hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2020 Καλησπέρα σε όλους. Από Σεπτέμβρη θα αγοράσω ένα καινούργιο mt07. Από τώρα έχω αρχίσει να προνοω για κάποια πράματα ένα εκ των οποίων και το σημαντικότερο η σωστή Αλλά και φθηνή συντήρηση. Να πω πως είμαι περίεργος και τελειομανής σε εμετικό σημείο και την μότο μου ουσιαστικά μόνο στα δικά μου χέρια την εμπιστεύομαι. Αν μπορούσα να κάνω τα σέρβις μόνος και να βαραγα σφραγίδα στο βιβλιαράκι για την εγγύηση θα το έκανα.... Αλλά αυτό επειδή δεν γίνεται ( δεν γίνεται έτσι?) Πρέπει να το πάω στο συνεργείο. Ποιο είναι το θέμα τώρα.... ΔΕΝ εμπιστεύομαι τις αντιπροσωπείες. Έχω κακιες, πολύ κακιες εμπειρίες και πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη να αγχώνομαι για την τύχη της μότο μου κάθε φορά που πάω για τα προβλεπόμενα σέρβις. Ή απρόσωπη προσέγγιση τους με τρελαίνει... δεν μπορώ να κάθομαι στο σαλονάκι και η 7000 σχεδόν εύρο αγάπη μου να είναι μέσα και να μην βλέπω τι της κάνουν... οπότε εν ολίγοις θέλω να κάνω τα σέρβις μου σε κάποιον μάστορα που εγώ θα επιλέξω και θα μπορώ να εμπιστεύομαι. Το θέμα είναι τι ισχύει τελικά? Ακούω διαφορετικές γνώμες από όλους. Άλλοι λένε ότι έχει αλλάξει ο νόμος και μπορείς οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο, άλλοι πως μόνο στη επίσημη αντιπροσωπεία . Από ότι πιάνουν τα δικά μου ρουθούνια πιστεύω πως είναι κοινό μυστικό πως ισχύει το πρώτο απλά οι αντιπροσωπείες θέλουν να μας παραμυθιάσουν για το δεύτερο βάζοντας μέσα στο παιχνίδι και τον φόβο, ότι και καλά χάνουμε την εγγύηση.... Θέλω να αγοράσω μηχανάκι χωρίς να καρκινιάσω από το άγχος πάλι όπως παλιότερα με ότι μηχανάκι είχα ...θελω να το χαρώ και ταυτόχρονα να μπορώ να το συντηρώ με τον τρόπο που εγώ καλύπτωμαι, στον μάστορα που εγώ θέλω, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ (Γιατί κύριοι τέλος τα έξτρα γαμησιατικα σε και καλά καλύτερο σέρβις των αντιπροσώπων) και βασικά θέλω να έχω το προνόμιο να βρίσκομαι εκεί όταν ο μάστορας αναλαμβάνει και να βλέπω, όπως επίσης να διαλέγω εγώ τα αναλώσιμα... πράγματα που στις αντιπροσωπείες δεν γίνονται. Θέλω άτομα που ξέρουν τι παίζει με το θέμα να ποσταρουν. Έχει τύχει σε εσάς να πάτε το καινούριο μηχανάκι σας για σερβις σε Όχι επίσημο και κάποτε που χρειαστήκαμε την εγγύηση να μην είχατε σουξουμουξου από την αντιπροσωπεία? Πραγματικά επειδή δεν μπορώ την κοροϊδία και επειδή όταν πλερώ τόσα λεφτά έχω και απαιτήσεις αν τυχών και αν ισχύει βέβαια έρθει μια στιγμή που με ταλεπορησουν επειδή το μηχανάκι μπορεί να χρειαστεί επισκευή εντός εγγύησης και επειδή εγώ μπορεί να πηγαίνω το μηχανάκι στον δικό μου μάστορα και επειδή δεν έχω καμία όρεξη να το φτάνω στα άκρα (που θα το φτάσω) , πραγματικά προτιμώ να το σερβισάρω μόνος μου να το χαίρομαι κιόλας μιας και μπορώ και τα εργαλεία τα έχω και ας χάσω από χέρι την εγγύηση παρά όλο αυτό που προανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων περιμένω να με διαφοτησετε επί του θέματος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2020 Να σου πω πώς το βλεπω εγω το θεμα. Προσφατα αγορασα καινουρια μηχανη και ενω εχω μηχανικο εμπιστοσυνης αποφασισα αυτη να την πηγαινω στον εξουσιοδοτημενο. Ο νομος λεει οτι πρεπει να σε καλυψουν στην εγγυηση αν εχεις κανει την προβλεπομενη συντηρηση, με τα προβλεπομενα ανταλλακτικα και σε νομιμο συνεργειο. Αλλα... αν ερθει η ωρα που θα χρειαστει να κανεις χρηση της εγγυησης θα πρεπει να αποδειξεις οτι οντως εχουν γινει ολα προβλεπομενα ως τοτε. Αυτο σημαινει πχ να κρατας αποδειξεις απο τα ανταλλακτικα (τα οποια θα πρεπει να ειναι οντως τα προβλεπομενα και να μην εχει κανει κανενα λαθος ο μηχανικος σου), οτι ο μηχανικος σου εχει διαβασει το μανιουαλ της μηχανης και πραγματοποιησε ολες τις εργασιες που επρεπε και τις σημειωσε μια προς μια στο βιβλιο σερβις, κτλ. Με αλλα λογια εγω οπως το βλεπω, αν παω στην αντιπροσωπεια ενω εχω κανει τα σερβις μου αλλου θα νιωθω λιγο σα να με σταματαει αστυνομια για ελεγχο. Αν θελει να με γραψει κατι θα βρει σιγουρα. Μα σπασμενο φαναρι, μα ληγμενη καρτα καυσαεριων, κατι τελος παντων. Αν εχει σκοπο να αρνηθει να σε εξυπηρετησει πιστευω πως θα βρει καποιο λαθακι/παραληψη στον τροπο που εγινε η συντηρηση για να το χρησιμοποιησει ως πατημα. Δεν ειναι σκεψη που τη στηριζω σε καποια προσωπικη εμπειρια, απλα εγω εκρινα πως δεν αξιζει η σκοτουρα και το αγχος (η μηχανη μου εχει και 4 χρονια εγγυηση οποτε ενας λογος παραπανω). Παντως αν εισαι τοσο σιγουρος οτι στην περιοχη σου δεν υπαρχει ουτε ενας σωστος εξουσιοδοτημενος, τοτε πηγαινε το στο συνεργειο που θες και ζητα απο το μηχανικο να πηγαινει by the book στη συντηρηση. Στο κατω κατω δεν αγοραζεις daytona αλλα ενα απο τα πιο αξιοπιστα μοντελα της αγορας με αρκετα χρονια παραγωγης, που σημαινει οτι οι οποιες παιδικες ασθενειες εχουν αντιμετωπιστει. Οι πιθανοτητες να χρειαστεις την εγγυηση για κατι σοβαρο ειναι απο απειροελαχιστες εως μηδαμινες. 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2020 Συμφωνώ με τον Πετράν. Αν γίνει η στραβή το νομικό τμήμα της αντιπροσωπείας θα βρει λόγο να μη σε καλύψει ή απλά να κόψει την εγγύηση. Και να χάσεις και ανακλήσεις και λεφτά στη δύσκολη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2020 Μπορείτε να μου προτείνετε καλού κακού κάποιον εξουσιοδοτιμενο έμπιστο να έχω κατά νου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) Σε πια περιοχη? Αττικη? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2020 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 πριν 9 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: Σε πια περιοχη? Αττικη? Ναι ναι φίλε μου Αττική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2020 Εχω ακουσει πολυ καλα λόγια για τον Μπαρρου στο Γαλάτσι. Τώρα για τον προβληματισμό σου, μια ερώτηση. Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις στα δύο χρόνια της εγγύησης; 15- 20- 30 χιλιάδες; Μπουζί, λάδια, φίλτρα θα αλλάζει και κανένα τακάκι. Πόσο χάλια να τα κάνει; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Την 11/8/2020 at 5:52 ΜΜ, το μέλος PaNick έγραψε: Εχω ακουσει πολυ καλα λόγια για τον Μπαρρου στο Γαλάτσι. Τώρα για τον προβληματισμό σου, μια ερώτηση. Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις στα δύο χρόνια της εγγύησης; 15- 20- 30 χιλιάδες; Μπουζί, λάδια, φίλτρα θα αλλάζει και κανένα τακάκι. Πόσο χάλια να τα κάνει; 35000 + σίγουρα. Πίστεψε με άμα δεν είναι δικό σου το μηχανάκι να το πονάς πολλά μπορεί να πάνε στραβά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Την 11/8/2020 at 10:28 ΠΜ, το μέλος hraklis έγραψε: Ναι ναι φίλε μου Αττική. φιλος πηγαινε το φειζερ του Paddock στο χαιδαρι , ηταν παντα ευχαριστημένος . Πηγαινε μια βολτα να τους τσεκαρεις αμα θες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: φιλος πηγαινε το φειζερ του Paddock στο χαιδαρι , ηταν παντα ευχαριστημένος . Πηγαινε μια βολτα να τους τσεκαρεις αμα θες. Έκατσα και τον τσέκαρα στο μαπς. Έχει καλές κριτικές από ότι φέναιτε.... θα δούμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2020 Paddock. Στο Χαϊδάρι. Είχα πάει παλιότερα. Θα ξαναπηγαινα αν είχα ΥΑΜΑΗΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Paddock. Στο Χαϊδάρι. Είχα πάει παλιότερα. Θα ξαναπηγαινα αν είχα ΥΑΜΑΗΑ Ηλία ακούω πολύ τώρα που ρωτάω για αυτόν. Σίγουρα θα περάσω από εκεί όταν πάρω το μτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2020 Δες και μήπως σε συμφερει να το πάρεις από εκει. Ποτε δεν ξέρεις. Επίσης δεν ξέρω αν θα μπορείς να κάθεσαι εκεί στην συντήρηση της μηχανής, αλλά όντως είναι καλός σαν μαγαζι- μηχανικος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 Πήγαινε για τα πρώτα ένα δύο σέρβις και μετά πήγαινε σε άλλον μαστορα που εμπιστεύεσαι. Έτσι κι αλλιώς 2 χρόνια εγγύηση έχει. Άμα είχε 10 χρόνια να το σκεφτόσουν. Όπως είπε και ένα φίλος από πάνω.....μόνο λάδια φίλτρα θ αλλάξουν δε θα προλάβουν τίποτα άλλο. Ποτέ δεν έγινε κάτι στραβό μέσα στην αντιπροσωπεία τα πρώτα δύο χρόνια. Υπάρχει και το 1% αλλά άμα σκέφτεσαι αυτό έχεις πρόβλημα και θα σου πω φιλικά ότι υπάρχουν πιο σοβαρά στη ζωη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 Νταξει σχετικά είναι αυτά. Εγώ πχ σε σχεδόν δύο χρόνια έχω κάνει 5000χλμ. Και λήγει η εγγύηση. Υπάρχουν άλλοι που στα δύο χρόνια έχουν κάνει 30000 χλμ Αυτό σημαίνει πως αν ήταν να βγάλει κάτι, την χρειάστηκαν την εγγυηση. Ο άλλος έχει αλλάξει μίζες μπαταρίες δοχειακια φρένων.. Είναι να σου κατσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Δες και μήπως σε συμφερει να το πάρεις από εκει. Ποτε δεν ξέρεις. Επίσης δεν ξέρω αν θα μπορείς να κάθεσαι εκεί στην συντήρηση της μηχανής, αλλά όντως είναι καλός σαν μαγαζι- μηχανικος Αυτό ακριβώς σκέφτηκα.... είπα μιας και ίσως συνεργαστούμε ας το δω και για την αγορά από εκεί.... να το αγοράσω από εκεί και να έχω και το aftersale service εκεί ακούγετε ώραιο.... μα ούτε θα αγόραζα αν δεν εμπιστεύομαι τον πωλητή. πριν 3 ώρες, το μέλος Νικος ο μεγαλοπρεπης έγραψε: Πήγαινε για τα πρώτα ένα δύο σέρβις και μετά πήγαινε σε άλλον μαστορα που εμπιστεύεσαι. Έτσι κι αλλιώς 2 χρόνια εγγύηση έχει. Άμα είχε 10 χρόνια να το σκεφτόσουν. Όπως είπε και ένα φίλος από πάνω.....μόνο λάδια φίλτρα θ αλλάξουν δε θα προλάβουν τίποτα άλλο. Ποτέ δεν έγινε κάτι στραβό μέσα στην αντιπροσωπεία τα πρώτα δύο χρόνια. Υπάρχει και το 1% αλλά άμα σκέφτεσαι αυτό έχεις πρόβλημα και θα σου πω φιλικά ότι υπάρχουν πιο σοβαρά στη ζωη Αυτό το τελευταίο που λες το έχω ξανά ακούσει εδώ μέσα μερικές φορές. Πολύ άσχημη κουβέντα αν είσαι συντροχος! Δεν μπορώ να διανοηθώ άτομο που έβγαλε ένα ποσό με κόπο και θυσίες και δεν τον απασχολεί ακόμα και το 1% της κακιάς στιγμής. Φίλε αν θεωρείς ότι έχω πρόβλημα επειδή προνοω τότε μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα. Τι πάει να πει υπάρχουν ποιο σοβαρά πράματα σε αυτήν την ζωή? Ε ένταξη αν είναι έτσι μπορείς να παρατάς το μηχανάκι σου στο έλεος κάθε μάστορα και αν τύχει η στραβή να πεις "ε εντάξει δεν πειράζει έτσι και αλλιώς παιδιά στην Αφρική πεινάνε" . Δεν συμφωνώ φιλε μου καθόλου. Επίσης φιλικά στο λέω. Μάλλον δεν έτυχε ποτέ να μπλέξεις με μαστορια που σου κάνανε ζημιές στο μεγαλύτερο πάθος σου , την μοτο σου .... αν είναι δηλαδή γιατί από τα λεγόμενα μου δεν είναι.. Επίσης αυτό που λες πάνε το τα 2 πρώτα σέρβις και μετά σε δικό μου μάστορα τι νόημα έχει? Έτσι δεν χάνετε η εγγύηση? Σε διαβεβαιώνω πως μέσα στα δυο πρώτα χρόνια πολλά μπορούν να γίνουν. Ιδικά όταν ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙΣ .... αλλά και να μην γίνει όταν δεν βλέπεις τις εργασίες με τα μάτια σου δεν έχεις peace of mind .. και αυτό είναι το θέμα στην υπόθεση..... πριν 30 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Νταξει σχετικά είναι αυτά. Εγώ πχ σε σχεδόν δύο χρόνια έχω κάνει 5000χλμ. Και λήγει η εγγύηση. Υπάρχουν άλλοι που στα δύο χρόνια έχουν κάνει 30000 χλμ Αυτό σημαίνει πως αν ήταν να βγάλει κάτι την χρειάστηκαν την εγγυηση Κοίτα σίγουρα είναι σχετικό. Στην δικιά μου περίπτωση πάντως ένα 30κ θα γίνει οπότε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 Για μένα το καλύτερο είναι να βρείς ενα έμπιστο και εξουσιοδοτημένο συνεργείο yamaha εως ότου λήξει η εγγύηση τουλάχιστον. Σε καινούργιο μηχανάκι το μόνο που θα αλλάζεις για πολύ καιρό ειναι λάδια και φίλτρα που πολύ εύκολα τα κάνεις μόνος σου. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και σου βγάλει μια αστοχία υλικού (πες ότι σου βγάζει μια μονάδα abs) τον ήπιες με κεφαλαία γράμματα. Άκυρο αλλά στο παπί που πήρα κούτα με δυο χρόνια εγγύηση ο Γκοργκόλης έλεγε σέρβις κάθε 2500χμ για λαδάκια. Επειδή θεωρώ ότι είναι πολλά τα 2500χμ για 900μλ λάδι σε ένα αερόψυκτο κινητήρα που δουλεύει συνέχεια με φορτίο κάθε 1000-1500χμ τα αλλάζω. Οπότε όσο ίσχυε η εγγύηση έκανα ένα σέρβις εγώ, ένα το εξουσιοδοτημένο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Για μένα το καλύτερο είναι να βρείς ενα έμπιστο και εξουσιοδοτημένο συνεργείο yamaha εως ότου λήξει η εγγύηση τουλάχιστον. Σε καινούργιο μηχανάκι το μόνο που θα αλλάζεις για πολύ καιρό ειναι λάδια και φίλτρα που πολύ εύκολα τα κάνεις μόνος σου. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και σου βγάλει μια αστοχία υλικού (πες ότι σου βγάζει μια μονάδα abs) τον ήπιες με κεφαλαία γράμματα. Άκυρο αλλά στο παπί που πήρα κούτα με δυο χρόνια εγγύηση ο Γκοργκόλης έλεγε σέρβις κάθε 2500χμ για λαδάκια. Επειδή θεωρώ ότι είναι πολλά τα 2500χμ για 900μλ λάδι σε ένα αερόψυκτο κινητήρα που δουλεύει συνέχεια με φορτίο κάθε 1000-1500χμ τα αλλάζω. Οπότε όσο ίσχυε η εγγύηση έκανα ένα σέρβις εγώ, ένα το εξουσιοδοτημένο. Μακάρι να βρω και έμπιστο και εξουσιοδοτημένο μάστορα.... αρκεί να με αφήνει έστω και από την κλειδαρότρυπα να βλέπω ...... και ελπίζω να μπορέσω να διαλέξω τα αναλώσιμα που θέλω.... που δύστυχος δεν το βλέπω αυτό για τα αναλώσιμα.... Ε μα για αυτό αγχώνομαι. Γιατί αν τα αναλάβω μόνος η σε μη εξου/να και παίξει θέμα με πχ. Abs τότε με βλέπω για τρέλα.....τότε είναι που σκέφτομαι άραγε η yamaha θα με καλύψει? Αυτό για το παπί . Να ρωτήσω κάτι.... όταν λες ο Γκοργκόλης λέει? Τα διαστήματα σέρβις βγαίνουν από τον εισαγωγέα σε κάθε χώρα όχι από την εταιρία την ίδια του εξωτερικού? Τώρα εσύ το βρήκες και το έκανες έτσι και στην ουσία έσπευσες τα σερβις και καλά έκανες αν και τα 2500 χλμ για σέρβις για παπί νέας τεχνολογίας είναι οκ θαρρώ άσχετος των 900μλ..... εκτός αν όντος του έπινες το αίμα..... Εγώ όσο λέει μέσα το μανουαλ θα το πηγαίνω κατά γράμμα να στρωθεί. Έπειτα όμως όταν στρωθεί και θα θέλω και εγώ σαν παιδί να το χαρώ κάποιες στιγμές εκεί είναι που θα βαράνε μέσα μου τα κανπανακια που θα λένε πως δεν έβαλα τα λάδια που εμπιστεύομαι πχ...... γιατί όπως είπα δεν εμπιστεύομαι πχ τα γιαμαλουμπ τα οποία δεν έχω δουλέψει.... εμπιστεύομαι όμως αλλά λάδια πχ που στο παρελθόν με έβαλαν ασπροπρόσωπο όταν πέρασαν περίοδοι που το μηχανάκι πιέστηκε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 πριν 49 λεπτά, το μέλος hraklis έγραψε: Μακάρι να βρω και έμπιστο και εξουσιοδοτημένο μάστορα.... αρκεί να με αφήνει έστω και από την κλειδαρότρυπα να βλέπω ...... και ελπίζω να μπορέσω να διαλέξω τα αναλώσιμα που θέλω.... που δύστυχος δεν το βλέπω αυτό για τα αναλώσιμα.... Ε μα για αυτό αγχώνομαι. Γιατί αν τα αναλάβω μόνος η σε μη εξου/να και παίξει θέμα με πχ. Abs τότε με βλέπω για τρέλα.....τότε είναι που σκέφτομαι άραγε η yamaha θα με καλύψει? Αυτό για το παπί . Να ρωτήσω κάτι.... όταν λες ο Γκοργκόλης λέει? Τα διαστήματα σέρβις βγαίνουν από τον εισαγωγέα σε κάθε χώρα όχι από την εταιρία την ίδια του εξωτερικού? Τώρα εσύ το βρήκες και το έκανες έτσι και στην ουσία έσπευσες τα σερβις και καλά έκανες αν και τα 2500 χλμ για σέρβις για παπί νέας τεχνολογίας είναι οκ θαρρώ άσχετος των 900μλ..... εκτός αν όντος του έπινες το αίμα..... Εγώ όσο λέει μέσα το μανουαλ θα το πηγαίνω κατά γράμμα να στρωθεί. Έπειτα όμως όταν στρωθεί και θα θέλω και εγώ σαν παιδί να το χαρώ κάποιες στιγμές εκεί είναι που θα βαράνε μέσα μου τα κανπανακια που θα λένε πως δεν έβαλα τα λάδια που εμπιστεύομαι πχ...... γιατί όπως είπα δεν εμπιστεύομαι πχ τα γιαμαλουμπ τα οποία δεν έχω δουλέψει.... εμπιστεύομαι όμως αλλά λάδια πχ που στο παρελθόν με έβαλαν ασπροπρόσωπο όταν πέρασαν περίοδοι που το μηχανάκι πιέστηκε.... Σε κάθε βιβλίο λέει άλλα Τέλος πάντων επειδή τρώει σκίσιμο, δουλεύει μέσα μέσα και κανένα delivery, ο κινητήρας του είναι αντιγραφή απο astrea 20ετίας ναι μεν έχουν κάνει άλματα τα λάδια τα τελευταία χρόνια, 7-8€ στα 1000-1500χμ δεν είναι κανένα τρομερό έξοδο, βγαίνουν μαύρα τα λάδια πάντα που σημαίνει ότι κάνουν πάντα καλά την δουλειά τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος strokt up έγραψε: Σε κάθε βιβλίο λέει άλλα Τέλος πάντων επειδή τρώει σκίσιμο, δουλεύει μέσα μέσα και κανένα delivery, ο κινητήρας του είναι αντιγραφή απο astrea 20ετίας ναι μεν έχουν κάνει άλματα τα λάδια τα τελευταία χρόνια, 7-8€ στα 1000-1500χμ δεν είναι κανένα τρομερό έξοδο, βγαίνουν μαύρα τα λάδια πάντα που σημαίνει ότι κάνουν πάντα καλά την δουλειά τους. Τέλεια. Απλά μια ένσταση αν μου επιτρέπεις.... το λένε πολλοί αυτο με τα λάδια και δεν μπορώ να το καταλάβω .... τα λαδια από τη στιγμή που θα μπούνε μέσα στο μοτέρ και θα περάσουν από κύλινδρο έκκεντρα και όλα αυτά αυτόματος θα μαυρίσουν είναι θέμα χρόνου..... δεν είναι ένδειξη καλής η κακής λειτουργίας. Για να βγούνε όπως τα έβαλες πρέπει να έχει κάνει το μηχανάκι 100 χλμ ας πούμε που και πάλι μια σκουροτητα θα την έχουν αποκτήσει. Κακή ένδειξη είναι αν κάτω από φως λαμπηρηζουν σαν να έχουν μέσα χρυσόσκονη που πάει να πει πολλά πολλά ρινισματα.....πράμα κακό.... τωρα βέβαια πάω πάσο αν όταν λες μαύρα εννοείς πίσσα κατραμι σαν μαύρο μέλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 Ηρακλή. Το μηχανάκι δούλεψε το κανονικά, απλά να μην του βάρας κόφτες κλπ. Μόλις ζεσταθεί κλπ,μετά από 5-10χλμ δεν θα πάθει κάτι ακόμα και αν αλλάζεις σε πιο υψηλές στροφές τις ταχύτητες. Μη. Σε αγχωνουν αυτά. Το να πηγαίνεις πχ με 3.500 στροφές στο στρώσιμο,είναι αστείο για ένα μοτέρ που πχ πιανει 8-9000στρ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος hraklis έγραψε: Τέλεια. Απλά μια ένσταση αν μου επιτρέπεις.... το λένε πολλοί αυτο με τα λάδια και δεν μπορώ να το καταλάβω .... τα λαδια από τη στιγμή που θα μπούνε μέσα στο μοτέρ και θα περάσουν από κύλινδρο έκκεντρα και όλα αυτά αυτόματος θα μαυρίσουν είναι θέμα χρόνου..... δεν είναι ένδειξη καλής η κακής λειτουργίας. Για να βγούνε όπως τα έβαλες πρέπει να έχει κάνει το μηχανάκι 100 χλμ ας πούμε που και πάλι μια σκουροτητα θα την έχουν αποκτήσει. Κακή ένδειξη είναι αν κάτω από φως λαμπηρηζουν σαν να έχουν μέσα χρυσόσκονη που πάει να πει πολλά πολλά ρινισματα.....πράμα κακό.... τωρα βέβαια πάω πάσο αν όταν λες μαύρα εννοείς πίσσα κατραμι σαν μαύρο μέλι... το ζητούμενο δεν είναι να βγουν οπως το έβαλες, είναι να βγούν μαύρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 πριν 47 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Ηρακλή. Το μηχανάκι δούλεψε το κανονικά, απλά να μην του βάρας κόφτες κλπ. Μόλις ζεσταθεί κλπ,μετά από 5-10χλμ δεν θα πάθει κάτι ακόμα και αν αλλάζεις σε πιο υψηλές στροφές τις ταχύτητες. Μη. Σε αγχωνουν αυτά. Το να πηγαίνεις πχ με 3.500 στροφές στο στρώσιμο,είναι αστείο για ένα μοτέρ που πχ πιανει 8-9000στρ. Ηλεία να σου πω κάτι? Δεν διαφωνώ καθόλου.... και να προσθέσω κάτι, για μένα το καλύτερο στρώσιμο είναι αυτό που έκανα εγώ όταν αγόρασα το σιμ Γουλφ 250 κάποτε, ένα στρώσιμο δικιάς μου επινόησις..... μέχρι να πιάσει θερμοκρασία λειτουργίας το πήγαινα μέχρι το 1/3 των στροφών και έπειτα με 6χτη σε εθνική στα 2/3 των στροφών μαξ. Αυτό μεχρι και τα πρώτα 1500 χλμ...βέβαια ήτανε σιν και δεν έκανε σχεδόν 7κ.... τώρα όπως και να έχει μόνο και μόνο για το peace of mind που λέω εγώ θα τηρήσω καλού κακού 90% ότι ακριβώς λέει το μανουαλ....και δεν λέω 100% ένταξη γιατί υπάρχουν και τα απρόοπτα..... κόφτες και λοιπά ούτε κατά διάνοια.... πριν 4 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: το ζητούμενο δεν είναι να βγουν οπως το έβαλες, είναι να βγούν μαύρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.. Μα δεν είναι έτσι και αλλιώς αναπόφευκτο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος hraklis έγραψε: Μα δεν είναι έτσι και αλλιώς αναπόφευκτο? Ταλαιπωρημένα μοτέρ που έχουν πιάσει "μούργα" μέσα και τσιμπάνε και λίγο λαδάκι βγαίνουν ξανθά τελείως τα λάδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Ταλαιπωρημένα μοτέρ που έχουν πιάσει "μούργα" μέσα και τσιμπάνε και λίγο λαδάκι βγαίνουν ξανθά τελείως τα λάδια. Είσαι σίγουρος? Εφόσον τσιμπάει λάδια πάει να πει πως τα περνάνε στον θάλαμο καύσης από τα ελατήρια.... ας πάρουμε αυτή την περίπτωση. Αν περνάνε λοιπόν λάδια απο το Κάρτερ στον θάλαμο καύσης τότε περνάνε και καυσαέρια και βενζίνες στο καρτερ .... άρα λογικά έτσι θα μαυρίζει και πολύ περισσότερο.... τουλάχιστον η δική μου λογική αυτό λέει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες