Jump to content
John Bogdos

Ένα καλό naked!!SOSssss

Recommended Posts

πλεμπα?

i-phone?

μοστρα στον γειτονα και στο forum?

Και γιατι ολα αυτα, επειδη δεν σας αρεσε η τοποθετηση μου επι του θεματος.

Και απο ατομα που ουτε καν γνωριζομαστε.

Και κομπλεξ γιατι ο αλλος εχει λεφτα και μπορει να αγορασει το xr 1000 ενω εμεις φτανουμε μεχρι το gsr 600.

Μαλιστα ωραια την παμε την συζητηση.

Για να βοηθησω λοιπον την πλεμπα που δειχνει πως με ξερει χωρις ομως να τους γνωριζω και εγω,

Ενα σκουτερακι sym combiz εχω στην κατοχη μου, και απο κινητο εχω το xiaomi redmi note 4.

Αρκουν αυτα για να χαρακτηριστω μπρουκλης ή μπα?

Το tdm 900 το θεωρειτε αξιολογο μηχανακι?

Εγω ναι και γι`αυτο το ειχα αγορασει καποτε, πριν 2 χρονια που ειπα να το πουλησω το εβαλα αγγελια και το πουλησα αρκετα παραπανω απο 3κ.

Μοντελο 2005 αρχαιολογια 15 χρονων με προηγουμενο κατοχο τον κολοκοτρωνη.

Γιατι αυτο?

Ακριβως επειδη το θεωρουσα αξιολογο και δεν ηθελα να το ''σκοτωσω'' στην τιμη.

Σαφως και θα βρεθουν μηχανακια με 3 ή και κατω απο 3 χιλιαρικα που ισως να ειναι αξιολογα, ποσα ομως θα ειναι αυτα, και ποσα θα θελουν ενα σκασμο ευρω ακομα για να μαζευτουν, ειτε σε περιφερειακα ειτε σε αναλωσιμα ειτε δεν ξερω`γω σε τι αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πριν μας ελεγες οτι οριακα φτανουν για Crypton X.

Αν δε θες ακραιες απαντησεις μην κανεις και ακραιες τοποθετησεις.
Επισης δεν εισαι μονο εσυ. Ειχαν και αλλοι παρομοια αποψη.
Απευθυνομαι σε οποιονδηποτε αδυνατει να βρει κατι  που θεωρει αξιολογο με 3 χιλιαρικα.

Για να τελειωνουμε λοιπον και εγω και αλλοι εχουμε δει απιστευτα μηχανακια σε αυτα τα λεφτα. Για οποιον εχει λογικες απαιτησεις μιλαμε παντα. Οποιος δε μπορει να βρει φταιει ο ιδιος οχι το budget.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προσωπικά θέλω να πω οτι ειναι απολύτως λογικό να κανεις συμβιβασμούς οταν αγοράζεις μεταχειρισμένο μηχανάκι, και 4-5 ετών να είναι, ε κάτι θα θέλει, δεν μπορεί. Εστω λάστιχα να είναι η αναλώσιμα, κάτι θα θέλει. Ειναι λογικότατο, πόσο μάλλον στα 3κ. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν βρίσκεις μηχανή. Δηλαδή εαν μια αγγελία θέλει μερικά ψιλοπράγματα η αναλώσιμα  200-300-400 ευρω π.χ. αυτο αυτομάτως κανει την αγγελία σκουπίδι?  Δεν μιλάω το μηχανάκι να εχει αλλάξει σχήμα, μην παρεξηγηθούμε, λογικά πράγματα εννοώ.... π.χ. γρατζουνισμένο αντίβαρο δεν σημαίνει απαραίτητα μετωπική με 200 αλλα μπορει να είναι πέσιμο απο stand κατι το οποίο έχει συμβοί στους 8/10 απο εμας που εχουμε μηχανή ... Ούτε εαν θέλει σέρβις το μπροστινό π.χ. σημαίνει οτι το ξεπάτωνε στη σούζα ... και πάει λέγοντας :tongue:

Εαν εχεις την απαίτηση να του βαλεις βενζίνη και να είσαι εσύ αυτός που πατησε πρωτη φορα την μίζα, ε τότε πας και παίρνεις καινούριο...

Τροποποιήθηκε από τον graves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 21 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε:

Πριν μας ελεγες οτι οριακα φτανουν για Crypton X.

Αν δε θες ακραιες απαντησεις μην κανεις και ακραιες τοποθετησεις.
Επισης δεν εισαι μονο εσυ. Ειχαν και αλλοι παρομοια αποψη.
Απευθυνομαι σε οποιονδηποτε αδυνατει να βρει κατι  που θεωρει αξιολογο με 3 χιλιαρικα.

Για να τελειωνουμε λοιπον και εγω και αλλοι εχουμε δει απιστευτα μηχανακια σε αυτα τα λεφτα. Για οποιον εχει λογικες απαιτησεις μιλαμε παντα. Οποιος δε μπορει να βρει φταιει ο ιδιος οχι το budget.

Ναι και αν ανοιξεις τα ματια σου και διαβαζεις καλυτερα και οχι μονο οτι σε συμφερει θα δεις οτι στο δευτερο μηνυμα που ποσταρα γραφω οτι βρισκεις μηχανακια σ`αυτα τα χρηματα.

Σ`αυτο που κυριολεκτικα διαφωνουμε, ειναι η εννοια του αξιολογου που μπηκε αναμεσα στις κουβεντες μας.

Θες κρατα το, θες πετα το, το ιδιο μου κανει.

Ποια ειναι η ακραια τοποθετηση λοιπον?

Θες να σου ριξω μια ακραια τοποθετηση?

Εγω γουσταρω να αγορασω το bmw 1200gs και το θελω χωρις σερβομηχανισμο στα φρενα και χωρις να εχει πανω του φορτωμενο 4 εκατομμυρια χιλιομετρα.

Αυτο θεωρω αξιολογο μηχανακι εγω για τα γουστα μου, ομως δεν το βρισκω με τα 3 χιλιαρικα που διαθετω και μαλλον κατα τα λεγομενα σου φταιει η αναζητηση μου και οχι το budget που διαθετω.

Μπορεις να με βοηθησεις?

πριν 29 λεπτά, το μέλος graves έγραψε:

Εγω προσωπικά θέλω να πω οτι ειναι απολύτως λογικό να κανεις συμβιβασμούς οταν αγοράζεις μεταχειρισμένο μηχανάκι, και 4-5 ετών να είναι, ε κάτι θα θέλει, δεν μπορεί. Εστω λάστιχα να είναι η αναλώσιμα, κάτι θα θέλει. Ειναι λογικότατο, πόσο μάλλον στα 3κ. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν βρίσκεις μηχανή. Δηλαδή εαν μια αγγελία θέλει μερικά ψιλοπράγματα η αναλώσιμα  200-300-400 ευρω π.χ. αυτο αυτομάτως κανει την αγγελία σκουπίδι?  Δεν μιλάω το μηχανάκι να εχει αλλάξει σχήμα, μην παρεξηγηθούμε, λογικά πράγματα εννοώ.... π.χ. γρατζουνισμένο αντίβαρο δεν σημαίνει απαραίτητα μετωπική με 200 αλλα μπορει να είναι πέσιμο απο stand κατι το οποίο έχει συμβοί στους 8/10 απο εμας που εχουμε μηχανή ... Ούτε εαν θέλει σέρβις το μπροστινό π.χ. σημαίνει οτι το ξεπάτωνε στη σούζα ... και πάει λέγοντας :tongue:

Εαν εχεις την απαίτηση να του βαλεις βενζίνη και να είσαι εσύ αυτός που πατησε πρωτη φορα την μίζα, ε τότε πας και παίρνεις καινούριο...

Οχι σκουπιδι δεν το κανει, αλλα οσο ανεβαζεις το διαθεσιμο ποσο αγορας, συνηθως αλλο τοσο ανεβαζεις και την καλυτερη κατασταση του οχηματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος fasarias έγραψε:

Ναι και αν ανοιξεις τα ματια σου και διαβαζεις καλυτερα και οχι μονο οτι σε συμφερει θα δεις οτι στο δευτερο μηνυμα που ποσταρα γραφω οτι βρισκεις μηχανακια σ`αυτα τα χρηματα.

Σ`αυτο που κυριολεκτικα διαφωνουμε, ειναι η εννοια του αξιολογου που μπηκε αναμεσα στις κουβεντες μας.

Θες κρατα το, θες πετα το, το ιδιο μου κανει.

Ποια ειναι η ακραια τοποθετηση λοιπον?

Θες να σου ριξω μια ακραια τοποθετηση?

Εγω γουσταρω να αγορασω το bmw 1200gs και το θελω χωρις σερβομηχανισμο στα φρενα και χωρις να εχει πανω του φορτωμενο 4 εκατομμυρια χιλιομετρα.

Αυτο θεωρω αξιολογο μηχανακι εγω για τα γουστα μου, ομως δεν το βρισκω με τα 3 χιλιαρικα που διαθετω και μαλλον κατα τα λεγομενα σου φταιει η αναζητηση μου και οχι το budget που διαθετω.

Μπορεις να με βοηθησεις?

Οχι σκουπιδι δεν το κανει, αλλα οσο ανεβαζεις το διαθεσιμο ποσο αγορας, συνηθως αλλο τοσο ανεβαζεις και την καλυτερη κατασταση του οχηματος.

Ορίστε

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/33572555-bmw-r-1200-gs

Χωρίς σερβομοτέρ στα φρένα και χωρίς 4.000.000 χιλιόμετρα, μόλις 100.000 :tongue:

Επομένως, φταίει η αναζήτηση σου :tooth:

Χωρίς πλάκα τώρα, άλλο αμα θελεις κατι τόσο συγκεκριμένο και ειναι ακριβότερο απο 3.000 και άλλο εαν ψάχνεις γενικά naked π.χ. μέχρι 3.000 ... ειναι τελειώς διαφορετικό το να μην βρίσκεις το συγκεκριμένο που θές στα 3 χιλιάρικα απο το να "βρίσκεις μόνο κρύπτον έξ στα 3 χιλιάρικα!"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα αυτονοητα δλδ να εξηγουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο και να ανοίξω τα μάτια μου δε θα εξαφανιστεί ούτε η υπερβολή που είπες ούτε ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. 

Το παράδειγμα με το GS ασχολιαστο. Δε μπορώ να βοηθήσω όχι δεν είμαι γιατρός.

Παιδιά θέλω το factory μηχανάκι που τρέχει η Yamaha στο MotoGP και ας λείπουν μερικά καλουδια αλλά δε βρήκα κάτι στα 10χιλιαρικα. Μόνο αυτό αξίζει για μενα. Λογικά με 10κ δε βρίσκεις τίποτα λοιπόν. Π@τανα ζωή.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα μάθαμε ότι επειδή κάποια μοντέλα κρατάνε τιμή αυτομάτως οι κάτοχοί τους που τα δίνουν 5κ τα σέβονται και δεν θέλουν να τα σκοτώσουν. Αντίστοιχα, ο καψερός που πήρε gsr επειδή το γούσταρε και τώρα αναγκάζεται να το δώσει 2.5κ επειδή δεν φεύγει δεν το σέβεται. 

Ρε συ φασαρία, ούτε εγώ σε ξέρω, αλλά σε 3 μηνύματα έχεις πετάξει 3 κοτσάνες. Πες ήμουν υπερβολικός στο πρώτο ποστ να συνεχίσουμε την συζήτησή μας, δεν χρειάζεται να κάνεις doubling down στην παράνοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To gladius είναι ωραίο μηχανάκι. Facelift του παλιού sv το οπαίο πρέπει να είναι ίδιο και με το καινούργιο sv. Έχει το κλασσικό 650 μοτέρ 25τίας της σουζούκι που φοράει και το vstrom το οποίο είναι πολύ καλό και για καθημερινή χρήση θα σε βολέψει αρκετά. Απλά το γκζάκι που θες θα ναι ένα κλικ πάνω απο το τρανσαλπ που χεις οπότε μην περιμένεις και πολλά, είναι ικανοποιητικό για να κάνεις όλες τις δουλειές σου. Το μόνο θέμα του gladius είναι οτι δυστυχώς, ενώ είναι πολύ καλό μηχανάκι και όμορφο, για μένα ομορφότερο και απο το παλιό και το νέο sv, δεν πούλησε καθόλου και δεν έχει και μεταπωλητική αξία. 2 αγγελίες υπάρχουν και η μία είναι και ακριβή. Πριν καμιά 5ετία που έβλεπα για αυτό στα 3Κ έπαιζαν καμια 10ρια μηχανάκια σε καλή κατάσταση. Αν το θες για να το κρατήσεις χρόνια πάρτο αλλιώς ξέχνα το θα πρέπει να το σκοτώσεις για να φύγει. 

Το χόρνετ που βλέπεις νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή για καθημερινό γυμνό μηχανάκι. Το gsr εκτός οτι είναι άσχημο, για μένα πάντα, καίει και περισσότερο απο τα άλλα οπότε δεν αξίζει. Το Ζ750 επίσης είναι καλό μηχανάκι για καθημερινό, ωραίο μοτέρ μέτρια περιφερειακά και λίγο πιο βαρύ απο τα άλλα, δεν θα σου δώσει την αίσθηση που σου δίνουν τα 250ρια 300ρια, σκούτερ παπάκια ηλεκτρικά πατίνια τα καινούργια μιζούνο κλπ όταν θα πηγαίνεις το πρωί στην δουλειά και θα στρίβεις απο αλεξάνδρας  πατησίων αλλά τουλάχιστον θα το χαρείς λίγο όταν το ανοίξεις . Βέβαια αν βρεις κανένα καλό γιατί τα περισσότερα ειναι μοντέλα του 07 με 30.000 χιλιόμετρα και όταν τα δεις απο κοντά αναρωτιέσαι απο ποιον βράχο έχει πέσει. 

Επίσης στα γυμνά μην ξεχνάς οτι θα τρώς και όλο τον αέρα στα μούτρα που αν έχεις συνηθίσει στο τρανσάλπ μπορεί να σε ξενερώσει. Βέβαια μέσα στην Αθήνα θα σαι αλλα και πάλι στα κρύα θα το νιώθεις. Δες και κάνα fazer ή cbf που ναι καλά μηχανάκια και πιο άνετα, αλλιώς απο αυτά που είπες εγώ θα προτιμούσα το χονδα ή όποιο βρείς σε καλύτερη κατάσταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή χρονιά σε όλους σας!!

Πούλησα το ΤΑ και πλέον είμαι ανάμεσα σε 2.

Gladius vs xj6.

Ίδια λεφτά έχουν, ίδια δύναμη (αποτι έχω διαβάσει κ σε ότι βιντεο έχω δει),σε ένα βίντεο που έχω δει ο παρουσιαστής είχε δώσει ως καλυτερη επιλογή το gladius.

Οοοολες οι ιδέες και οι σκέψεις είναι καλοδεχούμενες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα πάρε τ δικό μου xj6 abs καινουρια λάστιχα φουλ σέρβις κ καινούρια αλυσίδα κ καρβιυνακια μίζας 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε:

Έλα πάρε τ δικό μου xj6 abs καινουρια λάστιχα φουλ σέρβις κ καινούρια αλυσίδα κ καρβιυνακια μίζας 

Το έχεις στο car??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος John Bogdos έγραψε:

Το έχεις στο car??

Όχι φίλε αν είσαι από βόρεια Ελλάδα μόλις μας ανοίξουν έλα ν τ δεις αν αποφασίσω ν τ δώσω τ σκέφτομαι ακόμα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε:

Όχι φίλε αν είσαι από βόρεια Ελλάδα μόλις μας ανοίξουν έλα ν τ δεις αν αποφασίσω ν τ δώσω τ σκέφτομαι ακόμα 

Αθήνα είμαι, δυστυχώς.

Για δώσε μερικές πληροφορίες.

Α) βενζίνη??

2)ροπή σε χαμηλο/μεσαίες στροφες?

3)αν κολλάει στη κίνηση?

4) συντήρηση??

5) είναι οικονομική μηχανή η όχι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ γω Αθήνα έρχομαι γ δουλειά γ αυτό σκέφτομαι ν τ δώσω μη με τ σηκώσουν τ καλοπαιδα εκεί 

5.5 /100 με καγκουριες 6.5

Είναι καλορυθμισμενο κ έχει ροπή παντού καμμία σχέση με φειζερ κ με 3-4 μέσα στ πόλη πας χωρίς ανεβοκατεβάσματα 

Είναι μικροκαμωμένο εγώ κάνω γερές σφυνες μόλις τ μάθεις είναι ποδήλατο 

Συντήρηση όπως όλα τ 4 κυλινδρα λάδι ανά 5000 τ αλλάζω ..από κει κ πέρα μπουζί ανά διετία υγρα αναδιετια φίλτρο αέρος καθαρισμα κ τ λοιπά αναλωσιμα 

Θα την χαρακτήριζα οικονομική ναι σε όλα κ κατανάλωση κ σέρβις αν πιάνουν τ χέρια σου λίγο κ ασφάλειες κ λάστιχο αν τ πας νορμάλ σε βγαζουν χμ

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 28 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε:

Κ γω Αθήνα έρχομαι γ δουλειά γ αυτό σκέφτομαι ν τ δώσω μη με τ σηκώσουν τ καλοπαιδα εκεί 

5.5 /100 με καγκουριες 6.5

Είναι καλορυθμισμενο κ έχει ροπή παντού καμμία σχέση με φειζερ κ με 3-4 μέσα στ πόλη πας χωρίς ανεβοκατεβάσματα 

Είναι μικροκαμωμένο εγώ κάνω γερές σφυνες μόλις τ μάθεις είναι ποδήλατο 

Συντήρηση όπως όλα τ 4 κυλινδρα λάδι ανά 5000 τ αλλάζω ..από κει κ πέρα μπουζί ανά διετία υγρα αναδιετια φίλτρο αέρος καθαρισμα κ τ λοιπά αναλωσιμα 

Θα την χαρακτήριζα οικονομική ναι σε όλα κ κατανάλωση κ σέρβις αν πιάνουν τ χέρια σου λίγο κ ασφάλειες κ λάστιχο αν τ πας νορμάλ σε βγαζουν χμ

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο...για να δούμε ποια θα μου κάνει πιο πολύ κλικ στο μάτι,γτ κατά τα άλλα μια η άλλη είναι, νομίζω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος John Bogdos έγραψε:

Καλή χρονιά σε όλους σας!!

Πούλησα το ΤΑ και πλέον είμαι ανάμεσα σε 2.

Gladius vs xj6.

Ίδια λεφτά έχουν, ίδια δύναμη (αποτι έχω διαβάσει κ σε ότι βιντεο έχω δει),σε ένα βίντεο που έχω δει ο παρουσιαστής είχε δώσει ως καλυτερη επιλογή το gladius.

Οοοολες οι ιδέες και οι σκέψεις είναι καλοδεχούμενες.

Καλη χρονια και καλες αγορες.

Δε νομιζω οτι ξεχωριζει ιδιαιτερα καποιο απο τα δυο μοντελα. Οποτε η λογικη λεει οτι θα παρεις αυτο που θα βρεις σε καλυτερη κατασταση στα λεφτα σου. Και δεδομενου οτι στα λεφτα σου υπαρχει μονο το gladius του εμπορου... καλοταξιδο το Yamaha. Αν μπορεσεις να βρεις και καποιο με ABS ακομα καλυτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρίξε μια ματιά κ εδώ 

https://www.motoxtreme.gr/yamaha-xj6-2009-test/

Για μένα μόνο abs ειδικά γ χρήση σε μεγάλη πολη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικη γνημη για μεσα στην πολη καλυτερα ενα 2Κ, δηλαδη στην περιπτωση σου το gladius

Το xj6 το εχω οδηγησει μεσα στην πολη και οντως ειναι πολυ ευκολοδηγητο, με ελαστικο μοτερακι και ανετο.

Ζυγισε λιγο  σε τι θες πιο πολυ βαρος, στην χρηση εντος πολης η την εκτος? Και οταν λες κανα ταξιδακι τι εννοεις? βολτα ημερισια με φιλους σε επαρχιακο? βολτα μεχρι Ναυπλιο απο Εθνικη? η βολτα με την γυναικα δικαβαλος φορτωμενος για 3-5 ημερες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον και το XJ6 που ειναι 4κύλινδρο έχει πανω κατω τα ίδια άλογα (7 αλογα περισσοτερο) απο το gladius που ειναι 2 κυλινδρο, γνωμη μου να πας για το gladius που θα ειναι πιο ροπατο για μεσα στην πολη και πιο οικονομικο.

Δηλαδη να μου ελεγες θελω να παω σε 4κύλινδρο αλλα κάποιο απο τα θηρία με τα 100 άλογα που αναφερθηκαν πιο πριν να σου πω ναι εκει αξίζει γιατι η πας η δεν πας, τωρα για 78 αλογα να πας σε 4κυλινδρο μοτερ με τα ακριβα του σερβις και την μικρη ροπη στα χαμηλα, δεν ξερω εαν αξιζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος graves έγραψε:

Εφόσον και το XJ6 που ειναι 4κύλινδρο έχει πανω κατω τα ίδια άλογα (7 αλογα περισσοτερο) απο το gladius που ειναι 2 κυλινδρο, γνωμη μου να πας για το gladius που θα ειναι πιο ροπατο για μεσα στην πολη και πιο οικονομικο.

Δηλαδη να μου ελεγες θελω να παω σε 4κύλινδρο αλλα κάποιο απο τα θηρία με τα 100 άλογα που αναφερθηκαν πιο πριν να σου πω ναι εκει αξίζει γιατι η πας η δεν πας, τωρα για 78 αλογα να πας σε 4κυλινδρο μοτερ με τα ακριβα του σερβις και την μικρη ροπη στα χαμηλα, δεν ξερω εαν αξιζει.

Φίλε η ροπή που έχει τ xj6 σε όλο τ φάσμα δεν έχει σχέση ούτε με φαιζερ ούτε με τ αλλά 4νδρα 100 αλόγων που λες ..είναι φουλ ροπή από χαμηλά κ φυσικά σαν 4δρο ο δονήσεις σε σχέση με δικυλινδρο για μένα μη τ σκέφτεσαι καλοταξιδο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος graves έγραψε:

Τι ποσό παραπάνω πιστευεις ότι θα πληρώνεις στο σέρβις του ΧJ από ένα Gladius? Επίσης το τετρακύλινδρο που  λένε ότι δεν έχει χαμηλά ροπή ρολάρει καλύτερα και πιο ομαλά στην κίνηση της πόλης, εκτός εάν θέλετε να κάνετε στριτφαητεριλικια και θέλετε ροπή από το ρελαντι για κόντρες στα φανάρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 57 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε:

Φίλε η ροπή που έχει τ xj6 σε όλο τ φάσμα δεν έχει σχέση ούτε με φαιζερ ούτε με τ αλλά 4νδρα 100 αλόγων που λες ..είναι φουλ ροπή από χαμηλά κ φυσικά σαν 4δρο ο δονήσεις σε σχέση με δικυλινδρο για μένα μη τ σκέφτεσαι καλοταξιδο 

Εαν εχει σχεδιαστεί για παραπάνω ροπή απο χαμηλά τότε πάω πάσο και εννοείται να πάρεις το XJ6 ...Εγω το ειπα με βαση τον βασικό κανόνα λιγοτεροι κυλινδροι = ροπη χαμηλα περισσοτεροι κυλινδροι = ροπη ψηλα

πριν 56 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Τι ποσό παραπάνω πιστευεις ότι θα πληρώνεις στο σέρβις του ΧJ από ένα Gladius? Επίσης το τετρακύλινδρο που  λένε ότι δεν έχει χαμηλά ροπή ρολάρει καλύτερα και πιο ομαλά στην κίνηση της πόλης, εκτός εάν θέλετε να κάνετε στριτφαητεριλικια και θέλετε ροπή από το ρελαντι για κόντρες στα φανάρια.

Ε όντας 4κύλινδρο θεωρητικά πάντα δεν είναι το διπλό κόστος σε σχέση με ενα 2κύλινδρο? Διπλάσιες βαλβίδες για ρύθμισμα, διπλάσια μπουζί και πάει λέγοντας? Και σε κατανάλωση λογικά το XJ6 δεν θα καίει - έστω και λίγο - παραπάνω απο το gladius, ειδικά στα ανοίγματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα