The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) O έλεγχος του πλαισίου σε εξειδικευμένο κατάστημα εν τέλει έγινε; Είναι στραβό ή κομπλέ; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον The Dread Rider 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 15 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: Επίσης για το STOP του τιμονιου που αναφέρθηκε, το STOP είναι εντάξει. Ρε σεις σοβαρά τώρα. Παίρνετε τίποτα ομαδικά εκεί στην Θεσσαλονίκη; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον FlyingInADream 1 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) Φαινοταν απο την αρχη οτι ειχες κλειδωσει και θα το επαιρνες οτι κ να σου λεγαμε εδω μεσα.... Οπως και να χει μακαρι να σου βγουν τα πραγματα ετσι οπως τα θες και να μην την πατησεις ασχημα... Παντως εμενα πιο πολυ απολα με πειραξε η συμπεριφορα του φιλου που σου ελεγε οτι να ναι, σκεψου το λιγο... Υ.Γ. Αυτο που σε ρωτησε ο dread rider με τον ελεγχο πλαισιου, τι εγινε οντως? κανατε η μπα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον Gee 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Αν τελικά το αγοράσεις, που όπως σε βλέπω θα το κάνεις, κράτα και ένα κοστολόγιο για το πόσο θα στοιχίσει η επισκευή και πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Μαστορικά και ανταλλακτικά, έτσι θα μάθουμε εμείς και κυρίως εσύ αν τελικά άξιζε τον κόπο. Η δικιά μου μικρή εμπειρία λέει ότι στο αρχικό εκτιμώμενο κόστος πρόσθεσε ένα 30%-50% πάνω, γιατί όλο και κάποια έκπληξη θα κρύβεται εδώ και εκεί. Το απεύχομαι αλλά συνήθως κάπως έτσι πάει. Καλή τύχη και υπομονή σε ότι και αν αποφασίσεις. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) @graves Για τα σωληνακια -αν θες να φτιαξεις υψηλης- θα παρεις στο χερι τα παλια σωληνακια που θα εχει βγαλει ο μηχανικος σου απ'τη μηχανη και θα πας εδω να σου τα κανουν επι τοπου. Κι εμενα μελος του φορουμ μου το ειχε προτεινει το μαγαζι, εκει ειχα κανει υψηλης στο δευτερο 636. (σαν οικονομικη λυση το προτεινω, μπορεις φυσικα να πας και σε επωνυμα). Καλοταξιδο σου ευχομαι φιλε και να σου βγει οπως το φανταστηκες. Edit: Σε ~2000 χλμ θέλει και μεγάλο σέρβις με ρύθμιση βαλβίδων. Θα το έκανα κι αυτό μια κι έξω τώρα που θα την έχεις στο μηχανικό, να την πάρεις κομπλέ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον pitapola 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 15 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Αν τελικά το αγοράσεις, που όπως σε βλέπω θα το κάνεις, κράτα και ένα κοστολόγιο για το πόσο θα στοιχίσει η επισκευή και πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Μαστορικά και ανταλλακτικά, έτσι θα μάθουμε εμείς και κυρίως εσύ αν τελικά άξιζε τον κόπο. Η δικιά μου μικρή εμπειρία λέει ότι στο αρχικό εκτιμώμενο κόστος πρόσθεσε ένα 30%-50% πάνω, γιατί όλο και κάποια έκπληξη θα κρύβεται εδώ και εκεί. Το απεύχομαι αλλά συνήθως κάπως έτσι πάει. Καλή τύχη και υπομονή σε ότι και αν αποφασίσεις. Και γω δύσκολο τ βλέπω να ξενπερδεψεισ με 1000 .Τσπ αφού τ αποφάσισε το παιδί ας ευχηθούμε τα καλύτερα κ οσο το δυνατόν ανωδυνα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον Antreasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 51 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: O έλεγχος του πλαισίου σε εξειδικευμένο κατάστημα εν τέλει έγινε; Είναι στραβό ή κομπλέ; Κανεις κι εσύ κάτι ερωτήσεις ώρες-ώρες... Αφού είπαμε ο μάστορας το είδε με το μάτι και δεν του φάνηκε, τί ψάχνεις τώρα; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Τι να πω καλοριζικο και αντε με το καλο να το παρουμε καμια βολτα στο ρυσιο. Για το οτι δεν ειδατε την γεωμετρια του τι να πω δικα σου τα λεφτα ... γουστο σου καπελο σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.976 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) @graves Εμείς, που δεν μας ξέρεις 10 χρόνια και δεν μας εμπιστεύεσαι, με τον "μηχανικό" εμπιστεύεσαι εδώ και δέκα χρόνια, έχουμε μια βασική διαφορά. Εμείς δεν θα βγάλουμε χρήματα από εσένα. Καλή τύχη! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον ΓιωργοςΤΤ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) Δεν σε πτόησε το παραμύθι που σου πούλησε ο φίλος σου.... Δυστυχώς το έχεις πάρει απόφαση οπότε ότι και να πούμε... Από εκεί και πέρα. Έλεγχος σε καλίμπρα μοτοσυκλετών δεν έγινε απ'ότι κατάλαβα. Ζήτα από το μηχανικό σου γραπτό κοστολόγιο για ΟΛΑ. Γιατί αν τα φτιάξεις όλα αυτά με 1000€ εγώ θα κάτσω να...! Πάρε Ερμίδη και ρώτα τιμή για δισκόπλακες. Αν η ζάντα είναι ίσια και δεν μπλέξεις με μάνες σταυρούς και κλάμματα. Σωληνάκια υψηλής. Τακάκια. Πάνε σε μπογιατζή και ρώτα κοστολόγιο για επιδιόρθωση και βάψιμο σπασμένων πλαστικών - εξάτμισης + καπάκι βολάν. Ηλεκτρολογικό πρόβλημα άγνωστο. Λάδια, φίλτρα, μπουζί, παραφλού (αν δεν χάνει το ψυγείο), υγρά φρένων, ρύθμιση βαλβίδων, φλάντζα καπακιού καθαρισμός και συγχρονισμός σωμμάτων ψεκασμού, λάστιχα. Αντίβαρα. Φτερό μπροστινό τροχού. Στοπ τιμονιού. Αναρτήσεις ας πούμε ότι δεν θέλουν σέρβις. Εργασία Αυτά βλέπω εγώ από τις φωτό + οτιδήποτε άλλο που δεν ξέρουμε και θα προκύψει στην πορεία... Ποιά 1000€ ????? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον ArisD 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.130 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Ρε μην τον πιάνετε από τα μούτρα ρε τον άνθρωπο. Φίλε @graves σου εύχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ καλοτάξιδο και πολλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και να σου έρθουν τα πράγματα με τα μαζέματα, όπως τα υπολογίζεις χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα ήθελα πολύ (και νομίζω και άλλοι) να μας φτιάξεις ένα ωραίο thread με ενημέρωση για την πορεία της συμβίωσης σου με τη μηχανή, τις επισκευές, τα κόστη ώστε να γίνει ένα ταμείο στο τέλος. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.976 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος ArisD έγραψε: Ποιά 1000€ ????? Συγνώμη για το σπαμ αλλά δεν κρατήθηκα..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Καλοτάξιδο και με όσο λιγότερα προβλήματα γίνεται φίλε. Κι επειδή σε βλέπω το γουστάρεις κι εσύ, ενημέρωνέ μας, γιατί έχουμε διαβάσει 6 σελίδες και το sunk cost fallacy έχει ήδη δημιουργηθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Kαλοτάξιδο θα ευχηθώ και εγώ, εύχομαι να συμμαζευτεί όσο το δυνατόν συντομότερα το μηχανάκι και να μην έρθεις αντιμέτωπος με μεγάλες "εκπλήξεις". Πάντως δεν θεωρώ ότι κάποιος πήρε το παιδί από τα μούτρα, ίσα-ίσα με βάση αυτά που διαβάζω, υπάρχει αρκετός κόσμος εδώ που προσπαθεί να του παρουσιάσει την κατάσταση αντικειμενικά, από μια οπτική γωνία ενός τρίτου. Ψάχνω και εγώ μηχανάκι αυτήν την περίοδο, και ξέρω πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία, με αποτέλεσμα να επικεντρώνεσαι στο δέντρο και να χάνεις το δάσος. Ενδεικτικά, επειδή αναφέρθηκαν στραβές δισκόπλακες, με μια γρήγορη ψακτική που έκανα (για OEM Kawa ανταλλακτικά πάντα, δε λέω ότι είναι η μόνη λύση αλλά είναι η πιο σίγουρη) έχουν part nr #4108000775C και η χαμηλότερη τιμή που μπόρεσα εγώ να βρω είναι 260 ευρώ η μια. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Αγορι δεν σε ξερω αλλα με ολο το θαρρος... Εισαι ενθουσιωδης και δεν το κρυβεις. Φανηκε απο τα πρωτα σου ποστ οπου ελεγες με σιγουρια οτι δεν παιζει να σου κανουν πουστια, οτι το μηχανακι ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ, οτι δεν εχει βγει σε βροχη, οτι δεν ειναι πιωμενο (γελανε τα λινα του πισινου), οτι 3 πραγματα θελει μονο και οτι ολα τα παραπανω ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ γιατι εσυ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ καθως και οτι θα ειναι ξενερα και για σενα σε προσωπικο επιπεδο να μην ειναι τα πραγματα ετσι... και μετα ηρθαν οι φωτο... ε και λες οκ δεν πειραζει (;!;!;!) Επειδη εμεινες με τον πρωτο εκεινον ενθουσιασμο (2011, λιγα χιλιομετρα, 1500€ ΜΟΝΟΟΟ!!!) κολλησες στο οτι ειναι ευκαιρια το μηχανακι, ο,τι και να σου ελεγαν εδω τα παιδια. Πιστευω πως αν ο μηχανικος ηταν διστακτικος θα ησουν σε φαση "Ρε συ σιγουρα; Ξαναδες το λιγο. Δεν φτιαχνεται; Μηπως αν βαλουμε την δισκοπλακα αναποδα; Αν το ξεματιασουμε;" κτλ κτλ Ο ενθουσιασμος αυτος να ξερεις, αν ο αλλος ειναι λιγο αλεπουδιτσα, δεν κρυβεται... Και η αλεπουδιτσα φιλος μια χαρα στο πουλησε οπως και η αλεπουδιτσα μηχανικος μια χαρα σε βρηκε. Ακριβως γιατι ηθελες φουλ απο μονος σου να το αγορασεις. Ας υποθεσουμε οτι δεν εχει προβλημα το πλαισιο και οτι δεν εχεις θεμα να περιμενεις μηνες ολοκληρους για να το κανεις μηχανη και οτι δεν σε πειραζει και το οικονομικο...(υποψιν απο λεφτα στο τελος δεν θα εχεις γλιτωσει τιποτα σε σχεση με ενα ατρακαριστο μεταχειρισμενο με τα διπλασια χιλιομετρα...που δεν θα εχει και κανενα τρεξιμο...) αλλα ρε συ, αληθεια... Μπορεις να οδηγας μηχανη με στραβο ψυγειο και να χαιρεσαι; Αληθεια τωρα... θα καθεσαι και θα το χαζευεις και δεν θα σε ενοχλουν αυτα...; (Γιατι αν πουμε οτι θα δωσεις 1000€ θα το κανεις απλα λειτουργικο. Εμφανισιακα θα ειναι λες και κατεβηκε ενα κρασπεδο οπως σου ειχαν πει...ξερεις τωρα... κρασπεδο...) 1 3 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 Φαντάζεσται να διαβάζουν πωλητής και μηχανικός; Να λένε μέσα τους ''σκαστε ρε μαλάκες, ΓΜΤΧΣ, θα μας χαλάσετε την δουλειά'' 1 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 καλες βολτες να ευχηθω και εγω (αν και δεν εξαρταται απο τις ευχες μας)... οτι μα οτι και να εχει που δε το γνωριζεις, εχε στο μυαλο πως ολα γινονται με χρονο και $$. στην τελικη δες το σα project bike που ηθελες να κανεις απο μικρος... ανοιξε ενα νεο θεμα αν θες. πχ ξεκινωντας απο τη κατασταση το πηρες, τι επισκευαζεις, ποσο κοστιζει κτλ. θα εφτιαχνα ενα για το 250 που εχω, αλλα για το "after crash" θελω 4-5 σελιδες μονο. ενδεικτικα, ξαπλα χωρις να χτυπησει πουθενα, βγηκε κατι παραπανω απο 1κ, με πολυ δικη μου δουλεια (και σε επισκευες-βαψιματα, οπως και αναζητηση ανταλλακτικων), σε μηχανικο μαλλον δε θα με συμφερε, το ξανααγοραζα μεταχειρισμενο θα φτιαξω ενα θεμα καααποια στιγμη (οταν ειναι πλεων στο νεο ιδιοκτητη) 1.5 χρονο μετα, τσουλαει τελεια χωρις κανενα μα κανενα προβλημα, αλλα ειπαμε, ηθελε $$... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: O έλεγχος του πλαισίου σε εξειδικευμένο κατάστημα εν τέλει έγινε; Είναι στραβό ή κομπλέ; Οχι, αλλα απο την βολτα μου ειπε οτι ειναι κομπλε, βασικα μου ειπε οτι το μηχανακι αμα ηθελε καλίμπρα θα φαινόταν και ειναι σχεδόν ακατορθωτο να πηρε πλαίσιο λέει με στούκα που ίσα ισα στράβωσε το ψυγείο. Λετε να το παω και σε καλίμπρα καλου κακου? Μου ειπε το παμε αν θες αλλα τζαμπα λεφτα θα δωσεις γιατι οταν κατι εχει παρει πλαισιο το καταλαβαίνεις οταν το παρεις βολτα. πριν 10 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ρε σεις σοβαρά τώρα. Παίρνετε τίποτα ομαδικά εκεί στην Θεσσαλονίκη; Αφού ρε συ το τιμόνι σταματάει κανονικά εκει που πρέπει στο κόψιμο, δεν φτάνει να ακουμπησει η μάνα στο ψυγείο η οπουδήποτε, ε τότε πως είναι σπασμένο? Μήπως εννοείς οτι ήταν πιο μεγαλο π.χ. και εσπασε κομματι του? Αλλα και αυτό πως να έγινε? Δεν νομίζω ρε συ, ισως απο την φώτο φαίνεται έτσι, ο άνθρωπος το είδε απο κοντά, η δουλειά του είναι και μου είπε οτι είναι οκ. Ε ξερω γω, δεν ειναι λίγο καπως να μην το εβλεπε εαν ηταν σπασμενο? Τώρα πάλι σε σκέψεις με βάζεις. Οι υπόλοιποι με βάση την φωτογραφία τι νομίζετε για το στόπ του τιμονιού? Μηπως να ανέβαζα μερικές κοντινές με καλύτερη ανάλυση μηπως σας βοηθήσει? πριν 9 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Αν τελικά το αγοράσεις, που όπως σε βλέπω θα το κάνεις, κράτα και ένα κοστολόγιο για το πόσο θα στοιχίσει η επισκευή και πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Μαστορικά και ανταλλακτικά, έτσι θα μάθουμε εμείς και κυρίως εσύ αν τελικά άξιζε τον κόπο. Η δικιά μου μικρή εμπειρία λέει ότι στο αρχικό εκτιμώμενο κόστος πρόσθεσε ένα 30%-50% πάνω, γιατί όλο και κάποια έκπληξη θα κρύβεται εδώ και εκεί. Το απεύχομαι αλλά συνήθως κάπως έτσι πάει. Καλή τύχη και υπομονή σε ότι και αν αποφασίσεις. Εχω υπολογίσει άλλα 300 εξτρά εξάλλου, βασικά υπολογίζω σύνολο 1500 εγώ προσωπικά για όλα όλα, τα 1000-1200 ηταν η εκτίμηση του μηχανικού ετσι " στα πρόχειρα", οταν τον είπα και 1500 να βγεί δεν εχω θέμα μου είπε δύσκολα να βγεί τόσο. Όπως και να έχει, και 1.500 να βγεί + 1.500 η αγορά, 3.000 στο σύνολο, θα είμαι ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι οτι το budget μου εξ αρχής για αγορά SS ήταν στα 4.000, απλα επειδή μετακομίζω κιόλας και έκατσε αυτό, δεν με χαλάει αυτό το 1κ εξτρά που θα μπεί στην άκρη είναι η αλήθεια, plus κατι που δεν εχω αναφέρει οτι πριν να κατσει η φάση με το Ζ είχα δεί ενα gsxr 600 k7 και έκατσα επάνω (δεν το έκανα βόλτα) αλλα μόνο που έκατσα κατάλαβα οτι αυτη η θέση οδήγησης δεν θα ηταν και το ιδανικό για εμένα, οχι οτι δεν το άντεχα με τίποτα αλλα πιστευω οτι σε βάθος χρόνου θα με ψιλο-κούραζε, σε αντίθεση με την θέση οδήγησης του Ζ που κούμπωσα τόσο καλά επάνω του που νομίζω οτι είναι σαν να φτιάχτηκε για τα δικά μου μέτρα π.χ. πριν 9 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: @graves Για τα σωληνακια -αν θες να φτιαξεις υψηλης- θα παρεις στο χερι τα παλια σωληνακια που θα εχει βγαλει ο μηχανικος σου απ'τη μηχανη και θα πας εδω να σου τα κανουν επι τοπου. Κι εμενα μελος του φορουμ μου το ειχε προτεινει το μαγαζι, εκει ειχα κανει υψηλης στο δευτερο 636. (σαν οικονομικη λυση το προτεινω, μπορεις φυσικα να πας και σε επωνυμα). Καλοταξιδο σου ευχομαι φιλε και να σου βγει οπως το φανταστηκες. Edit: Σε ~2000 χλμ θέλει και μεγάλο σέρβις με ρύθμιση βαλβίδων. Θα το έκανα κι αυτό μια κι έξω τώρα που θα την έχεις στο μηχανικό, να την πάρεις κομπλέ. Σωληνάκια φοράει ήδη υψηλής απο μαμά οπότε εννοείται οτι θα βάλω πάλι υψηλής, ευχαριστώ πολύ για το link, θα δω και ποσο πάνε καινούρια αλλα λογικά θα πάω σε αυτόν. Έχεις ενα point, βαλβίδες εφόσον είναι στις 24.000 δεν το παρατήρησα αυτό, οπότε θα το κανω απο τωρα μαζι με το σερβις λαδια-φιλτρο-μπουζι να τελειώνει. Σωραίος, κερνάω καφεδάκι στο Ρύσιο για τα 2 καλά tips. πριν 9 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε: Τι να πω καλοριζικο και αντε με το καλο να το παρουμε καμια βολτα στο ρυσιο. Για το οτι δεν ειδατε την γεωμετρια του τι να πω δικα σου τα λεφτα ... γουστο σου καπελο σου. Δεν ξέρω ρε συ, η αλήθεια έιναι το σκέφτομαι για την καλίμπρα με την τόση επιμονή σας πριν 8 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: @graves Εμείς, που δεν μας ξέρεις 10 χρόνια και δεν μας εμπιστεύεσαι, με τον "μηχανικό" εμπιστεύεσαι εδώ και δέκα χρόνια, έχουμε μια βασική διαφορά. Εμείς δεν θα βγάλουμε χρήματα από εσένα. Καλή τύχη! Απλα το θέμα είναι οτι 10 χρόνια πάντα είχα μηχανάκι, δεν μπορω πραγματικά να θυμηθώ ζημιές που να μου εβγαλαν τα μηχανακια που μου εφτιαχνε, ποτε δεν εχω παει μηχανακι μου πουθενα αλλου (και το Ζ θα είναι το 9ο μηχανάκι μου) και επίσης ποτε δεν εχω παει μηχανακι μου επειδη επαθε ζημια, οι μονες επισκεψεις μου ηταν για σέρβις. Επίσης το μοτερακι του είπε οτι φαινεται κομπλε, εαν η γεωμετρια της μηχανης ειναι λαθος λεφτά θα βγάλει η καλίμπρα και όχι αυτός, ποιός ο λόγος λοιπόν? πριν 8 ώρες, το μέλος ArisD έγραψε: Δεν σε πτόησε το παραμύθι που σου πούλησε ο φίλος σου.... Δυστυχώς το έχεις πάρει απόφαση οπότε ότι και να πούμε... Από εκεί και πέρα. Έλεγχος σε καλίμπρα μοτοσυκλετών δεν έγινε απ'ότι κατάλαβα. Ζήτα από το μηχανικό σου γραπτό κοστολόγιο για ΟΛΑ. Γιατί αν τα φτιάξεις όλα αυτά με 1000€ εγώ θα κάτσω να...! Πάρε Ερμίδη και ρώτα τιμή για δισκόπλακες. Αν η ζάντα είναι ίσια και δεν μπλέξεις με μάνες σταυρούς και κλάμματα. Σωληνάκια υψηλής. Τακάκια. Πάνε σε μπογιατζή και ρώτα κοστολόγιο για επιδιόρθωση και βάψιμο σπασμένων πλαστικών - εξάτμισης + καπάκι βολάν. Ηλεκτρολογικό πρόβλημα άγνωστο. Λάδια, φίλτρα, μπουζί, παραφλού (αν δεν χάνει το ψυγείο), υγρά φρένων, ρύθμιση βαλβίδων, φλάντζα καπακιού καθαρισμός και συγχρονισμός σωμμάτων ψεκασμού, λάστιχα. Αντίβαρα. Φτερό μπροστινό τροχού. Στοπ τιμονιού. Αναρτήσεις ας πούμε ότι δεν θέλουν σέρβις. Εργασία Αυτά βλέπω εγώ από τις φωτό + οτιδήποτε άλλο που δεν ξέρουμε και θα προκύψει στην πορεία... Ποιά 1000€ ????? Δισκόπλακες μου είπε 150 με 160 ευρώ και για τις 2, προφανώς και δεν θα μιλάει για γνήσιες αλλα δεν με ενοχλεί, εαν είναι να βάλω και την τελευταία βίδα γνήσια καήκαμε. Σωληνάκια θα γίνει επισκευή αλλα και επισκευή να μην γίνει για κάποιο λόγο, παλι το κόστος δεν είναι και κατι τραγικό για aftermarket, όπως και για τα τακάκια. Τα πλαστικά μόνο θα φτιάξω, δεν με ενοχλεί η εξάτμιση εξάλλου η μαμά θα φύγει καποια στιγμή στο μακρινό μέλλον και θα μπει μια της προκοπης. Ουτε καπακι βολαν παιζει να κατσω να βγαλω για να το βαψω, 10 ετων μηχανακι ειναι ε ενταξει εχει φυγει λιγο το χρωμα δεν τρεχει και κατι. Ηλεκτρολογικό προβλημα στην χειρότερη (εαν δεν γινει επισκευη) πλεξούδα μεταχειρισμένη στα πανω-κατω 150 ευρώ + οτι μου πάρει για να την περάσει. Το ψυγείο δεν χάνει. Υγρά βαλβίδες και γενικά όλο το σέρβις μαζί με τα λάστιχα 550-600 ευρώ (αναλογως τα λαστιχα) Φτερο ειπαμε θα επισκευαστεί, αντίβαρα 50 ευρω aftermarket μια χαρα ποιοτητας, το στοπ μου ειπε οτι δεν εχει κατι, αναρτησεις στα 24.000 χλμ να θελουν σερβις λιγο δυσκολο δεν ειναι? Αλλα και ετσι να ειναι, παλι δεν μπαινει στο κοστος γιατι ειναι κατι που ανετα μπορω να το αφησω για αργοτερα (μαζί με την εξάτμιση π.χ.) και όχι τώρα σε πρώτη φάση. 1.500 εχω υπολογισει εξάλλου και ας λέει ο μηχανικός μου οτι πολλά λέω. πριν 8 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε: Ρε μην τον πιάνετε από τα μούτρα ρε τον άνθρωπο. Φίλε @graves σου εύχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ καλοτάξιδο και πολλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και να σου έρθουν τα πράγματα με τα μαζέματα, όπως τα υπολογίζεις χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα ήθελα πολύ (και νομίζω και άλλοι) να μας φτιάξεις ένα ωραίο thread με ενημέρωση για την πορεία της συμβίωσης σου με τη μηχανή, τις επισκευές, τα κόστη ώστε να γίνει ένα ταμείο στο τέλος. Ελα ρε κουβεντα να γίνεται, δεν υπάρχει θεμα καθε γνώμη δεκτή. Εννοείται οτι θα ανοίξω thread (εδώ που φτάσαμε...) με ενημερώσεις κτλπ οταν ξεκινήσει το "κακό" Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα σκεφτώ λίγο το θεμα καλίμπρα και θα το συζητησω ξανα με τον μηχανικο μου μηπως να το παμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 16 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: Δισκόπλακες μου είπε 150 με 160 ευρώ και για τις 2, προφανώς και δεν θα μιλάει για γνήσιες αλλα δεν με ενοχλεί, εαν είναι να βάλω και την τελευταία βίδα γνήσια καήκαμε. Για 2 δισκοπλακες 160ε οχι μτχ και οχι κινεζικες αρα δλδ καποια μαρκα αφτερμαρκετ μπορει να μου βρει και εμενα ο μηχανικος σου? Να παρω αυριο. γιατι ολο κατι 200αρια βρισκω την μια Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον giorgos.boun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 40 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: Αφού ρε συ το τιμόνι σταματάει κανονικά εκει που πρέπει στο κόψιμο, δεν φτάνει να ακουμπησει η μάνα στο ψυγείο η οπουδήποτε, ε τότε πως είναι σπασμένο? Μήπως εννοείς οτι ήταν πιο μεγαλο π.χ. και εσπασε κομματι του? Αλλα και αυτό πως να έγινε? Δεν νομίζω ρε συ, ισως απο την φώτο φαίνεται έτσι, ο άνθρωπος το είδε απο κοντά, η δουλειά του είναι και μου είπε οτι είναι οκ. Ε ξερω γω, δεν ειναι λίγο καπως να μην το εβλεπε εαν ηταν σπασμενο? Τώρα πάλι σε σκέψεις με βάζεις. Οι υπόλοιποι με βάση την φωτογραφία τι νομίζετε για το στόπ του τιμονιού? Μηπως να ανέβαζα μερικές κοντινές με καλύτερη ανάλυση μηπως σας βοηθήσει? Το θέμα δεν είναι αν σταματάει το τιμόνι, γιατί π.χ. εκτός του χαλασμένου στοπ, συμπτωματικά φτάνει στο τέρμα και λόγω πλαστικών, καλωδίων, ψυγείου ή κι εγώ δεν ξέρω τι και γίνεται η δουλειά του στοπ, το θέμα ειναι αν είναι εντάξει το πλαίσιο. Στην φωτογραφία που μεγένθυνε ο Morx, φαίνεται σαν να λείπει, σαν να έχει κοπεί κομμάτι, η κόντρα του στοπ, το τμήμα δλδ στο πλαίσιο που πάει και ακουμπάει το ''αυτάκι'' που διακρίνεται στην τιμονόπλακα. Μπορεί και να ξεγελάει η φωτογραφία, αλλά δείχνει να ΛΕΙΠΕΙ κομμάτι εκεί. Όπως έχει ''αυτάκι'' η τιμονόπλακα, έτσι πρέπει να έχει και αντίστοιχο απέναντι ''αυτάκι'' και το πλαίσιο, που πάει το αυτάκι της τιμονόπλακας και ακουμπάει σε αυτό του πλαισίου και τερματίσει το τιμόνι. Ε αυτό στην φωτογραφία δεν φαίνεται, κι επιπλέον, φαίνεται κάτι σαν σκισμένο μέταλο, εκεί που θα έπρεπε να ξεκινάει το ''αυτάκι'' του πλαισίου. Βγάλε αν θες και μπορείς μια καλύτερη φωτογραφία την περιοχή. Δες και μόνος σου, υπάρχει η κόντρα ή όντως λείπει κάτι; Αυτό που φαίνεται σαν σκισμένο μέταλο, είναι όντως ή η φωτογραφία ξεγελάει; ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. Είναι συμμετρικά; Βγάλε και την άλλη πλευρά μια φωτογραφία. Αν ΟΝΤΩΣ λείπει κομμάτι, και ΔΕΝ ανησύχησε αυτό τον μηχανικό, ΕΓΩ θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά περί αξιοπιστίας του μηχανικού, τέτοιο πράγμα δεν συγχωρείται να μην το δει. Αν βέβαια ΔΕΝ λείπει κομμάτι, και μας έχει γελάσει η φωτογραφία, τότε αθώος ο άνθρωπος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Παιδες αραξτε λιγο με τη μιρλα και τις επιστημονικες τηλεδιαγνωσεις και "ενστικτα" Sherlock Holmes. Αρχικα να εχει παρει πλαισιο απο σαβουρα που εσπασε το φτερο αλλα με τα βιας (ή καθολου) χαλασε τη ζαντα, λιγο δυσκολο. Ειδικα αφου ειναι κομπλε οδηγικα. Επισης οκ ειναι διασκεδαστικο να βγαζουμε απατεωνα το μαστορα, αλλα δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να θελει να πει ειδικα σε τοσο παλιο πελατη να υπολογιζει 1000 ευρω και στο τελος να του χρεωσει κανα 3 χιλιαρο. Προφανως θα βγει αχρηστος και θα γινει παρεξηγηση/στραβωμα και θα χασει και τον πελατη (και μελλοντικους). Αν θελει να τον κλεψει υπαρχουν τροποι με πολυ λιγοτερο ρισκο. Εκτος αν του παιξει π@στιες με τα ανταλλακτικα που θα βαλει αλλα οκ αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο. Αλλο να σχολιαζουμε το καραγκιοζιλικι που πουλαγε ο "φιλος του" και αλλο να το παιζουμε οτι ξερουμε περισσοτερα απο το μαστορα και τον ιδιο επειδη ειδαμε 5 φωτογραφιες. Το θεμα ειναι να ειναι λειτουργικο και κομπλε. Αν ηθελε τελειοτητα φανταζομαι θα εδινε και τα αντιστοιχα λεφτα. Ας χαλαρωσουμε και βλεπουμε πως θα παει. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Το πλαισιο του, κατω απο το λαιμο εχει ΕΝΑ στοπ, στο κεντρο και το γνωριζω απο Ζ750 φιλου. Εγραψα ξεκαθαρα, πως δε μου καθεται καλα στο ματι, οχι πως ντε και καλα ειναι σπασμενο... δε βοηθαει και η φωτογραφια. Ειναι αρκετα "μπαμπατσικο" εξογκωμα παντως για να σπασει χωρις να αφησει κουσουρι αλλα ποτε δεν ξερεις. Εφοσον το ελεγξε ο μηχανικος, φανταζομαι πως ειναι ΟΚ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 (τροποποιήθηκε) στο Ζ το στοπ του τιμονιου πανω στο πλαισιο δεν ειναι στο πλαϊ οπως σε πολλα μηχανακια, αλλα απο κατω δεν φενεται καλα αν εχει θεμα στις φωτο του παιδιου σε 2 σελιδες πισω. δειτε πχ φωτο και φωτο πως ειναι απο κατω. περισσοτερες φωτο απο πλαισιο εδω και εδω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2021 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 Αααα μάλιστα. Ωραία, πάει αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2021 Ρε παιδιά δεν έχει θέμα το STOP είπαμε, ρωτησα τον ανθρωπο που το είδε live και είναι η δουλειά του, μιλάμε για ένα μικρό κομμάτι σίδερο (στην κυριολεξία, αν είναι δυνατόν) ε τι στο καλό δηλαδη - ανθρωπος με συνεργείο ΜΟΤΟ 20 χρόνια δεν θα μπόρεσε να το δεί live εαν εχει θεμα και μπόρεσε το mybike με 1 μόλις photo και digital zoom 1.000.000x? Όπως και να'χει, το STOP είναι εντάξει, προχωράμε (φιλικά πάντα έ!) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες