ALEXIS K 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα 2 μοντέλα. έχω καταλήξει σε ένα από αυτά τα 2 καινούρια για αγορά ,για ταξιδάκια και λίγο χώμα σε παραλίες κλπ 3βαλιτσο. τι γνώμες έχετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Αυτο το λιγο χωμα το cb θα το κανει καλυτερα λογω 19αρη μπροστινου, μεγαλυτερης αποστασης απο το εδαφος και ελαφρως μεγαλυτερης διαδρομης αναρτησεων. Επισης τα πισω λαστιχα ειναι 180 στο tracer και 160 στο cb. Στην ασφαλτο το tracer ειναι σαφως πιο διασκεδαστικο με αυτον τον κινητηρα, δεν το συζηταμε. Τα περιφερειακα τους στο ιδιο ζουμι βραζουν... Ταξιδι εννοειται πως θα σου κανουν και τα 2 και με τριβαλιτσο και ο,τι θες. Το cb ομως με περιορισμους οσον αφορα τις ρεπριζ και τις ταχυτητες πανω απο 130-140. Καταναλωση αντε να εχει κανα λιτρο παραπανω το tracer. Το cb ειναι αρκετα πιο οικονομικο στο κοστος κτησης αλλα και ισως εεεεελαφρως στο κοστος χρησης. Ειναι ομως και πιο οικονομικο στις επιδοσεις και τις συγκινησεις του. Αξιοπιστα τερμα και τα δυο. Για μενα ζυγισε τα με βαση την οικονομικη διαφορα μεταξυ των 2, την χρηση (κατα ποσο θα μπαινεις χωμα και τι χωμα θα ειναι αυτο, κατα ποσο θα ταξιδευεις και τι απαιτησεις εχεις στο ταξιδι) και φυσικα την εμφανιση. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXIS K 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 πριν 24 λεπτά, το μέλος ALEXIS K έγραψε: Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα 2 μοντέλα. έχω καταλήξει σε ένα από αυτά τα 2 καινούρια για αγορά ,για ταξιδάκια και λίγο χώμα σε παραλίες κλπ 3βαλιτσο. τι γνώμες έχετε? πριν 3 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Αυτο το λιγο χωμα το cb θα το κανει καλυτερα λογω 19αρη μπροστινου, μεγαλυτερης αποστασης απο το εδαφος και ελαφρως μεγαλυτερης διαδρομης αναρτησεων. Επισης τα πισω λαστιχα ειναι 180 στο tracer και 160 στο cb. Στην ασφαλτο το tracer ειναι σαφως πιο διασκεδαστικο με αυτον τον κινητηρα, δεν το συζηταμε. Τα περιφερειακα τους στο ιδιο ζουμι βραζουν... Ταξιδι εννοειται πως θα σου κανουν και τα 2 και με τριβαλιτσο και ο,τι θες. Το cb ομως με περιορισμους οσον αφορα τις ρεπριζ και τις ταχυτητες πανω απο 130-140. Καταναλωση αντε να εχει κανα λιτρο παραπανω το tracer. Το cb ειναι αρκετα πιο οικονομικο στο κοστος κτησης αλλα και ισως εεεεελαφρως στο κοστος χρησης. Ειναι ομως και πιο οικονομικο στις επιδοσεις και τις συγκινησεις του. Αξιοπιστα τερμα και τα δυο. Για μενα ζυγισε τα με βαση την οικονομικη διαφορα μεταξυ των 2, την χρηση (κατα ποσο θα μπαινεις χωμα και τι χωμα θα ειναι αυτο, κατα ποσο θα ταξιδευεις και τι απαιτησεις εχεις στο ταξιδι) και φυσικα την εμφανιση. Καλησπέρα φίλε, σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου..να είμαι πιο ξεκάθαρος είμαι 1,80 ,85 κιλά και θέλω να μην το λυπηθώ να πάω και σε μια χωματινη παραλια σε διακοπες πχ .αλλα με κολλάει η διαφορά στα κυβικά και στην δύναμη..εμφανισιακά ερωτευσιμα και τα 2 κατε με και ουτε μεγαλη διαφορα θεωρώ τα 1300 ευρω εφοσον παω για καινουριο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 Τ λίγο χώμα αν δεν έβαζες tracer δαγκωτο, με λίγο χώμα το Χόντα Και τα δύο πολύ καλά μηχανακια παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) Αν χωμα εννοεις καποια λιγα μετρα πατημενο χωματοδρομο, και τα δυο που αναφερεις ειναι οκ, αν εννοεις κατι πιο εξτριμ η γεφυρα παει στο 500εξ για τους λογους που ειπε ο X, Αλλα στον δρομο εχουν αρκετη διαφορα κυριως σε δυναμη, αλλα εξ οψεως και στα περιφερειακα δλδ στησιμο φρενα κοκ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2021 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) Αναμεσα στα δυο του τιτλου δε βλεπω να υπαρχει ξεκαθαρος νικητης, εξαρταται απο τη χρηση που θα κανεις (ειδος off road χρησης, ταχυτητες ταξιδιου, δικαβαλο, κοκ). Αν γενικα εισαι πιο ηρεμος αναβατης (και σου αρκουν τα 500cc) μαλλον προς το CΒ θα εκλινα παντως. ΥΓ: Στα λεφτα σου μια εξαιρετικη λυση θα ηταν και ενα NC750X ελαφρως μεταχειρισμενο. (τυχαιο παραδειγμα) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2021 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXIS K 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Αναμεσα στα δυο του τιτλου δε βλεπω να υπαρχει ξεκαθαρος νικητης, εξαρταται απο τη χρηση που θα κανεις (ειδος off road χρησης, ταχυτητες ταξιδιου, δικαβαλο, κοκ). Αν γενικα εισαι πιο ηρεμος αναβατης (και σου αρκουν τα 500cc) μαλλον προς το CΒ θα εκλινα παντως. ΥΓ: Στα λεφτα σου μια εξαιρετικη λυση θα ηταν και ενα NC750X ελαφρως μεταχειρισμενο. (τυχαιο παραδειγμα) Καλησπέρα φίλε, δεν είμαι ο τύπος που κυνηγάει το πιο γρήγορο σουζες κλπ αλλά το γκάζι όπου χρειαστεί μια προσπέραση πχ ναι το θέλω ..θέλω ταξιδακια με κοπέλα με 3βαλιτσο και όταν λέω off road δεν εννοώ κάτι εξηζητημενο..το nc το έχω δει αλλά προσωπικά δεν μου κάθεται καλά στο μάτι,έχω καταλήξει σε ένα από αυτά τα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος ALEXIS K έγραψε: Καλησπέρα φίλε, δεν είμαι ο τύπος που κυνηγάει το πιο γρήγορο σουζες κλπ αλλά το γκάζι όπου χρειαστεί μια προσπέραση πχ ναι το θέλω ..θέλω ταξιδακια με κοπέλα με 3βαλιτσο και όταν λέω off road δεν εννοώ κάτι εξηζητημενο..το nc το έχω δει αλλά προσωπικά δεν μου κάθεται καλά στο μάτι,έχω καταλήξει σε ένα από αυτά τα 2 1) Το "ταξιδάκια με άτομο +3βάλιτσο" εμένα μου λέει Tracer 700. Άλλος κινητήρας, άλλο ρεπρίζ, θα το εκτιμήσεις πολύ σε σχέση με το CB500 που όπως και να το κάνουμε, είναι μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα αλλά όχι τόσο σχεδιασμένη γι'αυτό (που θα το κάνει μεν, μια χαρά, αλλά όχι με την άνεση που σου δίνουν τα +30 άλογα του Tracer. Σε άνεση, ανεμοκάλυψη, κραδασμούς κλπ, πρέπει να είναι παρόμοια πράγματα) 2) Αυτό το "εξηζητημένο" είναι για τον καθένα διαφορετικό. Αν πάρω τοις μετροιτής αυτό που είπες σε προηγούμενο μήνυμα "σε διακοπές να πάμε σε καμιά παραλία", εγώ καταλαβαίνω στρωτό δρόμο που απλά δεν έχει άσφαλτο και με μοναδικό σκοπό να πας εκεί και να γυρίσεις και όχι να "απολαύσεις τη διαδρομή" (εννοώντας το off-roading). Σε αυτή την περίπτωση, και το Tracer δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Αν τώρα το "εξηζητημένο" σημαίνει κάτι άλλο, ε μάλλον καλύτερα το CB (ειδικά το καινούριο με τον 19αρη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXIS K 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 Με βάση τα λεγόμενά σας και το ότι όντως δεν θέλω κάτι εξεζητημένο να απολαύω off road, το tracer είναι μονόδρομος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 πριν 46 λεπτά, το μέλος ALEXIS K έγραψε: Με βάση τα λεγόμενά σας και το ότι όντως δεν θέλω κάτι εξεζητημένο να απολαύω off road, το tracer είναι μονόδρομος. Όπα κάτσε, μονόδρομος, δεν είναι. Πολύ καλή μηχανή είναι και το CB και μια χαρά θα κάνεις τα περισσότερα πράγματα (εκτός κι αν δεχτούμε ότι όλη η επιτυχία που έχει κάνει είναι επειδή ο κόσμος που το αγοράζει και το χαίρεται είναι ολοι βλάκες, δεν το νομίζω). Έχουν και μια χρηματική διαφορά γύρω στο 1,5 χιλιάρικο, που εσύ τη ζυγίζεις. Με το CB βασικά έχεις επιπλέον δυνατότητα για χώμα, θυσιάζοντας όμως τα +20κάτι άλογα, με μείον 1.500 ευρώ. Να πας να δεις/οδηγήσεις ούτε λόγος φαντάζομαι αυτή την περίοδο ε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXIS K 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε: Όπα κάτσε, μονόδρομος, δεν είναι. Πολύ καλή μηχανή είναι και το CB και μια χαρά θα κάνεις τα περισσότερα πράγματα (εκτός κι αν δεχτούμε ότι όλη η επιτυχία που έχει κάνει είναι επειδή ο κόσμος που το αγοράζει και το χαίρεται είναι ολοι βλάκες, δεν το νομίζω). Έχουν και μια χρηματική διαφορά γύρω στο 1,5 χιλιάρικο, που εσύ τη ζυγίζεις. Με το CB βασικά έχεις επιπλέον δυνατότητα για χώμα, θυσιάζοντας όμως τα +20κάτι άλογα, με μείον 1.500 ευρώ. Να πας να δεις/οδηγήσεις ούτε λόγος φαντάζομαι αυτή την περίοδο ε; Πήγα να δω μόνο τη honda καλά όχι test drive για αυτό εκεί θα αποκτήσω πλήρη άποψη ,ήρθε κ καιρός μετά από 10 χρόνια να φύγω από την οικογένεια του σκούτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 για tracer σε κοβω με βαση αυτα που λες. παντου θα εισαι πιο "ανετος" ειναι ομορφο το ατιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 Φίλε έπεσα τυχαία πάνω σ' αυτό δε ξέρω τ ακριβώς παίζει αλλά ρίξε μια ματιά https://www.bikeit.gr/gia-anavati-diafora/item/25635-honda-cb500x-my20-se-monadiki-timi-prosforas-sti-moto-petsas?m=1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 πριν 34 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε: Φίλε έπεσα τυχαία πάνω σ' αυτό δε ξέρω τ ακριβώς παίζει αλλά ρίξε μια ματιά https://www.bikeit.gr/gia-anavati-diafora/item/25635-honda-cb500x-my20-se-monadiki-timi-prosforas-sti-moto-petsas?m=1 6,990 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2021 (τροποποιήθηκε) Φίλε @ALEXIS K είδα back to back αυτό το thread και το παρακάτω βιντεάκι και σε ερωτώ. Στα χωμάτινα που λες, υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν τα παιδιά εδώ (ειδικά προς το 6ο λεπτό ας πούμε); Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2021 από τον A-nik-i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Αν το off road κομματι ειναι ο δρομος προς την παραλια που κατα πολυ μεγαλοποσοστό ειναι ολοιστρωτοι, τοτε στη θεση σου θα πηγαινα καρφι για το yamaha. Με τριβαλιτσο και δικαβαλος θα εισαι πιο ανετος με 75 αλογάκια παρα με τα 55. Επισης, αν θες, δες και ποιο απο τα δυο εξοπλίζεται με καγκελα και σαμαρια πιο φτηνα. Μπορει να σε βοηθησει μα επιλεξεις αν η διαφορα τους ειναι μεγαλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 (τροποποιήθηκε) Tracer δαγκωτό εαν το off road κομμάτι είναι μόνο χωματόδρομος πατημένος και όχι βουνό με λακούβες, πέτρες, αυλάκια, μονοπάτια, λάσπες, αρκούδες κτλπ. Θα είσαι πολύ πιο άνετος και στο ταξίδι με το τριβάλιτσο και δικάβαλος, και στις προσπεράσεις σου και γενικά παντού. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2021 από τον graves Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 πριν 15 λεπτά, το μέλος Anakin έγραψε: παρα με τα 55. Τα πόσα;; (cries internally too with 51) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Και γω Tracer ψηφίζω αν το φτάνει το budget σου, όχι το το 500 είναι κακό μηχανάκι, αλλά θεωρώ ότι το cross-plane 270 μοιρών της Yamaha είναι πιο "fun" μοτέρ από τον κλασσικό 500άρη της Honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 πριν 43 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: Τα πόσα;; (cries internally too with 51) Ημουν πολυ optimistic, εχεις δικιο. Θυμόμουν λαθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 ειδα στον δρομο σημερα το νεο tracer , και γαμω τα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeG69 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2021 Γεια σας φίλοι. Επαναφέρω το θέμα καθώς είμαι ένα κλικ πριν την αγορά μηχανής και είμαι μπερδεμένος μεταξύ των δύο μότο. Αρχίζω κι εγώ και κλείνω προς το tracer θεωρώντας ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα. ALEXIS K τι αγορασες τελικά να μας πεις εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες