Panagiotis Lymperopoulos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 Καλησπέρα στην ομάδα και από εμένα... Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ σας ιδιοκτήτης Sym 150 Symphony Sr μοντέλου 2011. Είμαι επίσης επαγγελματίας φωτογράφος και φωτορεπόρτερ οπότε εάν χρειαστεί κάποιος τις υπηρεσίες μου ευχαρίστως να εξυπηρετήσω..... Να φοράτε πάντοτε το κράνος και να οδηγείτε με ασφάλεια.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 Καλώς ήρθες στο φόρουμ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5435 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2020 Καλως ηρθες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2020 Welcome 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ο ποιο ιδανικός τρόπος για να πει ένα νέο μέλος καλησπέρα: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2020 από τον GRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες