Jump to content
kwstas1986

Αποθηκευτικός χώρος street triple

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να μου πείτε αν σε Street triple του 2009 μπορεί κάπως να αυξηθεί ο αποθηκευτικός χώρος εκτός από tank bag.

Παίρνει πχ τριβάλιτσο ή θέλει πατέντα?

Έχει βάλει κάποιος ιδιοκτήτης έστω μπαγκαζιέρα ή πλαϊνές?

Αναφέρομαι σε δικάβαλο ταξίδι, οπότε δεν υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιηθεί η πίσω θέση...

Ευχαριστώ.

Τροποποιήθηκε από τον kwstas1986

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ευχαριστω για την απάντηση!

Στο site της givi και της kappa η αλήθεια είναι με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν βρήκα κάτι. 

Το ερώτημα είναι γιατί δεν βλέπω να έχει χώρο να μπουν η βάση για την μπαγκαζιερα και τα κάγκελα για τις πλαϊνές.

Αν έχεις να μου στείλεις κάποιο λινκ θα με βοηθήσεις πολύ...!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ψάχνοντας λίγο καλύτερα  σε sites γνωστών εταιρειών βρήκα την απάντηση. 

Θα εκτιμούσα πάντως αν κάποιος κάτοχος το έχει δοκιμάσει και έχει να μου προτείνει κάτι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τα δύο πάντως που αναφέρα μέχρι τώρα (givi/kappa και sw motech), οι βαλίτσες της sw motech είναι αρκετά ποιοτικές και το σύστημα που χρησιμοποιεί είναι πολύ πολύ πιο διακριτικό καθώς σου επιτρέπει να το βάζεις/βγάζεις με μια ασφάλεια μόνο. Πάνω στην μηχανή μένει μόνο μια μικρή βάση όταν το αφαιρείς, σε αντίθεση με το givi/kappa που μένει ολόκληρη η σκαλωσιά.
Το μειονέκτημα που έχει το σύστημα της sw motech είναι πως ακουμπάει πάνω στα πλαστικά της ουράς και γιαυτό στο kit έχει συνήθως ένα σετ με ειδικά διάφανα αυτοκόλλητα για να βάζεις στα σημεία που έρχονται σε επαφή με τις βαλίτσες, στο οποίο σημείο έχουν έτσι κ αλλιώς ειδική επένδυση για να γδέρνουν αλλά και πάλι επειδή έναν τζόγο το όλο σύστημα τον έχει έτσι και αλλιώς, εγώ δεν θα τις φόραγα χωρίς τα αυτοκόλλητα.

edit: Άκυρον αυτό για τις sw motech γιατι τώρα είδα πως για τις παλιότερες χρονιές του triple δεν έχει την ίδια βάση με αργότερα...

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρισκεσαι Αθηνα;

Εγω σε ενα cbr600f, εχω αυτες (νομιζω).

Πιο πριν ηταν σε Θοδωρα (cbr400rr) και πιο πριν καπου αλλου. Οποτε ειναι universal.

Αν θελεις να βρεθουμε, να τις βαλουμε , να δεις πως καθονται πανω στο μηχανακι κτλ. και αν ειναι ΟΚ, πας και αγοραζεις τις ιδιες η παρομοιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την πρόταση σου.  

Αυτές μπαίνουνε πανω σε κάγκελα και δένουν κάτω από τη σέλα, καλά δεν κατάλαβα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν εχω καγκελα, αλλα με καγκελα υποθετω θα ειναι ακομα καλυτερα. Επισης ναι, δενουν με ενα strap κατω απο τη σελα και με 2 straps πανω απο αυτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα