Jump to content
graves

Triumph Daytona 675 vs Suzuki GSX-R 600

Recommended Posts

πριν 59 λεπτά, το μέλος graves έγραψε:

edit: πραγματικα δεν ξερω τι γινεται, τοση υπομονη δεν εχω κανει ποτε σε αγορα μηχανης, σε κανονικες συνθηκες θα ειχα ηδη αγορασει οτι ειχα βρει μπροστα μου 

Σε πιστεύουμε ?

Κανένα bmw κοιτας; Τίποτα άλλο ευρωπαϊκο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 13 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε:

Σε πιστεύουμε ?

Κανένα bmw κοιτας; Τίποτα άλλο ευρωπαϊκο;

Δεν μου αρεσει κατι απο τα bmw, ποτέ δεν μου άρεσε πέρα απο το s 1000rr αλλα και αυτο ετσι κι ετσι. Αυτα όμως είναι γούστα!

Απο ΚΤΜ μόνο το 690 SM γλυκοκοιτάζω χρόοονια αλλα δεν θέλω ψηλόφτερο αυτη τη στιγμή...

Το MT 09 μοιάζει η καλύτερη επιλογή νομίζω, και ελαφρύ είναι και δυνατό (στα specs παντα) και αρκετά πιο σύγχρονο αλλα μόνο ενα υπάρχει στα 5.000 και τα υπόλοιπα στα 6.000 διστυχώς.

Επίσης και street triple R βρίσκεις στα 5.000 που το φανάρι του επιτέλους δεν είναι στρόγγυλο :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα πηγαινα στο yamaha mt. Ειναι πιο συγχρονο και οπως και να το κανουμε, ειναι αλλιως η μοτοσυκλετα να ειναι 15 χρονων απο το να ειναι 5. 

Αν ειναι σε καλη κατασταση, με τα βιβλια σερβις του, καλοσυντηρημενο, δε θα το σκεφτομουν. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ για το off topic αλλά μου έχει γεννηθεί ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ;;;;

spacer.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπέροχο. Λογικά το επόμενο έξτρα που θα του βάλει θα είναι πηγή pioneer και 2 οβάλ στην εταζέρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγάζει ο άλλος τους καθρέφτες στο παπί, κράξιμο γιατί δεν έχει ορατότητα πίσω. Βάζει ο άλλος κάμερα για ορατότητα πίσω, κράξιμο γιατί... έχει ορατότητα πίσω.

Ε δε σας πιάνει κανείς πουθενά. ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το TUONO 1000 R μου άρεσε επίσης αλλα το μοντέλο 2007 και μετά, μετά απο αρκετό ψάξιμο για το συγκεκριμένο μονο θετικά έχω βρεί να γράφονται. Με χαλαει λίγο που είναι δικύλινδρο ειναι η αλήθεια αλλα σκέφτομαι να παω να δώ κάποιο, και δυνατό πρέπει να είναι και ελαφρύ είναι για 1000  (180 κιλά άδειο) σε σχέση με τα 204 του Ζ που μου φάνηκε μαούνα... και είναι και στο budget μου! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 λεπτά, το μέλος graves έγραψε:

. Με χαλαει λίγο που είναι δικύλινδρο ειναι η αλήθεια 

Καλά... Καβάλησε το ανοιξε το γκάζι και ξαναμιλάμε.

Το μηχανάκι πέρα απο μουν@ρα είναι και γκαζιάρικο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν λες σε χαλαει που ειναι 2κ θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Δηλαδη τι ακριβως σε χαλαει σε εναν 2κυλινδρο κινητηρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα δα, το μέλος ktm power έγραψε:

οταν λες σε χαλαει που ειναι 2κ θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Δηλαδη τι ακριβως σε χαλαει σε εναν 2κυλινδρο κινητηρα?

Απλα επειδή τόσα χρόνια είχα μονοκύλινδρα είπα να πάω στο άλλο άκρο, το 4κύλινδρο, όχι για κάποιο ιδιέταιρο λογο απλά για την ροπή στα ψηλά, προς θεού αν μου φτάνει κι αν μου περισσεύει η ιπποδύναμη του tuono 1000! Πιο δυνατό είναι απο ότι μηχανάκι κοιτούσα μέχρι τώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι οκ ειχες 1κ και λες να φυγεις να πας σε κατι αλλο (ημουν και εγω ετσι) το 2κ ειναι κατι διαφορετικο το 4κ επισης κατι διαφορετικο κλπ. Για μενα μην κολας στον κυλινδρισμο και κοιτα 2κ 3κ και 4κ εξισου. Προσωπικα ειχα μεγαλο μονοκυλινδρο πηγα σε 4κ και αν με ρωτας το επομενο μου μοτο θα ηθελα να ειναι 2κ 3κ ή 4κ. Για all around χρηση θεωρω το 2κ καλυτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 33 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε:

ναι οκ ειχες 1κ και λες να φυγεις να πας σε κατι αλλο (ημουν και εγω ετσι) το 2κ ειναι κατι διαφορετικο το 4κ επισης κατι διαφορετικο κλπ. Για μενα μην κολας στον κυλινδρισμο και κοιτα 2κ 3κ και 4κ εξισου. Προσωπικα ειχα μεγαλο μονοκυλινδρο πηγα σε 4κ και αν με ρωτας το επομενο μου μοτο θα ηθελα να ειναι 2κ 3κ ή 4κ. Για all around χρηση θεωρω το 2κ καλυτερο.

Σου έσπασε τα νεύρα το κομπρεσέρ ε;; 
Same here. Ότι είναι πάνω απο 1 κύλινδρο είναι οκ για τα πάντα. Αυτός είναι και ένας λόγος που "σταμάτησαν" τα μεγάλα μονοκύλινδρα θεωρώ. Πολύ ιδιαιτερότητα με λίγότερα θετικά υπέρ τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε:

Σου έσπασε τα νεύρα το κομπρεσέρ ε;; 
Same here. Ότι είναι πάνω απο 1 κύλινδρο είναι οκ για τα πάντα. Αυτός είναι και ένας λόγος που "σταμάτησαν" τα μεγάλα μονοκύλινδρα θεωρώ. Πολύ ιδιαιτερότητα με λίγότερα θετικά υπέρ τους.

E ναι ρε συ, εχω και το παπί κάθε μέρα άλλος δονητής απο εκεί, φτάνει δεν μπορώ άλλο, θέλω την όμαλότητα μου εχουν γίνει τα σωθικά μου φραπές τόσα χρόνια :tongue:

edit: λαθος, νόμιζα σε εμένα το έγραφες :tongue:

Το δικύλινδρο δεν εχει καθόλου μα καθόλου κραδασμούς? Εχω οδηγήσει μόνο κατι transalp αλλα ούτε που θυμάμαι.

Τροποποιήθηκε από τον graves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 29 λεπτά, το μέλος graves έγραψε:

E ναι ρε συ, εχωΤο δικύλινδρο δεν εχει καθόλου μα καθόλου κραδασμούς? Εχω οδηγήσει μόνο κατι transalp αλλα ούτε που θυμάμαι.

Σχετικό είναι αυτό. Πχ το τρανΖλάπ δεν έχει όσα έχω οδηγήσει (650 & 700) , το βεστρώμα σε κάποιες στροφές έχει δονήσεις, τιΝτιεμ δεν θυμάμαι να έχει συντονισμούς...γενικά αναλογα το μοντέλο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν καβαλήσεις Knucklehead hard tail Harley Davidson, δεν ξέρει τι σημαίνει κραδασμός....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε συγκρίνεται η εκρηκτικότητα και το fun factor του Tuono με τις.. μπετονιερες.

Καταλαβαίνω 1000% σε τι φάση είσαι. Έχω dreambike το zx9r από παλιά σκέψου. Θα το έπαιρνα μόνο για τη φάση και για τηλεμεταφορά σε μεγάλες διαδρομές. Λατρεύω και τα Hypersport και θέλω να τσιμπήσω ένα κάποια στιγμή για τους ίδιους λογους.

Στον πραγματικό κόσμο όμως πρέπει να είσαι μεγάλος Kamikaze + χερας για να αξιοποιήσεις τέτοια μηχανάκια. Στην πόλη θα πηγαίνεις μαζί με τα μονοκυλινδρα πέρα από καμία μεγάλη ευθεία. Πιο έξω θα είσαι μισή μλκια μακριά από τον.. άλλο κόσμο.

Σου δίνεται η επιλογή αν δίνεις μεγαλύτερη αξία στη ζωή σου ή στο να λες ότι έχεις μαχιμο τετρακύλινδρο και το "πας". Ή το ένα ή το άλλο είναι για 'μένα όταν πας με 250+ σε δημοσιους δρόμους με μηχανάκια που απλά ΠΡΕΠΕΙ να τα πας έτσι, αλλιώς δεν έχουν νόημα.

Στο real life καλύτερα δυνατό δικυλινδρο να κάνεις χαβαλε και με λιγοτερα χιλιόμετρα. Τα μάχιμα 4κ ρεαλιστικα είναι να τα χει κάνας φίλος σου να τα παίρνεις βόλτα μια στο τόσο να γελας και να διασκεδαζεις με την υπερβολή τους.

That said, χαμηλά βελούδο και ψηλά αδρεναλίνη που δε χορταινεις.. μάλλον ποτέ. Αν είναι να σου μείνει αποθημένο πάρε 4κ εννοείται.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε:

[........................]

That said, χαμηλά βελούδο και ψηλά αδρεναλίνη που δε χορταινεις.. μάλλον ποτέ. Αν είναι να σου μείνει αποθημένο πάρε 4κ εννοείται.

Αυτά τα γράφεις για να τον....αποθαρρύνεις;;;?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από μονοκυλινδρο σε tuono 1000r τεράστιο άλμα... Το θεωρώ πολύ επικίνδυνο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 λεπτά, το μέλος Gee έγραψε:

θα συμφωνησω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Off-λίγο-topic:

Ψάχνοντας βιντεάκια επιταχύνσεων του tuono για να το ποσταρω με το σχόλιο "όχι ρε γιατί το λες αυτό" παρατήρησα μια τρομερή ένδεια σε περιεχόμενο. Μου έκανε πραγματικά εντύπωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Gee έγραψε:

Ναι γιατί τα 600άρια SS που κοιτάω είναι ασφαλή μετάβαση .... :tongue:

Αν μου το έλεγες 5 χρόνια πρίν θα συμφωνούσα απόλυτα, εχω φτάσει όμως πλέον σε μια ηλικία που το μυαλό για το πότε θα ανοίξει το γκάζι ευτυχώς υπάρχει και με το παραπάνω! Θα την χαρακτήριζα και συντηρητική (πλέον) την οδήγηση μου ενώ πρίν μερικά χρόνια με έλεγες ξεκάθαρα Ινδιάνο... Οπότε δεν είναι θέμα. Εξάλλου ότι άλλο κοιτάω να πάρω πάλι κάτω απο 110 άλογα δεν είναι, ε δεν το λές και "ασφαλή" μετάβαση απο μονοκύλινδρο 400άρι!

πριν 1 ώρα, το μέλος A-nik-i έγραψε:

Off-λίγο-topic:

Ψάχνοντας βιντεάκια επιταχύνσεων του tuono για να το ποσταρω με το σχόλιο "όχι ρε γιατί το λες αυτό" παρατήρησα μια τρομερή ένδεια σε περιεχόμενο. Μου έκανε πραγματικά εντύπωση.

Iσχυεί, δεν έχει και πολλά βίντεο για αυτό το μηχανάκι και τα περισσότερα απο αυτά που έχει είναι κάπως αδιάφορα.

Τροποποιήθηκε από τον graves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα σχολιάσω το στήσιμο που έχει το κάθε μηχανάκι (θεωρώ πολύ πιο εύκολο και forgiving το στήσιμο ενός γυμνού σε σχέση με ένα SS για κάποιον που έχει συνηθίσει σε ψηλόφτερο μονοκύλινδρο) και το αποτέλεσμα που αυτό έχει στη μετάβαση για έναν υποψήφιο αναβάτη, αλλά το γεγονός ότι έχουν την ίδια δύναμη στα χαρτιά δε σημαίνει κάτι. Άλλο τα 75 άλογα του Tuono στις 6χιλ, και άλλο τα 40 του R6 (παράδειγμα) στις ίδιες στροφές.

attachment.php?attachmentid=185187&d=133

13r6-final-jpg.318217

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα