noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 @ShapeshifterGR98 μλκιες λεω, 4.3λ ντεποζιτο εχει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 Όσο το Address δηλαδή....180-190χλμ πως γίνεται όμως; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 πριν 8 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Όσο το Address δηλαδή....180-190χλμ πως γίνεται όμως; Στις μεγάλες κατηφόρες βάζεις νεκρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Όσο το Address δηλαδή....180-190χλμ πως γίνεται όμως; Φαντάσου Αγρίνιο Κυλλήνη άνετα με ένα ντεποζιτο με 90χμ/ω και βόλτα στην Ζάκυνθο με το ίδιο τάληρο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 Μπράβο χαμηλή κατανάλωση το Kazer... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 Πριν 20 χρόνια το ταομειτ μου έβγαλε κοντερισια 190 χλμ με ένα ντεπόζιτο, σε συνθήκες αυστηρού στρωσιματος και τότε που ήμουν 50 κιλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 Ένα μηχανάκι στο στρώσιμο καίει ποιο πολύ βενζίνη. Όταν στρώσει ο κινητήρας (δηλαδή μετά τα 1000 χιλιόμετρα), καίει βενζίνη σε φυσιολογικά πλαίσια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 Ρε παιδιά εμένα με ένα ντεπόζιτο (4.3 λίτρα) βγάζει στην καλύτερη 130km σε φυσιολογική οδήγηση, και είναι και Euro 3 injection. Ο ψεκασμός δεν έχει θέμα, ίσα ίσα πριν την αλλαγή (αντλία και μπεκ είναι σε ένα ανταλλακτικό στο δικό μου) έκαιγε και πιο πολύ γιατί δεν δούλευε σωστά. Πως γίνεται αυτό όμως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ρε παιδιά εμένα με ένα ντεπόζιτο (4.3 λίτρα) βγάζει στην καλύτερη 130km σε φυσιολογική οδήγηση, και είναι και Euro 3 injection. Ο ψεκασμός δεν έχει θέμα, ίσα ίσα πριν την αλλαγή (αντλία και μπεκ είναι σε ένα ανταλλακτικό στο δικό μου) έκαιγε και πιο πολύ γιατί δεν δούλευε σωστά. Πως γίνεται αυτό όμως; Ίσως ο δείκτης βενζίνης να μην δείχνει με ακρίβεια και έχει κάποια απόκλιση. Αλλά και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 Ο δείκτης βενζίνης σε εμένα δεν λειτουργεί, και που λειτουργούσε δεν ήτανε και ο καλύτερος τρόπος. Πχ έδειχνε Ε και είχα μέσα κάνα λίτρο ακόμα βενζίνη. Με τα χλμ στο κοντέρ το μετράω, αλλά και πάλι ή τα KazeR τα έκανε η Kawasaki να είναι πολύ οικονομικά με τον χ ψ τρόπο είτε πχ με την ρύθμιση του καρμπυρατέρ είτε με την συμπίεση (αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό) ή το οτιδήποτε ή το δικό μου για 125cc injection καίει πολύ. Που σε σύγκριση με Innova injection και Crypton-X το Address καίει ένα κλικ περισσότερο απο όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος GRR έγραψε: Ένα μηχανάκι στο στρώσιμο καίει ποιο πολύ βενζίνη. Όταν στρώσει ο κινητήρας (δηλαδή μετά τα 1000 χιλιόμετρα), καίει βενζίνη σε φυσιολογικά πλαίσια Αυτό αποτελεί νόμο της φυσικής ή το λες με βάση την εμπειρία σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 Δεν παίζει ρόλο το στρώσιμο. Είτε είναι καρμπυρατεράτος κινητήρας είτε με injection, και τα δυο έχουν συγκεκριμένη ρύθμιση απο το εργοστάσιο, για το πόσο καύσιμο θα τροφοδοτήσει το μοτέρ. Στο δικό μου πχ ο εγκέφαλος ότι προγραμματισμό για ψεκασμό είχε τον Σεπτέμβριο του 2008 που το πήρε ο πατέρας μου και το έστρωσε, τον ίδιο ακριβώς προγραμματισμό έχει και τώρα, άρα όσο καίει τώρα, τόσο έκαιγε και τότε. Και τον πατέρα μου που ρώτησα μου είπε οτι το Address για ψεκαστό δεν το έλεγες ποτέ και οικονομικό σε καύσιμο, άρα δεν παίζει ρόλο το στρώσιμο ή όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 Πάντως στη δίκη μου περίπτωση το πόσο θα κάψει εξαρτάται από το δεξί μου... Deal with it. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2021 Καλά, προφανώς και η κατανάλωση είναι σε άμεση σχέση με τον δεξή καρπό. Αν το ξεκινήσω το δικό μου τέρμα γκάζια και λιώσιμο το μοτέρ πάνω απο 90χλμ δεν θα με βγάλει ένα ντεπόζιτο. Στο βουνό η κατανάλωση πάντως σε εμένα είναι αυξημένη και λογικό γιατί για να ανέβει (παπί γαρ) πρέπει να το ανοίγεις λίγο παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες