thesnowtiger92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2020 Σήμερα άκουσα σε συζητηση για παπί ότι ο στρόφαλος είναι μαλακός και δεν παίρνει αλλαγη μπιελας ... Και ότι αναγκαστικά θα αλλάξει στρόφαλομπιελα .. ισχύει αυτό ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4326 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 Για τι μάρκας στρόφαλο το άκουσες αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Για τι μάρκας στρόφαλο το άκουσες αυτό? Vitam soft 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9675 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 Κι αν το βουτήξουμε σε υγρό άζωτο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thesnowtiger92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 Για τον μανισιο που είχε μέσα ρε παιδιά τι να σας πω και εγώ , νομίζω κορεατικό παπί ηταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4326 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Κι αν το βουτήξουμε σε υγρό άζωτο; Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο πριν το υγρό άζωτο να γίνει μια σχετική προθέρμανση κοντά στους 1200 βαθμούς Κελσίου. πριν 52 λεπτά, το μέλος thesnowtiger92 έγραψε: Για τον μανισιο που είχε μέσα ρε παιδιά τι να σας πω και εγώ , νομίζω κορεατικό παπί ηταν Ζητάς πληροφορίες για κάτι το οποίο ούτε εσυ γνωρίζεις από που προέρχεται, βασιζόμενος σε μια κουβέντα που άκουσες και σε πειράζει που σε ρωτάμε, πάρτο λίγο αλλιώς αν θέλεις να λαμβάνεις σοβαρές απαντήσεις μάστορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9675 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 29 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο πριν το υγρό άζωτο να γίνει μια σχετική προθέρμανση κοντά στους 1200 βαθμούς Κελσίου. Πέρα από την πλάκα, η εναζώτωση είναι υπαρκτή διαδικασία για την σκλήρυνση επιφανειακά του χάλυβα, και γίνεται πολύ συστηματικά σε εξαρτήματα κινητήρων. Στην διαδικασία αυτή, το εξάρτημα που θέλουμε να σκληρύνουμε, ψήνεται σε φούρνο σε θερμοκρασίες πάνω από 600 βαθμούς, παρουσία αμμωνίας (NH3). H αμμωνία στις θερμοκρασίες αυτές σπάει σε άζωτο και υδρογόνο, το οποίο μετά από μια αλληλουχία αντιδράσεων, το άζωτο μπαίνει ανάμεσα στα άτομα σιδήρου και άνθρακα του χάλυβα, και το αποτέλεσμα είναι να σκληραίνει το μέταλο στην επιφάνειά του. Όχι ότι αυτό έχει σχέση με αυτά που ρωτάει ο φίλος, αλλά μια και το αναφέραμε για πλάκα, ε, ιδού και το σοβαρό. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2020 από τον FlyingInADream 3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες