raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Για δεύτερη φορά έχω στραβή δισκόπλακα μπροστά. Την είχα αλλάξει στην εγγύηση τον Δεκέμβριο και έχει κάνει μόλις 2500 χιλ .. Για το ότι δεν την έχω ακουμπήσει κάπου είμαι σίγουρος. Ούτε την πρώτη ούτε βέβαια την δεύτερη. Για νερά καθώς είναι ζεστή να σας πω ότι το μηχανάκι δεν το έχω πλύνει από το φθινόπωρο. Ξέρω θέλει πλύσιμο. Το θέμα είναι να βρεθεί το φταίει και στραβώνουν οι δισκόπλακες γιατί αρχίζει πλέον να γίνεται επικίνδυνο έτσι. Κάθησα σήμερα και έβγαλα να τακάκια να τα δω και να ρίξω και ένα καθάρισμα .... Όπως θα δείτε στην φώτο το ένα τακάκι δεν πατάει σε ένα σημείο που δείχνω με το βέλος αφού υπάρχει το στράβωμα ,,, Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Σκέφτηκα μήπως κάποιο έμβολο δεν πατάει σωστά τα τακάκια και ειδικά το κάτω εκεί που φαίνεται στο τακάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος raival έγραψε: Για δεύτερη φορά έχω στραβή δισκόπλακα μπροστά. Την είχα αλλάξει στην εγγύηση τον Δεκέμβριο και έχει κάνει μόλις 2500 χιλ .. Για το ότι δεν την έχω ακουμπήσει κάπου είμαι σίγουρος. Ούτε την πρώτη ούτε βέβαια την δεύτερη. Για νερά καθώς είναι ζεστή να σας πω ότι το μηχανάκι δεν το έχω πλύνει από το φθινόπωρο. Ξέρω θέλει πλύσιμο. Το θέμα είναι να βρεθεί το φταίει και στραβώνουν οι δισκόπλακες γιατί αρχίζει πλέον να γίνεται επικίνδυνο έτσι. Κάθησα σήμερα και έβγαλα να τακάκια να τα δω και να ρίξω και ένα καθάρισμα .... Όπως θα δείτε στην φώτο το ένα τακάκι δεν πατάει σε ένα σημείο που δείχνω με το βέλος αφού υπάρχει το στράβωμα ,,, Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Σκέφτηκα μήπως κάποιο έμβολο δεν πατάει σωστά τα τακάκια και ειδικά το κάτω εκεί που φαίνεται στο τακάκι. δεν ειναι στραβη η δισκοπλακα, αν ηταν στραβη με το που θα παταγες φρενο θα αισθανοσουν την μανετα να τρεμοπαιζει. κατι προβλημα εχει στην δαγκανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 Βάλε μας φωτό δαγκάνα/μπότα πηρουνιού/άξονα, να δουμε. Σκέτο το τακάκι, δεν μπορει να βγει συμπέρασμα Πόσα ειναι τα συνολικά χλμ του παπιου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 Με αυτές τις πληροφορίες το πρώτο πράγμα που μου πάει στο μυαλό είναι πως το εμβολάκι στην δαγκάνα που πρεσάρει το τακάκι δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος getsim andreas έγραψε: δεν ειναι στραβη η δισκοπλακα, αν ηταν στραβη με το που θα παταγες φρενο θα αισθανοσουν την μανετα να τρεμοπαιζει. κατι προβλημα εχει στην δαγκανα. Αυτό ακριβώς κάνει και γι αυτό τα έλυσα να τα δω. πριν 2 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Βάλε μας φωτό δαγκάνα/μπότα πηρουνιού/άξονα, να δουμε. Σκέτο το τακάκι, δεν μπορει να βγει συμπέρασμα Πόσα ειναι τα συνολικά χλμ του παπιου ? Προσεχώς η φώτο ... Το παπί έχει 12.500 και είχε αλλαχθεί στα 10.000 πριν 1 ώρα, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Με αυτές τις πληροφορίες το πρώτο πράγμα που μου πάει στο μυαλό είναι πως το εμβολάκι στην δαγκάνα που πρεσάρει το τακάκι δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Αυτό θέλω να βρω. Δεν καταλαβαίνω γιατί για 2-3 μήνες ήταν εντάξει μόλις την βάλαμε άρα δεν βάλαμε κάτι στραβό αλλά στην πορεία στράβωσε.. Κάτι πάει λάθος για δεύτερη συνεχόμενη φορά και δεν νομίζω να είμαι εγώ. Έχω κι ένα σκούτερ και είναι μια χαρά, και αυτό το λέω μήπως εγώ κάνω κάτι στραβά και δεν το καταλαβαίνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) θα σου ελεγα και το αλλο για τις δισκοπλακες. Οταν την βαζεις καινουργια, δεν πρεπει να την πρεσσαρεις πολυ στα φρενα, αλλα μαλακα , γιατη και η δισκοπλακες θελουν στροσιμο με τα τακακια, αν την πρεσσαρεις δυνατα πιθανον να αναψει απο καινουργια και να στραβωσει. Και το δευτερον που πιστευω οτι θα το γνωριζεις, ποτε δεν πλενουμε μηχανακι μηχανη οταν ειναι ζεστο, και ενα παραπανω αν ειναι ζεστη η δισκοπλακα, γιατη κατα 99% για να μην πω 100% θα στραβωσει. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2020 από τον getsim andreas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος getsim andreas έγραψε: ποτε δεν πλενουμε μηχανακι μηχανη οταν ειναι ζεστο, και ενα παραπανω αν ειναι ζεστη η δισκοπλακα, γιατη κατα 99% για να μην πω 100% θα στραβωσει. Χρειάστηκε μετά από δυνατό φρενάρισμα κατά την είσοδο της στροφής να σταματήσω... και έπιασα την δισκόπλακα για να πως είναι ( εννοείται δεν την έπιανες πάνω από μισό δευτερόλεπτο ) αλλά μετά από 2-3 λεπτά ΜΑΧ 5 λεπτά δεν καταλάβαινες αν ζεστάθηκε ή όχι.... πόσο μάλλον υπάρχει κάποιος που θα φρενάρει αρκετά δυνατά και κατευθείαν να το πλύνει ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος getsim andreas έγραψε: θα σου ελεγα και το αλλο για τις δισκοπλακες. Οταν την βαζεις καινουργια, δεν πρεπει να την πρεσσαρεις πολυ στα φρενα, αλλα μαλακα , γιατη και η δισκοπλακες θελουν στροσιμο με τα τακακια, αν την πρεσσαρεις δυνατα πιθανον να αναψει απο καινουργια και να στραβωσει. Και το δευτερον που πιστευω οτι θα το γνωριζεις, ποτε δεν πλενουμε μηχανακι μηχανη οταν ειναι ζεστο, και ενα παραπανω αν ειναι ζεστη η δισκοπλακα, γιατη κατα 99% για να μην πω 100% θα στραβωσει. Μια χαρά δουλεύτηκε η δισκόπλακα ... Άλλωστε ένα μικρό τσιμπιματάκι κάνουμε συνήθως για βοήθεια στο σταμάτημα .. Δηλαδή στα σκούτερ που δεν έχουν την βοήθεια της μηχανής όσο τα παπιά στο κόψιμο ταχύτητας και πλακωνόμαστε στα φρένα , θα έπρεπε με κάθε γέμισμα βενζίνας να αλλάζουμε και φρένα; Όσο για το πλύσιμο όπως είπα το έχω άπλυτο από το φθινόπωρο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 εχει 2 έμβολα, το κάτω μάλλον εχει κολλήσει. Ή ο πείρος εχει κανει σκαλοπάτι. Ή η γλύστρα ειναι στεγνή. Θελουν καθαρισμα, και λίγο γρασο υψ. θερμοκρασιων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 το κατω εμβολο στη δαγκανα δε δουλευει σωστα. λυνεις τα παντα και τα καθαριζεις. αν ηταν στραβος δισκος θα ενιωθες πιεση στη μανετα οταν φρεναρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: το κατω εμβολο στη δαγκανα δε δουλευει σωστα. λυνεις τα παντα και τα καθαριζεις. αν ηταν στραβος δισκος θα ενιωθες πιεση στη μανετα οταν φρεναρεις. Προς τα εκεί βλέπω κι εγώ να είναι το πρόβλημα... Μάλλον από το έμβολο. Το φρένο δίνει την αίσθηση ότι πιάνει - αφήνει οπότε μάλλον έχει στραβώσει και η δισκόπλακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες