graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Καλησπέρα, Eχω λοιπόν κατα 99% καταλήξει στο συγικριμένο παπι, κυρίως για τον χώρο κάτω απο την σέλα (και οτι είναι πιο άνετη και φαρδιά η σέλα εξαιτίας αυτού), το ντεπόζιτο των 5.5 λίτρων + το οτι είναι αρκετά σύγχρονο μοντέλο (Για το δισκόφρενο να'χαμε να λέγαμε, ίσως είναι και υπερβολή αλλα σίγουρα δεν μπορείς να το βάλεις στα αρνητικά.) Θα το πάρω μεταχειρισμένο με γύρω στα 45.000 χλμ και γύρω στα 1.500-1.600 ευρά - ο μηχανικός μου είπε οτι ειναι ΟΚ τα χιλιόμετρα για το συγικριμένο - αλλά αν κοιτόυσα κάτι σε daytona π.χ. να μην πάρω με τόσα χιλιόμετρα. Θα ήθελα λοιπόν κάτοχοι του να μου πουν εαν αξίζει γενικά η όχι, γιατι εδώ που τα λέμε είναι λίγο τσιμπημένο για παπί αλλα εαν είναι στιβαρό και ποιοτικό, χαλάλι του εφόσον έχει όλα τα παραπάνω που με τράβηξαν σε αυτό και εφόσον δεν σκοπεύω να το πουλήσω. Nα αναφέρω οτι το παπί θα μείνει στην οικογένεια μέχρι να σβήσει ο ήλιος η να μην υπάρχουν αλλα ανταλλακτικά απο την honΔa Έχω διαβάσει ότι thread υπήρχε στο mybike για το συγικριμένο παπί αλλα τα περισσότερα είναι κάνα-δύο χρόνια πρίν. Θα ήθελα τις απόψεις των κατόχων τώρα που έχουν περάσει μερικά χρόνια απο τότε και έχουν το παπί παραπάνω καιρό οπότε μπορούν να κρίνουν σε βάθος χρόνου. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ να μάθω είναι η ποιότητα των πλαστικών...πως είναι? Ξεκινάνε να τρίζουν μετά απο 1-2 χρόνια όπως στα πρώτα innova η να σπάνε βάσεις απο κραδασμούς κτλπ ή είναι σαν τα παλιά astrea supra που ηταν απλά μια λέξη " Ποιότητα Honda" ??? (Οκ, 2 λέξεις) Η χρήση του θα είναι η κανονική χρήση που προορίζεται να έχει κάθε παπί. Εντός Θεσσαλονίκης δηλαδή για μετακίνηση στη δουλειά τις μέρες που δεν βρίσκω parking (Π,Σ) με το τρένο που έχω για αμάξι (Opel Vectra) αλλα και για μικροδουλειές κτλπ που δεν υπάρχει λόγος να καίω τζάμπα βενζίνες (και εγκεφαλικά κύτταρα) κατεβαίνοντας κέντρο με το αμάξι. Υπάρχει επίσης μια περίπτωση να δουλέψει και delivery - δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό - αλλα λέγοντας delivery εννοώ κανονικό, ανθρώπινο delivery που δεν το πάς πάντα και παντου τέρμα ΚΑΙ στα φανάρια σταματάς ΚΑΙ δεν κάνεις enduro μέσα στην πόλη με τα κράσπεδα μπάς και φτάσει η παραγγελία 1 λεπτο νωρίτερα (Μην το γελάτε, δεν ξέρω για αλλού αλλα Θεσσαλονίκη τουλάχιστον στα δυτικά που μένω εγώ έχω δεί τρελά, πολύ τρελά πράγματα - τα παπιά των περισσότερων deliverάδων τρίζουν περισσότερο απο nokia 3310 στην δόνηση πάνω σε τζαμαρία ετσι όπως τα μεταχειρίζονται!) Αξίζει γενικά τα 500 ευρώ περίπου παραπάνω εαν λάβουμε υπ όψιν οτι κοντά στα 1.100 βρίσκεις διάφορα άλλα japan παπιά με σχεδόν ίδια χιλιόμετρα, απλά 5-6 χρόνια πιο παλιά μοντέλα? Έχει τόσο μεγάλη διαφορά ενα παπί του 2009 με ένα του 2016 όπως το supra X εαν και στα 2 έχει γίνει σωστή συντήρηση και έχουν και τα 2 πάνω κάτω ίδια χιλιόμετρα? Τι πιστεύετε? Π.χ. έχω βρεί Crypton T110 του 2011 και ZX 130 του 2009 με τα ίδια σχεδόν χιλιόμετρα, στην ίδια εξωτερική κατάσταση αλλα 400-500 ευρώ κάτω απο το Supra X. Επίσης έχω ζαχαρώσει και ένα address 125i, του 2008 και αυτό με 45.000 περίπου χλμ, πάλι 500 ευρώ κάτω απο το supra X (το address 125i το είχα και εγώ για 2 χρόνια και πραγματικά παράπονο κανένα, όλα τέλεια, σκυλί σε όλα) Τι λέτε εν τέλη, έχει κάποια διαφορά που να δικαιολογεί και την τιμή του? Η είναι τα ίδια με τα λίγο παλιότερα Crypton Τ, address και ZX 130 και απλά πληρώνεις παραπάνω για το πίσω δισκόφρενο, το ντεπόζιτο και τον χώρο κάτω απο την σέλα? Γιατί όταν μιλάμε για παπί με κόστος καινούριο 2.800 ευρώ, περιμένω τουλάχιστον τουλάχιστον να είναι και λίγο πιο στιβαρό, πέρα απο τα παραπάνω. Εαν είναι πάνω κάτω το ίδιο σε θέμα ποιότητας με το address 125i 2008 που είχα και δεν το νιώθεις πιο "στιβαρό" οταν το καβαλάς, τότε θα το ξανασκεφτόμουν για 500 ευρώ περισσότερα είναι η αλήθεια. Δεν είναι και λίγα εδώ που τα λέμε, σχεδόν ένας μισθός είναι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 έκανα το οδοιπορικό του Λεωνιδίου με τέτοιο...και πήγα και γύρισα αθήνα με αυτό... Θα πέσε φωτιά να με κάψει για αυτό που θα πω, αλλά ναι το ντεπόζιτο μετράει και έχει σελάρα 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 πριν 39 λεπτά, το μέλος Ravendark έγραψε: έκανα το οδοιπορικό του Λεωνιδίου με τέτοιο...και πήγα και γύρισα αθήνα με αυτό... Θα πέσε φωτιά να με κάψει για αυτό που θα πω, αλλά ναι το ντεπόζιτο μετράει και έχει σελάρα Μετάφραση 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Ε ρε με κάτι Χονδάκιδες που μπλέξαμε, είστε παντού Εντάξει με πείσατε. Θα το πάρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος graves έγραψε: Ε ρε με κάτι Χονδάκιδες που μπλέξαμε, είστε παντού Εντάξει με πείσατε. Θα το πάρω Πάρτο πίσω σε παρακαλώ, εγώ δεν σε βρίζω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 εχε στο νου σου οτι φοραει ιδιο κινητηρα με το innova ANF125i,με οτι συνεπαγεται αυτο (κινδυνος μπιελας).Σου μιλαω σαν κατοχος ινοβα ιντζεκτιον(35.000,ευτυχως χωρις θεμα με μπιελα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Πάρτο πίσω σε παρακαλώ, εγώ δεν σε βρίζω! Ελα ρε συ! Γιατί? Δεν είναι κακό, κανένα γούστο δεν είναι ντροπή! πριν 33 λεπτά, το μέλος atithasos2 έγραψε: εχε στο νου σου οτι φοραει ιδιο κινητηρα με το innova ANF125i,με οτι συνεπαγεται αυτο (κινδυνος μπιελας).Σου μιλαω σαν κατοχος ινοβα ιντζεκτιον(35.000,ευτυχως χωρις θεμα με μπιελα) Ολόιδιος κινητήρας? Damn, αυτό μου είχε διαφύγει καθώς στην διαφήμηση της honda ελεγαν ψεκασμός βασισμένος στου innova και κινητήρας καινούριας τεχνολογίας οπότε υπέθεσα θα είναι καινούριο το μοτεράκι του και όχι δεκαετίας σχεδόν! Ναι ισχυεί οτι αρκετά βαράγανε μπιέλες ρε γμτ είναι η αλήθεια, την έπαθε και ενα φιλαράκι μου έτσι, μιλάμε για μαμά μηχανάκι σοβαρου ανθρώπου προφανώς και όχι ξεσκισμένο απο 16χρον κάγκουρα. Το είχε αγοράσει και καινούριο μάλιστα το απο οτι θυμάμαι! Δεν ξέρω ρε γαμώτο, είναι κάπως ψυχοφθόρο εδώ που τα λέμε γιατι είναι ενα ακριβό παπί. Για το SYM VF 185 τι λέτε? Είναι λίγο πιο ακριβό αλλα σχεδόν άλλη κατηγορία και μου άρεσε πιο πολύ απο όλα,άνετα πάς και μικρή διαδρομή εκτός πόλης με αυτό! Το θέμα είναι δεν ξέρω εαν αξίζει να τα δώσω για SYM η θα τρίζουν και αυτό τα πλαστικά του σε 3 χρόνια, όσο γεροδεμένα και να φαίνοντε τώρα. Κατα τα άλλα είναι φούλ εξοπλισμένο το άτιμο, σε όλα! Αλλιώς για κανένα crypton X αλλα και αυτό πλέον είναι μοντέλο που είναι αρκετά χρόνια στην αγορά ρε γμτ, δεν ξέρω εαν αξίζουν πλέον και αυτά γι αυτό το supra x ήταν σχεδόν μονόδρομος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Για να κάνεις τη δουλειά σου το Helmin είναι άριστο. Ο κινητήρας δεν έχει τα θέματα του Innova σε καμία περίπτωση και γενικά είναι σκαλιά πιο πάνω σε φρένα αναρτήσεις, σέλα (είχα Innova). Επιπλέον το μεγάλο ντεπόζιτο και ο χώρος για κράνος (ή ό,τι άλλο) είναι μεγάλα πλεονεκτήματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 εχουν ξεφυγει σε τιμες τα παπια γενικα κακο χαλι λεμε.οσο για το συγκεκριμενο μια χαρα ειναι παρτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος tuning έγραψε: εχουν ξεφυγει σε τιμες τα παπια γενικα κακο χαλι λεμε.οσο για το συγκεκριμενο μια χαρα ειναι παρτο Έχουν ξεφύγει δεν λες τίποτα φίλε μου.... Δεν είναι δυνατόν αυτό που βλέπω στις αγγελίες, πραγματικά! Δεν γίνεται να είχα αγοράσει το address 125i 2008 μοντέλο το 2015 με 13.000 χλμ αγρατζουνιστο κατασταση καινουριου στα 1.000 ευρω και εν έτη 2020 το ίδιο παπί στις αγγελίες παίζει στα ίδια λεφτά με 50+ χιλιάδες χιλιόμετρα .... απίστευτο απλά. Εδω ακόμα πουλάνε crypton R 2006-8 στο χιλιάρικο... Crypton R που το ίδιο σε καλύτερη κατάσταση πριν 8 χρόνια το αγόραζες ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο 1 χιλιάρικο! Για τις εταιρίες δεν μιλάω κάν. Ε δεν είναι κοροιδία τώρα να μου έχεις το παπί καινούριο κοντά στα 3 χιλιάρικα? Ρε πού πάμε ρε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος graves έγραψε: Έχουν ξεφύγει δεν λες τίποτα φίλε μου.... Δεν είναι δυνατόν αυτό που βλέπω στις αγγελίες, πραγματικά! Δεν γίνεται να είχα αγοράσει το address 125i 2008 μοντέλο το 2015 με 13.000 χλμ αγρατζουνιστο κατασταση καινουριου στα 1.000 ευρω και εν έτη 2020 το ίδιο παπί στις αγγελίες παίζει στα ίδια λεφτά με 50+ χιλιάδες χιλιόμετρα .... απίστευτο απλά. Εδω ακόμα πουλάνε crypton R 2006-8 στο χιλιάρικο... Crypton R που το ίδιο σε καλύτερη κατάσταση πριν 8 χρόνια το αγόραζες ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο 1 χιλιάρικο! Για τις εταιρίες δεν μιλάω κάν. Ε δεν είναι κοροιδία τώρα να μου έχεις το παπί καινούριο κοντά στα 3 χιλιάρικα? Ρε πού πάμε ρε?? δικιο εχεις,εχω ενα μοντενας gt 135,το ειχα παρει το 2015 1200 ευρω με 12000 χλμ,τωρα μετα απο 5 χρονια κατω απο 1300 κανεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 supra x γνωστου (σοβαρος ανθρωπος)βαρεσε μπιελα στα 9000χλμ,ηταν τυχερος διοτι καλυφτηκε απο την εγγυηση.Να μην πω και για τα cryptox,εχουν και αυτα θεμα με μπιελα,ρωτα κ κανα μηχανικο προς επιβεβαιωση των οσων γραφω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 πριν 43 λεπτά, το μέλος atithasos2 έγραψε: supra x γνωστου (σοβαρος ανθρωπος)βαρεσε μπιελα στα 9000χλμ,ηταν τυχερος διοτι καλυφτηκε απο την εγγυηση.Να μην πω και για τα cryptox,εχουν και αυτα θεμα με μπιελα,ρωτα κ κανα μηχανικο προς επιβεβαιωση των οσων γραφω... Αρκετές μπιέλες ρε παιδιά ακούω και διαβάζω κι εγώ όσο περισσότερο ψάχνομαι για το συγικριμένο παπί ... που μάλλον θα με κάνουν να αλλάξω γνώμη και να καταλήξω σε κάποιο Crypton T110 η ZX 130 και με λιγότερα λεφτά και με ψυχολογική ηρεμία γιατι και να μην βαρέσει μπιέλα ποτέ με τόσα που εχουν ακουστεί για το μοτέρ του innova δεν μένεις και ήσυχος είναι η αλήθεια. Ο μηχανικός μου by the way προτιμάει τα crypton (όχι τα Χ) ανάμεσα στα υπόλοιπα απο θέμα αξιοπιστίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 9000 με μπιελα κατι παιχτηκε και δεν ειναι ο κανονας σε καμμια περιπτωση,ουτε τα ινοβα που οντως ειχαν θεμα δεν το καναν αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Διαβαζω αρκετους να λετε οτι οι τιμες εχουν ξεγυγει, εχουν ξεφυγει σε σχεση με τι? Πριν 20 χρονια ενα ολοκαινουριο Crypton 105 κοστιζε 700.000 δραχμες με το τοτε premium παπι yamaha 125Ζ να κοστιζει γυρω στο εκατομμυριο, μη λεμε οτι να ναι... αναλογικά οι τιμες βρισκονται εκει που πρεπει, αλλο αν εμεις ειμαστε σκυλομπατηρηδες και πολλες φορες ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ και μας φαινονται ολα ακριβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Ελα μωρέ δεν καταλαβαίνεις; -Ααααχ πως μας εκατηντήσανε, το παπάκι είχε τότενες το ογδοντατρίο εκατό χιλιάρικα και βαζα το Μαριό επανου με τα ματάκια του τα μπιρμπιλωτά και δώστου οι βόλιτες και με κυνηγούσενε ο Χωρωφύλακας ο Μήτσος με το Γκούτσι το V κλπ κλπ κλπ Θείος Αιμίλιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Διαβαζω αρκετους να λετε οτι οι τιμες εχουν ξεγυγει, εχουν ξεφυγει σε σχεση με τι? Πριν 20 χρονια ενα ολοκαινουριο Crypton 105 κοστιζε 700.000 δραχμες με το τοτε premium παπι yamaha 125Ζ να κοστιζει γυρω στο εκατομμυριο, μη λεμε οτι να ναι... αναλογικά οι τιμες βρισκονται εκει που πρεπει, αλλο αν εμεις ειμαστε σκυλομπατηρηδες και πολλες φορες ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ και μας φαινονται ολα ακριβα. Σου είπα παράδειγμα για το δικό μου παπί πιο πάνω. Δεν μας λές και τζαμπατζίδες που δεν θέλουμε να σκάσουμε τόσα λεφτά για ενα μοτέρ 125cc με πηρούνι απο ποδήλατο! Μηχανή σε καλή κατάσταση παίρνεις με 3 χιλιάρικα πλέον. Αλλο ένα παράδειγμα: Το crypton R του φίλου μου το είχε αγοράσει 700 ευρώ με ελάχιστα χιλιόμετρα, όλο μαμά πρίν απο 7 νομίζω χρόνια (μπορεί και 6). Τώρα το πουλάει 900 ευρώ και το παπί απο τότε έχει κάνει αλλες 30.000χλμ. Ε δεν νομίζω οτι οι τιμες είναι εκεί που πρέπει, ούτε οτι μας φαίνονται όλα ακριβά .... ΕΙΝΑΙ ακριβά! Αντι να κατεβαίνουν οι τιμές οσο περνάνε τα χρόνια, στα μεταχειρισμένα πιο παλιά μοντέλα τουλάχιστον, μέχρι και εκεί ανεβαίνουν. ΜΟΝΟ στην κατηγορία "παπί" συμβαίνει αυτό. Καλά για τα καινούρια δεν μιλάω καν, πόσο μάλλον για τα "premium" mοντέλα καινούρια όπως το GTR 150 ... 3.5κ για παπί? Το θεωρώ άρρωστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 πριν 46 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: Σου είπα παράδειγμα για το δικό μου παπί πιο πάνω. Δεν μας λές και τζαμπατζίδες που δεν θέλουμε να σκάσουμε τόσα λεφτά για ενα μοτέρ 125cc με πηρούνι απο ποδήλατο! Μηχανή σε καλή κατάσταση παίρνεις με 3 χιλιάρικα πλέον. Αλλο ένα παράδειγμα: Το crypton R του φίλου μου το είχε αγοράσει 700 ευρώ με ελάχιστα χιλιόμετρα, όλο μαμά πρίν απο 7 νομίζω χρόνια (μπορεί και 6). Τώρα το πουλάει 900 ευρώ και το παπί απο τότε έχει κάνει αλλες 30.000χλμ. Ε δεν νομίζω οτι οι τιμες είναι εκεί που πρέπει, ούτε οτι μας φαίνονται όλα ακριβά .... ΕΙΝΑΙ ακριβά! Αντι να κατεβαίνουν οι τιμές οσο περνάνε τα χρόνια, στα μεταχειρισμένα πιο παλιά μοντέλα τουλάχιστον, μέχρι και εκεί ανεβαίνουν. ΜΟΝΟ στην κατηγορία "παπί" συμβαίνει αυτό. Καλά για τα καινούρια δεν μιλάω καν, πόσο μάλλον για τα "premium" mοντέλα καινούρια όπως το GTR 150 ... 3.5κ για παπί? Το θεωρώ άρρωστο. Ποσο κοστιζε καινουριο το δικο σου παπι? ποσο κοστιζε καινουριο το Crypton R? η τιμες στα μεταχειρισμενα ειναι πολυ σχετικες, αναλογα με τις αναγκες που εχει ο πωλητης ή ο αγοραστης, μπορει ο δικο σου να το αγορασε 700 χρεπι και να εριξε αλλα 500 να το φτιαξει, εγω οσες φορες αγορασα τζαμπατζιδικο μηχανακι το χρυσοπληρωσα, οταν αγορασα ακριβο για μεταχειρισμενο δεν εβαλα ουτε cent πανω του, υπαρχουν πωλητες που ψαχνουν για μαλακες και πουλανε ακριβά χωρις λογο, αλλα και ενα πραγματικα καλο μηχανακι μην περιμενετε να το παρετε τζαμπα. Και θα σου φερω ενα προσωπικο παραδειγμα, αγορασα ενα κατεστραμενο XR400R με 1400 ευρω τη στιγμη που ολα τα αλλα ειχαν 1800-2200 σε νορμαλ κατασταση, οταν ουσιαστικα το ανακατασκευασα και το εβαλα αγγελια στα 2500 με τα παντα καινουρια πανω του, παιρνανε τηλεφωνα και ηθελαν παζαρια, τελικα προτιμησα να το κρατησω παρκαρισμενο στο σπιτι μου και να το χαιρομαι μια φορα το μηνα. Στα καινουρια παπιά οι τιμες δεν ειναι ακριβες, αν αναλογιστεις την τεχνολογια που φερουν τωρα, πριν το 2000 αγοραζες με 700.000 Astrea grand 100 (σημερινά 2050 ευρω) ενω το αντιστοιχο μοντελο Astrea grand 110 σημερα κοστιζει 2380, ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ούτε χρέπι το αγόρασε το crypton, ούτε τίποτα. Ευρώ δεν του έριξε. Μαμά ήταν όλο σε υπερ-αριστη κατάσταση με λίγα χιλιόμετρα. Το address μου επίσης το ίδιο. Το address είχε καινούριο 1.900-2.000 εαν θυμάμαι καλά, το crypton R δεν θυμάμαι. Για τα καινούρια παπιά ποιά ακριβώς καινούρια τεχνολογία μιλάμε τώρα? Έχει αλλάξει τόσο πολύ κάτι στα παπιά και έχω μείνει τόσο πίσω? Γιατι εγώ βλέπω σε παπί του 2016+ (supra X) το ίδιο μοτέρ που βάραγε μπιέλα στα innova 8 χρόνια πρίν. Ο ψεκασμός επίσης ίδιος με του παλιού innova. Η μήπως το πίσω δισκόφρενο πίσω θεωρείται νέα τεχνολογία? Να μου πείς οτι σχεδιάσανε κάποια πράγματα απο την αρχή (μοτέρ κυρίως) να πω ΟΚ, αξίζει όντως τα λεφτά του γιατι είναι όντως κάτι καινούριο. Που είναι το καινούριο όμως? Οσο για τα παλιά astrea grand 100 που κόστιζαν σημερινά 2050 ευρώ, θυμάσαι κανένα να βάραγε μπιέλα μέχρι τις 10.000χλμ? Εγώ δεν θυμάμαι! Αντίθετα όμως θυμάμαι να τα σκίζουν και κάγκουρες και ντελιβεράδες και να μην βγάζουν κιχ. ακόμα και με 70.000χλμ. Ούτε πλαστικά να τρίζουν, ούτε τίποτα. Κάνε την ίδια χρήση σε ενα innova π.χ. να δούμε εαν είναι όντως καλύτερη η "νεα τεχνολογία" και αξίζει τα 2.400 που έχει καινούριο σήμερα. Για την honda ειδικά είναι γνωστό οτι έριξε την ποιότητα της απο τις τότες εποχές του astrea grand 100. Οκ, αποφασίζεις να ρίξεις ποιότητα, δεν μπορείς όμως να ανεβάζεις και τιμή παράλληλα. Δώσε μας κάτι όντως καινούριο και μετά ανέβασε και λίγο την τιμή, κανείς δεν θα γκρινιάξει. Η να πούμε για το καινούριο super cub που κοστίζει 3.500 ευρώ (!!!!) και είναι πλαστικό αντί για σιδερένιο όπως το παλιό? Έχει ανέβει και σε αυτό η ποιότητα/τεχνολογία? Γιατι εγώ μόνο να κατέβηκε βλέπω. Εκτός αν το "keyless" και το abs είναι τόσο μπροστά σε θέμα τεχνολογίας για κάποιον, για μένα παντως ούτε αυτό ειναι κατι καινούριο. Το ABS υπάρχει στις μοτο και στα scooter απο το 2008. Το μόνο σχετικά πιο καινούριο που έχει πάνω του είναι το keyless συστημα, εαν τώρα αυτό δικαιολογεί την τιμή του, τότε πάω πάσο! Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι μας παρουσιάζουν ίδια ακριβώς μηχανάκια με φθηνότερα υλικά κατασκευής σε σχέση με τα πιο παλιά μοντέλα, με και καλά "νέες τεχνολογίες" πετώντας πάνω ενα εξτρά ABS και φώτα LED (Σκοτώθηκαν στα έξοδα....) και σου λένε πάρτο. Εδώ το ολοκαίνουριο παπί με την ολοκαίνουρια τεχνολογία πάνω του, μονο 2.500 - 3.500 ευρώ! Anyway, αποψη του καθενός θα μου πείς, η δική μου άποψη είναι οτι το μόνο παπί που είναι σε λογική τιμή αυτή τη στιγμή είναι το athlete της kawasaki στα 1750 καινούριο, αν και δεν μου αρέσει εμφανισιακά, αυτό ειναι υποκειμενικό. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 από τον graves Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Το 1997 αγορασα το dream 780.000 δραχμες καινουργιο. Το 2002 αγορασα το supra 2100 ευρω καινουργιο. Το 2008 αγορασα το crypton x special 2600 ευρω καινουργιο. Μετα το εγκατελειψα το αθλημα με τα παπακια. Αν τα βαλεις κατω και συμφωνα με τα χρονια αντε και τις τεχνολογιες-καινοτομιες, ηταν φυσιολογικες οι ανατιμησεις. Καποια στιγμη ομως καπου γυρω στο 2014 αν θυμαμαι καλα, το crypton x ειχε φτασει να πωλειτε 3200 ευρω το απλο (με ακτινωτη ζαντα δηλαδη) και ηταν ακριβως το ιδιο μηχανακι που ειχα αγορασει εγω 6 χρονια νωριτερα, ή μαλλον υποδυεστερο μιας και το δικο μου ηταν με ζαντα αλουμινιου enkei, το απλο το 2008 ειχε 2350 ευρω καινουργιο. Δεν ειναι αυτο αισχροκερδεια της εταιρειας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 πριν 47 λεπτά, το μέλος fasarias έγραψε: Το 1997 αγορασα το dream 780.000 δραχμες καινουργιο. Το 2002 αγορασα το supra 2100 ευρω καινουργιο. Το 2008 αγορασα το crypton x special 2600 ευρω καινουργιο. Μετα το εγκατελειψα το αθλημα με τα παπακια. Αν τα βαλεις κατω και συμφωνα με τα χρονια αντε και τις τεχνολογιες-καινοτομιες, ηταν φυσιολογικες οι ανατιμησεις. Καποια στιγμη ομως καπου γυρω στο 2014 αν θυμαμαι καλα, το crypton x ειχε φτασει να πωλειτε 3200 ευρω το απλο (με ακτινωτη ζαντα δηλαδη) και ηταν ακριβως το ιδιο μηχανακι που ειχα αγορασει εγω 6 χρονια νωριτερα, ή μαλλον υποδυεστερο μιας και το δικο μου ηταν με ζαντα αλουμινιου enkei, το απλο το 2008 ειχε 2350 ευρω καινουργιο. Δεν ειναι αυτο αισχροκερδεια της εταιρειας? Εκεί ήθελα να καταλήξω! Αισχροκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο. Αλλα δεν φταίνε αυτοί, "εμείς" που συνεχίζουμε να τα αγοράζουμε φταίμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Παραλληλα θα συμφωνησω με τον φιλο graves και καθοτι ημουν και κατοχος, οτι πραγματικα το dream ηταν πολυ καλυτερο μηχανακι απο το supra σε ολους του τομεις, και φθηνοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 το astrea grand το είχα πάρει καινούριο το 96-97 610.000 δραχμές. Για ποια τεχνολογία μιλάμε ότι κουβαλάνε τα σημερινά παπιά; ένα ψεκασμό και ένα δισκοφρενάκι μπροστά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Ravendark έγραψε: το astrea grand το είχα πάρει καινούριο Εντάξει τρέχουν δάκρυα συγκίνησης στο κορμί μου, ποτάμια λέμε σε αγαπώ Γιώργη αδερφέ μου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος klab έγραψε: Εντάξει τρέχουν δάκρυα συγκίνησης στο κορμί μου, ποτάμια λέμε σε αγαπώ Γιώργη αδερφέ μου. το περίμενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες