Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2020 Καλησπέρα σας, θέλω την γνώμη από άτομα που χρησιμοποιούν τα λάδια Silkolene (Comp 4, Pro 4). Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2020 οτι καλυτερο φιλε το βαλα δευτερη φορα στο yamaha μου υστερα απο χρηση πολλων αλλων επωνυμων και ειναι μερα με τη νυχτα δεν ξαναβαζω αλλο λαδι και δωρεαν να μου το δινουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2020 πριν 35 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε: οτι καλυτερο φιλε το βαλα δευτερη φορα στο yamaha μου υστερα απο χρηση πολλων αλλων επωνυμων και ειναι μερα με τη νυχτα δεν ξαναβαζω αλλο λαδι και δωρεαν να μου το δινουν Τι μηχανάκι έχεις; Εγώ το βάζω στο GTR 150 και απλά ρωτάω γιατί σκευτόμουν να βάλω bel ray... Από τα 1000χλμ βάζω silkolene. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2020 xj6n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε: xj6n Τι άλλα είχες δοκιμάσει, για να ξέρω στο περίπου τι είναι "κατώτερο".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2020 ολα τα επωνυμα φιλε αλλα τωρα στ δικοσ ου μηχανακι δε νομιζω να καταλαβεος διαφορα οτι και να βαλεις παντως ειναι κορυφαια συνεχισε τα αφοβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες