Antonis13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι 17 χρονών και του χρόνου θα πάρω μηχανάκι. Σκέφτομαι να πάρω το SYM NH-X125. Θέλω να μου πείτε την αποψή σας για αυτό το μηχανάκι όσοι το έχουνε, και θέλω να μου πείτε άν μπορώ να κάνω ταξίδια 200χλμ. με μηχανή 125 κυβικών. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2020 Έχω κάνει ταξίδι 1.000 χιλιόμετρα με κινεζούλα αυτόματη 125κ.ε. Η εμπειρία είναι μοναδική και μόνο δικυκλιστές που το έχουν επιχειρήσει μπορούν να την αντιληφθούν. Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις άφοβα αλλά με όλα τα αρνητικά που μπορεί να έχει. Το σημαντικότερο ειναι ότι δεν θα έχεις ενεργητική ασφάλεια οπότε θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς οι άλλοι οδηγοί, λόγο όγκου και χαμηλής ταχύτητας, δεν θα σου δίνουν την ανάλογη προσοχή. Επίσης λόγω χαμηλού βάρους θέλει ιδιαίτερη προσοχή και στις πλάγιες ριπές ανέμου από ογκόδη οχήματα που μπορεί να σε προσπεράσουν (νταλίκες, λεοφωρεία κ.λπ.). Έχε στο νου σου και για πιο συχνούς ανεφοδιασμούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2020 Και βέβαια μπορείς, και τα έχουμε κάνει πολλοί αυτά. Ενας κανόνας υπάρχει: Οχι Εθνική Οδός, όσο μπορείς. Γιατί και θα βαρεθείς και είναι επικίνδυνο. Περιμένουμε θέμα στα Ταξιδιωτικά. Γιατί με τέτοιο μηχανάκι, και τα 200 χιλιόμετρα ταξίδι είναι. Εδω άλλος πήγε Βόλο-Λαρισα και μεταά κόλλησε κι αυτοκόλλητο στο φαίρινγκ Μια φορά που πήγαινα Λαμία κι ακολουθούσα νταλίκα με Αλβανικές πινακίδες, δε με είδε ο οδηγός και άδειασε ένα μπουκάλι νερό απ το παράθυρο ο μαλάκας και μουρθε όλο στη μούρη. Πως δεν τρόμαξα να πέσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες