ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Οταν η μπαταρια φτασει σε end of life και την αλλαζεις με καινουρια σε μηχανακι, ξερετε αν αγοραζει κανας εμπορος την παλια μπας και αποσυρω 2-3 που μου χουν μαζευτει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 θεσσαλονικη εισαι? ξερω 2-3 που ασχολουνται με scrap και ανακυκλωση και παιρνουν και μπαταριες αλλα μη φανταστεις κατι αμαν και τι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Γεια σου φιλε μου. Για αθηνα ρωταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 (τροποποιήθηκε) Σε σκραπατζη άμα πας θα στις πάρει Το θέμα είναι ότι θα σου δώσει λίγα σε σχέση με την πραγματική τιμή πώλησης του μολύβδου Η δικαιολογία θα είναι ότι θέλει να πάρει καθαρό μέταλο. Και αν την πας εσύ όπως είναι τώρα δεν σου δίνει όλη την τιμή. Εγώ για μπαταρία έλξεως 175 κιλών πήρα 50 ευρώ. Δεν ξανασχολουμαι ούτε για πλάκα.α ανπάρεις 20 ευρώ να πεις ευχαριστώ.... Εγώ ανέκαθεν τις μπαταρίες από αυτοκίνητα μηχανές κλπ τις άφηνα στο πεζοδρόμιο να της μαζέψει κανένας φουκαριαρης ρακοσυλλέκτης να βγάλει το φαι του Επιπλέον, αν μένεις πχ μακρυά από Κορωπί Ασπρόπυργο κλπ τότε κατά την γνώμη μου ο χρόνος σου και τα καύσιμα που θα κάψεις να πας εκεί, θα είναι μια η άλλη με ότι βγάλεις. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2020 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 20αρι? Εγω για κανα ταλιρο το πολυ τη μια ελεγα Αλλα για καπου κοντα να τις αφησω οχι να τρεχω ασπροπυργο. Ειναι οντως μια η αλλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Έχει και κάπου στην Θηβών έναν. Στο ύψος ιεράς οδού ή Αθηνών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Πρόσφατα πήγα σε μάντρα για παλιοσίδερα 16 κιλά μπαταρίες και πήρα 10 ευρώ, κοστολόγηση ήταν 60 λεπτά το κιλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2020 Θεσσαλονίκη τις παίρνουν 3€ τη μια ! Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί πάντα και εγώ τις άφηνα να τις μαζέψουν όσοι βγάζουν μεροκάματο από αυτή την ενασχόληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCMJ 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2020 Τις μπαταρίες που δεν μπορούν πια να μας κάνουν τη δουλειά μας ΔΕΝ τις πουλάμε Τις κάνουμε ανακύκλωση ΔΩΡΕΑΝ σε πιστοποιημένα καταστήματα μπαταριών Αν τις πουλήσουμε η τις πάρουν άλλοι που δεν έχουν σχέση με ανακύκλωση τότε τα υγρά των μπαταριών σας χωρίς να το θέλετε … θα τα πιείτε (Υδροφόρος ορίζοντας κλπ) Λίγο πιο γρήγορα θα πεθάνουν αυτοί που ρίχνουν τα υγρά των μπαταριών στο έδαφος για να πάρουν και να πουλήσουν το μόλυβδο μιας και έρχονται άμεσα σε επαφή με τα υγρά αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες