Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2020 180/55-17 στο επισημο site MT-09 2021 - Χαρακτηριστικά και Προδιαγραφές - Yamaha Motor (yamaha-motor.eu) το visordown ειναι επιπεδου αστα να πανε εδω και καιρο... 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2021 Τι λέει το 09 2021, διαβάσατε τίποτα ή μείνατε στο φανάρι του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 (τροποποιήθηκε) Συγγνώμη για τους φίλους που το έχουν, αλλά το μηχανάκι είναι άσχημο ,ιδικά το νεο μοντέλο. Βαλε ένα πλαίσιο δυο ρόδες , κότσαρε και ένα ψηφιακό όργανο χύμα στο τιμόνι και χάλια χρώματα και έτοιμο. Πορτοκαλί ζάντες ? αυτά τα κάνουν και άλλες εταιρείες αλλά η Yamaha δεν μπορεί να τα εφαρμόσει σωστά . Προφανώς θα πρέπει να πάρουν έναν ιταλό σχεδιαστή να τους μάθει τα βασικά. Για μένα αυτό το μηχανάκι είναι ένα σύγχρονο xt με κάποια καλά στοιχεία (μοτέρ, πλαισιο) , αν αντέχεις οπτικά το αγοράζεις αλλιώς πας για κάτι άλλο. Κάθε πέρσι και καλύτερα θα λέτε όσοι θέλετε να αγοράσετε ΜΤ με αυτά τα χρώματα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2021 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος dankannn έγραψε: Συγγνώμη για τους φίλους που το έχουν, αλλά το μηχανάκι είναι άσχημο ,ιδικά το νεο μοντέλο. Βαλε ένα πλαίσιο δυο ρόδες , κότσαρε και ένα ψηφιακό όργανο χύμα στο τιμόνι και χάλια χρώματα και έτοιμο. Πορτοκαλί ζάντες ? αυτά τα κάνουν και άλλες εταιρείες αλλά η Yamaha δεν μπορεί να τα εφαρμόσει σωστά . Προφανώς θα πρέπει να πάρουν έναν ιταλό σχεδιαστή να τους μάθει τα βασικά. Για μένα αυτό το μηχανάκι είναι ένα σύγχρονο xt με κάποια καλά στοιχεία (μοτέρ, πλαισιο) , αν αντέχεις οπτικά το αγοράζεις αλλιώς πας για κάτι άλλο. Κάθε πέρσι και καλύτερα θα λέτε όσοι θέλετε να αγοράσετε ΜΤ με αυτά τα χρώματα Είναι λίγο τραβηγμένα αυτά που λες.... Δεν είναι για κανένα λόγο σαν ΧΤ Σχεδιαστικά πάντα η yamaha ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρίες,θα κάνει πάντα κάτι διαφορετικό (σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι) Το μόνο άσχημο γιατί το είδα από κοντά είναι η μάσκα μπροστά....όλα τα άλλα είναι καλοφτιαγμένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 πριν 17 ώρες, το μέλος BLATS έγραψε: Είναι λίγο τραβηγμένα αυτά που λες.... Δεν είναι για κανένα λόγο σαν ΧΤ Σχεδιαστικά πάντα η yamaha ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρίες,θα κάνει πάντα κάτι διαφορετικό (σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι) Το μόνο άσχημο γιατί το είδα από κοντά είναι η μάσκα μπροστά....όλα τα άλλα είναι καλοφτιαγμένα Ναι βρε , μην το παίρνεις προσωπικά τα γούστα είναι υποκειμενικά. Δεν είναι xt αλλα είναι ένα γυμνό όρθιο μηχανάκι. Αν και το έχουν πει και άλλοι όποτε βλέπω ΜΤ ( γενικά όλα τα ΜΤθυμάμαι τους Transformers) Λαμία από πού είμαστε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος dankannn έγραψε: Ναι βρε , μην το παίρνεις προσωπικά τα γούστα είναι υποκειμενικά. Δεν είναι xt αλλα είναι ένα γυμνό όρθιο μηχανάκι. Αν και το έχουν πει και άλλοι όποτε βλέπω ΜΤ ( γενικά όλα τα ΜΤθυμάμαι τους Transformers) Λαμία από πού είμαστε ? Τίποτα προσωπικό!! Απλά σου είπα την δίκια μου εκδοχή!!από Ρεγγινι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2021 Κατα πασα πιθανοτητα θα παω για το SP. Πηγα και το ειδα απο κοντα.Πιο μεγαλο απο οτι του φαινεται.Ναι το φαναρι ειναι χαλια,το υπολοιπο ειναι οκ.Ενταξει σου κακοφαινεται το κενο πανω απο το μοτερ και εκει κατω απο το καθισμα που σαν να σου εχουν κλεψει τα πλαστικα. Κατα τα αλλα σε οτι review διαβασα το εκθειαζουν για τη συμπεριφορα,το μοτερ κτλ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Dant3 έγραψε: Κατα πασα πιθανοτητα θα παω για το SP. Πηγα και το ειδα απο κοντα.Πιο μεγαλο απο οτι του φαινεται.Ναι το φαναρι ειναι χαλια,το υπολοιπο ειναι οκ.Ενταξει σου κακοφαινεται το κενο πανω απο το μοτερ και εκει κατω απο το καθισμα που σαν να σου εχουν κλεψει τα πλαστικα. Κατα τα αλλα σε οτι review διαβασα το εκθειαζουν για τη συμπεριφορα,το μοτερ κτλ. Καλά θ κάνεις είναι ωραίο εργαλείο με τεχνολογία φορτωμένο.....εγώ έχω το tracer 900 του 2018 και στην Σταντάρ εκδοση και είμαι φουλ ευχαριστημενος.....δεν σκέφτομαι καν την αλλαγή στα καινούρια tracer που σίγουρα είναι τεχνολογικά ανώτερα,αλλά εμφανισιακά μου αρέσουν τα ΜΚ2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2021 Το tracer ειναι ποιο όμορφο, το sp που το έχω κάνει βόλτα έχει καλύτερό στήσιμο λόγο πίσω αμορτισερ. Γενικα τα φρενα τους σαν αισθηση δεν μου αρεσαν, και όπως είπα τα χρώματα και η φάτσα μπροστα Απο sp σαν χρώμα μου άρεσε το κλασικο το παλιο, τα νέα τα βλέπω αδιάφορα. Αντε να ευχηθώ Dant3 καλορίζικο και να πας για το sp, και μόνο το αμορτισερ πίσω και το Cruise Control System αξίζουν την διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2021 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2021 Ετοιμαζεται review σε λιγο καιρο 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2021 Μεγειά! Γράψε τις εντυπώσεις σου, κ εγώ πήρα το tracer 9 gt πριν 1,5 μήνα χαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2021 Δε το εχω ξεχασει,απλα λογο καιρου δεν εχω καταφερει να το στρωσω ακομα για να δουλεψει λιγο οπως πρεπει ΥΓ.Δεν εχουν βγαλει αρκετες εξατμισεις ακομα,αλλα οσες εχουν βγει ειναι και ενα χαλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σε όλους Λίγο άσχετο με το ΜΤ09 , φίλος θα αγοράσει το TRACER 700 2021 και μου έκανε εντύπωση σε testride που έκανα ότι το πίσω φρένο λόγο abs είναι άχρηστο. ΟΚ , γνωστό ότι πάντα φρενάρουμε με το μπροστά κλπ αλλά κάποιες φορές θέλουμε και το πίσω. Στο νέο tracer και προφανώς και στο ΜΤ07 απλά χαϊδεύεις το πίσω φρένο και μπαίνει σε λειτουργία το abs και απλά το μηχανάκι δεν σταματά και πας άκλαυτος. Στο θέμα μας τώρα , είδα έναν Έλληνα στο YouTube που βάζει εξωτερικό διακόπτη αλλά σε νέο μηχανάκι δεν θέλουμε να κόψουμε καλώδιο κλπ. Ψάχνοντας έπεσα στο παρακάτω video για ΜΤ09 που απλά βγάζει την 30 αρα ασφάλεια του μοτέρ του abs και έτσι βγάζει off εντελώς το abs και είναι και αναστρέψιμο. Tο ερώτημα μου είναι το έχει κάνει κανείς? λογικα θα δουλεψει και στο tracer. How to turn off ABS on a Yamaha MT09 / FZ09 Γνωμες, αποψεις ,διαφορες, δεκτες Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2021 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2021 (τροποποιήθηκε) Εντυπωση μου κανει γιατι στο 9αρι που πηρα,το πισω ειναι αξιοπρεπες και καλυτερο απο οτι περιμενα.Και νομιζω το 7αρι εχει την ιδια διαταξη πισω. Προερχομενος απο ιταλικο με διπιστονη πισω που ειχε ως αποτελεσμα να φρεναρει καλυτερα απο το μπροστα αλλων μηχανων,δε με απογοητευσε η μονοπιστονη και φρεναρει μια χαρα,ενω δε μου εχει μπει και abs καθολου οσο το εχω δοκιμασει. Το να απενεργοποιησει καποιος το abs για να μη του μπλοκαρει το πισω,το βρισκω το λιγοτερο βλακωδες. Η δουλεια του πισω δεν ειναι να σταματαει τη μηχανη ,οποτε αν το χρησιμοποιει για αυτο ,τοτε απλα να μαθει να φρεναρει σωστα.Ετσι και αλλιως μετα απο λιγο καιρο θα το ξεφτυλιζε το φρενο. Επισης και να το απενεργοποιησει,παλι δε σημαινει οτι θα φρεναρει περισσοτερο.Με τα συγχρονα abs,για να επεμβαινει σημαινει οτι οντως κατι τρεχει.Δε παρεμβαινουν συνηθως νωρις οπως καναν τα παλαιοτερα abs. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2021 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2021 (τροποποιήθηκε) Γεια σου Dant3 Υπάρχει και mt09 στην οικογένεια και ξέρω ότι λειτουργεί έτσι όπως λες και έχεις δίκιο. Τέλος λόγο ηλικίας έχουν περάσει αρκετά μηχανάκια από τα χεριά μου και με abs και χωρίς , οδηγώ μοτοσυκλέτα 365 μέρες τον χρόνο από το 1990. Από νέα μηχανάκια έχω οδηγήσει cb1000r , cb500x, transalp 700,mt09 ,versys 650 κλπ. Σε όλα αντιλαμβάνεσαι που μπαίνει το abs , στο νέο tracer 700 , όχι Και σαφώς δεν λέω όχι στο abs, αν το οδηγήσεις θα καταλάβεις τι λέω. Απλά χαϊδεύεις το ποδόφρενο και μπαίνει το abs , σαν διακόπτης δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Και φυσικά δεν έχει ακουστεί σε κανένα review αυτό το θέμα , δεν ανέφερα από ότι θα είδες κάτι με το μπροστά γιατί δουλεύει υποδειγματικά. Και αν είδες έγραψα ΟΚ φρενάρουμε πάντα με το μπροστά, απλά θα πρέπει να λειτούργει σωστά και το πίσω για διόρθωση κλπ Δες και εδώ στο 1.29 σε mt07 Εμένα μου έκανε τρομερά κακή εντύπωση Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2021 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2021 Προς θεου δε το ειπα για σενα,καταλαβα τι εννοεις με το οτι το παρακανες για να δεις πως θα συμπεριφερθει. Ισως να εχει οντως καποιο θεμα και να ειναι παρεμβατικο αρκετα. Κατανομη βαρους,δρομος κτλ.Παντως σε καθε περιπτωση δε θα απενεργοποιουσα το abs.Αν αυτος που σκοπευει να το αγορασει,τον ενοχλει τοσο,ε παιρνει κατι αλλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Dant3 έγραψε: Προς θεου δε το ειπα για σενα,καταλαβα τι εννοεις με το οτι το παρακανες για να δεις πως θα συμπεριφερθει. Ισως να εχει οντως καποιο θεμα και να ειναι παρεμβατικο αρκετα. Κατανομη βαρους,δρομος κτλ.Παντως σε καθε περιπτωση δε θα απενεργοποιουσα το abs.Αν αυτος που σκοπευει να το αγορασει,τον ενοχλει τοσο,ε παιρνει κατι αλλο Προς θεου δεν σε παρεξήγησα, αν πέσει στα χέρια σου κάνε μια βόλτα και θα δεις Πιτσιρίκος είναι και είπαμε να ξεκινήσει με κάτι λογικό για αρχη. Θα το δω και οταν ερθει στα χέρια μας. Εχει ωραίο μοτερ όμως, γραμμικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g008 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2021 @dankannn δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα για το tracer αλλά ναι αν βγάλεις την ασφάλεια είναι σαν να μην υπάρχει abs 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας . Τελικά, μετά από συζήτηση και με άλλους κατόχους MT07 & TRACER 700 επιβεβαιώνετε ότι το πίσω φρένο είναι εντελώς άχρηστο. Μάλιστα το ένα παλικάρι που ρώτησα έχει τρακάρει δυο φορές λόγο αυτού του θέματος και οι άλλοι δυο γλύτωσαν στον τσακ από ατύχημα. Ο 4ος έχει βγάλει off το ABS με τον τρόπο που ανέφερα εγώ σαν ερώτηση και απλά δεν έχει καθόλου ABS. Ακόμα ρώτησα και συνεργείο της Yamaha που μου επιβεβαίωσε το θέμα με το ABS. Φυσικά στις παρουσιάσεις του μοντέλου ούτε μια αναφορά δεν υπάρχει ( λογικό, αφού πέφτει χρήμα ) Τέλος θέλω να ζητήσω συγγνώμη που πιθανά χάλασα το θέμα για το MT09 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2021 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Πώς τράκαρε 2 φορές λόγω κακού πίσω φρένου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 Ελα ντε...Προσωπικα σε 90000χλμ τακακια πισω ειχα αλλαξει μια φορα.Δε το χρησιμοποιω καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 29 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Πώς τράκαρε 2 φορές λόγω κακού πίσω φρένου; γιατί απλά υπολόγιζε σε συνδυασμό με το μπροστά ότι θα του φτάσει η αποστάσει αλλά δεν έφτασε. Ένα κακό abs είναι πάντα κακό , εγω Wolf1138 είμαι κατά του ABS αλλά όσα μηχανακια έχω δοκιμάσει με ABS δούλευαν υποδειγματικά. Και για να μην παρεξηγηθώ αν αγόραζα νέα μηχανή 100% θα είχε ABS Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2021 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος dankannn έγραψε: γιατί απλά υπολόγιζε σε συνδυασμό με το μπροστά ότι θα του φτάσει η αποστάσει αλλά δεν έφτασε. Ένα κακό abs είναι πάντα κακό , εγω Wolf1138 είμαι κατά του ABS αλλά όσα μηχανακια έχω δοκιμάσει με ABS δούλευαν υποδειγματικά. Και για να μην παρεξηγηθώ αν αγόραζα νέα μηχανή 100% θα είχε ABS Νομίζω κάπως οδηγεί λάθος αν υπολογίζει να τον φτάσει στο δρόμο το φρένο μόνο συνδυαστικά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες