sokianos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας , Ψάχνω να βρω τα συγκεκριμένα σε LED γνωρίζετε των τύπο; T5 & T10 δεν παίζει να είναι γιατί αγόρασα και δεν κάνουν https://ibb.co/n0xwTvg Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2020 από τον sokianos Link Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas_1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος sokianos έγραψε: Καλησπέρα σας , Ψάχνω να βρω τα συγκεκριμένα σε LED γνωρίζετε των τύπο; T5 & T10 δεν παίζει να είναι γιατί αγόρασα και δεν κάνουν https://ibb.co/n0xwTvg Καλησπέρα φίλε, ο τύπος του συγκεκριμένου είναι ο εξής: 509T. Απλώς να έχεις στο νου σου ότι υπάρχουν 2 διαφορετικοί τύποι, ο 509T και ο 509T Filament. Η διαφορά τους είναι ότι το 509T είναι μικρότερο σε ύψος ενώ το 509T Filament έχει μεγαλύτερο ύψος. Το δικό σου λογικά είναι το 509T. Καλό θα ήταν να πάρεις το συγκεκριμένο και να πας σε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη για να γίνει και ο απαραίτητος έλεγχος για να πάρεις το σωστό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sokianos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 20 ώρες, το μέλος Yamahas_1 έγραψε: Καλησπέρα φίλε, ο τύπος του συγκεκριμένου είναι ο εξής: 509T. Απλώς να έχεις στο νου σου ότι υπάρχουν 2 διαφορετικοί τύποι, ο 509T και ο 509T Filament. Η διαφορά τους είναι ότι το 509T είναι μικρότερο σε ύψος ενώ το 509T Filament έχει μεγαλύτερο ύψος. Το δικό σου λογικά είναι το 509T. Καλό θα ήταν να πάρεις το συγκεκριμένο και να πας σε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη για να γίνει και ο απαραίτητος έλεγχος για να πάρεις το σωστό. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Γνωρίζεις κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει τέτοιο υλικό; Στο Χαλάνδρι δεν έχω βρει κάποιο Δυστυχώς το 509Τ δεν είναι , είχα πάρει από ένα κινέζικο στην Κρήτη αυτά έμπαιναν κανονικά αλλά δεν άναβαν. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2020 από τον sokianos Συμπλήρωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 13 ώρες, το μέλος sokianos έγραψε: Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Γνωρίζεις κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει τέτοιο υλικό; Στο Χαλάνδρι δεν έχω βρει κάποιο Δυστυχώς το 509Τ δεν είναι , είχα πάρει από ένα κινέζικο στην Κρήτη αυτά έμπαιναν κανονικά αλλά δεν άναβαν. τα led εχουν μια φορα τοποθετησης, θετικος αρνιτικος + - το γυρισες αλλιος το λαμπακι να δεις αν αναβει!!! τουλαχιστον στο κλασικο λαμπακι [ψειρα] βγαινει και οπως και να το βαλεις αναβει. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2020 από τον getsim andreas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sokianos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος getsim andreas έγραψε: τα led εχουν μια φορα τοποθετησης, θετικος αρνιτικος + - το γυρισες αλλιος το λαμπακι να δεις αν αναβει!!! τουλαχιστον στο κλασικο λαμπακι [ψειρα] βγαινει και οπως και να το βαλεις αναβει. Ναι το έχω δοκιμάσει δεν ανάβει, η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικό από το εργοστάσιο . Είχα βρει κάποια στιγμή λαμπάκια led τα οποία κουμπωναν στο εργοστασιακό φις αλλά δεν ξέρω δυστυχώς πως τα Λένε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sokianos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος getsim andreas έγραψε: τα led εχουν μια φορα τοποθετησης, θετικος αρνιτικος + - το γυρισες αλλιος το λαμπακι να δεις αν αναβει!!! τουλαχιστον στο κλασικο λαμπακι [ψειρα] βγαινει και οπως και να το βαλεις αναβει. Ναι το έχω δοκιμάσει δεν ανάβει, η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικό από το εργοστάσιο . Είχα βρει κάποια στιγμή λαμπάκια led τα οποία κουμπωναν στο εργοστασιακό φις αλλά δεν ξέρω δυστυχώς πως τα Λένε https://m.aliexpress.com/item/32911909905.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail τέτοιο που μπορώ να βρω; Διότι το συγκεκριμένο κάηκε πριν τα βάλω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 Την 11/7/2020 at 9:46 ΜΜ, το μέλος sokianos έγραψε: Ναι το έχω δοκιμάσει δεν ανάβει, η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικό από το εργοστάσιο . Είχα βρει κάποια στιγμή λαμπάκια led τα οποία κουμπωναν στο εργοστασιακό φις αλλά δεν ξέρω δυστυχώς πως τα Λένε https://m.aliexpress.com/item/32911909905.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail τέτοιο που μπορώ να βρω; Διότι το συγκεκριμένο κάηκε πριν τα βάλω.. περιοχη που μενεις!!!!! γιατη αν εισαι ανατ, αττικη η πας για μπανιο λουτσα, θα σου εδινα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sokianos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος getsim andreas έγραψε: περιοχη που μενεις!!!!! γιατη αν εισαι ανατ, αττικη η πας για μπανιο λουτσα, θα σου εδινα . Β.Π μένω και εδώ δεν έχει τίποτα ρε γαμωτο, σε ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες