Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 https://www.motomag.gr/news/nea-montela/honda-super-cub-alithino-papi-epistrefei?fbclid=IwAR15yy8syotCfD5Qvw7VCmiiThPAkDL52fX4um52963h_nrUAzy3hSaM6YU Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Το κόβω να το τιμολογούν στα 5999 ευρώ, πάντως με 63 διαδρομή άνετα το ανεβάζεις στα 150+ κυβικά με μικρό κόστος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Αυτό είναι νέο μοντέλο; Κατάλαβα οτι ήδη κυκλοφορεί εκεί στη ΝΑ Ασία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργης.ΡοΕς 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 Έχει κάνα τριάρι χρόνια που βγαίνει το 110 στην Ταϊλάνδη. Στο instagram κάτι βλαμμένοι Γιαπωνέζοι το παίρνουν και για τουρισμό! Είναι απίστευτο πόσο φόρτωμα αντέχει και που το έχουν πάει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 Ευρώπη θα μπει;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) To 125 παντώς καινούριο στα 3.300 ευρώ, οπότε λογικά και αυτό εκει γύρω το κόβω. https://www.car.gr/18902691-honda-super-cub Off topic αλλα έλεος παντώς με το κόστος των παπιών πλέον. ΜΟΝΟ στην Ελλάδα γίνονται αυτά...Η εκμετάλευση στο μεγαλείο της. Πατάνε οι εταιρίες στα μικρά διπλώματα Α1 και στο οτι είναι οικονομικά και έτσι τα πουλάνε στο θεό γιατί πολύ απλά ο κόσμος συνεχίζει και τα αγοράζει... Απαράδεκτοι απλά όταν με 1-1.5 χιλιάρικο πάνω αγοράζεις μοτοσυκλέτα 250 με 350cc, καινούρια (KLX 230, mt 03 και άλλες) Άσε που παίρνεις και καινούριο 300cc scooter σε αυτά τα λεφτά. Τι να πω... φτάσαμε στο Ελλαδιστάν πλέον στο να βασίζονται οι εταιρίες μοτο στις πωλήσεις παπιών για να μην χρεοκοπήσουν. Ντροπή. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 από τον graves 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Ntik έγραψε: Ευρώπη θα μπει;; Βλέπω το παρακάτω στο Moto οπότε τί να πούμε, υπάρχουν ελπίδες: "Τα ταμπούρα εμπρός-πίσω δεν έχουν φυσικά ABS, όμως η νομοθεσία στην Ευρώπη είναι ικανοποιημένη με τα συνδυασμένα σε δίκυκλα έως 125 κυβικά, οπότε ο δρόμος προς τα μέρη μας δεν είναι τόσο δύσκολος." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος A-nik-i έγραψε: Βλέπω το παρακάτω στο Moto οπότε τί να πούμε, υπάρχουν ελπίδες: "Τα ταμπούρα εμπρός-πίσω δεν έχουν φυσικά ABS, όμως η νομοθεσία στην Ευρώπη είναι ικανοποιημένη με τα συνδυασμένα σε δίκυκλα έως 125 κυβικά, οπότε ο δρόμος προς τα μέρη μας δεν είναι τόσο δύσκολος." Ναι αυτό είδα κι εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) Δενν νομίζω ολόκληρη Honda να φέρει παπάκι ατην Ευρώπη με ταμπούρα.Θα γελάσουν και οι πάπιες.Το βλέπω να παραμένει στην αγορά της ΝΑ Ασίας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 από τον costikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Ο τιτλος του θεματος γραφει: "Honda Super cub. το αληθινο παπί επιστρεφει"Τα αληθινά παπιά ειναι απο λαμαρίνα, αυτο ειναι ενα απο τα ίδια, ενα πλαστικό πράμα χωρίς χαρακτήρα, μια προσπαθεια της Honda να βγαλει τα χρηματα απο τις τσέπες αυτων που νοσταλγούν εκεινα τα μηχανακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ο τιτλος του θεματος γραφει: "Honda Super cub. το αληθινο παπί επιστρεφει"Τα αληθινά παπιά ειναι απο λαμαρίνα, αυτο ειναι ενα απο τα ίδια, ενα πλαστικό πράμα χωρίς χαρακτήρα, μια προσπαθεια της Honda να βγαλει τα χρηματα απο τις τσέπες αυτων που νοσταλγούν εκεινα τα μηχανακια. Είναι από πλαστικό φίλε μου, απλά, για να μη σκουριάζει, χαχχχαααχχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος Ntik έγραψε: Είναι από πλαστικό φίλε μου, απλά, για να μη σκουριάζει, χαχχχαααχχα Πολυ σωστο...χαχαχαχα... δεν μου περασε καν απο το μυαλο, πολυ μπροστα τελικα η Χονδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Πολυ σωστο...χαχαχαχα... δεν μου περασε καν απο το μυαλο, πολυ μπροστα τελικα η Χονδα! Λαμαρίνα θες;;κάνα 4500αρι και αν.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antons 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Μόνο εμένα χαλάει το ταμπούρο μπροστά; Το θεωρώ απαράδεκτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Ώπα κάτσε. Πλαστικό είναι? Κλαίω. Ποιο αληθινό παπί τότε βρε χόνΔα? Θα μας τρελάνεις?? πριν 46 λεπτά, το μέλος Antons έγραψε: Μόνο εμένα χαλάει το ταμπούρο μπροστά; Το θεωρώ απαράδεκτο. Ναι ενώ τα 3.500 ευρώ για ενα keyless κομμάτι πλαστικού με 2 ρόδες στα 125 ολόκληρα κυβικά εκατοστά, δεν ειναι απαράδεκτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Το παπί adventure λένε πως θα ρθει Ευρώπη πάντως. Το Cub 110 αγνωστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες