Jump to content
SV1BDO

Suzuki FD 110 Shogun (μτχ) ή DY 125 καινούργιο ?

Recommended Posts

πριν 8 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Όσο το Address δηλαδή....180-190χλμ πως γίνεται όμως;

Στις μεγάλες κατηφόρες βάζεις νεκρά  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Όσο το Address δηλαδή....180-190χλμ πως γίνεται όμως;

Φαντάσου Αγρίνιο Κυλλήνη άνετα με ένα ντεποζιτο με 90χμ/ω και βόλτα στην Ζάκυνθο με το ίδιο τάληρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 20 χρόνια το ταομειτ μου έβγαλε κοντερισια 190 χλμ με ένα ντεπόζιτο, σε συνθήκες αυστηρού στρωσιματος και τότε που ήμουν 50 κιλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα μηχανάκι στο στρώσιμο καίει ποιο πολύ βενζίνη. Όταν στρώσει ο κινητήρας (δηλαδή μετά τα 1000 χιλιόμετρα), καίει βενζίνη σε φυσιολογικά πλαίσια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά εμένα με ένα ντεπόζιτο (4.3 λίτρα) βγάζει στην καλύτερη 130km σε φυσιολογική οδήγηση, και είναι και Euro 3 injection.

Ο ψεκασμός δεν έχει θέμα, ίσα ίσα πριν την αλλαγή (αντλία και μπεκ είναι σε ένα ανταλλακτικό στο δικό μου) έκαιγε και πιο πολύ γιατί δεν δούλευε σωστά. 

Πως γίνεται αυτό όμως;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Ρε παιδιά εμένα με ένα ντεπόζιτο (4.3 λίτρα) βγάζει στην καλύτερη 130km σε φυσιολογική οδήγηση, και είναι και Euro 3 injection.

Ο ψεκασμός δεν έχει θέμα, ίσα ίσα πριν την αλλαγή (αντλία και μπεκ είναι σε ένα ανταλλακτικό στο δικό μου) έκαιγε και πιο πολύ γιατί δεν δούλευε σωστά. 

Πως γίνεται αυτό όμως;

Ίσως ο δείκτης βενζίνης να μην δείχνει με ακρίβεια και έχει κάποια απόκλιση. Αλλά και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο δείκτης βενζίνης σε εμένα δεν λειτουργεί, και που λειτουργούσε δεν ήτανε και ο καλύτερος τρόπος. Πχ έδειχνε Ε και είχα μέσα κάνα λίτρο ακόμα βενζίνη.

Με τα χλμ στο κοντέρ το μετράω, αλλά και πάλι ή τα KazeR τα έκανε η Kawasaki να είναι πολύ οικονομικά με τον χ ψ τρόπο είτε πχ με την ρύθμιση του καρμπυρατέρ είτε με την συμπίεση (αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό) ή το οτιδήποτε ή το δικό μου για 125cc injection καίει πολύ.

Που σε σύγκριση με Innova injection και Crypton-X το Address καίει ένα κλικ περισσότερο απο όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος GRR έγραψε:

Ένα μηχανάκι στο στρώσιμο καίει ποιο πολύ βενζίνη. Όταν στρώσει ο κινητήρας (δηλαδή μετά τα 1000 χιλιόμετρα), καίει βενζίνη σε φυσιολογικά πλαίσια

Αυτό αποτελεί νόμο της φυσικής ή το λες με βάση την εμπειρία σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παίζει ρόλο το στρώσιμο. 

Είτε είναι καρμπυρατεράτος κινητήρας είτε με injection, και τα δυο έχουν συγκεκριμένη ρύθμιση απο το εργοστάσιο, για το πόσο καύσιμο θα τροφοδοτήσει το μοτέρ.

Στο δικό μου πχ ο εγκέφαλος ότι προγραμματισμό για ψεκασμό είχε τον Σεπτέμβριο του 2008 που το πήρε ο πατέρας μου και το έστρωσε, τον ίδιο ακριβώς προγραμματισμό έχει και τώρα, άρα όσο καίει τώρα, τόσο έκαιγε και τότε.

Και τον πατέρα μου που ρώτησα μου είπε οτι το Address για ψεκαστό δεν το έλεγες ποτέ και οικονομικό σε καύσιμο, άρα δεν παίζει ρόλο το στρώσιμο ή όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως στη δίκη μου περίπτωση το πόσο θα κάψει εξαρτάται από το δεξί μου... Deal with it.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, προφανώς και η κατανάλωση είναι σε άμεση σχέση με τον δεξή καρπό.

Αν το ξεκινήσω το δικό μου τέρμα γκάζια και λιώσιμο το μοτέρ πάνω απο 90χλμ δεν θα με βγάλει ένα ντεπόζιτο. Στο βουνό η κατανάλωση πάντως σε εμένα είναι αυξημένη και λογικό γιατί για να ανέβει (παπί γαρ) πρέπει να το ανοίγεις λίγο παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα