεινων των στολων δεν τα βρισκεις στις σημερινες. Καλες αγορες.

Το 14'-15' την πήρε όπως μου είπε.

Όπως είδα την πουλάνε ελάχιστα μαγαζιά ακόμα.

Πάντως είσαι λαγωνικό ρε συ χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε:

για να βρεις οντως κατι καλο δεν πρεπει να κοιτας μια και τερμα. Χρειαζεται να μπαινεις αρκετα συχνα. 

Εγω ας πουμε μπαινω 10 λεπτα σχεδον καθε μερα...

Καλα δεν νομιζω. Απλα πρεπει να τα πληρωσεις αρκετα.

Και εγώ από eBay έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα για το αμάξι και την μηχανή.

Γενικά στο eBay έχει και πολύ μουφα -αντιγραφες σε καινούργιες στολες.

Το θέμα είναι ότι βαρανε  στα μεταφορικά, ξέρουμε αν περνάνε  και τελωνείο;;

Στα +-400€ έχεις επιλογές για καινούργια στολή και στην Ελλάδα, απλά δεν υπάρχει λόγος για εμένα να ανεβάσω το budget.

Για αυτό η συγκεκριμένη dainese στην συγκεκριμένη κατάσταση που βρίσκεται στα 250-270€ για εμένα φαντάζει καλή επιλογή.

Will see

Τροποποιήθηκε από τον Ratamahatta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Και εγώ από eBay έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα για το αμάξι και την μηχανή.

Γενικά στο eBay έχει και πολύ μουφα -αντιγραφες σε καινούργιες στολες.

Το θέμα είναι ότι βαρανε  στα μεταφορικά, ξέρουμε αν περνάνε  και τελωνείο;;

Στα +-400€ έχεις επιλογές για καινούργια στολή και στην Ελλάδα, απλά δεν υπάρχει λόγος για εμένα να ανεβάσω το budget.

Για αυτό η συγκεκριμένη dainese στην συγκεκριμένη κατάσταση που βρίσκεται στα 250-270€ για εμένα φαντάζει καλή επιλογή.

Will see

Οι μουφες φαινονται.

Εγω δεν ειπα να ανεβασεις τα λεφτα που θελεις να δωσεις. Απλα ειπα ισως μια εναλλακτικη που χρησιμοποιω εγω και ισως σε βοηθησει.

Οι τιμες που ανεφερα ηταν ποσο τα πηρα εγω.

μεταφορικα συνηθως τα γραφουν αλλιως επικοινωνεις με τον πωλητη. Τελωνιο δεν γνωριζω.

Για την dainese τωρα στην θεση σου δεν θα την κοιτουσα καθολου. Νομιζω πως δεν ειναι διατρητη.

Παρε οσο πιο διατρητη μπορεις να βρεις. Στην ελλαδα ειμαστε. Θα το μετανιωσεις με την πρωτη φορα που θα την βαλεις και εχει πανω απο 25 βαθμους.

Αυτα. Καλες αγορες!!!

Τροποποιήθηκε από τον giorgos.boun

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος giorgos.boun έγραψε:

Οι μουφες φαινονται.

Εγω δεν ειπα να ανεβασεις τα λεφτα που θελεις να δωσεις. Απλα ειπα ισως μια εναλλακτικη που χρησιμοποιω εγω και ισως σε βοηθησει.

Οι τιμες που ανεφερα ηταν ποσο τα πηρα εγω.

μεταφορικα συνηθως τα γραφουν αλλιως επικοινωνεις με τον πωλητη. Τελωνιο δεν γνωριζω.

Για την dainese τωρα στην θεση σου δεν θα την κοιτουσα καθολου. Νομιζω πως δεν ειναι διατρητη.

Παρε οσο πιο διατρητη μπορεις να βρεις. Στην ελλαδα ειμαστε. Θα το μετανιωσεις με την πρωτη φορα που θα την βαλεις και εχει πανω απο 25 βαθμους.

Αυτα. Καλες αγορες!!!

.Αν και νόμιζα ότι είχα ρωτήσει, έστειλα ένα μνμ για εξακρίβωση και έχεις δίκιο δεν είναι διάτρητη οπότε άκυρη καθώς εννοείται ότι χρειάζεται να είναι διάτρητη, κρίμα γιατί αύριο θα ανέβαινε Αθήνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά την αγορά δερμάτινου μπουφάν έψαχνα για παντελόνι ώστε να μπορώ να τα συνδυάσω.

Οι τιμές ψηλά και ένα που βρήκα,σε πολύ καλή τιμή, δεν κατάφερνα να συνεννοηθώ.

Χθες τσεκαρω στο car και βρίσκω φόρμα που με καλύπτει πιστεύω σαν νούμερο.

Παρασκευή θα πάω να την δοκιμάσω και αν είναι οκ την πήρα.

Λεπτομέρειες δεν γράφω μην το γκαντεμιασω αλλά θα γελάσετε σίγουρα με την τιμή.

Τροποποιήθηκε από τον Ratamahatta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω πλέον στην κατοχή μου την φόρμα.

Εταιρεία MBW, τσέχικη, μοντέλο του 2009 νομίζω.

Τα αρνητικά, τα αφρώδες προστατευτικά σε ώμους-αγκωνες-γονατα έχουν κοπεί και χρειάζονται αλλαγή,έχω από το παλιό μπουφαν όπου ταιριάζουν,έχω στείλει και μέιλ στην εταιρεία να μου πει που μπορώ να τα προμηθευτώ και σε τι τιμή.

Τα εξωτερικά προστατευτικά σε ώμους αγκώνες γόνατα  έχουν κοπεί καθώς στηρίζονταν σε πλαστικό που με τα χρόνια ξεράθηκε και κόπηκε...εκτός από 2.

Τα θετικά,η φόρμα είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα ψεγάδι εξωτερικά κ εσωτερικά(σκισιμο,γδαρσιμο, σημάδι ακόμα και οι ξύστρες),το δέρμα είναι μαλακό, είναι διάτρητη με καμπούρα, νούμερο 52 που ταιριάζει γάντι.

Βάρος 4.200γρ

Καθαρίστηκε εσωτερικά κ εξωτερικά και θα περαστεί με συντηρητικό δέρματος.

Ο άνθρωπος που μου την πούλησε την είχε κερδίσει σε κλήρωση που είχε κάνει το motograndprixclub,έχει και logo.

Τιμή 100€

https://ibb.co/tp9GQmB 

https://ibb.co/pyCz9nD

https://ibb.co/MhXm29D 

https://ibb.co/pjxJDzd 

https://ibb.co/K598XPQ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα απάντηση από την MBW,μου ζήτησε φωτογραφίες για να δεί την φόρμα και σήμερα μου απάντησαν ότι θα μου στείλουν ολα τα προστατευτικά (ώμους αγκώνες γόνατα) και εγώ θα πληρώσω μόνο τα μεταφορικά.

Αυτό και εάν είναι υποστήριξη σοβαρής εταιρείας.

Αμφιβάλλω εάν κάποια από τις μεγάλες εταιρείες το κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τιμια φορμα, αριστη εξυπηρετηση απο την εταιρια, μπραβο τους!

τα προσταυτετικα στους ωμους και στα γονατα για cumstomia που φενονται.

ειδικα στους ωμους, εξωτερικα δεν ειχε καμια φορμα το 2009, πιο μετα εμφανιστικανε.

μεγειες και αγρατσουνιστη να ναι! 🙂

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα