marpap 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2020 Καλησπέρα ομάδα. Μιας και έχω σχεδόν τελειώσει το στρωσιμο στο παπάκι μου (c50 με lifan 110) Θέλω να του αλλάξω γραναζια. Ζω σε επαρχία όπου θέλω να κάνω αποστάσεις. Τι μου προτείνετε? (Ευχαριστώ εκ των προτέρων) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1106 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Τι γρανάζια φοράει τώρα καταρχάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marpap 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 14-37 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1106 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Αν μιλάς για αποστάσεις ή βάλε ένα 34Τ πίσω ή κάνε το μπροστά 15Τ. Και στις 2 περιπτώσεις θα μακρύνει η τελική σχέση μετάδοσης. Μην βάλεις μπροστά κάνα 16Τ γιατί θα κρεμάσει το μοτέρ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marpap 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Τέλεια. Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες