FrostyFeet 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Καλησπέρα φίλοι μου είμαι κάτοχος kymco xtown 300 έναν χρόνο αγορασμενο του κουτιού.Μόλις έκλεισα τα 3000 χιλιόμετρα μιας και δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά. Μου έβγαλε θέμα στο ρουλεμάν στο ψαλίδι του πίσω τροχού είναι φυσιολογικό;; Η χρήση του ειναι για μέσα στην πόλη (Θεσσαλονίκη) και μέχρι τώρα έχω κάνει 4 ταξίδια των 100-120 χιλιομέτρων μέχρι Πλαταμώνα.λογο εγγύησης δεν θα πληρώσω τίποτα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 αστοχια υλικου μου φαίνεται πιο πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2020 Θα συμφωνήσω με τον γειτονα από πάνω χαχα. Μάλλον θα έτυχε. Αφού έχεις εγγύηση όλα καλά. Μακάρι να μείνεις με αυτή την ζημιά μόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FrostyFeet 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2020 Έγινε η αλλαγή στο ρουλεμάν παρόλα αυτά παραμένει ένας παρόμοιος ήχος όταν κυλάει το μηχανάκι και όχι όταν τραβάω γκάζι όπως έκανε. Άντε πάλι πίσω να δούμε τι είναι αυτό πάλι καλά που είναι στην εγγύηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FrostyFeet 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 Την 27/7/2020 at 9:10 ΜΜ, το μέλος FrostyFeet έγραψε: Έγινε η αλλαγή στο ρουλεμάν παρόλα αυτά παραμένει ένας παρόμοιος ήχος όταν κυλάει το μηχανάκι και όχι όταν τραβάω γκάζι όπως έκανε. Άντε πάλι πίσω να δούμε τι είναι αυτό πάλι καλά που είναι στην εγγύηση. Σήμερα αλλάχτηκε η ζάντα του πίσω τροχού εκεί υπήρχε το θέμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FrostyFeet 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2020 Και εκεί που λέω όλα καλά χτες όπως πήγαινα στον δρόμο αρχίζει να κάνει έναν ήχο από τον μπροστά τροχό λες και κάτι έφυγε από την θέση του και κουτρουβαλουσε μέσα στη μηχανή, το έκανε για καμιά 20αρια μέτρα και σταμάτησε. Πολύ γκινια... Άντε πάλι στο συνεργείο να δούμε τι είναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες