Kill Kostas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα XTX 660 του 07 και θελω να αλλάξω μπαταρια. Τι προτείνεται? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2020 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2020 Οποιαδήποτε επώνυμη. Yuasa Japan ή Taiwan, όχι Κίνα (η πιο φθηνή..) Motobat επίσης έχω διαβάσει καλά λόγια από χρήστες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) Αν κραταει η τσεπη σου[1] yuasa japan, μετα πας σε [2]yuasa taiwan . [3] Και αν την αφηνεις καιρο χωρις χρηση βαλε Ιόντων Λιθίου SKYRICH Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2020 από τον getsim andreas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2020 Οποιαδήποτε φτηνή. Το 99% των μπαταριών ειναι κινέζικες οτι μάρκα και να γράφουν. Πάρε μια οχι τελείως φτηνή, θα βγάλει μια διετία άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2020 Yuasa των 55 ευρώ την έχω από το 2015 στο ΤΤ. Η motobat που φορούσε η Hayabusa όταν την είχα αγοράσει χάλασε ένα μήνα αφού έληξε η εγγύηση ενός έτους..... Από τότε (2017) Yuasa taiwan και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες