Jump to content
fadeyes

Duke 490 πρώτες σκέψεις?

Recommended Posts

Είδα πριν λίγο καιρό ότι βγαίνει  duke 490     https://gaadiwaadi.com/ktm-490-duke-adv-likely-launch-in-2022/ πρώτες σκέψεις για το μηχανάκι?  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βγαίνει το 22, συν κάνα δυο χρόνια για να βγει η δεύτερη γενιά όπου θα έχουν λυθεί οι παιδικές ασθένειες, το μιλάμε απ' το '24 (πρώτα ο Θεός που λένε).

Κυβισμός και κυλινδρισμός για μένα είναι ιδανικός. Εαν βγει και rc490 θα είναι το τέλειο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και RC θα βγεί, και Adventure πιο μετά, και SX  θα βγεί ίσως και θα ναι βέβαια όλα το ίδιο μηχανάκι. Κλασσικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Βγαίνει το 22, συν κάνα δυο χρόνια για να βγει η δεύτερη γενιά όπου θα έχουν λυθεί οι παιδικές ασθένειες, το μιλάμε απ' το '24 (πρώτα ο Θεός που λένε).

Κυβισμός και κυλινδρισμός για μένα είναι ιδανικός. Εαν βγει και rc490 θα είναι το τέλειο μηχανάκι.

Ο κυβισμος/κυλινδροι είναι που με τράβηξε κ μένα.. Κ με την λογική της ktm που δύσκολα θα βγάλει βαρετό  μηχανάκι.

Εύχομαι πάντως να μην πήγαινε στο look των αδερφών του που είναι πολύ φουτουριστικό για τα γούστα μ.. λέμε τώρα..  ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι το DUKE  ξεκινησε ως Μotard και εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ naked, αυτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 56 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι το DUKE  ξεκινησε ως Μotard και εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ naked, αυτα...

Έπρεπε κάπως να αξιοποιήσουν το  brand duke για τις ανάγκες τους. Με τα καλά κ τα καλά που έχει αυτό σε κάθε περίπτωση.. πάντως ενώ όντως έχεις δίκιο, προσωπικά  δεν με χαλάει. Ίσως βέβαια επειδή είμαι  rookie! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος fadeyes έγραψε:

Έπρεπε κάπως να αξιοποιήσουν το  brand duke για τις ανάγκες τους. Με τα καλά κ τα καλά που έχει αυτό σε κάθε περίπτωση.. πάντως ενώ όντως έχεις δίκιο, προσωπικά  δεν με χαλάει. Ίσως βέβαια επειδή είμαι  rookie! 

Δυστυχώς στον βωμό του κερδους εχουν γίνει πολλες "αλλαγές", γενικά εχω κάποια κολληματα και συναισθηματισμούς με την "εξελιξη" των μοντέλων, ειτε μοτοσικλετων ειτε αυτοκινήτων, δε μου ερεσει κατι το οποίο εχει καθιερωθει με ενα συγκεκριμμένο χαρακτηρα να το μετασκευαζουν σε κατι αλλο.. Π.Χ. Ford Puma.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Δυστυχώς στον βωμό του κερδους εχουν γίνει πολλες "αλλαγές", γενικά εχω κάποια κολληματα και συναισθηματισμούς με την "εξελιξη" των μοντέλων, ειτε μοτοσικλετων ειτε αυτοκινήτων, δε μου ερεσει κατι το οποίο εχει καθιερωθει με ενα συγκεκριμμένο χαρακτηρα να το μετασκευαζουν σε κατι αλλο.. Π.Χ. Ford Puma.

Δεκτό κ κατανοητό! Για μένα το κυριότερο είναι να κρατούν την Γενική "υπόσχεση" που έχουν δώσει οι εταιρίες μέσα από την πορεια τους. Δηλαδή, πολύ μπακαλιστικο παράδειγμα, η αξιοπιστία της Honda &  ο  fun παράγοντας της ktm. Εννοείται  ότι εδώ υπάρχουν  κ οι παράμετροι value for money μηχανάκι vs πιο premium καταστάσεις ( δεν αναφέρομαι απαραίτητα στο παράδειγμα που έδωσα). Το θετικό είναι  ότι υπάρχουν  πλέον  πάρα πολλές  επιλογές στην αγορά για τα γούστα κ την τσέπη του καθενός. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα