Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 Ηρθε ο καιρος να περασω παλι κτεο και για αλλη μια φορα το μπροστα μου φρενο εχει θεμα. Εχω ενα κινεζικο παπακι και ουσιαστικα καθε 1-2 χρονια (το εχω ηδη 6) αρχιζει και κολαει η τρομπα, ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. Το φρενο σαν φρενο δεν κολαει αλλα η μανετα δεν επιστρεφει με αποτελεσμα η λαμπα πισω να ειναι συνεχεια αναμενη. Η λυση που μου δινει ο μηχανικος (σε 2 εχω παει) ειναι αλλαγη τρομπας με αλλη (κινεζικη). Και αυτο γιατι "δεν συμφερει το λυσιμο + καθαρισμα" σαν κοστος σε σχεση με το ανταλλακτικο. Και αναρωτιεμαι τωρα εγω πριν παρω αλλη μια. Ειμαι τοσο ατυχος? Ειναι τοσο χαλια οι κινεζικες τρομπες. Παιζει κατι αλλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 1ον πολύ απλά αν θέλει άλαγμα η τρόμπα βάζεις άλλη μάρκα που να ταιριάζει, και 2ον μπορεί να φταίει η δαγκάνα στο δισκόφρενο, να κολλάνε τα έμβολα της δαγκάνας.Μπορεί ακόμη να μην είναι full γεμάτο το δοχείο με τα υγρά φρένων στην τρόμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 Μου κανει εντυπωση ομως γιατι σε ενα αλλο κινεζο που εχουμε που χανει υγρα φρενων, η μανετα γυρναει ακομα και οταν ειχε χασει ολα τα υγρα. Περιμενα να γυρναει και αυτη. Θα το ψαξω παντως γιατι δεν παει αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος Roaf Beast έγραψε: Ηρθε ο καιρος να περασω παλι κτεο και για αλλη μια φορα το μπροστα μου φρενο εχει θεμα. Εχω ενα κινεζικο παπακι και ουσιαστικα καθε 1-2 χρονια (το εχω ηδη 6) αρχιζει και κολαει η τρομπα, ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. Το φρενο σαν φρενο δεν κολαει αλλα η μανετα δεν επιστρεφει με αποτελεσμα η λαμπα πισω να ειναι συνεχεια αναμενη. Η λυση που μου δινει ο μηχανικος (σε 2 εχω παει) ειναι αλλαγη τρομπας με αλλη (κινεζικη). Και αυτο γιατι "δεν συμφερει το λυσιμο + καθαρισμα" σαν κοστος σε σχεση με το ανταλλακτικο. Και αναρωτιεμαι τωρα εγω πριν παρω αλλη μια. Ειμαι τοσο ατυχος? Ειναι τοσο χαλια οι κινεζικες τρομπες. Παιζει κατι αλλο? αν άλλαζες και υγρα φρένων, δεν θα το πάθαινε αυτό. Τωρα θελει πέταμα η τρόμπα, δεν επισκευάζονται ( σε επίπεδο παπιου). Πάρε μία νέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Roaf Beast έγραψε: Μου κανει εντυπωση ομως γιατι σε ενα αλλο κινεζο που εχουμε που χανει υγρα φρενων, η μανετα γυρναει ακομα και οταν ειχε χασει ολα τα υγρα. Περιμενα να γυρναει και αυτη. Θα το ψαξω παντως γιατι δεν παει αλλο. Λογικά κολλάει το λαστιχάκι που σπρώχνει τα υγρά φρένων, μέσα στην τρόμπα του δισκόφρενου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: αν άλλαζες και υγρα φρένων, δεν θα το πάθαινε αυτό. Τωρα θελει πέταμα η τρόμπα, δεν επισκευάζονται ( σε επίπεδο παπιου). Πάρε μία νέα βαζω καινουρια υγρα καθε φορα. επειδη δεν ηταν ξεκαθαρο, φροντιζω να γινονται κανονικα τα σερβις του, μερικες φορες και νωριτερα του κανονικου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2020 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες