nikgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 παιδιά γεια σας. μετά από τα καλύτερα λόγια που μου είπαν για σας, είπα να μπω να μου δώσετε τα φώτα σας. είμαι 40 χρονών, 183εκ και 77 κιλά. μετά από 22 χρόνια οδήγησης αυτοκινήτου σκεφτόμαστε με την γυναίκα μου ( 168εκ και 60 κιλά) να πάρουμε μια μηχανή για να μας βολεύει στις μετακινήσεις και κυρίως για να εκπληρωθεί ένα παιδικό όνειρο. εγώ είμαι τελείως άσχετος ενώ η γυναίκα μου έχει εμπειρία με παπιά στα νιάτα της. η χρήση της μηχανής θα είναι κυρίως μέσα στην πόλη (επαρχία χωρίς ιδιαίτερη κίνηση) και καμιά μικρή βολτούλα πιο μακριά για χαλάρωση. εννοείται θα πάρουμε όλον τον εξοπλισμό και θα κάνουμε αρκετά μαθήματα για Α2 δίπλωμα. αρχικός έρωτας με μια μικρή ματιά είναι το bmw 310 r. οικονομικά δεν θα ήθελα να πάμε παραπάνω ενώ δεν θέλουμε scooter ή παπιά καθότι θέλουμε να νοιώσουμε την μαγεία της μηχανής. έχετε κάτι να μου προτείνετε? ΥΓ1 θα δω βέβαια και τις ντόπιες αντιπροσωπίες για σέρβις κλπ ΥΓ2 δεν το βιάζομαι καθώς θα χρειαστούν και τα μαθήματα... ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλημερα! Δεν θα σε βολεψει στο δικαβαλο το 300αρι μηχανακι! Θα σε κουρασει πολυ γρηγορα! Πιστευω ενα vstrom 650 μεταχ. σε λιγοτερα χρηματα ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση σας! Κ βγαλε Α διπλωμα οχι Α2! Για αρχη θα καβαλας μονος σου να το συνηθισεις κ αργοτερα δικαβαλο! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2020 από τον venzinas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 (τροποποιήθηκε) μπορω να βγαλω απευθειας Α?? καπου διαβασα οτι πρεπει να έχεις για δύο χρόνια Α2.. κατι σε καινουργιο? ευχαριστω.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2020 από τον nikgeo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 >24ετών -> Α Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 φίλε ναι μολις το εψαξα και το ειδα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Ισχύει ότι ανέφεραν οι από πάνω για το δίπλωμα, βγάλε κατευθείαν το Α εφόσον καλύπτεις το ηλικιακό όριο. Όσον αφορά το μηχανάκι εγώ θα πρότεινα το CB500X. Παραμένει πολύ εύκολο και καλό μηχανάκι για αρχαριο, αλλά έχει παραπάνω δύναμη από το 310, λόγω δικυλινδρου κινητήρα είναι πιο άνετο σε ταξιδακια/πορείες κ.λπ. και έχει πολύ καιρό που κυκλοφορεί στην αγορά με πολλούς κατόχους, συνεπώς υπάρχουν άπλετα ανταλλακτικά, καθώς και ενεργές κοινότητες για οτιδήποτε τυχόν χρειαστείς. Το μοναδικό ερωτηματικό θα ήταν το ύψος της γυναίκας και αν θα την βολεψει, αλλά πιστεύω με λίγο εξάσκηση θα το συνηθίσει εύκολα, δεν είναι τόσο βαρύ μηχανάκι. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 σωστα κατευθειαν Α θα βγάλω. ευχαριστω για την προταση σου. αυτο με ενδιαφερει κυριως να ειναι φιλικη για αρχαριους και νομιζω οτι πιο πολυ η γυναικα θα την οδηγαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Αν θα είναι κυρίως για τη γυναίκα τότε υπάρχει και το 500F που είναι γυμνό, με λιγότερο βάρος και πιο χαμηλό ύψος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 ομορφουλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 παιδια περα απο την ομορφια που ειναι υποκειμενικη.. τι θα προτεινατε για γυναικα και για αρχαριο? on/off, naked, custom? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 πριν 53 λεπτά, το μέλος nikgeo έγραψε: παιδια περα απο την ομορφια που ειναι υποκειμενικη.. τι θα προτεινατε για γυναικα και για αρχαριο? on/off, naked, custom? Naked. ON/off , μόνο αν είναι σχετικά ψηλή, αλλιώς δε θα φτάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Απο τα γραφομενα σου στην αρχη καταλαβα οταν θα καβαλουσες εσυ πιο πολυ! Αν ειναι για την γυναικα ακυρο το στρωμα! Ενα cb500x που σου προτεινε ενα παιδι πιο πανω ειναι ταμαμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 ευχαριστω. θα επανελθω εν καιρο γιατι εχω χρονο μπροστα μου, να δουμε και κατι απο κοντα... μπας και ξεκολλησει η γυναικα μου απο το bmw 310r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Καλά μην νομίζεις, το 310r δεν είναι με κανένα τρόπο η χειρότερη επιλογή για αυτά που θέλετε να κάνετε. Εγώ θα το προτιμούσα λόγω καλής τιμής, αρκετής δύναμης, χρήσης σε επαρχιακή πόλη, βάρους και όγκου. Και το βασικότερο, συζυγικής προτίμησης! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Το bmw είναι μια χαρά λύση αν εκ των προτέρων γνωρίζετε πως Α) δεν θα μπορέσετε να κουβαλήσετε μαζί σας ούτε μια πετσέτα θαλάσσης χωρίς να μετατραπεί η μηχανή σε υποψήφιο νικητή του καρναβαλιού της Πάτρας και Β) πως εκ των πραγμάτων το δικάβαλο θα είναι κάτι το άβολο ως συνολική εμπειρία. Στέκομαι στο Β διότι μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό πρόβλημα για εσάς καθώς η θέση του συνεπιβάτη πιθανότατα θα κουράσει τον οδηγό, ειδικά όταν αυτός είναι άπειρος. Το cb500x είναι by far η καλύτερη λύση μέχρι να βρείτε τα πατήματά σας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 Αν φτανει να παταει σταθερα κατω η γυναικα τοτε συμφωνω και γω με το 500χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 35 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε: Αν φτανει να παταει σταθερα κατω η γυναικα τοτε συμφωνω και γω με το 500χ Βάση cycle-ergo στις μύτες θα είναι. 81 cm βλέπω ύψος σέλας. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2020 από τον Canardo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 για νεο οδηγο το στις μυτες δεν το λες safe, δεν ξερω οταν με το καλο ανοιξει το πραγμα ας καβαλησει μερικες που της αρεσουν. Τα test ride βοηθανε πολυ αν υπαρχει η δυνατοτητα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 παιδια ευχαριστω παρα με παρα πολυ θα τα κοιταξω, να δω και θα βρω απο κοντα στην πολη μου και θα επανελθω... και παλι ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 5 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Βάση cycle-ergo στις μύτες θα είναι. 81 cm βλέπω ύψος σέλας. Ναι αλλα δεν ξερουμε σε τι inseam παιζει η κοπελα, που ειναι διαφορετικο στον καθενα ακομα και στο ιδιο υψος (το ζηταει σαν παραμετρο το cycle ergo) Eγω πχ με 1,72 στο cb500x παταω φουλ και τα δυο και μαλιστα με λυγισμενα ποδια... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2020 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 πριν 19 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: Ναι αλλα δεν ξερουμε σε τι inseam παιζει η κοπελα, που ειναι διαφορετικο στον καθενα ακομα και στο ιδιο υψος (το ζηταει σαν παραμετρο το cycle ergo) Eγω πχ με 1,72 στο cb500x παταω φουλ και τα δυο και μαλιστα με λυγισμενα ποδια... Κατανοητό! Πιο πολύ παραπομπή στο site ήταν για να τσεκάρει ο ίδιος. Εγώ χρησιμοποίησα ότι στοιχεία είχα. Το ύψος δηλαδή και το inseam καθορίστηκε αυτόματα. Βέβαια ότι και να λέει το ergo αν δεν πας να κάτσεις να δεις αν βολεύεσαι, μηχανάκι δεν παίρνεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2020 (τροποποιήθηκε) νεος οδηγος και του προτεινουμε απευθειας σε honda ωρε που παμε ρε, που παμε περα απο την πλακα μια χαρα ειναι το cb 500 που σου λενε πιο πανω. υγ. το αυτοκινητο δεν εχει σχεση με την οδηγηση μοτοσυκλετας, ξεκινας απο την αρχη να μαθαινεις ενα νεο πραγμα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2020 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2020 Εξκιούζμι, εγώ είπα Μπεμβέ Ινδίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 19/11/2020 at 9:16 ΠΜ, το μέλος nikgeo έγραψε: παιδιά γεια σας. μετά από τα καλύτερα λόγια που μου είπαν για σας, είπα να μπω να μου δώσετε τα φώτα σας. είμαι 40 χρονών, 183εκ και 77 κιλά. μετά από 22 χρόνια οδήγησης αυτοκινήτου σκεφτόμαστε με την γυναίκα μου ( 168εκ και 60 κιλά) να πάρουμε μια μηχανή για να μας βολεύει στις μετακινήσεις και κυρίως για να εκπληρωθεί ένα παιδικό όνειρο. εγώ είμαι τελείως άσχετος ενώ η γυναίκα μου έχει εμπειρία με παπιά στα νιάτα της. η χρήση της μηχανής θα είναι κυρίως μέσα στην πόλη (επαρχία χωρίς ιδιαίτερη κίνηση) και καμιά μικρή βολτούλα πιο μακριά για χαλάρωση. εννοείται θα πάρουμε όλον τον εξοπλισμό και θα κάνουμε αρκετά μαθήματα για Α2 δίπλωμα. αρχικός έρωτας με μια μικρή ματιά είναι το bmw 310 r. οικονομικά δεν θα ήθελα να πάμε παραπάνω ενώ δεν θέλουμε scooter ή παπιά καθότι θέλουμε να νοιώσουμε την μαγεία της μηχανής. έχετε κάτι να μου προτείνετε? ΥΓ1 θα δω βέβαια και τις ντόπιες αντιπροσωπίες για σέρβις κλπ ΥΓ2 δεν το βιάζομαι καθώς θα χρειαστούν και τα μαθήματα... ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα φίλε , εγώ έχω πάει δικάβαλο σε σκούτερ 110 κυβικά με 9 ίππους , δεν υπήρχε ανηφόρα που να μην μπορεί να πάει. Το bmw 310r είναι καλή ιδέα, θα σε υπερκαλύψει, έχει καμία 30αρια ίππους. Το αρνητικό είναι ότι θα το γλυκοιτάζουν οι κλέφτες. Δές και το kawasaki z300, είναι δικύλινδρο θα σε πάει πιο άνετα εκτός πόλης και θα έχεις λιγότερους κραδασμούς σε σχέση με το πρώτο. Και γενικά κοίτα street ή naked 250-300 κυβικά , μήν ακούς τους άλλους για vstrom 650 , είναι ό,τι χειρότερο για αρχάριο, είναι βαριά (220 κιλά) και με ψηλό κέντρο βάρους μοτοσυκλέτα, την έχω οδηγήσει... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2020 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2020 ριξε μια ματια και σε vstrom 250 kai versys 300 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες