graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) 3κ δεν είναι αρκετά για μηχανή? Τι λέτε μωρέ? Εδώ SS εψαχνα αυτό τον καιρό μέχρι 4κ και εχει αρκετά μοντέλα 2008+ σε παρα πολυ καλή κατάσταση.... Και μιλάμε για SS που θεωρητικά είναι οτι πιο ακριβό μπορείς να πάρεις ... Επίσης με 2.000 - 2.300 έχει αρκετά GSR που φαίνονται πολύ αξιόλογα... και το GSR παίζει να ειναι οτι πιο VFM στην αγορά μεταχειρισμένων αυτή τη στιγμή Σχεδόν τα πάντα παίρνεις με 3κ απο μοντέλα προηγούμενης δεκαετίας... Εντιτ: Άντε βαριά 3.5κ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 από τον graves 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 The gift that keeps on giving αυτό το thread Συνεχίστε 1 1 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 43 λεπτά, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: Εσυ ας πουμε με 3 χιλιαρικα σημερα δεν εβρισκες καποιο να σου κανει; εγω ας πουμε βρηκα με 3 και μου κανει μια χαρα, θεωρω τον ευατο μου τυχερο στα 26 να εχω τετοιο μηχανακι. πριν 38 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: 3κ δεν είναι αρκετά για μηχανή? Τι λέτε μωρέ? Εδώ SS εψαχνα αυτό τον καιρό μέχρι 4κ και εχει αρκετά μοντέλα 2008+ σε παρα πολυ καλή κατάσταση.... Και μιλάμε για SS που θεωρητικά είναι οτι πιο ακριβό μπορείς να πάρεις ... Επίσης με 2.000 - 2.300 έχει αρκετά GSR που φαίνονται πολύ αξιόλογα... και το GSR παίζει να ειναι οτι πιο VFM στην αγορά μεταχειρισμένων αυτή τη στιγμή Σχεδόν τα πάντα παίρνεις με 3κ απο μοντέλα προηγούμενης δεκαετίας... Εντιτ: Άντε βαριά 3.5κ 2000-2500 για το gsr πιο vfm δυσκολα συμφωνω, πολυ μηχανη για τοσα λεφτα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 από τον ktm power 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) Παπί έψαχνα πριν 2 μήνες και δεν έβρισκα κάτι σε καλή κατάσταση κάτω απο 1.300 ρε συ, ε αν τα 2.000 δεν VFM για GSR σε αξιόλογη κατάσταση ε τότε τι είναι? Εντιτ: Γράψε λάθος, τώρα το κατάλαβα Ισχυεί, μηχανάρα είναι για τόσα λεφτά και με τα όλα της ... Ψαλιδάρα και πλαίσιο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο ενα SS, μοτέρ διαμάντι, φρένα και αναρτήσεις μια χαρά για τις επιδόσεις του... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 από τον graves 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Τεσπα η καραντινα μας χτυπησε πολυ, αντε να παμε για κανα "ψαρεμα" να ξελαμπικαρουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε: Τεσπα η καραντινα μας χτυπησε πολυ, αντε να παμε για κανα "ψαρεμα" να ξελαμπικαρουμε Δεν ηταν η καραντίνα, η 10ωρη βάρδια μου ντελίβερι ήταν στην συγκεκριμένη περίπτωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε: Τεσπα η καραντινα μας χτυπησε πολυ, αντε να παμε για κανα "ψαρεμα" να ξελαμπικαρουμε Το ιδιο πραμα λεμε ρε τοση ωρα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) παμε ωρε παλικαρια για ενα ωραιο βραδυ Σαββατου. ηδη ειμαι με κρασακι απο το μεσιμερι, δεν νιωθω πολλα https://www.car.gr/used-bikes/suzuki.html?hi=1&make=242&model=4380&model=4383&model=4384&pg=1&price-from=>3000&price-to=<4000®istration-from=2003&sort=rea δεν ειμαι πολυ νηφαλιος, αλλα με λιγα που ειδα θα εχω εφιαλτες, καλυτερα να μη τα δω ολα το ποσα μηχανακια φενονται καλα με το ποσα ειναι πραγματικα καλα ειναι διαφορα πολλων αριθμων να ξερετε αν πολλα απο αυτα βρουνε αγοραστες, το 2020 στους αγοραστες θα φενεται παιχνιδακι σε σχεση με το 2021 η φαση στο θρεντ θυμιζει μια πρωην μου. νομιζα πως ειχα βρει τη γυναικα της ζωης μου, το κακο ειναι πως το ιδιο πιστευανε και 10 αλλοι... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 31 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: παμε ωρε παλικαρια για ενα ωραιο βραδυ Σαββατου. ηδη ειμαι με κρασακι απο το μεσιμερι, δεν νιωθω πολλα https://www.car.gr/used-bikes/suzuki.html?hi=1&make=242&model=4380&model=4383&model=4384&pg=1&price-from=>3000&price-to=<4000®istration-from=2003&sort=rea δεν ειμαι πολυ νηφαλιος, αλλα με λιγα που ειδα θα εχω εφιαλτες, καλυτερα να μη τα δω ολα το ποσα μηχανακια φενονται καλα με το ποσα ειναι πραγματικα καλα ειναι διαφορα πολλων αριθμων να ξερετε αν πολλα απο αυτα βρουνε αγοραστες, το 2020 στους αγοραστες θα φενεται παιχνιδακι σε σχεση με το 2021 η φαση στο θρεντ θυμιζει μια πρωην μου. νομιζα πως ειχα βρει τη γυναικα της ζωης μου, το κακο ειναι πως το ιδιο πιστευανε και 10 αλλοι... συμβουλη Οταν εχουμε πιει δεν γραφουμε σε φορουμ. 1) δεν καταλαβαινει ο αλλος τι θελει να πει 2)βγαζουμε τα απλυτα μας στην φορα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 από τον giorgos.boun 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Bogdos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Αν πάρει κάποιος GSR η hornet πόσες περισσότερες στιγμές συγκίνησης θα του προσφέρει από ότι ένα gladius ?? Για καθημερινή χρήση μέσα στη πόλη,γτ εθνική θα τα δεις τα +30 άλογα...αλλά εντός πόλης,θα δεις τα φρένα,την ροπή,τις αναρτήσεις και την ευελιξία που έχουν.???Άντε να το ανοίξεις σε κανένα μεγάλο δρόμο όταν δεν έχει κινήσει αλλά κατά τα άλλα μαζί θα πηγαίνουν.Εχω άδικο?? (Εγώ δεν είχα ποτέ 4κ ,έχω οδηγήσει για αρκετό διάστημα ένα Ζ750 αλλά θυμάμαι λίγα πράγματα.οι μηχανές που είχα scarabeo 250,tdm 900, pegaso Strada 660, Transalp 650)Σε σχέση με το ΤΑ που έχω τώρα δεν θα δω διαφορά σε γκάζι αν πχ πάω στο gladius?? Η πρέπει να πάω σε 4κ GSR-hornet για να δω διαφορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 1ον :Όχι τα ss δεν είναι ούτε θεωρητικά αλλά ούτε και πρακτικά ότι πιο ακριβό μπορείς να αγοράσεις. Συμφωνούμε ότι ίσως είναι από τις πιο ακριβές κατηγορίες ok. Και 2ον: Όχι τα 3k δεν φτάνουν για να αγοράσεις μηχαναρες, ούτε αυτής αλλά ούτε και της προηγούμενης δεκαετίας. Οριακά φτάνουν για κάνα παπάκι crypton x. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος fasarias έγραψε: 1ον :Όχι τα ss δεν είναι ούτε θεωρητικά αλλά ούτε και πρακτικά ότι πιο ακριβό μπορείς να αγοράσεις. Συμφωνούμε ότι ίσως είναι από τις πιο ακριβές κατηγορίες ok. Και 2ον: Όχι τα 3k δεν φτάνουν για να αγοράσεις μηχαναρες, ούτε αυτής αλλά ούτε και της προηγούμενης δεκαετίας. Οριακά φτάνουν για κάνα παπάκι crypton x. Επειδή τα παπάκια στην Ελλάδα τα πουλάνε πολύ παραπανω απο την πραγματική τους αξία οι εταιρίες δεν εχει να λέει κάτι ... Αυτό είναι χρόνια γνωστό εξαλλου επειδη εχουν τεράστια ζήτηση ... Όπως και με τα σκούτερ το ίδιο πράγμα ... Το οτι ενα κρίπτον έξ επίσης πωλείται σε καλή κατάσταση σχεδόν 2.000 δεν σημαίνει οτι το GSR η όποια μηχανή μεγάλου κυβισμού θα είναι σκουπίδι στα 2.500 ... άλλο το ένα, άλλο το άλλο... αλλη ζήτηση έχει το ένα και άλλη το άλλο, όπως και άλλα έξοδα που τις περισσότερες φορές είναι και ο λόγος που πουλάνε πολλοί την "μεγάλη" για να πάρουν παπάκι, όλα αυτά καθορίζουν τις τιμές που παίζουν στα μεταχειρισμένα.... Και εξάλλου μιλάμε για μηχανές 14 και 15 ετών, ε πόσο πια θέλετε να τις πουλάνε? Το GSR είχε καινούριο σχεδόν 7.000, το 2006, ε μετά απο 15 χρόνια δηλαδή πόσο πρεπει να την πουλήσει κάποιος για να θεωρείται σε καλή κατάσταση? 6.500? Νομίζω υπερβάλετε λίγο γενικά αλλα εντάξει, άποψη του καθενός! Θα συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Τώρα δα, το μέλος John Bogdos έγραψε: Αν πάρει κάποιος GSR η hornet πόσες περισσότερες στιγμές συγκίνησης θα του προσφέρει από ότι ένα gladius ?? Για καθημερινή χρήση μέσα στη πόλη,γτ εθνική θα τα δεις τα +30 άλογα...αλλά εντός πόλης,θα δεις τα φρένα,την ροπή,τις αναρτήσεις και την ευελιξία που έχουν.???Άντε να το ανοίξεις σε κανένα μεγάλο δρόμο όταν δεν έχει κινήσει αλλά κατά τα άλλα μαζί θα πηγαίνουν.Εχω άδικο?? (Εγώ δεν είχα ποτέ 4κ ,έχω οδηγήσει για αρκετό διάστημα ένα Ζ750 αλλά θυμάμαι λίγα πράγματα.οι μηχανές που είχα scarabeo 250,tdm 900, pegaso Strada 660, Transalp 650)Σε σχέση με το ΤΑ που έχω τώρα δεν θα δω διαφορά σε γκάζι αν πχ πάω στο gladius?? Η πρέπει να πάω σε 4κ GSR-hornet για να δω διαφορά Εμεις οτι λεμε ειναι γνωμες ή και εμπειριες, τη μηχανη θα την καβαλάς ΕΣΥ, γι'αυτο σαν συμβουλη θα σου πω να παρεις αυτο που αρεσει στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ματια, συμβιβασμους μπορεις να κανεις σε ολους τους τομεις αλλα στην εμφανηση οχι, το θεωρω πολυ σημαντικο να σε φτιαχνει ακομα και παρκαρισμενο, να το ποθεις και να το βολταρεις με καθε ευκαιρια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 πριν 39 λεπτά, το μέλος John Bogdos έγραψε: Αν πάρει κάποιος GSR η hornet πόσες περισσότερες στιγμές συγκίνησης θα του προσφέρει από ότι ένα gladius ?? Για καθημερινή χρήση μέσα στη πόλη,γτ εθνική θα τα δεις τα +30 άλογα...αλλά εντός πόλης,θα δεις τα φρένα,την ροπή,τις αναρτήσεις και την ευελιξία που έχουν.???Άντε να το ανοίξεις σε κανένα μεγάλο δρόμο όταν δεν έχει κινήσει αλλά κατά τα άλλα μαζί θα πηγαίνουν.Εχω άδικο?? (Εγώ δεν είχα ποτέ 4κ ,έχω οδηγήσει για αρκετό διάστημα ένα Ζ750 αλλά θυμάμαι λίγα πράγματα.οι μηχανές που είχα scarabeo 250,tdm 900, pegaso Strada 660, Transalp 650)Σε σχέση με το ΤΑ που έχω τώρα δεν θα δω διαφορά σε γκάζι αν πχ πάω στο gladius?? Η πρέπει να πάω σε 4κ GSR-hornet για να δω διαφορά Ε σιγουρα θα δέις διαφορά και με το gladius, 20 άλογα παραπάνω είναι απο αυτο που οδηγάς τώρα, για το στήσιμο δεν αναφέρω καν... Αλλα τα 4κ μετα μιλάμε για άλλη κατηγορία, σχεδόν 100 άλογα ... οπότε περι ορέξεως. Οτι πιστεύεις οτι σου αρκεί και ότι σου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά να επιλέξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 πριν 9 ώρες, το μέλος fasarias έγραψε: 1ον :Όχι τα ss δεν είναι ούτε θεωρητικά αλλά ούτε και πρακτικά ότι πιο ακριβό μπορείς να αγοράσεις. Συμφωνούμε ότι ίσως είναι από τις πιο ακριβές κατηγορίες ok. Και 2ον: Όχι τα 3k δεν φτάνουν για να αγοράσεις μηχαναρες, ούτε αυτής αλλά ούτε και της προηγούμενης δεκαετίας. Οριακά φτάνουν για κάνα παπάκι crypton x. Τα ss πρακτικα και θεωριτικα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις απο την αποψη κορυφαιων περιφερειακων,κορυφαιων ιπποδυναμεων και κορυφαιας οδηγικης συμπεριφορας αν μιλησουμε καθαρα μοτοσυκλετιστικα. Παει αυτο. Για τα 3κ τωρα. Ναι το gsr ειναι μηχαναρα. Με σωστη ιπποδυναμη,πολυ καλη συμπεριφορα,πλαισιαρα,ψαλιδαρα και εξοπλισμο. Το οτι στην Ελλαδα παιζει οσο ενα χτ600 η ενα κρυφτον, αποδεικνυει οτι με τα λεφτα αυτα και την ανωμαλη διαμορφωση της αγορας εδω,περνεις με λιγα χρηματα πολυ μηχανη. Οχι με 3κ δεν περνεις 1290 που κ αυτο ειναι μηχαναρα,αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 Δεν υπάρχει τέλεια μοτοσυκλέτα. Ούτε αυτοκίνητο. Ούτε κινητό. Κοκ. Βάζουμε σε ένα χαρτί τα (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) θέλω μας και συμπληρώνουμε σε μια λίστα ποια προϊόντα καλύπτουν αυτά τα θέλω όσο γίνεται περισσότερο. Ξεκινάμε πάντα από την αισθητική, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εργαλεία πάθους, και συνεχίζουμε τα υπόλοιπα με φθίνουσα σειρά (το σημαντικότερο πρώτο και σιγά σιγά μειώνεται η ανάγκη) Όσο επεμβαίνει στραγγαλισμός λόγω χρημάτων, τόσο νερό στο κρασί μας βάζουμε ως προς τις επιλογές μας. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ταβάνι τα 3Κ€ που είναι ένα ψυχολογικό όριο ποσού, εντός του οποίου βρίσκεις από καινούριο scooter 125/200cc ως 1000+ μηχανάρες Αυτό που θα ήθελα να τονίσω μόνο είναι πως καλό το δέλεαρ του να πάρεις μηχανάρα αλλά πρέπει στο πίσω μέρος του μυαλού να θυμάσαι πως ναι μεν η τιμή του μεταχειρισμένου έχει πέσει στα τάρταρα, όχι όμως κ το κόστος συντήρησης της. Και εκεί ξεκινούν τα προβλήματα και η ομίχλη στον έρωτα. Ως προς την συγκριμένη φάση, προσωπικά θα έλεγα να επιλέξεις ένα καθαρό 2κύλινδρο, πχ το Gladius που αναφέρθηκε (αν κ οφείλω να αναφέρω πως η τιμή των 3Κ είναι ιδιαιτέρως χαμηλή). Σε σχέση με το transalp θα φανεί ιδιαιτέρως ταχύτερο (μιλάμε για τροχό πάνω από 50% σε ίππους), βελούδινο κ με αντίστοιχη ή χαμηλότερη κατανάλωση. Στο δε δρόμο οι διαφορές σε στρίψιμο και φρενάρισμα κοκ θα σου φανούν τεράστιες γιατί και τα transalp δεν ήταν κ τα καλύτερα μηχανάκια σε αυτό το φάσμα οδήγησης. Και το GSR είναι ωραίο εργαλείο, πρόσεξε πολύ διεξοδικά για κρακ πλαισίου στην περιοχή του λαιμού. Ιδιαίτερα για αυτό το μηχανάκι, ίσως έκανα και έναν έλεγχο πλαισίου με τα εξειδικευμένα εργαλεία που υπάρχουν στην αγορά πλέον. Παρ' όλ' αυτά, αν τα μάτια σου και η αισθητική σου δε δίνουν το ΟΚ, μη προχωράς. Και περίμενε μέχρι τη στιγμή που θα βρεις το νέο σου έρωτα. Υ.Γ.: νομίζω είδα κάποια αναφορά σε δράκους και φίδια παραπάνω. Gladius με τελική 230 κλπ κλπ. Αυτό δε παίζει σε καμία των περιπτώσεων. Αφενός γιατί μιλάμε για μηχανάκι με κάπου 62 με 65 άλογα τροχό, αφετέρου γυμνό. Υπολόγιζε κοντέρ κάπου στα 210 με 215 (και όχι εύκολα), πραγματικά κάπου στα 195 με 200. Η δε "πρακτική" τελική, όπως την λέω, είναι κάπου στα 180 κοντέρ και 170 πραγματική (ταχύτητα που μπορείς να δεις εύκολα σχετικά σε μια ικανή ευθεία χωρίς να κινδυνεύεις πολύ ώρα επιμένοντας να την κυνηγάς) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 Περα απο το gsr και πιθανον μερικα μηχανακια ακομα που δεν πουλησαν ιδιαιτερα ή δεν τραβηξαν το ενδιαφερον της αγορας, οχι στα 3κ δεν αγοραζεις κατι αξιολογο. Τι να κανουμε τωρα, αυτη ειναι η αληθεια. Το gladius που αναφερεται στο θεμα μας δεν υπαρχει πουθενα, στην αναζητηση, στο car μου εμφανιζει 2 ολα κι`ολα, εκ`των οποιων 2 το 1 παει κοντα στα 4κ τιμη κτησης. gladius 650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος fasarias έγραψε: Περα απο το gsr και πιθανον μερικα μηχανακια ακομα που δεν πουλησαν ιδιαιτερα ή δεν τραβηξαν το ενδιαφερον της αγορας, οχι στα 3κ δεν αγοραζεις κατι αξιολογο. Τι να κανουμε τωρα, αυτη ειναι η αληθεια. Το gladius που αναφερεται στο θεμα μας δεν υπαρχει πουθενα, στην αναζητηση, στο car μου εμφανιζει 2 ολα κι`ολα, εκ`των οποιων 2 το 1 παει κοντα στα 4κ τιμη κτησης. gladius 650 δεν ειναι αξιολογα τα μηχανακια οπως fazer s2, hornet, aprilia shiver και πολλα αλλα? ναι οκ δεν ειναι αξιολογα αν καβαλας κανα XR1000 και παρομοια μηχανακια, για εμας την πλεμπα μια χαρα μηχανες ειναι ακομα και παλιοτερα μηχανακια πχ cbr 600F4i 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 Δε χρειαζεται καν να πας σε τοσο παλια μηχανακια οπως το f4. Εχει πολυ πιο συγχρονα γυρω στα 3κ Με 3.5 παιρνεις μεχρι tuono gen II πλεον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 Και μοταρντ παιρνεις και on-off και cruiser και ο,τι σου ΄ρθει στο κεφαλι. Αλλα αμα η βασικη σου εγνοια ειναι να δωσεις 3κ και να παρεις καινουργιο γυαλιστερο με πολλα φωτακια στο καντραν να κανεις μοστρα στο γειτονα και στο forum, προφανως δε θα ικανοποιηθεις ποτε επειδη θα σε ενοχλει μεχρι και η σκονη κατω απ' τη βιδα και το αν ο ιδιοκτητης ηξερε τι ωρα φτιαχτηκαν τα λαστιχα. Ειτε εχει στραβο πλαισιο ειτε θελει 2 φθηνα αναλωσιμα (που ειναι λογικο) μπαινει στην ιδια κατηγορια και παει στον καδο. Να δω ανθρωπο να καβαλαει ενα gsr/hornet/z1000/whatever με 2-3 καλουδια πανω και να λεεϊ "τι μλκια ειναι αυτη καλυτερα παπι καινουργιο". Μου θυμιζει το κλασσικο ελληνικο φαινομενο "εχω λεφτα μεχρι xiaomi αλλα δεν καταδεχομαι τετοια πλεμπα οποτε παιρνω iphone με 3 χρονια δοσεις για να κανω την ιδια δουλεια" Τεσπα. Περισσοτερα για 'μας και οσους τους νοιαζει το fun I guess. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος CptAngel έγραψε: "εχω λεφτα μεχρι xiaomi αλλα δεν καταδεχομαι τετοια πλεμπα οποτε παιρνω iphone με 3 χρονια δοσεις για να κανω την ιδια δουλεια Έχεις πάρει ποτέ δικό σου iPhone? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Bogdos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Δεν υπάρχει τέλεια μοτοσυκλέτα. Ούτε αυτοκίνητο. Ούτε κινητό. Κοκ. Βάζουμε σε ένα χαρτί τα (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) θέλω μας και συμπληρώνουμε σε μια λίστα ποια προϊόντα καλύπτουν αυτά τα θέλω όσο γίνεται περισσότερο. Ξεκινάμε πάντα από την αισθητική, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εργαλεία πάθους, και συνεχίζουμε τα υπόλοιπα με φθίνουσα σειρά (το σημαντικότερο πρώτο και σιγά σιγά μειώνεται η ανάγκη) Όσο επεμβαίνει στραγγαλισμός λόγω χρημάτων, τόσο νερό στο κρασί μας βάζουμε ως προς τις επιλογές μας. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ταβάνι τα 3Κ€ που είναι ένα ψυχολογικό όριο ποσού, εντός του οποίου βρίσκεις από καινούριο scooter 125/200cc ως 1000+ μηχανάρες Αυτό που θα ήθελα να τονίσω μόνο είναι πως καλό το δέλεαρ του να πάρεις μηχανάρα αλλά πρέπει στο πίσω μέρος του μυαλού να θυμάσαι πως ναι μεν η τιμή του μεταχειρισμένου έχει πέσει στα τάρταρα, όχι όμως κ το κόστος συντήρησης της. Και εκεί ξεκινούν τα προβλήματα και η ομίχλη στον έρωτα. Ως προς την συγκριμένη φάση, προσωπικά θα έλεγα να επιλέξεις ένα καθαρό 2κύλινδρο, πχ το Gladius που αναφέρθηκε (αν κ οφείλω να αναφέρω πως η τιμή των 3Κ είναι ιδιαιτέρως χαμηλή). Σε σχέση με το transalp θα φανεί ιδιαιτέρως ταχύτερο (μιλάμε για τροχό πάνω από 50% σε ίππους), βελούδινο κ με αντίστοιχη ή χαμηλότερη κατανάλωση. Στο δε δρόμο οι διαφορές σε στρίψιμο και φρενάρισμα κοκ θα σου φανούν τεράστιες γιατί και τα transalp δεν ήταν κ τα καλύτερα μηχανάκια σε αυτό το φάσμα οδήγησης. Και το GSR είναι ωραίο εργαλείο, πρόσεξε πολύ διεξοδικά για κρακ πλαισίου στην περιοχή του λαιμού. Ιδιαίτερα για αυτό το μηχανάκι, ίσως έκανα και έναν έλεγχο πλαισίου με τα εξειδικευμένα εργαλεία που υπάρχουν στην αγορά πλέον. Παρ' όλ' αυτά, αν τα μάτια σου και η αισθητική σου δε δίνουν το ΟΚ, μη προχωράς. Και περίμενε μέχρι τη στιγμή που θα βρεις το νέο σου έρωτα. Υ.Γ.: νομίζω είδα κάποια αναφορά σε δράκους και φίδια παραπάνω. Gladius με τελική 230 κλπ κλπ. Αυτό δε παίζει σε καμία των περιπτώσεων. Αφενός γιατί μιλάμε για μηχανάκι με κάπου 62 με 65 άλογα τροχό, αφετέρου γυμνό. Υπολόγιζε κοντέρ κάπου στα 210 με 215 (και όχι εύκολα), πραγματικά κάπου στα 195 με 200. Η δε "πρακτική" τελική, όπως την λέω, είναι κάπου στα 180 κοντέρ και 170 πραγματική (ταχύτητα που μπορείς να δεις εύκολα σχετικά σε μια ικανή ευθεία χωρίς να κινδυνεύεις πολύ ώρα επιμένοντας να την κυνηγάς) Είπα ότι έχω δει σε βίντεο στο YouTube,που όντως υπάρχουν αρκετά βιντεο με ταχύτητα 220+(πατώντας gladius 650 top speed) 2 gladius,το ένα είναι 2995e από Μιχαλακοπούλου (factory),αυτό που είδα εγώ Δηλαδή. Επίσης με 3-3,5κ έχεις πλέον πάρα πολλές επιλογές γιΑ μηχανη (δεκαετίας σχεδόν),το κόστος συντήρησης είναι ένα αρκετά σημαντικό κόστος που όντως πρέπει να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 13 λεπτά, το μέλος John Bogdos έγραψε: 2 gladius,το ένα είναι 2995e από Μιχαλακοπούλου (factory),αυτό που είδα εγώ Δηλαδή. Επίσης με 3-3,5κ έχεις πλέον πάρα πολλές επιλογές γιΑ μηχανη (δεκαετίας σχεδόν),το κόστος συντήρησης είναι ένα αρκετά σημαντικό κόστος που όντως πρέπει να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Αληθεια πώς σου φανηκε απο κοντα το συγκεκριμενο; Η αναλυση των φωτογραφιων του car ειναι πλεον τραγικη και δε φαινονται πολλα, αλλα βλεπω αρκετα πραγματα που δε μου αρεσουν. Χτυπημενη εξατμιση, αντιβαρο, σκουριες, σημαδια, φθορα γυρω απο την κλειδαρια που μαλλον δε συναδει με τα υποτιθεμενα χλμ. Οπως εχει ηδη αναφερθει το gladius ειναι μοντελο που γενικα κραταει την τιμη του και μου φανηκε υποπτα φθηνο το συγκεκριμενο. Ενα παραπανω που ειναι κι απο εμπορο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Bogdos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Αληθεια πώς σου φανηκε απο κοντα το συγκεκριμενο; Η αναλυση των φωτογραφιων του car ειναι πλεον τραγικη και δε φαινονται πολλα, αλλα βλεπω αρκετα πραγματα που δε μου αρεσουν. Χτυπημενη εξατμιση, αντιβαρο, σκουριες, σημαδια, φθορα γυρω απο την κλειδαρια που μαλλον δε συναδει με τα υποτιθεμενα χλμ. Οπως εχει ηδη αναφερθει το gladius ειναι μοντελο που γενικα κραταει την τιμη του και μου φανηκε υποπτα φθηνο το συγκεκριμενο. Ενα παραπανω που ειναι κι απο εμπορο. Τα χιλιόμετρα αποκλείεται να είναι 45000,το είδα πολύ λίγο ,ίσα ίσα δηλαδή γτ ακόμα δεν ξέρω τι θα επιλέξω ,ώστε να μην πριζω κ τον άνθρωπο εκεί άδικα.ειχε μια μαύρη γρατζουνιά-μπογια στο ντεπόζιτο,σκόνη είχε αρκετή.Δινει 6μηνες εγγύηση το κατάστημα,σε γενικές γραμμές εξωτερικα ήταν ωραία,αν καταλήξω εκεί θα πάω με τον φίλο μου τον μηχανικό που θα μου πει τι και πως.Ενα μαύρο gsr που είδα στον βυνιο πολύ πολύ ωραίο κ ένα μπλε hornet που δεν μου άρεσε καθόλου.επισης διάβασα για τα shiver ότι αν τα βρέξεις με πιεστικό στο κοντέρ έχουν θέμα ,θέλει πολύ προσεκτικά κ αν έχει υγρασία η αν βραχεί μπορεί να μην έχεις κοντέρ για 3-5 μέρες,το διάβασα από πολλούς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2020 πριν 22 λεπτά, το μέλος John Bogdos έγραψε: Τα χιλιόμετρα αποκλείεται να είναι 45000,το είδα πολύ λίγο ,ίσα ίσα δηλαδή γτ ακόμα δεν ξέρω τι θα επιλέξω ,ώστε να μην πριζω κ τον άνθρωπο εκεί άδικα.ειχε μια μαύρη γρατζουνιά-μπογια στο ντεπόζιτο,σκόνη είχε αρκετή.Δινει 6μηνες εγγύηση το κατάστημα,σε γενικές γραμμές εξωτερικα ήταν ωραία,αν καταλήξω εκεί θα πάω με τον φίλο μου τον μηχανικό που θα μου πει τι και πως.Ενα μαύρο gsr που είδα στον βυνιο πολύ πολύ ωραίο κ ένα μπλε hornet που δεν μου άρεσε καθόλου.επισης διάβασα για τα shiver ότι αν τα βρέξεις με πιεστικό στο κοντέρ έχουν θέμα ,θέλει πολύ προσεκτικά κ αν έχει υγρασία η αν βραχεί μπορεί να μην έχεις κοντέρ για 3-5 μέρες,το διάβασα από πολλούς. Αυτό έχει ακουστει γενικά για διάφορα Ιταλικά αλλα ρε συ δεν παίζει τωρα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να μην το έχει φτιάξει... αυτο το προβλημα το εβγαλαν ολα στην αρχή και πλέον τα εχουν φτιάξει... Για μια μόνωση μιλάμε εν έτη 2020 δηλαδή έλεος, και μόνος σου το κάνεις... στην κυριολεξία όμως. πριν 3 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Και μοταρντ παιρνεις και on-off και cruiser και ο,τι σου ΄ρθει στο κεφαλι. Αλλα αμα η βασικη σου εγνοια ειναι να δωσεις 3κ και να παρεις καινουργιο γυαλιστερο με πολλα φωτακια στο καντραν να κανεις μοστρα στο γειτονα και στο forum, προφανως δε θα ικανοποιηθεις ποτε επειδη θα σε ενοχλει μεχρι και η σκονη κατω απ' τη βιδα και το αν ο ιδιοκτητης ηξερε τι ωρα φτιαχτηκαν τα λαστιχα. Ειτε εχει στραβο πλαισιο ειτε θελει 2 φθηνα αναλωσιμα (που ειναι λογικο) μπαινει στην ιδια κατηγορια και παει στον καδο. Να δω ανθρωπο να καβαλαει ενα gsr/hornet/z1000/whatever με 2-3 καλουδια πανω και να λεεϊ "τι μλκια ειναι αυτη καλυτερα παπι καινουργιο". Μου θυμιζει το κλασσικο ελληνικο φαινομενο "εχω λεφτα μεχρι xiaomi αλλα δεν καταδεχομαι τετοια πλεμπα οποτε παιρνω iphone με 3 χρονια δοσεις για να κανω την ιδια δουλεια" Τεσπα. Περισσοτερα για 'μας και οσους τους νοιαζει το fun I guess. Τεράστια αλήθεια είπες... εχω διαβάσει εδω μέσα παλιότερα για μηχανάκι που γυάλιζε κυριολεκτικά στις φωτο της αγγελίας και φαινόταν διαμάντι αλλα επειδή ο ιδιοκτήτης δεν είχε πάνω την μαμά βάση πινακίδας αλλα μια πιο όμορφη και κομψή (όπως βάζουν πολλοί άλλωστε) και κάτι άλλο νομιζω φλασάκια πίσω? Δεν θυμαμαι εχιε χρόνια, τελοσπαντων - έβγαλαν πόσα άτομα "άκυρο" το μηχανάκι γιατι λέει ποιος ξέρει τι αλλο θα εχει πειράξει αυτός για να άλλαξε την βάση πινακίδας και τα φλάς, ύποπτο πολύ, κάγκουρας θα είναι, λογικά το πηγαίνει συνέχεια κόφτες, μην το πάρεις καλύτερα κτλπ .... Όλα αυτά γιατι δεν είχε την μαμά βάση πινακίδας και τα μαμά φλασάκια Οτι να ναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες