fadeyes 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 Είδα πριν λίγο καιρό ότι βγαίνει duke 490 https://gaadiwaadi.com/ktm-490-duke-adv-likely-launch-in-2022/ πρώτες σκέψεις για το μηχανάκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Βγαίνει το 22, συν κάνα δυο χρόνια για να βγει η δεύτερη γενιά όπου θα έχουν λυθεί οι παιδικές ασθένειες, το μιλάμε απ' το '24 (πρώτα ο Θεός που λένε). Κυβισμός και κυλινδρισμός για μένα είναι ιδανικός. Εαν βγει και rc490 θα είναι το τέλειο μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Και RC θα βγεί, και Adventure πιο μετά, και SX θα βγεί ίσως και θα ναι βέβαια όλα το ίδιο μηχανάκι. Κλασσικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Τα 390 πάντως είναι στο όριο του Α2 για την ευρωπαϊκή αγορά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fadeyes 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Βγαίνει το 22, συν κάνα δυο χρόνια για να βγει η δεύτερη γενιά όπου θα έχουν λυθεί οι παιδικές ασθένειες, το μιλάμε απ' το '24 (πρώτα ο Θεός που λένε). Κυβισμός και κυλινδρισμός για μένα είναι ιδανικός. Εαν βγει και rc490 θα είναι το τέλειο μηχανάκι. Ο κυβισμος/κυλινδροι είναι που με τράβηξε κ μένα.. Κ με την λογική της ktm που δύσκολα θα βγάλει βαρετό μηχανάκι. Εύχομαι πάντως να μην πήγαινε στο look των αδερφών του που είναι πολύ φουτουριστικό για τα γούστα μ.. λέμε τώρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι το DUKE ξεκινησε ως Μotard και εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ naked, αυτα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fadeyes 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 πριν 56 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι το DUKE ξεκινησε ως Μotard και εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ naked, αυτα... Έπρεπε κάπως να αξιοποιήσουν το brand duke για τις ανάγκες τους. Με τα καλά κ τα καλά που έχει αυτό σε κάθε περίπτωση.. πάντως ενώ όντως έχεις δίκιο, προσωπικά δεν με χαλάει. Ίσως βέβαια επειδή είμαι rookie! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος fadeyes έγραψε: Έπρεπε κάπως να αξιοποιήσουν το brand duke για τις ανάγκες τους. Με τα καλά κ τα καλά που έχει αυτό σε κάθε περίπτωση.. πάντως ενώ όντως έχεις δίκιο, προσωπικά δεν με χαλάει. Ίσως βέβαια επειδή είμαι rookie! Δυστυχώς στον βωμό του κερδους εχουν γίνει πολλες "αλλαγές", γενικά εχω κάποια κολληματα και συναισθηματισμούς με την "εξελιξη" των μοντέλων, ειτε μοτοσικλετων ειτε αυτοκινήτων, δε μου ερεσει κατι το οποίο εχει καθιερωθει με ενα συγκεκριμμένο χαρακτηρα να το μετασκευαζουν σε κατι αλλο.. Π.Χ. Ford Puma. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fadeyes 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δυστυχώς στον βωμό του κερδους εχουν γίνει πολλες "αλλαγές", γενικά εχω κάποια κολληματα και συναισθηματισμούς με την "εξελιξη" των μοντέλων, ειτε μοτοσικλετων ειτε αυτοκινήτων, δε μου ερεσει κατι το οποίο εχει καθιερωθει με ενα συγκεκριμμένο χαρακτηρα να το μετασκευαζουν σε κατι αλλο.. Π.Χ. Ford Puma. Δεκτό κ κατανοητό! Για μένα το κυριότερο είναι να κρατούν την Γενική "υπόσχεση" που έχουν δώσει οι εταιρίες μέσα από την πορεια τους. Δηλαδή, πολύ μπακαλιστικο παράδειγμα, η αξιοπιστία της Honda & ο fun παράγοντας της ktm. Εννοείται ότι εδώ υπάρχουν κ οι παράμετροι value for money μηχανάκι vs πιο premium καταστάσεις ( δεν αναφέρομαι απαραίτητα στο παράδειγμα που έδωσα). Το θετικό είναι ότι υπάρχουν πλέον πάρα πολλές επιλογές στην αγορά για τα γούστα κ την τσέπη του καθενός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες