Antreasss 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: Εαν εχει σχεδιαστεί για παραπάνω ροπή απο χαμηλά τότε πάω πάσο και εννοείται να πάρεις το XJ6 ...Εγω το ειπα με βαση τον βασικό κανόνα λιγοτεροι κυλινδροι = ροπη χαμηλα περισσοτεροι κυλινδροι = ροπη ψηλα Ε όντας 4κύλινδρο θεωρητικά πάντα δεν είναι το διπλό κόστος σε σχέση με ενα 2κύλινδρο? Διπλάσιες βαλβίδες για ρύθμισμα, διπλάσια μπουζί και πάει λέγοντας? Και σε κατανάλωση λογικά το XJ6 δεν θα καίει - έστω και λίγο - παραπάνω απο το gladius, ειδικά στα ανοίγματα? Κατανάλωση έχει 5.5 Τώρα γ Σερβίς φίλε δύο μπουζί είναι 12-15 ευρώ κ η ρύθμιση βαλβιδων ανά 40000 εμένα μόνο π τ άκουσε Μ λέει σήκω φύγε σαν καινούριο είναι δεν τ πείραξε ..επομένως τ κόστος τ επιπλέον είναι 4 μπουζί (+2 ανά 20000)κ κάνα 40 παραπάνω γ ρυθμιση κ πολλά λέω ανά 40000 δε νομίζω ότι είναι Διαφορα..στα + όπως είπα ο κραδασμοί σαν να κάθεσαι σε μαγικό χαλί ...εγώ τώρα όταν τ έψαχνα πριν πάρω τ γιαμαχα με απέτρεψαν γ γκλαντιους λόγω ζημιών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 Στα δικυλινδρα ρυθμιζεις 8 βαλβιδες αλλα βγαζεις 2 καπακια και εχει 4 εκκεντροφορους, στα 4 κυλινδρα βγαζεις 1 καπακι ρυθμιζεις 16 με 2 εκκεντροφορους... ποιο ειναι πιο ευκολο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 Ε αν ειναι ετσι ρε σεις και τα 4κυλινδρα εχουν στην ουσια το ιδιο σερβις με τα 2κυλινδρα ας παρει μια και καλη κανενα Hornet 600 h Z 750 η κανενα street triple ως τελεια επιλογη που εχουν και μεγαλη διαφορα στα αλογα ωστε να δει και μια πιο ουστιαστικη διαφορα απο το transalp? Δεν ξερω, γνώμη μου εννοείται .... και το XJ6 εννοειται μια χαρα ειναι αλλα αφου θα παει σε 4κύλινδρο γιατι να μην πάει για "all in" ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 πριν 51 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Στα δικυλινδρα ρυθμιζεις 8 βαλβιδες αλλα βγαζεις 2 καπακια και εχει 4 εκκεντροφορους, στα 4 κυλινδρα βγαζεις 1 καπακι ρυθμιζεις 16 με 2 εκκεντροφορους... ποιο ειναι πιο ευκολο? Ναι μεν αλλά, στο συγκεκριμένο V-δικύλινδρο, βγάζεις ψυγείο μπροστά, βγάζεις σέλα-σηκώνεις ντεπόζιτο πίσω , κάνεις στην άκρη καλώδια και σωληνάκια, και έχεις τα καπάκια των κεφαλών έτοιμα να λύσεις τις βιδες τους και να βγουν αέρα. Στο 4κύλινδρο εν σειρά, εκεί που είναι το καπάκι, πρέπει να λυθεί η μισή μοτοσυκλέτα, και πάλι πρέπει να κάνεις δουλειά ανάμεσα στις δοκούς του πλασίου. Εγώ ας πούμε, αν θα διάλεγα σαν μηχανικός να μου έλεγαν σε τι θες να κάνεις σερβις, το SV-Gladius θα διάλεγα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 πριν 29 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ναι μεν αλλά, στο συγκεκριμένο V-δικύλινδρο, βγάζεις ψυγείο μπροστά, βγάζεις σέλα-σηκώνεις ντεπόζιτο πίσω , κάνεις στην άκρη καλώδια και σωληνάκια, και έχεις τα καπάκια των κεφαλών έτοιμα να λύσεις τις βιδες τους και να βγουν αέρα. Στο 4κύλινδρο εν σειρά, εκεί που είναι το καπάκι, πρέπει να λυθεί η μισή μοτοσυκλέτα, και πάλι πρέπει να κάνεις δουλειά ανάμεσα στις δοκούς του πλασίου. Εγώ ας πούμε, αν θα διάλεγα σαν μηχανικός να μου έλεγαν σε τι θες να κάνεις σερβις, το SV-Gladius θα διάλεγα. Ναι δεν ειναι και στι πιο ευκολο σημειο, θα χρειαστει να λυσεις περισσοτερα γυρω απο το μοτερ αλλα μισο μηχανακι δεν ειναι σε καμια περιπτωση, αν ειναι μονο ελεγχος στα SV ειναι πιο ευκολο, αν χρειαστει να ρυθμισεις ομως θα βγαλεις 4 εκκεντροφορους και θα χρονισεις 2 καδενες, ασ μην κοροϊδευομαστε, τον ιδιο χρονο θελουν και τα 2, αρα το κοστος θα ειναι το ιδιο σε τελικη αναλυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 Συμπερασματικά, στο θέμα του σέρβις νικάει το NC750... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 Για ίδιο χρόνο δεν ξέρω. Για Χριστομπαναγίες ξέρω. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 πριν 57 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Συμπερασματικά, στο θέμα του σέρβις νικάει το NC750... Το καλυτερο ειναι GLX ME ΧΩΡΙΣ ποδιά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Για Χριστομπαναγίες ξέρω. Σου έχω ένα tip από επαγγελματία μηχανικό ευρωπαϊκών μοτο. Το app "Εορτολόγιο" για το android. Μπορείς να δείς τους αγίους /όσιους της τρεχουσας ημέρας και να επκεντρωθείς να τιμήσεις τη μνήμη τους. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ναι δεν ειναι και στι πιο ευκολο σημειο, θα χρειαστει να λυσεις περισσοτερα γυρω απο το μοτερ αλλα μισο μηχανακι δεν ειναι σε καμια περιπτωση, αν ειναι μονο ελεγχος στα SV ειναι πιο ευκολο, αν χρειαστει να ρυθμισεις ομως θα βγαλεις 4 εκκεντροφορους και θα χρονισεις 2 καδενες, ασ μην κοροϊδευομαστε, τον ιδιο χρονο θελουν και τα 2, αρα το κοστος θα ειναι το ιδιο σε τελικη αναλυση. i4 σε ss, θες πολυ δουλεια να αλλαξεις μπουζι η να ρυθμισεις βαλβιδες, αν ειναι cbr 600/1000rr εκει βαζεις τα κλαμματα. σε i4 οπως Ζ750 το 1/2 σε δουλεια απο ss, αλλα και παλι, τοσο ευκολο οπως στα 2κυλινδρα δεν ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: i4 σε ss, θες πολυ δουλεια να αλλαξεις μπουζι η να ρυθμισεις βαλβιδες, αν ειναι cbr 600/1000rr εκει βαζεις τα κλαμματα. σε i4 οπως Ζ750 το 1/2 σε δουλεια απο ss, αλλα και παλι, τοσο ευκολο οπως στα 2κυλινδρα δεν ειναι. Εγω στο XR400R που εχω για να φτασω να ρυθμισω βαλβιδες λυνω κυριολεκτικα το μισο μηχανακι που ειναι και μονοκυλινδρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2021 Γιατί ρε Τάσο; Στο XR 400 του Αλαρμιου δεν είχαμε λύσει τίποτα από όσο θυμάμαι. Υ.γ. τι ωραία μηχανή, θυμάμαι με δεύτερες ή τρίτες σηκωνόταν μόνο του το ατιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 9 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Γιατί ρε Τάσο; Στο XR 400 του Αλαρμιου δεν είχαμε λύσει τίποτα από όσο θυμάμαι. Υ.γ. τι ωραία μηχανή, θυμάμαι με δεύτερες ή τρίτες σηκωνόταν μόνο του το ατιμο Το ντεπόζιτο και η σέλα που χρειάζεται να βγάλεις είναι στην κυριολεξία το μισό μηχανάκι! Χαχαχαχαχα.... Υ.Γ. Είναι τσαχπίνικο μηχανάκι το άτιμο, πάντα έλεγα να το δώσω αλλά μετά από μια σύντομη βολτα άλλαζα γνώμη.. τώρα το παντρεύτηκα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2021 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2021 Ναι σωστά σέλα και δοχείο βγαίνουν. Τα είχα ξεχάσει.Αλλά σίγουρα δεν είναι κόπος αυτά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Bogdos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα το απόγευμα πήγα να δω ξανά το gladius στο κατάστημα κ να ρωτήσω μερικά πράγματα παραπάνω,τον παρακάλεσα να μου το δώσει να κάνω το τετράγωνο αλλά τπτ...τέλος πάντων καθώς κατέβαινα την Μιχαλακοπούλου για να πάω στον Παπαγεωργίου για να δω ένα xj6 ,περνά από τον βυνιο κ βλέπω ένα Εr6n,το είχα στο μυαλό μου εντελώς διαφορετικό https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/34367428-kawasaki-er-6-n Μου άρεσε πάρα πολύ,σταμάτησα κ πήγα να μάθω πληροφορίες,2500 τελική το δίνει ,μου το έδωσε και βόλτα ,πολύ ωραία ανοίγει, νομίζω το γκάζι είναι μια χαρά. Φάνηκε καλό γενικά,αρκετά προσεγμένο.Το μόνο κακο είναι ότι έχει εξάτμιση που κάνει αρκετο θόρυβο κ ίσως με κούραση...Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή όλα δείχνουν προς το Er.Το είχα στο μυαλό μου πολύ πιο στενό... Μια τελευταία ερώτηση, θεωρείται πολύ αφελές και χαζομάρα εκ μέρους μου αν δεν πάω να το ελέγξω με μηχανικό??? (Εγώ είμαι άσχετος,ότι βλέπω εξωτερικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Όταν λέει ο Βύνιος 35κ χλμ έχει μίνιμουμ 70. 3 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 (τροποποιήθηκε) Αυτο με τα χιλιομετρα ειναι στανταρ να ξερεις. Περα απο αυτο ομως ο Βυνιος ειναι απο τους "καλους" εμπορους. Οσο καλος μπορει να 'ναι ενας εμπορος. Αμα πας μια βολτα απο τον διπλανο του (αν υπαρχει ακομα), θα καταλαβεις τη διαφορα. Μηχανικος παντα πρεπει να το βλεπει ακομα και αν δε φαινεται να ειναι απαραιτητο, επειδη πολυ απλα το risk - reward δεν αξιζει για μια στο τοσο που παιρνεις οχημα. Καλυτερα λιγη παραπανω ταλαιπωρια για να γλιτωσεις πιθανα απροοπτα και να εισαι και πιο ησυχος. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2021 από τον CptAngel 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Απο τον Βυνιο εγω δεν θα επαιρνα ουτε καινουριο παντως 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Bogdos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Εγώ από τον βυνιο έχω πάρει στο παρελθόν ένα TDM το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό ,είχα πάει να το δω με τον μηχανικό από το μότο δυκτιο που έχουν την Yamaha (είναι φίλος μου) κ μου είπε πάρτο αμέσως.Εχω ακούσει ότι γυρνάει κοντέρ,σου παίρνει το δικό σου για ένα κομμάτι ψωμί αλλά φαντάζομαι για να έχει τόσα μαγαζιά τόσα χρόνια κάτι θα κάνει σωστά,του πουστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 578 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Ο Βύνιος έχει πολύ καλό δίκτυο-συνεργασίες εκτός Αττικής(νησιά, επαρχία) . Πολλά από τα μεταχειρισμένα τα δίνει σε συνεργάτες σε άλλες πόλεις. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι παίρνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του πάνε δίχως να κάνει τον παραμικρό έλεγχο, απλά τα κοιτάει γύρω γύρω και αυτό είναι. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Bogdos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Καλησπέρα παιδιά, Σημερα πήρα στα χέρια μου το Ωραίο είναι, ευχάριστο αρκετά,έχει κ το γκάζι του,έγραψε με τρίτη ....δεν το περίμενα.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαιτήσεις σας!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 19 λεπτά, το μέλος John Bogdos έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, Σημερα πήρα στα χέρια μου το Ωραίο είναι, ευχάριστο αρκετά,έχει κ το γκάζι του,έγραψε με τρίτη ....δεν το περίμενα.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαιτήσεις σας!! Πηρες το; Μας φωτισες αδερφε! Δε χρειαζεται να μας ευχαριστεις, ειμαστε απαιτητικοι ετσι κι αλλιως. Παει, σου πηρε τα μυαλα το εργαλειο και δεν ξερεις τι γραφεις!!! Καλοταξιδο ο,τι κι αν ειναι. Δωσε φωτο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2021 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Bogdos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Er6n 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Φωτογραφίες (κατά προτίμηση σε μια ρόδα) αλλιώς δε συνέβη! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2021 Καλόβολτο, να το χαρεις όσο θες Βάλε λάστιχα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες