FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος graves έγραψε: Καλησπέρα ξανά! Είναι λίγο περίεργη η φάση καθώς μίλησα και με τον μηχανικό μου αλλα και με 2 φίλους που είχαν SS και τα πούλησαν, και οι 3 μου είπαν οτι ακομα και για την βόλτα που το θέλω αλλα και για την θάλασσα το καλοκαίρι να μην πάω σε supersport και πόσο μάλλον σε 600cc γιατι βόλτες εντός πόλης είναι μαρτύριο καθως στα χαμηλά η ροπή είναι ανύπαρκτη και οτι θα βαρεθώ να αλλάζω ταχύτητες και γενικά οτι τα 4 κύλινδρα 600άρια ss δεν ειναι για τίποτα Μου πρότειναν όλοι οτι αν παω σε ss να παω τουλάχιστον σε 750 η 1000cc για να εχω μια αξιολογη ροπη απο πιο χαμηλες στροφες. Εσείς τι λέτε? Ότι σου λένε βλακείες. Το ότι τα τετρακύλινδρα SS600 έχουν όλη την δύναμη ψηλά, δεν σημαίνει ότι δουλευοντάς τα χαμηλά, βγαίνει ένας αράπης και σε μαστιγώνει. Μια χαρά βούτυρο πάνε και στις χαμηλές στροφές, απλά δεν έχουν τοσο γκάζι όσο έχουν στις ψηλές. Ίσα-ίσα, που τα τετρακύλινδρα μέχρι τις 6000rpm δουλεύουν όμορφα κι ωραία, χωρίς τινάγματα, χωρίς σκορτσαρίσματα και κάνει κι οικονομία, ότι θες στην πόλη δλδ. Αυτοί που σου τα είπαν αυτά, θα προτιμούσαν μέσα στην πόλη τα σκορτσαρίσματα και τις αρυθμίες των δικύλινδρων και των V, που είναι τρεις χειρότερα; Από εκεί καταλαβαίνεις.... Στο 675 ειδικά, δεν ισχύει ούτε καν αυτό, έχει δύναμη παντού. Αβολα μπορεί να είναι λόγω στάσης σώματος, αλλά για το μοτέρ αυτά που λένε είναι ΜΥΘΟΙ και ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 από τον FlyingInADream 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 34 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ότι σου λένε βλακείες. Το ότι τα τετρακύλινδρα SS600 έχουν όλη την δύναμη ψηλά, δεν σημαίνει ότι δουλευοντάς τα χαμηλά, βγαίνει ένας αράπης και σε μαστιγώνει. Μια χαρά βούτυρο πάνε και στις χαμηλές στροφές, απλά δεν έχουν τοσο γκάζι όσο έχουν στις ψηλές. Ίσα-ίσα, που τα τετρακύλινδρα μέχρι τις 6000rpm δουλεύουν όμορφα κι ωραία, χωρίς τινάγματα, χωρίς σκορτσαρίσματα και κάνει κι οικονομία, ότι θες στην πόλη δλδ. Αυτοί που σου τα είπαν αυτά, θα προτιμούσαν μέσα στην πόλη τα σκορτσαρίσματα και τις αρυθμίες των δικύλινδρων και των V, που είναι τρεις χειρότερα; Από εκεί καταλαβαίνεις.... Στο 675 ειδικά, δεν ισχύει ούτε καν αυτό, έχει δύναμη παντού. Αβολα μπορεί να είναι λόγω στάσης σώματος, αλλά για το μοτέρ αυτά που λένε είναι ΜΥΘΟΙ και ΑΝΟΗΣΙΕΣ. απολυτα σωστος. μην ακους βλακειες που λενε κατι γληγοροι που δεν τους φτανει το γκαζι χαμηλα και αμφιβαλλω αν εχουν καταφερει να εκμεταλευτουν εστω το 10%... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 από τον giorgos.boun 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος graves έγραψε: Καλησπέρα ξανά! Είναι λίγο περίεργη η φάση καθώς μίλησα και με τον μηχανικό μου αλλα και με 2 φίλους που είχαν SS και τα πούλησαν, και οι 3 μου είπαν οτι ακομα και για την βόλτα που το θέλω αλλα και για την θάλασσα το καλοκαίρι να μην πάω σε supersport και πόσο μάλλον σε 600cc γιατι βόλτες εντός πόλης είναι μαρτύριο καθως στα χαμηλά η ροπή είναι ανύπαρκτη και οτι θα βαρεθώ να αλλάζω ταχύτητες και γενικά οτι τα 4 κύλινδρα 600άρια ss δεν ειναι για τίποτα Μου πρότειναν όλοι οτι αν παω σε ss να παω τουλάχιστον σε 750 η 1000cc για να εχω μια αξιολογη ροπη απο πιο χαμηλες στροφες. 750 η 1000 ss δεν θέλω όμως γιατι το θεωρώ υπερβολή τόσα άλογα, ηδη τα 600 ειναι υπερβολή Μου πρότειναν να κοιτάξω κατι σε δικύλινδρο η εαν θελω οπως και δηποτε τετρακύλινδρο 600άρι να μην είναι supersport αλλα να κοιτάξω κανένα naked, hornet, gsr, Z 750 κτλπ. Τι σκατά ρε γμτ? Τόσο τάφοι είναι στα χαμηλά τα 600άρια ss και όντως θα βαρεθώ να αλλάζω ταχύτητες η τα παραλένε λίγο? Παντώς οτι είχαν SS και τα έδωσαν γι αυτό τον λόγο είναι αλήθεια! Εσείς τι λέτε? κλασικα, "τι να το κανεις το 600", "ειχα και το πουλησα για busa" και αλλα τετοια. κυριακη πρωι στην πεντελη, τους περνας με 250αρι ninja στο ανηφορικο κομματι δεν ειναι ταφοι χαμηλα, εχουν ικανοποιητικη-ομαλη ροπη (παραπανω γραφω σα παπακι crypton) δεν ειναι να πεις πως στις 12κ εχουν 100 αλογα και στις 6κ 30 αλογα... ενδεικτικα, οταν ηταν για 2-3 μηνες στοκ το κ8 μου, με 6η και 5.5κ στροφες ειχα 140-145 χλμ. δουλευε τοσο σωστα-ομαλα που με στοκ τελικο δε καταλαβαινες πως ειναι "αναμμενο". η καταναλωση εκει παιζει κατω απο 6λ/100. η αλλαγες ταχυτητων στις 8κ στροφες γινονται τοσο ομαλα χωρις συμπλεκτη (εννοειται κλεινωντας γκαζι), σε σημειο που δε καταλαβαινεις πως αλλαξε η ταχυτητα. βαλε με το μυαλο σου ποσο σωστα δουλευει το μοτερ σε τετοιες στροφες... φενεσαι να εχεις καταληξει, αλλα ως συνηθως παιρνεις σαν απολυτη βαση οτι info σου δεινουν οποτε παλι αναρωτιεσαι. παρε οποιο 600αρι βρεις καλο και σου αρεσει, δε θα το μετανιωσεις, πιστεψε με, μη ψαχνεις αλλες πληροφοριες... εχω ανεβει σε ουκ ολιγες σελες μοτοσυκλετων και εχω πιασει διαφορα clip-on και τιμονια (με το μοτερ να δουλευει ε), δε λεω μλκιες, απλα ο τροπος μου ειναι καπως, γιατι δε σπουδασα ρητορας (η πως τους λενε αυτους που μιλανε με ωραιες εκφρασεις). απο gsxr μπορω να σε βοηθησω σε οτι θελεις, και λιγο σε 600rr. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 από τον noodles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: απολυτα σωστος. μην ακους βλακειες που λενε κατι γληγοροι που δεν τους φτανει το γκαζι χαμηλα και αμφιβαλλω αν εχουν καταφερει να εκμεταλευτουν εστω το 10%... Αυτής ακριβώς της άποψης είμαι κι εγώ άρα τέλεια, με επιβεβαιώσατε οτι όλα αυτά είναι υπερ-καγκουριές απο και καλά χεράδες, οπότε θα συνεχίσω να ψάχνω το 600άρι ss μου χωρίς άλλες σκέψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Η αλήθεια είναι πως αν πηγαίνεις σε κάποιον επαρχιακό δρόμο με 90-100 με 6η και θες να κάνεις μια γρήγορη προσπέραση, σου λείπει η ροπή και θες να κατεβάσεις μια-δυο ταχύτητες. Και όπως είπε ο φίλος ο ktm power, αν κατέβεις από δικύλινδρο χιλιάρι και ανέβεις αμέσως σε 600 ss, θα νομίζεις πως δεν πάει βήμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι φτιαγμένα για πολύ συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης και ξυπνάνε σε πολύ ψηλές στροφές. Αλλά το συνηθίζεις. Όπως και την άβολη θέση οδήγησης. Εγώ θα ήθελα να προτείνω να σκεφτείς και τον παράγοντα κλοπής (ως παθών), μιας και μένεις σε μεγάλη πόλη. Υποθέτω πως το 675 έχει πουλήσει λιγότερο από το gsxr, οπότε θα είναι και μικρότερος στόχος για κλοπή. Τέλος, αν όντως σου κάθεται καλύτερα το gsxr 600 και αν σου φτάνουν τα χρήματα, κοίτα καλύτερα για το 750. Είναι το ίδιο μηχανάκι με καμιά 20αριά άλογα περισσότερα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 πριν 56 λεπτά, το μέλος 2noob2furious έγραψε: Εγώ θα ήθελα να προτείνω να σκεφτείς και τον παράγοντα κλοπής (ως παθών), μιας και μένεις σε μεγάλη πόλη. Υποθέτω πως το 675 έχει πουλήσει λιγότερο από το gsxr, οπότε θα είναι και μικρότερος στόχος για κλοπή. Παρα πολυ καλο point. Αναλογα με το πού σκοπευεις να το αφηνεις αυτο μπορει να ειναι μεχρι και καθοριστικος παραγοντας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ε με λίγα λόγια θα είναι κάτι σαν τα δίχρονα που είχα συνηθήσει τόσα χρόνια πιτσιρικάς αυτο δεν με πειράζει καθόλου προσωπικά, ίσα ίσα λατρεύω αυτό το ξαφνικό άρπαγμα και ας πρέπει να περιμένω λίγο για να γεμίσει το μοτέρ η να κατεβάσω καμια ταχύτητα... κανένα πρόβλημα! Θέμα με κλοπή πάλι καλά δεν έχω, εχω γκαράζ ευτυχώς! Εαν το αφηνα εξω προφανώς και δεν θα έψαχνα για supersport βασικά δεν θα έψαχνα για μηχανάκι γενικότερα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 από τον graves Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλά αυτό με τα 4Κ και τη φιλικότητα που λένε οι εταιρείες στις χαμηλές στροφές είναι θέμα αλλά μόνο αν προέρχεσαι από δυνατότερη μοτοσυκλέτα ! Στο θέμα μας και επειδή με το Graves έχουμε πει και 2 κουβέντες σε πμ θα πω πως ωραίο το 675 που ζαχαρώνεις, το σκεφτόταν και φίλος μου πριν καιρό αλλά άποψη μου πως αν δεν το πάρεις για χρήση πίστας κατά κύριο λόγο, τότε μη το πάρεις. Επίσης το παλικάρι το πουλάει σε καλή τιμή και φαίνεται σε καλή κατάσταση και δεν μπορεί να το ξεφορτωθεί με τίποτα εδώ και μήνες για να μην πω χρόνο+ αυτό λέει κάτι για την μεταπωλητική του αξία (δεν έχει) και την εμπορικότητα του. Θετικό ότι δεν θα στο κλέψουν τόσο εύκολα όσο ένα εμπορικό ss αλλά αρνητικό όταν θα έρθει η ώρα να το πουλήσεις εσύ, με τα έξτρα χιλιόμετρα και χρόνια στη πλάτη του. Γενικά διαφωνώ με το ss αλλά αν είσαι αποφασισμένος οκ. Τέλος επειδή είσαι Θεσσαλονίκη, στείλε με αν θες πμ να ρωτήσω για μοτοσυκλέτα γνωστών μου ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 από τον ArisD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) ^ αν ηταν ετσι, τα 9/10 ss δε θα τα αγοραζανε ειπαμε, ss το τελευταιο μηχανακι που σκεφτεται να αγορασει καποιος σημερα. το καλο ειναι πως υπαρχουν τοσα πολλα οσο ποτε οποτε εχεις να διαλεξεις το κακο ειναι πως τα περισσοτερα ειναι καρβουδιστηρια/λιωμενα/ασυντηρητα κτλ. φιλε graves, δες οσα περισσοτερα μπορεις, ψαχτα καλα και μη παρεις το 1ο που θα βρεις μπροστα σου! καθε φορα που το βαζεις μπρος + την αισθηση της οδηγησης του (απολυτα φρενα, πλαισιο, δυναμη) θα ξεχνας το οτιδηποτε! εχω αφησει το δικο μου 2.5 χρονια τωρα. δε περναει μερα που δε σκεφτομαι πως "κατι δεν εκανα σμρ, κατι μου λειπει" δεν υπαρχουνε τα μηχανακια αυτα, ειναι απο αλλο πλανητη... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 578 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2020 Πριν το R1 είχα gsxr 600 k3(τ0 2010 το είχα). Αεροπορία πήγαινα, το ευχαριστήθηκα το μηχανάκι. Και σε διαβεβαιώ ότι στα χαμηλά δεν σερνόταν. Να θυμάσαι ότι τα 600 ss είναι διαόλια, μην τα υποτιμάς καθόλου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 Να πω την γνώμη μου. Συμφωνώ με τα παιδιά εδώ μεσα Μην κολλάς στα 600 cc Μια χαρά είναι, κάποια στιγμή είχα στα χέρια μου ένα cbr 600 και ένα r1. Τις πιο ωραίες βόλτες με αυτά τα δύο τις χάρηκα με το cbr. Δεν ένιωσα πουθενά να με κρεμάνε τα 4Κ 600cc. Σε αντίθεση με το r1 που μπορώ να πω ότι δεν το χάρηκα πότε. Οκ στις ευθείες γινόταν πόλεμος και ακόμα και εντός πόλης ήταν πιο δυνατό,άχρηστα δυνατό προφανως,αλλά σε στροφιλικι το cbr ακι μου χαρησε χαμόγελα. Μην τους ακούς. Αν βρεις ωραίο 600 πάρτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 Ναι παιδιά δεν πάω για 1000άρι SS, αυτό είναι σίγουρο καθώς και απο μόνος μου ετσι κι αλλιώς πάντα τα θεωρούσα υπερβολη. Το θέμα τώρα ποιό είναι ... έψαχνα για supersport 90% αλλα κοιτούσα και κανένα naked στο υπόλοιπο 10% της αναζήτησης μου... Και μου σκάει ευκαιριάρα χθές στη δουλειά απο εναν φίλο μου που δουλεύουμε και μαζί. Εχει λοιπόν το παλικάρι ενα Ζ 750 R μοντέλο 2011 (Το R αλλαζει τελειως σαν στήσιμο καθώς εχει καλύτερο ψαλίδι - μπροστινό - φρένα - αναρτήσεις) το οποίο έχει 17.000 πραγματικά χλμ και το κυκλοφορούσε κυρίως ο πατέρας του, ο φίλος μου το έβγαζε λίγο στην αρχή οταν το πήρε αλλα μετά λόγω διπλώματος 125cc επειδή τον γράψανε μια φορά και είχε ενα δικαστήριο δεν ασχολήθηκε άλλο, θέλει να πάρει ενα scooter N Max καινούριο τώρα να κανει την δουλειά του απλα το παιδί και να φύγει γενικά απο την κατηγορία μοτοσυκλέτες απο οτι φαίνεται. Το μηχανάκι δεν είναι καθόλου πιωμένο με τα σέρβις στην ώρα του και μου το δίνει στην πάρα πολύ φιλική τιμή των 1.500 ευρώ, επειδή χρειάζεται κάποια πράγματα. Αυτα που χρειάζεται είναι: 1) ζάντα μπροστά γιατι ο πατέρας του (ζυγίζει 150 κιλά) ανέβαινε κράσπεδα μερικες φορες με αποτέλεσμα να στραβώσει την ζάντα 2) Φτερό μπροστά γιατι η στραβωμένη ζάντα το έσπασε 3) Αριστερο πλαστικό στο ψυγείο γιατι του έπεσε μια φορα που πηγε να κατέβει κράσπεδο 4) Λάστιχα 5) Έχει κάπου διαρροή στην μπαταρία το μηχανάκι (εννοώ στα ηλεκτρολογικά) και τελειώνει την μπαταρια πολυ γρήγορα, και στο γκαράζ σβηστό να το αφήσει θα την τελειώσει απλά απο μόνο του σε 1 μέρα. Ολα αυτά πάνω απο 1.000 δεν παίζει να βγούν μετά απο έρευνα μου (προφανώς μιλάω για γνήσια - αλλα μεταχειρισμένα - ανταλλακτικά) Με 2.500 εχω δηλαδη ενα κουκλί Ζ 750 R μοντέλο 2011 με μόλις 17.000 χιλιόμετρα, το έχει φυλασόμενο σε γκαράζ δεν εχει φάει ούτε βροχή ούτε τίποτα και το θέμα είναι οτι το παιδί το ξέρω και οτι μου λέει όντως είναι έτσι. Ο φίλος μου βαριέται τόσο πολύ να ασχοληθεί να το φτιάξει και επειδη ξερει οτι ψαχνω μηχανη μου προτεινε οτι επειδη αυτος δεν θα το φτιαξει ποτε, να το παρω ετσι σε αυτά τα λεφτά και να το φτιαξω εγω, γνωριζει επισης και ο ίδιος οτι αμα το φτιαξει, το πουλάει άνετα 5.000 το μηχανάκι στην κατάσταση που είναι και με τα χιλιόμετρα που έχει, αλλα τι να τον κάνω, βαριέται! Εδώ αγγελία βαριέται να το βάλει Ε με όλα αυτά, δεν το σκέφτηκα και πολύ, το έκλεισα ήδη και τώρα μέσα Ιανουαρίου θα πάμε για μεταβίβαση Νομίζω είναι καλη ευκαιρία, και στην τελική εαν θέλω να το πουλήσω μετά για να πάρω SS, το σίγουρο είναι οτι με τα λεφτά που θα μου βγεί, μόνο θα κερδίσω στην μεταπώληση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 Οι ζάντες δεν στραβώνουν τόσο πολύ που να σπάνε φτερά, όταν ανεβοκατεβαίνεις κράσπεδα. Έχει πέσει-κοπανήσει το Z να ξέρεις, και στο κρύβουνε. Καλή ευκαιρία ακούγεται ΑΛΛΑ να ψαχτεί το μοτό σε σωστό μηχανικό, και να κοιτάξει ΕΙΔΙΚΑ μην έχει θέμα εκτός από την ζάντα, πλαίσιο και μπροστινό σύστημα, γιατί σε βλέπω να τρως κανά ''φιλικό γκολ''. Όταν ακούς το είχε άλλος, πατέρας, θείος, ο Δον Καμίλο του χωριού, η γκόμενά μου η Τάνια, και ΑΥΤΟΙ το χαλάσανε, να ξέρεις δεν είναι καλά σημάδια. 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 Ο,τι ειπε ο flying... Γενικα το μηχανακι μπορει να ειναι καλη ευκαιρια αλλα αντιμετωπισε το σαν να ειναι καποιου αγνωστου απο αγγελια. Ο,τι θα εκανες για εκεινο κανε και για αυτο. Καλο ελεγχο απο μηχανικο εστιαζοντας σε σημεια που θα ειχαν θεμα μετα απο πτωση (ειναι δεδομενη, δεν ξερουμε ποσο σοβαρη ηταν). Καλο θα ηταν να ζητησεις και μια εκτιμηση απ΄τον μηχανικο για ενα ποσό στο περιπου που θα χρειαστει για να ξαναγινει μηχανη (αν και εδω το ηλεκτρολογικο θεμα ειναι σοβαρος ασταθμητος παραγοντας). Σε αυτο θα βαλετε και ο,τι εργασιες συντηρησης πρεπει να γινουν, γιατι συνηθως αυτα τα μπαρμπαδομηχανα ειναι λιγο με τη λογικη αφου εχει λαδια και πηγαινει ειμαστε ΟΚ. Η εικονα παρατημενου που περιγραφεις συνηγορει σε αυτο. Δε γινεται να αφηνεις στραβη ζαντα και σπασμενα πλαστικα σε μια μηχανη και κατα τ'αλλα να το εχεις "με τα σέρβις στην ώρα του". Απλα δε γινεται, ουτε 1 στα 100. Γνωμη μου, κανεις -ειδικα σημερα- δε χαριζει χιλιαρικα επειδη "βαριεται" και φυσικα κανενα Ζ750 δεν πουλιεται "ανετα 5000". Μπορει να ειναι οντως ευκαιρια, μπορει να ειναι και μεγαλη παγιδα. Μιας και δεν ηταν μοντελο που ειχες σκοπο να αγορασεις εξ αρχης, οποτε το κινητρο για να την παρεις ειναι καθαρα οικονομικο, σιγουρεψου πως ειναι οντως ευκαιρια. Το οτι το Ζ 750 ειναι απο τα πιο αδιαφορα μηχανακια που εχω οδηγησει ειναι κι αυτο κατι που πρεπει να πω. Ηταν του 2009 του φιλου οποτε δεν ηταν το R, αλλα καποια καλυτερα περιφερειακα δε νομιζω να εσωζαν αυτο που ειδα. Ειδικα αν κανουμε συγκριση με τα πιστολια του τιτλου, απλα κλαμα. Τελος παντων, μη σε παιρνουμε απο τα μουτρα. Κοιτα το προσεκτικα και μην ενθουσιαζεσαι. Μακαρι να ειναι οντως οπως σου τα ειπανε και να εχεις με βαρια κανα τριχιλιαρο ενα καλο μηχανακι. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος graves έγραψε: 5) Έχει κάπου διαρροή στην μπαταρία το μηχανάκι (εννοώ στα ηλεκτρολογικά) και τελειώνει την μπαταρια πολυ γρήγορα, και στο γκαράζ σβηστό να το αφήσει θα την τελειώσει απλά απο μόνο του σε 1 μέρα. ννννναι απ τα κράσπεδα κι αυτό μήπως; Σοβαρά τώρα, δεν φαίνεται τραγικό. Εκτός αν κάνει καμια διαρροή μέσα στην πλεξούδα και πρέπει να την ανοίξεις όλη. Ξεκινάς από τυχόν καμένες ασφάλειες. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος graves έγραψε: 1) ζάντα μπροστά γιατι ο πατέρας του (ζυγίζει 150 κιλά) ανέβαινε κράσπεδα μερικες φορες με αποτέλεσμα να στραβώσει την ζάντα 2) Φτερό μπροστά γιατι η στραβωμένη ζάντα το έσπασε 3) Αριστερο πλαστικό στο ψυγείο γιατι του έπεσε μια φορα που πηγε να κατέβει κράσπεδο Εχω υπαρξει αρκετα ευκολοπιστος στη ζωη μου αλλα ρε φιλε.. Οχι μονο σαβουρα, στουκα εχει φαει το μηχανακι και γι' αυτο χτυπησε ζαντα/φτερο και πηρε και το πλαστικο του ψυγειου οταν εσκασε κατω. Το ηλεκτρολογικο που "βαριεται να φτιαξει" ειναι πολυ πιθανο να γινει ατελειωτος εφιαλτης. Αλλιως απλα θα το αφηνε σε ενα μαστορα και θα το επαιρνε ετοιμο. Κοιτα μην εχει παρει και το πλαισιο απο το χτυπημα και γι'αυτο δεν το εβαζε αγγελια και βρηκε εσενα τωρα συμπτωματικα να το ξεφορτωθει. Καλη τυχη. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος graves έγραψε: Ναι παιδιά δεν πάω για 1000άρι SS, αυτό είναι σίγουρο καθώς και απο μόνος μου ετσι κι αλλιώς πάντα τα θεωρούσα υπερβολη. Το θέμα τώρα ποιό είναι ... έψαχνα για supersport 90% αλλα κοιτούσα και κανένα naked στο υπόλοιπο 10% της αναζήτησης μου... Και μου σκάει ευκαιριάρα χθές στη δουλειά απο εναν φίλο μου που δουλεύουμε και μαζί. Εχει λοιπόν το παλικάρι ενα Ζ 750 R μοντέλο 2011 (Το R αλλαζει τελειως σαν στήσιμο καθώς εχει καλύτερο ψαλίδι - μπροστινό - φρένα - αναρτήσεις) το οποίο έχει 17.000 πραγματικά χλμ και το κυκλοφορούσε κυρίως ο πατέρας του, ο φίλος μου το έβγαζε λίγο στην αρχή οταν το πήρε αλλα μετά λόγω διπλώματος 125cc επειδή τον γράψανε μια φορά και είχε ενα δικαστήριο δεν ασχολήθηκε άλλο, θέλει να πάρει ενα scooter N Max καινούριο τώρα να κανει την δουλειά του απλα το παιδί και να φύγει γενικά απο την κατηγορία μοτοσυκλέτες απο οτι φαίνεται. Το μηχανάκι δεν είναι καθόλου πιωμένο με τα σέρβις στην ώρα του και μου το δίνει στην πάρα πολύ φιλική τιμή των 1.500 ευρώ, επειδή χρειάζεται κάποια πράγματα. Αυτα που χρειάζεται είναι: 1) ζάντα μπροστά γιατι ο πατέρας του (ζυγίζει 150 κιλά) ανέβαινε κράσπεδα μερικες φορες με αποτέλεσμα να στραβώσει την ζάντα 2) Φτερό μπροστά γιατι η στραβωμένη ζάντα το έσπασε 3) Αριστερο πλαστικό στο ψυγείο γιατι του έπεσε μια φορα που πηγε να κατέβει κράσπεδο 4) Λάστιχα 5) Έχει κάπου διαρροή στην μπαταρία το μηχανάκι (εννοώ στα ηλεκτρολογικά) και τελειώνει την μπαταρια πολυ γρήγορα, και στο γκαράζ σβηστό να το αφήσει θα την τελειώσει απλά απο μόνο του σε 1 μέρα. Ολα αυτά πάνω απο 1.000 δεν παίζει να βγούν μετά απο έρευνα μου (προφανώς μιλάω για γνήσια - αλλα μεταχειρισμένα - ανταλλακτικά) Με 2.500 εχω δηλαδη ενα κουκλί Ζ 750 R μοντέλο 2011 με μόλις 17.000 χιλιόμετρα, το έχει φυλασόμενο σε γκαράζ δεν εχει φάει ούτε βροχή ούτε τίποτα και το θέμα είναι οτι το παιδί το ξέρω και οτι μου λέει όντως είναι έτσι. Ο φίλος μου βαριέται τόσο πολύ να ασχοληθεί να το φτιάξει και επειδη ξερει οτι ψαχνω μηχανη μου προτεινε οτι επειδη αυτος δεν θα το φτιαξει ποτε, να το παρω ετσι σε αυτά τα λεφτά και να το φτιαξω εγω, γνωριζει επισης και ο ίδιος οτι αμα το φτιαξει, το πουλάει άνετα 5.000 το μηχανάκι στην κατάσταση που είναι και με τα χιλιόμετρα που έχει, αλλα τι να τον κάνω, βαριέται! Εδώ αγγελία βαριέται να το βάλει Ε με όλα αυτά, δεν το σκέφτηκα και πολύ, το έκλεισα ήδη και τώρα μέσα Ιανουαρίου θα πάμε για μεταβίβαση Νομίζω είναι καλη ευκαιρία, και στην τελική εαν θέλω να το πουλήσω μετά για να πάρω SS, το σίγουρο είναι οτι με τα λεφτά που θα μου βγεί, μόνο θα κερδίσω στην μεταπώληση! Πάλι καλά δεν έχει κάτι σοβαρό ρε συ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 7 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Οι ζάντες δεν στραβώνουν τόσο πολύ που να σπάνε φτερά, όταν ανεβοκατεβαίνεις κράσπεδα. Έχει πέσει-κοπανήσει το Z να ξέρεις, και στο κρύβουνε. Οι ζαντες μπορει να στραβωσουν εστω και λιγο (δεν μιλαμε για τοσο πολυ ωστε να σπασει φτερο) ανεβοκατεβαινοντας κρασπεδα? Δεν εννοω να καταβαινεις σκαλια και τετοια που βλεπουμε στα βιντεο. Σοβαρα ρωταω γιατι μολις διαβασα το απο πανω του παλικαριου αυτην την απορια ειχα. πριν 8 ώρες, το μέλος graves έγραψε: Ε με όλα αυτά, δεν το σκέφτηκα και πολύ, το έκλεισα ήδη και τώρα μέσα Ιανουαρίου θα πάμε για μεταβίβαση Νομίζω είναι καλη ευκαιρία, και στην τελική εαν θέλω να το πουλήσω μετά για να πάρω SS, το σίγουρο είναι οτι με τα λεφτά που θα μου βγεί, μόνο θα κερδίσω στην μεταπώληση! ελπιζω με το το οτι το εκλεισες φανταζομαι εννοεις του τυπου ναι οκ θα το παρω, να το παμε σε ενα μηχανικο πρωτα. χωρις λεφτα στα λογια ετσι? εγω θα ξεκινουσα στην θεση σου απο εδω http://www.moto-terzidis.gr/demo/2010-12-05-10-41-25.html ή παρομοιο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 από τον giorgos.boun 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 Εννοείται οτι θα το δεί και ο μηχανικός μου πρώτα αλλα δεν παίζει να ειναι μουφα ρε σεις, το εχω δει κι εγω το μηχανακι εννοείται, οντως δεν εχει πεσει γιατι δεν εχει αλλες γρατζουνιες κτλπ πουθενα (είναι το εργοστασιακό χρωμα εννοείται, κανει μπαμ) και η ζάντα οταν λέμε στραβή δεν εννοώ σπασμένη, κινείται κανονικά το μηχανάκι δεν κάνει και οχτάρια, απλα για πολλές "μαγκιές" δεν είναι και σίγουρα πρεπει να αλαχτεί ... Τωρα οσο για το ηλεκτρολογικο, εκει δεν γνωριζει ο ιδιος ακομα τι ειναι καθως δεν το εχει παει σε ηλεκτρολογο, ο μηχανικος του του ειπε οτι καπου εχει διαροή και τον ειπε να παει σε ηλεκτρολογο αλλα επειδη το εχει και καθεται και δεν τον ενδιαφερει γενικα, δεν εχει παει ακομα. Εαν ηταν οντως χαλια/τρακαρισμένο/κτλπ το μηχανακι (που δεν ειναι γιατι το εχω δει) βασικα δεν θα το πουλουσε σε εμενα γιατι γνωριζόμαστε χρονια και περα αυτου εχουμε κοινη παρέα με το παιδι ... Δεν παιζει να εκανε πουστιά σε εμένα, εάν ηταν τρακαρισμένο το μηχανάκι θα μου το ελεγε! Δεν ειναι απλά "ενας απο τη δουλειά"... Επίσης, εαν ειχε τρακάρει πιστευω θα φαινόταν παραπάνω απο ενα πλαστικό ψυγείου... Ξέρω οτι μοιάζει αρκετά απίστευτο για να είναι αληθινό στα 1.500 ευρώ, ουτε εγω το πιστευα στην αρχή, αλλα πιστέψτε με, έτσι είναι Θα ποστάρω και φωτογραφίες απο το μηχανάκι σύντομα, θα πάω να το δω ξανά μεσα στην εβδομάδα γιατι τελευταία φορα το είχα δει πριν 3 μήνες περίπου. Δεν το εχω αγοράσει ακόμα εννοείται ούτε λεφτά εχω δώσει ουτε τπτ, αλλα θα δειτε κι εσείς απο τις φωτογραφίες οτι μαλλον η αγορά αξίζει να γίνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 Οπως λεει και ο @giorgos.boun το να το πας σε καλιμπρα ειναι πολυ καλη ιδεα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: Επίσης, εαν ειχε τρακάρει πιστευω θα φαινόταν παραπάνω απο ενα πλαστικό ψυγείου Εχεις σκεφτεί την περίπτωση να άλλαξανάλλαξαν οοολα τα γύρω που έγιναν θρύψαλα και να άφησαν το πλαστικό του ψυγείου και το φτερό που ήταν τα λιγότερο σπασμένα; Ρωτάω γιατι στην αρχή είπες οτι το φτερό το έσπασε η στραβή ζάντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ λένε. Μακάρι να είναι έτσι όπως σου τα είπανε, εμείς το μόνο που λέμε είναι να μη μείνεις στο λόγο του φίλου σου και να το ελέγξεις όπως θα έλεγχες οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι σε αυτήν την κατάσταση. Μόνο κερδισμένος θα βγεις. Δες και τι θέλει από σέρβις. Άντε, με το καλό να το πάρεις γιατί ψάχνει παρέα ο @ktm power στο Ρύσιο. Είναι μόνος του βλέπεις στην κατηγορία βαρέων βαρών με το bandit. 1 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ λένε. Μακάρι να είναι έτσι όπως σου τα είπανε, εμείς το μόνο που λέμε είναι να μη μείνεις στο λόγο του φίλου σου και να το ελέγξεις όπως θα έλεγχες οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι σε αυτήν την κατάσταση. Μόνο κερδισμένος θα βγεις. Δες και τι θέλει από σέρβις. Άντε, με το καλό να το πάρεις γιατί ψάχνει παρέα ο @ktm power στο Ρύσιο. Είναι μόνος του βλέπεις στην κατηγορία βαρέων βαρών με το bandit. Κλαίω! Και λογικά μετά απο το Husky θα μου φανεί υπερωκεάνιο ... Αλλα απο οτι εψαξα ονλάιν (γιατι δεν ξέρω κανεναν άλλο που να έχει την R έκδοση) είδα οτι η συγικριμένη έκδοση του Ζ ειναι αρκετά καλή στο στήσιμο, ακόμα και για πίστα... πως γίνεται αυτό όμως με τέτοιο βάρος δεν ξέρω ... με γεμάτο ντεπόζιτο ειδικά, οσο ενα πιάνο ζυγίζει Παιδιά αυτό εννοείται οτι το μηχανάκι πριν πάει στον μηχανικό μου για έλεγχο δεν θα το πάρω ... Οτι εχω δει ο ίδιος και οτι μου εχει πει λεω μεχρι στιγμής. Οσο για την καλίμπρα, εαν ο μηχανικός μου δει κάτι ύποπτο και κρίνει οτι πρέπει να το πάω, τότε θα το πάω και απο καλίμπρα για έλεγχο εννοείται. Βασικα δεν θα το αγοράσω καν εαν ο μηχανικός μου μου πει το οτιδήποτε "περίεργο" γιατι τοτε η κατάσταση όντως θα βρωμάει απο χιλιόμετρα... και θα είναι κρίμα βασικά γιατι μετά η "ξενέρα" θα περάσει σε προσωπικό επίπεδο... Αλλα θα δείξουν όλα σε 2-3 εβδομάδες! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 από τον graves 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω κατά πόσο έστω και έμπειρος μηχανικός μπορεί να δει εύκολα κατά πόσο ένα μηχανάκι έχει ψιλό "πάρει". Σίγουρα αν δεν είναι προσωπική η σχέση με τον μηχανικό αυτό το κλασσικό που κοίταν απ έξω 5 πράγματα δεν αρκεί. Αρκεί για κάτι χοντρό πχ πολύ στραβά καλάμια. Να έχει παρει και η γεωμετρία να έχει αλλάξει έστω και κατά κάποιες λίγες μοίρες κάπου δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται με γυμνό μάτι. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2020 Φίλο.... Δεν μας τα λες καλά. Πολύ κράσπεδο ακούω, και νομίζω ότι απλά έχει σκάσει πάνω σε κράσπεδο με φόρα χααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες