KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 Καλησπερα σε ολους και ευχομαι να ειστε καλα! Θα ηθελα να ρωτησω εαν ετυχε σε καποιον να θελει να μην πληρωσει εντος διμηνου την κληση και να την αφησει στην δηλωση του επομενου ετος στην εφορια. Υπαρχει προσαυξηση? Υπαρχει περιπτωση να μην φανει εγκαιρα και να παει στην εφορια της μεθεπομενης χρονιας με μεγαλυτερη αυξηση? Για την ιστορια σε περιοχη της Θεσσαλονικης οπου το παρκινγκ δεν επιτρεπεται πουθενα σχεδον φαγαμε κληση 16αυτοκινητα μετα απο καταγγελια. Εγω που το ειχα ακριβως κατω απο το μπαλκονι μου θεωροντας οτι ειναι προκηπιο της πολυκατοικιας οπως ειχα συμβουλευτει αστυνομικο και δημοτικο αστυνομικο εκανα ενσταση με φωτογραφιες αλλα μου ειπαν οτι προκηπιο δεν σημαινει παρκινγκ και δεν θα μου δεχτουν την ενσταση. Μπορω λοιπον να αφησω την κληση απληρωτη και να την πληρωσω στην εφορια? Ευχαριστω προκαταβολικα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα, έχω κι εγώ την ίδια απορία με εσένα. Βρήκα μια κλήση για παρκάρισμα (Στον Βόλο, 10ευρω, από δημοτική αστυνομία, δεν είναι σημαντικό το ποσό), αλλά το πιο περίεργο είναι ότι στα στοιχεία του οχήματος, έχουν γράψει ΜΟΝΟ τα γράμματα της πινακίδας, όχι τον αριθμό. Οπότε παίζει να είναι άκυρη η κλήση, μια και όταν πάει εφορία, τα μόνα στοιχεία που έχουν είναι Honda, Κόκκινο, Γράμματα πινακίδας, οπότε δεν προκύπτει ταυτότητα κληθέντος. Γιατί γράψανε ΜΟΝΟ τα γράμματα, ξέρει κανείς; Του έχει τύχει κάτι ανάλογο; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2020 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 Αν η κλήση σου λέει Honda, είσαι ΟΚ. Σκέψου να λεγε Ζ****s. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2020 Την 31/7/2020 at 6:53 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Καλησπέρα, έχω κι εγώ την ίδια απορία με εσένα. Βρήκα μια κλήση για παρκάρισμα (Στον Βόλο, 10ευρω, από δημοτική αστυνομία, δεν είναι σημαντικό το ποσό), αλλά το πιο περίεργο είναι ότι στα στοιχεία του οχήματος, έχουν γράψει ΜΟΝΟ τα γράμματα της πινακίδας, όχι τον αριθμό. Οπότε παίζει να είναι άκυρη η κλήση, μια και όταν πάει εφορία, τα μόνα στοιχεία που έχουν είναι Honda, Κόκκινο, Γράμματα πινακίδας, οπότε δεν προκύπτει ταυτότητα κληθέντος. Γιατί γράψανε ΜΟΝΟ τα γράμματα, ξέρει κανείς; Του έχει τύχει κάτι ανάλογο; Yπαρχει 10ευρη κληση γιατι θεσσαλονικη ολα απο 40 ξεκινανε! τι προστιμο ειχε? Εγω ρε φιλε μου το ειχα αφησει καιρο αφου συμβουλευτηκα ειδικους και αστυνομικους και δημοτικους και οταν εφαγα τη κληση ολοι μου ελεγαν ελα μωρε 40ε ειναι ενταξει. Αστα να σε πιασει το παραπονο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2020 Εϊχα παρκάρει, ανάμεσα σε αυτοκίνητα -δεν έπιανα πραγματική θέση δλδ- σε θέσεις στάθμευσης που έγραφαν ''Μόνο για το προσωπικό του Πανεπιστημίου''. Τώρα αν αυτό έχει μικρότερη κλήση, δεν το ξέρω, υπόθεση κάνω πως μάλλον για αυτό μόνο 10 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2020 Χωρίς πλήρη η λανθασμένα στοιχεία είναι άκυρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες