kwstas1986 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μου πείτε αν σε Street triple του 2009 μπορεί κάπως να αυξηθεί ο αποθηκευτικός χώρος εκτός από tank bag. Παίρνει πχ τριβάλιτσο ή θέλει πατέντα? Έχει βάλει κάποιος ιδιοκτήτης έστω μπαγκαζιέρα ή πλαϊνές? Αναφέρομαι σε δικάβαλο ταξίδι, οπότε δεν υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιηθεί η πίσω θέση... Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2020 από τον kwstas1986 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 Υπάρχουν αρκετές λύσεις απο γνωστές εταιρείες, (givi, sw motech). Έψαξες και δεν βρήκες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas1986 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 Ευχαριστω για την απάντηση! Στο site της givi και της kappa η αλήθεια είναι με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν βρήκα κάτι. Το ερώτημα είναι γιατί δεν βλέπω να έχει χώρο να μπουν η βάση για την μπαγκαζιερα και τα κάγκελα για τις πλαϊνές. Αν έχεις να μου στείλεις κάποιο λινκ θα με βοηθήσεις πολύ...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas1986 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 Νομίζω ψάχνοντας λίγο καλύτερα σε sites γνωστών εταιρειών βρήκα την απάντηση. Θα εκτιμούσα πάντως αν κάποιος κάτοχος το έχει δοκιμάσει και έχει να μου προτείνει κάτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) Απο τα δύο πάντως που αναφέρα μέχρι τώρα (givi/kappa και sw motech), οι βαλίτσες της sw motech είναι αρκετά ποιοτικές και το σύστημα που χρησιμοποιεί είναι πολύ πολύ πιο διακριτικό καθώς σου επιτρέπει να το βάζεις/βγάζεις με μια ασφάλεια μόνο. Πάνω στην μηχανή μένει μόνο μια μικρή βάση όταν το αφαιρείς, σε αντίθεση με το givi/kappa που μένει ολόκληρη η σκαλωσιά. Το μειονέκτημα που έχει το σύστημα της sw motech είναι πως ακουμπάει πάνω στα πλαστικά της ουράς και γιαυτό στο kit έχει συνήθως ένα σετ με ειδικά διάφανα αυτοκόλλητα για να βάζεις στα σημεία που έρχονται σε επαφή με τις βαλίτσες, στο οποίο σημείο έχουν έτσι κ αλλιώς ειδική επένδυση για να γδέρνουν αλλά και πάλι επειδή έναν τζόγο το όλο σύστημα τον έχει έτσι και αλλιώς, εγώ δεν θα τις φόραγα χωρίς τα αυτοκόλλητα. edit: Άκυρον αυτό για τις sw motech γιατι τώρα είδα πως για τις παλιότερες χρονιές του triple δεν έχει την ίδια βάση με αργότερα... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2020 από τον seatcowl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Βρισκεσαι Αθηνα; Εγω σε ενα cbr600f, εχω αυτες (νομιζω). Πιο πριν ηταν σε Θοδωρα (cbr400rr) και πιο πριν καπου αλλου. Οποτε ειναι universal. Αν θελεις να βρεθουμε, να τις βαλουμε , να δεις πως καθονται πανω στο μηχανακι κτλ. και αν ειναι ΟΚ, πας και αγοραζεις τις ιδιες η παρομοιες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas1986 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την πρόταση σου. Αυτές μπαίνουνε πανω σε κάγκελα και δένουν κάτω από τη σέλα, καλά δεν κατάλαβα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Εγω δεν εχω καγκελα, αλλα με καγκελα υποθετω θα ειναι ακομα καλυτερα. Επισης ναι, δενουν με ενα strap κατω απο τη σελα και με 2 straps πανω απο αυτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas1986 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις προτάσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Χωρίς κάγκελα το ξεχνάς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas1986 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Ναι το φαντάζομαι επειδή εξέχουν οι εξατμίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες