Jump to content
FrostyFeet

Αλλαγή ρουλεμάν στα 3000χιλιομετρα;;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι μου είμαι κάτοχος kymco xtown 300 έναν χρόνο αγορασμενο του κουτιού.Μόλις έκλεισα τα 3000 χιλιόμετρα μιας και δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά. Μου έβγαλε θέμα στο ρουλεμάν στο ψαλίδι του πίσω τροχού είναι φυσιολογικό;; Η χρήση του ειναι για μέσα στην πόλη (Θεσσαλονίκη) και μέχρι τώρα έχω κάνει 4 ταξίδια των 100-120 χιλιομέτρων μέχρι Πλαταμώνα.λογο εγγύησης δεν θα πληρώσω τίποτα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα συμφωνήσω με τον γειτονα από πάνω χαχα.

Μάλλον θα έτυχε. 

Αφού έχεις εγγύηση όλα καλά.

Μακάρι να μείνεις με αυτή την ζημιά μόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγινε η αλλαγή στο ρουλεμάν παρόλα αυτά παραμένει ένας παρόμοιος ήχος όταν κυλάει το μηχανάκι και όχι όταν τραβάω γκάζι όπως έκανε. Άντε πάλι πίσω να δούμε τι είναι αυτό πάλι καλά που είναι στην εγγύηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 27/7/2020 at 9:10 ΜΜ, το μέλος FrostyFeet έγραψε:

Έγινε η αλλαγή στο ρουλεμάν παρόλα αυτά παραμένει ένας παρόμοιος ήχος όταν κυλάει το μηχανάκι και όχι όταν τραβάω γκάζι όπως έκανε. Άντε πάλι πίσω να δούμε τι είναι αυτό πάλι καλά που είναι στην εγγύηση.

Σήμερα αλλάχτηκε η ζάντα του πίσω τροχού εκεί υπήρχε το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εκεί που λέω όλα καλά χτες όπως πήγαινα στον δρόμο αρχίζει να κάνει έναν ήχο από τον μπροστά τροχό λες και κάτι έφυγε από την θέση του και κουτρουβαλουσε μέσα στη μηχανή, το έκανε για καμιά 20αρια μέτρα και σταμάτησε. Πολύ γκινια... Άντε πάλι στο συνεργείο να δούμε τι είναι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα