Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2020 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα κούτα ένα gtr 150 και μου ήρθε με ψωρα στο μοτέρ. Ξέρει κανείς τι παίζει; Έχω ξενερώσει πολύ πραγματικά. Τα σκας για να πάρεις honda και να μην σε νοιάζει τπτ και τελικά ούτε τα honda δεν με σώζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2020 Ζητα αντικατάσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 πριν 9 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: Ζητα αντικατάσταση. Αντικατάσταση τίνος; Μηχανάκι άλλο; Αντικατάσταση στα φθαρμένα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 Δεν θα το επερνα απο το μαγαζι σε αυτη την κατασταση. Δεν το ειδες οταν το εκλεισες!!! η αλλο σου εδειξαν και αλλο σου εδωσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος Lyricists έγραψε: Αντικατάσταση τίνος; Μηχανάκι άλλο; Αντικατάσταση στα φθαρμένα; Όλο το μηχανάκι φυσικά. Έδωσες τα χρήματα σου για κούτα , πρέπει να είναι κούτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 57 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Όλο το μηχανάκι φυσικά. Έδωσες τα χρήματα σου για κούτα , πρέπει να είναι κούτα. Εγώ θέλω να μου πει κάποιος που ξέρει τι γίνεται με τα γτρ διότι σχεδόν όλα τα γτρ έχουν ψώρα στο μοτέρ και στους μαρσπιεδες συνοδηγού. Το μηχανάκι κούτα είναι με 0.9 χιλιόμετρα και είναι από τον Αύγουστο του 19. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2020 από τον Lyricists Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 στο επομενο χοντα ισως θα πρεπει να σε νοιαξει λιγο παραπανω απο το τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.042 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2020 πιθανων φενομενο υγρασιας. πας πισω στον αντιπροσωπο και το συζητας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες