Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2020 Χαιρετώ το φόρουμ και περιμένω τα φώτα από τους γνώστες. Έφτασε ακόμη μια φορά η ώρα για σέρβις της μπροστινής ανάρτησης του κρύπτον. Δυστυχώς η γιαμάχα έχει σταματήσει να παράγει πλέον ελατήρια για το πηρούνι του εν λόγω μοντέλου... Υπάρχει κάποιος που να έχει ΕΜΠΕΙΡΙΑ από κάποια αφτερμαρκετ ελατήρια για το συγκεκριμένο μηχανάκι? Αν ναι, καλοδεχούμενη η πρόταση και ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2020 Eγω έχω τα Ohlins πανω γυρω στα 5 χρόνια τωρα πια , κανένα παράπονο. Σφιγουν την εμπρος αναρτηση αρκετά(δεν με ενοχλέι προσωπικά) αλλα ταυτοχρονα αυξανουν κράτημα, αισθηση και ανατροφοδότιση στο εμπρος συστημα , ενώ ταυτοχρονα στα φρεναρίσματα δεν βουτανε τοσο. Αν σου φανουν σκληρά , μπορείς να εξωμαλήνεις λιγο την κατασταση με πιο λεπτά λαδια από τα 10αρια που μπαινουν κανονικά. Παιξε με 7,5 ή και 5 μεχρι να το βρεις. καλό wrenching. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2020 Την 29/8/2020 at 5:27 ΜΜ, το μέλος Denzo έγραψε: Eγω έχω τα Ohlins πανω γυρω στα 5 χρόνια τωρα πια , κανένα παράπονο. Σφιγουν την εμπρος αναρτηση αρκετά(δεν με ενοχλέι προσωπικά) αλλα ταυτοχρονα αυξανουν κράτημα, αισθηση και ανατροφοδότιση στο εμπρος συστημα , ενώ ταυτοχρονα στα φρεναρίσματα δεν βουτανε τοσο. Αν σου φανουν σκληρά , μπορείς να εξωμαλήνεις λιγο την κατασταση με πιο λεπτά λαδια από τα 10αρια που μπαινουν κανονικά. Παιξε με 7,5 ή και 5 μεχρι να το βρεις. καλό wrenching. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά βρήκα σε μαγαζί τα μαμά ελατήρια που είχαν ξεμείνει. Είχε και κάτι Aspira (για όποιον ενδιαφέρεται σε μικρότερη τιμή, 8 ευρω αντι για 11 τα γιαμαχα) και όπως μου ανέφεραν είναι ίδιας σκληρότητας. Προτίμησα τα εργοστασιακά που θα συνδυαστούν με 10άρι λάδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες