Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Μεταξύ σοβαρού και αστείου, για να δούμε ποια είναι η απάντηση σε αυτό το προαιώνιο ερώτημα, που ταλανίζει τις "ευαίσθητες" ψυχές, χιλιάδων νέων και επίδοξων μοτοσικλετιστών, που αγχώνονται μήπως "τραυματίσουν" την "καλή" τους. REALITY CHECK! Πόσες πιθανότητες, υπάρχουν άραγε στατιστικά, για μια στατική πτώση ή "σούπα" με μικρή ταχύτητα, σε έναν νέο αναβάτη και ίσως όχι μόνο; ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 ΝΑΙ ΡΕ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.. ΖΗΛΕΨΤΕ... με επομενα ναι, και ειδικα οταν αρχισα την ενασχοληση με το off road. Ξεκινησα στα 12 με μοτοποδηλατο μετα παπι και μετα εντουρο, η μεταβαση ηταν σταδιακη, δεν ξυπνησα μια μερα και ειπα οτι θα παρω μηχανη, ετσι τα περιθορια να υπερεκτιμησω τις δυνατοτητες μου και να περασω την κοκκινη γραμμη δεν υπηρχε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Ουτε με το πρωτο, ουτε με το δευτερο επεσα. Με το τριτο τα καταφερα επιτελους γιατι ξεχασα την κλειδαρια στο δισκοφρενο και πηγα να φυγω. Που να κρατησω την Africa μολις εγειρε πανω απο 10 μοιρες. Αλλα την σηκωσα μονος μου και ετσι κανεις δεν τολμησε να γελασει στην καφετερια Ουτε με το σκουτερ εχω πεσει 13 χρονια τωρα. Τι κερδιζω; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Εγώ που έπεσα πρίν πάρω δικό μου, με νοικιαστικό dr125 , ολοκαίνουργιο κιόλας, τι κέρδισα; Το ξεσκόνισα, έπλυνα τα αίματα, φόρεσα και μακρύ παντελόνι και το γύρισα. Λέσβος 1992. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 ΝΕ ΤΙ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Κόμπρες, είναι φανερές οι απαντήσεις, προσέξτε οι του "Όχι". Πέσιμο μόνος, νύχτα, σε αγροτικό δρόμο πάνω σε ένα φράχτη. Όλα καλά, το γύρισα σπίτι (σχεδόν) κυριλέ 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Επεσα με το παπι γιατι το πηγα σε ενα μονοπατακι και βρεθηκαμε στο ρεματακι διπλα στο μονοπατι, με τις ροδες να κοιτανε τον ουρανο και εγω απο κατω. Πιο πριν πηγα να φυγω σε στροφη απο target fixation και ακουμπησα πισω προφυλακτηρα αυτοκινητου σε αποτομο φρεναρισμα. ..Επεσα; Δεν επεσα! Μετα πηρα το xr, ξαναεπεσα απειρες φορες στο χωμα και ειχα κατι εξοδους και χαζοπτωσεις σε ασφαλτο, αλλα λογο αυξημενης καγκουριας. Με το cbr δεν εχω πεσει ακομα. Αμα πεσω θα ειναι ασχημο πεσιμο. Ενας απο τους λογους που σκεφτομαι να γυρισω σε μικροτερα κυβικα... Γενικα καταλαβαινω το να πηγαινεις αργα σε σωζει απο πολλες ασχημες περιπτωσεις. Αλλα το γκαζι ειναι γλυκο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε: Κόμπρες, είναι φανερές οι απαντήσεις, προσέξτε οι του "Όχι". Πέσιμο μόνος, νύχτα, σε αγροτικό δρόμο πάνω σε ένα φράχτη. Όλα καλά, το γύρισα σπίτι (σχεδόν) κυριλέ Για το πρωτο μηχανάκι δεν λέει; Που βλέπεις αντίφαση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 εγω επεσα και με το 2ο 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος PaNick έγραψε: Για το πρωτο μηχανάκι δεν λέει; Που βλέπεις αντίφαση; Chill, αναφέρομαι στους επόμενους, ενδεχομένως "ανειλικρινείς", τους παραβιάζοντες τους κανόνες του OP. Χιούμορ κάνω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος PaNick έγραψε: Ουτε με το σκουτερ εχω πεσει 13 χρονια τωρα. Να ξέρεις ότι με το σκούτερ θα πέσεις, με το σκούτερ, γιατί είναι σκούτερ και είναι από πλαστικό, και μάλιστα θα το πληρώσεις πανάκριβα για να του αγοράσεις όλα τα πλαστικά, γιατί να ξέρεις ότι θα σπάσουν όλα τα πλαστικά, και μάλιστα από την πλευρά που δεν θα έχει επαφή θα σπάσουν 2 φορές... έπρεπε να πάρεις άλλο μηχανάκι που να μην έχει πλαστικά, να είναι σκέτο σίδερο. (το παραλήρημα προέρχεται από γειτονικό θέμα, απλά ήσουν ο πρώτος που πόσταρε και έχεις σκούτερ, να προσεχείς τα πλαστικά γιατί σπάνε) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Με το DT πήγα να σηκώσω σούζα και εφαγα καπάκι εξω από την 117ΠΜ στην Ανδραβίδα.Σύρθηκα με τα χέρια και πλήγιασα τις παλάμες.Δεν με είδε κανείς και για να μη με καταλαβουν στην πύλη φόρεσα κάτι γάντια για να κρύψω τα χέρια μου. Το κλάμα ήρθε ύστερα στο θάλαμο όταν προσπάθησα να βγάλω τα γάντια που είχαν κολλησει στις πληγές! 2 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) Δεν έχω πέσει ποτέ (φτου φτου φτου) απο τα 16 που ξεκίνησα να οδηγάω. Μόνο 2 στατικές ανώδυνες πτώσεις, μια λόγω ολισθηρότητας σε βενζινάδικο και μια μόλις ανέβηκε ατσούμπαλα ο συνεπιβάτης σε δρόμο με κλίση. Α! Μόλις θυμήθκα οτι έχω μια πτώση με το scooter μόλις πήγα να στρίψω σε δρόμο όπου είχε πάγο πριν αρκετά χρόνια. Ήμουν μόλις με 5χλμ, οπότε και πάλι δεν είχαμε απώλειες. (Ναι ρε δεν έσπασε, δεν γρατζουνίστηκε τίποτα! ) Επι της ευκαιρίας, μόνο να πω, οτι μάγκες φοράτε πάντα full face κράνος και μάλιστα καλό ακόμη και για την μικρότερη διαδρομή. Έπεσε χθες ο ξάδερφός μου με 40-50χλμ, όταν αμάξι πέρασε με STOP, και απο την κρούση, το κράνος έσπασε σε δύο σημεία!! Ο ίδιος έσπασε το ζυγωματικό του. Αν δεν φορούσε καλό κράνος, θα είχε σκοτωθεί 100% Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2020 από τον sorath 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 10 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Να ξέρεις ότι με το σκούτερ θα πέσεις, με το σκούτερ, γιατί είναι σκούτερ και είναι από πλαστικό, και μάλιστα θα το πληρώσεις πανάκριβα για να του αγοράσεις όλα τα πλαστικά, γιατί να ξέρεις ότι θα σπάσουν όλα τα πλαστικά, και μάλιστα από την πλευρά που δεν θα έχει επαφή θα σπάσουν 2 φορές... έπρεπε να πάρεις άλλο μηχανάκι που να μην έχει πλαστικά, να είναι σκέτο σίδερο. (το παραλήρημα προέρχεται από γειτονικό θέμα, απλά ήσουν ο πρώτος που πόσταρε και έχεις σκούτερ, να προσεχείς τα πλαστικά γιατί σπάνε) οοοολο αυτο το γραπτο δεν ειναι παραλληρημα , λεω εγω τωρα. [και έχεις σκούτερ, να προσεχείς τα πλαστικά γιατί σπάνε)] διαβασες κατι τετοιο!!!! εσει!!!! μαλλον εχεις μοναξιες και θελεις κουβεντα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2020 από τον getsim andreas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 9 ώρες, το μέλος getsim andreas έγραψε: οοοολο αυτο το γραπτο δεν ειναι παραλληρημα , λεω εγω τωρα. [και έχεις σκούτερ, να προσεχείς τα πλαστικά γιατί σπάνε)] διαβασες κατι τετοιο!!!! εσει!!!! μαλλον εχεις μοναξιες και θελεις κουβεντα. Πως να προλάβω να νιώσω μοναξιά..? Ειδικά όταν διαβάζω τις αυθαίρετες απόψεις μερικών εδώ μέσα... Ότι του φανεί... λένε στο χωριό μου... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2020 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.942 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2020 Ναι, και το σφήνωσα κατω απο φορτηγό τζαμάδικο. Εφυγα στο πλαι και γλύτωσα. Το καφε Bieffe, πηγε για πέταμα. Φρεναρε κόκκαλο και οταν τελειωσαν ολα, ενας σκαραβαιος εφευγε απο μπροστα του (εχοντας παραβιασει στοπ). Το καφασι που κουβαλαγα διανομη λουλούδια, κρατησε το μοτό άθικτο απο γρατζουνιές. Ο τζαμας ακουσε κατι και κατεβηκε να δει, και του λεω ''κανε μπροστα και θα'ναι οκ''. Yamaha DT 50 MX 45 R, αερόψυκτο. Ανάμεσα στα εξαντλητικα ωραρια διανομης (EΛΤΑ, λουλούδια, pizza), έλυνα κεφαλή με 10ρακι, και εξυνα τα υπολείματα καύσης με χοντροκατσάβιδο. Ειχα βάλει και ARROW. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 @innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2020 Εννοείται πως έχω πέσει με το SX. Κλασσική καγκουριά, προσπαθούσα να κάνω αυτήν την αναστροφή που βάζεις το πόδι κάτω και γυρίζεις 180 μοίρες ντριφταροντας τον πίσω τροχό σε κάτι χαλίκια, γλιστράει παραπάνω το μηχανάκι και μου φεύγει από τα χέρια. Απολογισμός : μια μανέτα, ένα στραβωμένο μαρσπιέ και ένα μεγάλο πλήγμα στην αυτοπεποίθησή μου. 2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2020 Με vespa pk125 εξω από το σπίτι μου, ήθελα να κάνω τον γρήγορο πηγαίνοντας για προπόνηση και σαβουριάστηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2020 Εγώ όχι απλά έπεσα με το 1ο μου, αλλά επεσα στα πρώτα 5 λεπτά που το χα πάρει χάχα. Φυσικά και δεν ήταν η τελευταία, αλλά το αν δεν πέσεις δεν θα μάθεις, για κάποιο λόγο το λένε όλοι!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2020 πριν 15 ώρες, το μέλος DIAMAPA έγραψε: ...αλλά το αν δεν πέσεις δεν θα μάθεις, για κάποιο λόγο το λένε όλοι!! Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο, να πέφτεις και να μην μαθαίνεις...αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 1 μηνας κατοχης του innova, ακουγα απο "τιμονια" στα διπλα τραπεζια του καφε "το καλυτερο μπροστινο εχει το ιννοβα". απογευμα, εξω απο φροντιστηριο, χμ ευκαιρια να δω αν εχουν δικιο οι ροσσιδες. ρολλ με 40 χλμ, τερμα φρενο να σταματησω αποτωμα, μπλοκαρισμα τροχου, ξαπλα την επομενη φροντιστηριακη σεζον ξαναπερασα απο εκει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Με το πρώτο μου δεν έπεσα ποτέ...........με τα υπόλοιπα που ακολούθησαν έκανα καριέρα στο real estate και συνεχίζω ακάθεκτος. Κάθε χρόνοι και χειρότερα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Με το scooter είχα πέσει αμέτρητες φορές, η πρώτη την δεύτερη μέρα που το πήρα. Κάτι οι μικροί τροχοί κάτι το περίεργο μπροστινό φρένο δεν ήθελε και πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2020 Με το πρώτο δεν έπεσα ποτέ. Με το δευτερο, του πεταξα τα μάτια εξω. Το ίδιο ισχύει και για το ΄σωμα μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες