propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Πρέπει να αλλαχτούν τα λάστιχα από το freewind μου. Έχω δει κάμποσες επιλογές αλλα κολλάω στο γεγονός ότι τα περισσότερα παρουσιάζονται για μεγάλα μηχανάκια (1200gs). Τα anakee adventure ζαχαρωνα, πιο πολύ για δρόμο και κοντινές διαδρομές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος propapias έγραψε: Πρέπει να αλλαχτούν τα λάστιχα από το freewind μου. Έχω δει κάμποσες επιλογές αλλα κολλάω στο γεγονός ότι τα περισσότερα παρουσιάζονται για μεγάλα μηχανάκια (1200gs). Τα anakee adventure ζαχαρωνα, πιο πολύ για δρόμο και κοντινές διαδρομές. Αν βγαίνεις οικονομικά βάλε τα adventure. Ειδάλλως βάλε metzeler tourance Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα οποτε θέλω να έχουν καλή γόμα και να κρατήσουν τα χαρακτηριστικά τους για καιρό και να μπορώ να το στριψω με εμπιστοσύνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 δεν εχει σημασια το πως παρουσιαζονται. διαφημιστικα τρικ ειναι αυτα.. που θα τα παρουσιασουν? σε φρηγουιντ? οποιο βγαινει στις διαστασεις σου ειναι για σενα. πραγματι παιζουν απειρες επιλογες. τα κριτηρια που βαζεις ειναι πολυ φλου. οποτε metzeler tourance.. μη πονοκεφαλιαζεις αδικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2021 Και γω ψάχνω για λαστιχάκι για το Xt660r ομως .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2021 Και γω ψάχνω λαστιχάκι για το corsa c 1,2 όμως…. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2021 (τροποποιήθηκε) ακυρο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2021 από τον easyrider77 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2021 Την 26/12/2020 at 8:53 ΜΜ, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: δεν εχει σημασια το πως παρουσιαζονται. διαφημιστικα τρικ ειναι αυτα.. που θα τα παρουσιασουν? σε φρηγουιντ? οποιο βγαινει στις διαστασεις σου ειναι για σενα. πραγματι παιζουν απειρες επιλογες. τα κριτηρια που βαζεις ειναι πολυ φλου. οποτε metzeler tourance.. μη πονοκεφαλιαζεις αδικα. Σε τι μηχανακι τα εχεις φορεσει τα metzeler tourance αδερφέ ..? εγω τα θελω για ΧΤ660R .. αν και τα δινει μαμα λαστιχο η yamaha δεν ξερω γιατι κατι metzeler tourance exp που ειχα βαλει με ζορισαν.. καμια σχεση με το μηχανακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες