giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Την επομενη φορα λοιπον αγαπητε @noodles που θα προτεινεις 400αρι σημερινης τεχνολογιας ή ακομη και 250 για σενα, αντι για 600 παλαιας να ξερεις να παιρνεις την αδεια εδω των παιδιων. Αντε γιναμε ολοι να εχουν μια γνωμη. Αφου σου λενε δεν συγκρινονται εσυ εκει επιμονη. Κακο αγορι. Και κακως το εχεις και οσοι το εχουν για μοναδικο μηχανακι. Τιιιιι δωσατε το 600αρι σας για ενα πιο μικρο? τστστστσ Να το δωσεις αμεσα να παρεις ενα vstorm ή παραπλησιο που ειναι το απολυτο all around. Οχι τπτ αλλο μην σε κοροιδευουν και οι φιλοι σου. Αντε τωρα ειδες τι εκανες? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Απλα αυτος που θελει το 390 καλα ειναι να κρατησει αρκετα στην ακρη για τα πιθανα προβληματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Τώρα δα, το μέλος ktm power έγραψε: Απλα αυτος που θελει το 390 καλα ειναι να κρατησει αρκετα στην ακρη για τα πιθανα προβληματα Έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο; Πέρα από κάποια θέματα θερμοκρασίας που φτιάχνονται με καλό παραφλού/βεντιλατεράκι, δεν έχω ακούσει κάτι σοβαρό για τα 390. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 2 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο; Πέρα από κάποια θέματα θερμοκρασίας που φτιάχνονται με καλό παραφλού/βεντιλατεράκι, δεν έχω ακούσει κάτι σοβαρό για τα 390. εχω ακουσει ναι, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας Anyway, ο ανθρωπος λεει θελω hornet και φτασαμε να μιλαμε για cbr 250 το sbk ντε... καλα χριστουγεννα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 από τον ktm power 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Bogdos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Μέχρι τις 4κ θα φτάσω,θα δώσω και το TA για ανταλλαγή.Εν τω μεταξύ δεν τα δίνουν κ βόλτες τα μαγαζιά,μόνο ανέβα πάνω σου λένε,από βδομάδα θα πάω να τα τσεκαρω με έναν φιλο-μηχανικό (grs,hornet k gladius) κ βλέπουμε τι θα πει και αυτός .Εμένα μου λέει από το καρμπιλατερ του ΤΑ κ το grs αν το πηγαίνεις νορμάλ τα ίδια νούμερα θα δεις , επειδή είναι ψεκαστο.Παντως στο YouTube που βλέπω κ το gladius πολύ καλά πάει (αν ισχύουν οι αριθμοί που γράφουν τα κοντέρ 230 τελική....)Μια ωραία ιδέα που διάβασα είναι να αλλάξω το μπροστινό φανάρι σε στρογγυλό από το sv,έτσι θα μου άρεσε πολύ περισσότερο το gladius. Χρόνια πολλά κιόλας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 πριν 54 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: "Ανεβαίνεις πιο γρήγορα τα πετροκέρασα" εαν ο άλλος είναι κουλάδι, δεν λέει κάτι αυτό ... Γιατι ας μιλήσουμε ρεαλιστικά, 2 οδηγοί ίδιων ικανοτήτων ο ένας με cbr 250r και ο άλλος με GSR 600, ε δεν θα ανέβει το 250 πιο γρήγορα που να χτυπιέται όλη η χόντα.... Φιλε graves επειδη καταλαβαινω οτι αρκετα (ισως και τα περισσοτερα) απ΄οσα λες τα λες θεωρητικα, χωρις να εχεις κανει ο ιδιος τη συγκριση. Τη διαδρομη που αναφερεται την εχω κανει μπορει και εκατο φορες με ολα τα μηχανακια που ειχα. GSR600, ZX6R, MT07, MT09, GSX250R. Αν γυρισεις πισω θα δεις οτι δε μιλαει για ταχυτητα ο noodles αλλα για οδηγικη απολαυση (για feeling). Να νιωθεις οτι αυτο που εχεις απο κατω σου το εκμεταλλευεσαι στο επακρο και λειτουργει ως ενα συνολο μαζι σου. Μην το ακυρωνεις αν δεν το δοκιμασεις και μην ψαρωνεις με τα αλογα που βλεπεις στα specs. Το ειπαμε κι αλλου αυτο. By the way, για να μιλησουμε ρεαλιστικα οπως λες, να ξερεις οτι στο ανεβασμα με δυο οδηγους ιδιων ικανοτητων θα φτασει πρωτο το gsr αλλα στο κατεβασμα θα φτασει πρωτο το cbr. Και σου βαζω και στοιχημα γι'αυτο. πριν 52 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Την επομενη φορα λοιπον αγαπητε @noodles που θα προτεινεις 400αρι σημερινης τεχνολογιας ή ακομη και 250 για σενα, αντι για 600 παλαιας να ξερεις να παιρνεις την αδεια εδω των παιδιων. Αντε γιναμε ολοι να εχουν μια γνωμη. Αφου σου λενε δεν συγκρινονται εσυ εκει επιμονη. Κακο αγορι. Και κακως το εχεις και οσοι το εχουν για μοναδικο μηχανακι. Τιιιιι δωσατε το 600αρι σας για ενα πιο μικρο? τστστστσ Να το δωσεις αμεσα να παρεις ενα vstorm ή παραπλησιο που ειναι το απολυτο all around. Οχι τπτ αλλο μην σε κοροιδευουν και οι φιλοι σου. Αντε τωρα ειδες τι εκανες? Αι λοβ γιου ρε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε: Δεν ειπα οτι μου αρεσει το gsr ή το z750, σιγουρα τα προτιμω απο το cbr 250 R και απο το duke 390. Επειδη περιμενα πως και πως να γινουν αναφορες σε πετροκερασα και ρυσιο και λοιπα, να πω το εξης προφανως θα ηθελα να εχω ενα duke 390 οταν ανεβαινω τα πετροκερασα, ενα rs 660 για το ρυσιο, ενα husqvarna για το βουνο ενα Multistrada για το ταξιδι και χιλια δυο μηχανακια. Δυστηχως αυτο ΔΕΝ γινεται στην δικια μου και στις περισσοτερες περιπτωσεις... All in all αν ειχα ενα μοναδικο μηχανακι δεν θα ηθελα να ειναι 1κ 250 κυβικα σορυ κιολας. Το οτι ανεβαινεις πιο γρηγορα τα πετροκερασα δεν λεει κατι περα απο αυτο ακριβως το γεγονος. My 2 cents καλα κανεις και τα προτιμας. το οτι ειναι 600 και i4 δε σημαινει αυτοματα που ειναι ανωτερα σα συνολο-στησιμο εναντι του 250r, rc-duke 390 κτλ γιατι τα αλλα εχουν λιγοτερα κυβικα. δεν εστιαζω στο ποιος θα ανεβει-κατεβει γρηγορα τη χ η ψ διαδρομη αλλα τι feedback θα εισπραξει σε αυτες... μαγκια σου να μη θελεις ενα μικρο 1κυλ μηχανακι, οπως και εμενα να μη καβαλω 2 αδιαφορες ροδες βιδωμενες σε πλαισιο απο τσιχλα με ενα 20ετιας μοτερ i4... πριν 2 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε: Επισης προς τι η συγκριση του ι4 των gsr kai z750 με ι4 των ss? Λες και εχουν σχεδιαστει για την ιδια χρηση... Πραγματικα δεν ξερω τι θες να αποδειξεις με τι θες να συγκρινω το gsr και το z750? τα κερδιζουν ακομα και 250αρια, αν βαλω απεναντι mt07 θα κλαψει η μανα του Πελέ... πριν 2 ώρες, το μέλος graves έγραψε: "Ανεβαίνεις πιο γρήγορα τα πετροκέρασα" εαν ο άλλος είναι κουλάδι, δεν λέει κάτι αυτό ... Γιατι ας μιλήσουμε ρεαλιστικά, 2 οδηγοί ίδιων ικανοτήτων ο ένας με cbr 250r και ο άλλος με GSR 600, ε δεν θα ανέβει το 250 πιο γρήγορα που να χτυπιέται όλη η χόντα.... Επίσης, οσο αφορά την σύγκριση με τα μοτέρ, αν το παμε ετσι δηλαδή και το μοτέρ του Ρ1 πρεπει να γελάει με το μοτέρ του ΜΤ-10, σωστά? Δέν νομίζω να πηγαίνει ακριβώς έτσι... Anyway... κουβέντα να γίνεται δεν εστιαζω στο χρονο αναβασης, αλλα στο feedback-feeling που εισπατεις κανωντας τη. πριν 2 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Την επομενη φορα λοιπον αγαπητε @noodles που θα προτεινεις 400αρι σημερινης τεχνολογιας ή ακομη και 250 για σενα, αντι για 600 παλαιας να ξερεις να παιρνεις την αδεια εδω των παιδιων. Αντε γιναμε ολοι να εχουν μια γνωμη. Αφου σου λενε δεν συγκρινονται εσυ εκει επιμονη. Κακο αγορι. Και κακως το εχεις και οσοι το εχουν για μοναδικο μηχανακι. Τιιιιι δωσατε το 600αρι σας για ενα πιο μικρο? τστστστσ Να το δωσεις αμεσα να παρεις ενα vstorm ή παραπλησιο που ειναι το απολυτο all around. Οχι τπτ αλλο μην σε κοροιδευουν και οι φιλοι σου. Αντε τωρα ειδες τι εκανες? δοξα το θεω, μαρεσει να καβαλαω και καταλαβαινω καποια πραγματα. οταν η ζωη μου γινει ανουσια χωρις νοημα με σκοπο απλα να καιω απειρα λιτρα βενζινης, θα παρω το μηχανακι του katerinh rider και θα το σπαω. βενζιναδικα σε εκεινη τη διαδρομη εχει πολλα, δε θα εχω παραπονο προς το παρων θα μεινω με το ταπεινο 250αρι του ενος κυλινδρο με 20αλογα ροδα. it's more than enough to have fun. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) Το κουράσαμε το θέμα και το παλικάρι πρεπει να πάρει τη ΣΩΣΤΗ αποφαση. Φίλε, πάρε ενα Hornet μοντελο 2012, αυτο με την ουρά/κωλο που ειναι ιδιο με το CBR600F '11-'13 γιατι ειναι η καψουρα μου, και οταν το βαρεθεις θα το παρω εγω! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 από τον Tasos Meli 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Για να παω πισω στο θεμα μας, αν σου αρεσει εμφανισιακα το χορνετ το θεωρω πολυ καλη επιλογη και θα το επερνα και γω οποτε απο μενα go for it Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 ελα ρε,να γραψω για το gsr,προλαβαινω? ή βγηκε αποφαση? 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Street triple ειναι η πιο "λογική" επιλογή νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 πριν 9 ώρες, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: ελα ρε,να γραψω για το gsr,προλαβαινω? ή βγηκε αποφαση? Βγηκε λευκος καπνος, εχουμε Πάπα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Τόσα πολλά που θέλω να σχολιάσω που δεν έχω το κουράγιο. Κλασσικό φόρουμ πάντως ή για να είμαι πιο δίκαιος κλασσικοί συμμετέχοντες. Η δικιά μου είναι καλύτερη. Η άποψη πάντα Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς καμία όρεξη αντιπαράθεσης. Όσο για το φίλο πάρε ρε αγόρι μου αυτό που σου αρέσει. Άκου 2-3 απόψεις αλλά μέχρι εκεί. Αν δεν ξέρεις διάβασε την αντίστοιχη ιστορία με το Χότζα ! Καλά Χριστούγεννα σε όλους ! 4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Αρη η πικρη αληθεια ειναι πολυ απλη. Καλο all rounder με βαρια τρια χιλιαρικα δεν υπαρχει. Επειδη δε θελουμε να το παραδεχτουμε ομως -γιατι θα κανουν implode ολα τα μοτοφορουμ- μιλαμε περι ανεμων και υδατων να περναει η ωρα. Rinse and repeat εις τον αιωνα τον απαντα, γιατι οπως μας βλεπω και το 2030 για τα ιδια μηχανακια του 2005-2009 θα μιλαμε. Αμην. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.976 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Το 2032 θα πάρω την Hayabusa που θα βγεί του χρόνου. Θα αλλάξουμε ρεπερτόριο, μην ανησυχείς 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 πριν 44 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Το 2032 θα πάρω την Hayabusa που θα βγεί του χρόνου. Και γω θα πάρω τη δίκη σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Αρη η πικρη αληθεια ειναι πολυ απλη. Καλο all rounder με βαρια τρια χιλιαρικα δεν υπαρχει. Επειδη δε θελουμε να το παραδεχτουμε ομως -γιατι θα κανουν implode ολα τα μοτοφορουμ- μιλαμε περι ανεμων και υδατων να περναει η ωρα. Rinse and repeat εις τον αιωνα τον απαντα, γιατι οπως μας βλεπω και το 2030 για τα ιδια μηχανακια του 2005-2009 θα μιλαμε. Αμην. εκτος αν εμφανιστει κανα shiver gt απο το σκοταδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Αληθεια θα καταληξουμε οτι δε βρισκεις μηχανη με 3κ?! Να τους βαλουμε ολοι φωτια τοτε να μεινει το 20% που εχει δωσει μια περιουσια. Ομως μετα μη γκρινιαζουμε για τον υπερκαταναλωτισμο που εχει γ@μησει τον κοσμο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 11 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Αληθεια θα καταληξουμε οτι δε βρισκεις μηχανη με 3κ?! Να τους βαλουμε ολοι φωτια τοτε να μεινει το 20% που εχει δωσει μια περιουσια. Ομως μετα μη γκρινιαζουμε για τον υπερκαταναλωτισμο που εχει γ@μησει τον κοσμο. δεν το ειπε κανεις αυτο, η αληθεια ειναι οτι με 3κ καπου θα κανεις υποχωρηση. Για παραδειγμα εγω εκανα στο βαρος της μοτο που πηρα, αν παρεις χορνετ θα κανεις στο δικαβαλο ταξιδι στο gsr στην καταναλωση και παει λεγοντας. Οχι οτι με 4κ δεν θα κανεις υποχωρησεις αλλα τελοσπαντων. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) Δεν υπαρχει μηχανη ή οχημα ή καταναλωτικο αγαθο ή οτιδηποτε γενικοτερα οπου δε θα κανεις υποχωρησεις. Ολα ειναι θεμα budget και προτεραιοτητων, αλλα δεν υπαρχει κατι που να τα κανει ολα τελεια και αυτο ειναι αυτονοητο οποτε δε ξερω τι λεμε ακριβως. Καθε budget εχει τις αντιστοιχες επιλογες του με υπερ και κατα. Περα απο εξιδεικευμενα/αγωνιστικα κτλπ. μηχανακια με 3κ παιρνεις στην κυριολεξια ο,τι θες για ο,τι δουλεια θες αν εχεις normal προσδοκιες. Τωρα αμα θες τελευταια λεξη της τεχνολογιας και μουρη και να εχει 0 χιλιομετρα και να σου κανει και καφε κτλπ κτλπ. προφανως πρεπει να ανεβαζεις αιωνιως το budget αλλα και παλι βλεπουμε εδω μεσα και αλλου να κραζουν μηχανακια που κανουν 15-20 χιλιαρικα πλεον. Δεν ειναι το budget το θεμα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) τα 3κ ειναι ενα παρα πολυ καλο κεφαλαιο να διαθεσει καποιος την εποχη αυτη για μηχανη. παιζει να βρει και μηχαναρα δλδ με αυτα τα λεφτα.. συνελθετε... υγ:μολις ειδα και που εχουν πεσει τα gsr μ αυτα και μ αυτα... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 από τον Στέργιος Βήχος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Νταξει το μηχαναρα είναι πολύ υποκειμενική έννοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Απο ποσα ευρω και πανω θεωρουνται υποψηφια για τον τιτλο μηχαναρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Τώρα δα, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: Απο ποσα ευρω και πανω θεωρουνται υποψηφια για τον τιτλο μηχαναρα; αναλογα τον αναβατη ξερω γω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Εσυ ας πουμε με 3 χιλιαρικα σημερα δεν εβρισκες καποιο να σου κανει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες