K2LINOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα!!!Από βδομάδα κάτοχος του Xciting 400i S Noode. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για κρανος. Full face ή flip up??? Και ευπροσδεκτη καθε προταση!!!! εγώ είδα αυτά.... https://www.ridersmarket.gr/exoplismos-anavati/krani/full-face/kranos-hjc-rpha-11-bine-mc1sf-p-2827.html https://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/kranh-endoep-nies-kameres/full-face/8621-kranos-caberg-drift-evo-carbon-anthraki-mat-aspro και μου προτάθηκαν από τα καταστήματα αυτά.... https://www.ridersmarket.gr/exoplismos-anavati/krani/jet/kranos-hjc-fg-jet-mat-black-p-380.html https://www.ridersmarket.gr/exoplismos-anavati/krani/flip-up/kranos-hjc-i-90-davan-mc-4hsf-p-2688.html να τονίσω ότι η μηχανή είναι Kymco xciting 400i S Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2020 από τον K2LINOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2020 Το κράνος το διαλέγεις όχι για ποιο μηχανάκι καβαλάς αλλά με γνώμονα τις ανάγκες σου.Ο άλλος πχ παίρνει flip up για να το ανασηκώνει να μιλάει καλύτερα ή να ανάβει την τσιγαριά του.Από την άλλη τα full face θεωρούνται ασφαλέστερα.Πήγαινε οπωσδήποτε και δοκίμασε τα και πάρε ό,τι κάθεται καλά στο κεφάλι σου και σε ικανοποιεί χρηματικά. Α, το 3ο το jet δεν το κοιτάς καθόλου! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2020 Με το flip up σε περίπτωση που πέσεις και βρει το σαγόνι σου κάπου θα γυρίσει πιο εύκολα το κεφαλάκι σου 5 βόλτες γύρω από τον σβέρκο σου σε σχέση με το full face!!! Τώρα, τσιγαριές, ομιλίες και καφέδες στην μηχανή πάνω εγώ τα ακούω βερεσέ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K2LINOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2020 για πιο λόγο θα γυρίσει το κεφάλι μου????Σε περίπτωση που το έχω ανοιχτό λεσ???Γιατί αν είναι κλειστό πιστεύω είναι το ίδιο πράγμα Σωστά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2020 Και 500 φορες να πεσεις παιζει να μη γινει ποτε αυτο. Αληθεια δε ξερω πως θα χτυπησεις σαγονι ακομα και ακρανωτος, ποσο μαλλον με ολο τον ογκο του κρανους γυρω απο το υπολοιπο κεφαλι. Γενικα μη δινεις σημασια ο καθενας λεεϊ τα δικα του σε αυτα τα θεματα. Τα ανοιγομενα και τα jet ΓΑΜΑΝΕ απο αποψη πρακτικοτητας και ανεσης για χρηση πολης, ειδικα το καλοκαιρι, οποτε παρε κατι με σωστες προδιαγραφες και καλοριζικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Εντάξει όμως, το κράνος το παίρνεις για τη 1 φορά που θα χρειαστεί, όχι για τις 500 που δεν. Κατ'εμέ, τα full-face κράνη είναι πιο ασφαλή (ακόμη και ο μηχανισμός ενός ανοιγόμενοι κράνους είναι σημείο αδυναμίας) ακόμη και για τη μισή φορά που θα χρειαστεί αυτή η προστασία μπροστά. Πιο πρακτικά και άνετα τα ανοιγόμενα και τα jet, πράγματι, αλλά ο καθένας τα βάζει και τα ζυγίζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Και 500 φορες να πεσεις παιζει να μη γινει ποτε αυτο. Αληθεια δε ξερω πως θα χτυπησεις σαγονι ακομα και ακρανωτος, ποσο μαλλον με ολο τον ογκο του κρανους γυρω απο το υπολοιπο κεφαλι. Γενικα μη δινεις σημασια ο καθενας λεεϊ τα δικα του σε αυτα τα θεματα. Τα ανοιγομενα και τα jet ΓΑΜΑΝΕ απο αποψη πρακτικοτητας και ανεσης για χρηση πολης, ειδικα το καλοκαιρι, οποτε παρε κατι με σωστες προδιαγραφες και καλοριζικο. Φοράω jet ακόμα και σε βόλτες εκτός Αθηνών με τη λογική πως έξω κινδυνεύεις λιγότερο απ ότι μέσα. Δεν το προτείνω αλλά το κάνω. Θα ψάξω όμως και θα βρω το κράνος με το οποίο έπεσα το 2014 για να δεις φωτογραφία ζημιάς στο σαγόνι ( full face , Schuberth SR1 tech ). Διακόσια μέτρα από το σπίτι μου, με χιλιόμετρα της πλάκας και συνολικά χτυπήματα λιγότερα κι από αγώνα σε 5χ5. Αν δεν φορούσα full face θα είχα πάθει σίγουρα ζημιά ,πιθανολογώ σοβαρή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Καλό είναι σε θέματα ασφάλειας να μην βγάζουμε δικά μας συμπεράσματα αλλά να αφήνουμε τις έρευνες και τα νούμερα να μιλάνε: https://pages.uncc.edu/visualrhetoric/projects/illustration-video/safety-in-numbers-dietmar-ottes-motorcycle-helmet-impact-diagram/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Ακομα εχω σημαδια απο 6 εσωτερικα κ 8 εξωτερικα ραμματα στο σαγονι μετα απο 17 χρονια. Ακρανωτος μεν αλλα και jet να ειχα το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο. Full face απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Αν και σχεδόν όλα τα κράνη μου είναι flip up λόγω ανατομίας (χοντροκέφαλος γαρ) στα ελάχιστα full face που χωράει να μπει το κεφάλι μου είναι πολύ καλύτερη η αίσθηση σιγουριάς και η ησυχία που έχουν. Ποιο ασφαλές σαφέστατα το κλειστό, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση το γιατί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Kymco Xciting, οριακά χωρίς κράνος, καλύτερα ένα Jet: https://www.skroutz.gr/s/20708969/Beon-B100-Black.html Εαν το scooter σου ήταν TMax ή AK550, απαγορεύεται δια ροπάλου κάθε κράνος. Αλήθεια, γιατί να βάλεις κράνος? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K2LINOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 πριν 45 λεπτά, το μέλος Manalishi έγραψε: Kymco Xciting, οριακά χωρίς κράνος, καλύτερα ένα Jet: https://www.skroutz.gr/s/20708969/Beon-B100-Black.html Εαν το scooter σου ήταν TMax ή AK550, απαγορεύεται δια ροπάλου κάθε κράνος. Αλήθεια, γιατί να βάλεις κράνος? Ελπιζω ότι κανείς πλάκα!!!Γιατι αν όχι τότε απλά θεωρώ ότι είσαι επικίνδυνος για τις απόψεις σου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 5 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Φοράω jet ακόμα και σε βόλτες εκτός Αθηνών με τη λογική πως έξω κινδυνεύεις λιγότερο απ ότι μέσα. Δεν το προτείνω αλλά το κάνω. Θα ψάξω όμως και θα βρω το κράνος με το οποίο έπεσα το 2014 για να δεις φωτογραφία ζημιάς στο σαγόνι ( full face , Schuberth SR1 tech ). Διακόσια μέτρα από το σπίτι μου, με χιλιόμετρα της πλάκας και συνολικά χτυπήματα λιγότερα κι από αγώνα σε 5χ5. Αν δεν φορούσα full face θα είχα πάθει σίγουρα ζημιά ,πιθανολογώ σοβαρή. Για 'μενα δεν ειναι το ιδιο με fullface/jet/χωρις. πριν 4 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: Καλό είναι σε θέματα ασφάλειας να μην βγάζουμε δικά μας συμπεράσματα αλλά να αφήνουμε τις έρευνες και τα νούμερα να μιλάνε: https://pages.uncc.edu/visualrhetoric/projects/illustration-video/safety-in-numbers-dietmar-ottes-motorcycle-helmet-impact-diagram/ Καλο ειναι να σκεφτομαστε και να κρινουμε και λιγο τι διαβαζουμε. Το impact στο ιδιο το κρανος δεν ειναι ιδιο με το impact στο κεφαλι. Φορεστε κρανος και πηγαιντε σε εναν καθρεφτη. Θα δειτε οτι στην ουσια φοραμε μια τεραστια γυαλα γυρω απο το κεφαλι μας, η οποια επισης εχει και εξτρα βαρος(αρα "κινειται" πιο πολυ απο το κεφαλι σε μια σαβουρα), Ακομα και σε αγωνες ποδηλατων που πανε ακομα και πιο γρηγορα απο τις ταχυτητες πολης, ενα καπελακι φορανε για τα επιμαχα σημεια. Θα ηταν καλυτερα να ειχαν fullface? Ναι. Ειναι καλυτερο να φορας στολη πιστας για να πας μεχρι το περιπτερο? Ναι. Ειναι καλυτερο να μην καβαλας γενικοτερα και να πας με το αυτοκινητο? Ναι. Αυτο δε σημαινει οτι αξιζει ομως.. πριν 3 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Ακομα εχω σημαδια απο 6 εσωτερικα κ 8 εξωτερικα ραμματα στο σαγονι μετα απο 17 χρονια. Ακρανωτος μεν αλλα και jet να ειχα το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο. Full face απο μενα. Δεν το ξερεις αυτο. Αλλες δυναμικες τελειως ακρανωτος. Αλλα μιας και πιασαμε τις προσωπικες εμπειριες. Εχω φυγει 2 φορες με μουρη με fullface. Η μια ελευθερη πτωση και μουρη στην ασφαλτο, η αλλη γλιστρημα και σκασιμο σε καγκελα με ωμο+μουρη με πολλα. Και στις 2 η ζελατινα μονη της εκανε τη δουλεια. Ουτε γρατζουνια στο σαγονι. Πολλα jet εχουν ζελατινα που καλυπτει το προσωπο. Προφανως δε θα εχει τις ιδιες αντοχες αλλα μια χαρα ειναι για low impact. Επισης στο δευτερο παραδειγμα χωρις κρανος παιζει να μην ειχα χτυπησει καν κεφαλι αφου σχεδον ολο το impact το εφαγαν το χερι και τα ποδια. Απλα ο εξτρα ογκος+αδρανεια του κρανους το εκανε να σκασει πανω εκει. Α εχω φυγει και με 50+ με ποδηλατο(χωρις κρανος προφανως). Δεν ακουμπησα καν μουρη οσο σερνομουν σε σταση σουπερμαν. Με fullface θα ειχε γδαρθει ολη η μουρη του (και σαγονι). Επισης κατι μου λεεϊ οτι οοοολοι αυτοι που πεθαναν χτυπωντας ακρανωτοι, δεν πεθαναν απο χτυπημα στο... σαγονι. Bottom line. Δεν αξιζει το γ@μισι του fullface στις περισσοτερες περιπτωσεις. Εγω προσωπικα φοραω offroad κρανος τους ζεστους μηνες. Σε παπια κτλπ. θελω jet. Οποιος θελει να ταλαιπωρειται για να κυνηγαει τις ελαχιστες πιθανοτητες... Ελπιζω να μην καπνιζει τουλαχιστον και να ζει αρτια ζωη επειδη.. εκει να δειτε πιθανοτητες.. Σε καθε περιπτωση. Οχι ξερολισμος και περιεργες εκφρασεις κτλπ. please για πραγματα που δεν ειναι 100% επειδη ετσι ειπε ο ταδε "γκουρου του μοτοσυκλετισμου". Ευτυχως ο νομος δεχεται τα jet, οπως και οι προδιαγραφες ασφαλειας. Απο 'κει και περα ας κανει ο καθενας ο,τι καταλαβαινει. Επισης δεν ειναι ολα τα Jet ιδια. Αν βαλεις καπελακι προφανως δεν ειναι ο,τι καλυτερο. Υπαρχουν αρκετα προστατευτικα jet. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2020 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Εγω βαζω προστατευτικο τζελ, μιμουμενος τον μαβερικ, πιανεται; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Να πούμε όμως πως και το κάταγμα στην κάτω γνάθο είναι από τα πιο δύσκολα σημεία για να "κολλήσουν", θέλει ολόκληρη σκαλωσιά και κλειστό στόμα για εβδομάδες. Να μην μιλήσω για οδοντοστοιχία. Ναι μεν δεν σκοτώθηκες αλλά... Όποιος έχει φάει "γεμάτο" δεξί κροσέ από πυγμάχο μπορεί να σας πει πόσες μέρες έκανε να φάει κάτι άλλο από σούπα. Τα ρίσκα του ο καθένας όπου γουστάρει τα παίρνει... άλλωστε οι απόψεις είναι τόσες όσες και οι κ@λοτρυπίδες, ίσως και περισσότερες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Έχω σπάσει δόντι ΜΕΣΑ από fullface. Θα σεβεστε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Σιγουρα ολα ειναι (και) θεμα τυχης η ατυχιας,μπορεις να πεσεις με 100 να φερεις δυο κωλοτουμπες στον αερα και να σταθεις στα ποδια σου,μπορει να πεσεις με 30 και να μεινεις στον τοπο. Ναι δεν βολευουν και τοσο πολυ τα full face ,ζεσταινεται το κεφαλι,δεν μπορεις να καπνισεις η να πιεις μια τζουρα καφε, ειναι πιο βαρια και αλλα αρνητικα που ισως ξεχναω ομως εχει καθιερωθει σε ολα τα μηχανοκινητα σπορ ακομα και αυτα που σχετιζονται με αυτοκινητο (και δεν υπαρχει θεωτηρητικα η πιθανοτητα να σκασεις αμεσα καπου με το σαγονι οπως σε μια μοτοσυκλετα) τα full face σαν το μεγιστο δυνατο επιπεδο ασφαλειας. Για τις δουλειες μου γυρω γυρω στην πολη με το παπι κι εγω καποιο ανοιγομενο θα προτιμουσα μιας και οι ταχυτητες ειναι αστειες ,τις ταξεως των 40-50 χλμ/ω, αλλα μεχρι εκει.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Συμφωνουμε. Μη ξεχνας ομως οπως ειπαμε στους αγωνες φορανε και στολες και neck braces και 1002 πραγματα που δε θα φορουσες για να πας στη δουλεια σου, ομως ισως καποτε χρειαστουν. Ολα risk reward ειναι. Ο φιλος σκουτερακι πηρε οποτε φανταζομαι μεσα στην πολη για δουλειες θα κινειται. Αν παει παρα εξω κλεινει και το πανω μερος σε ενα flip up και ολα καλα (μονο και μονο λογω αερα δηλαδη). Τωρα να κανουμε αναλυση τι θα γινει αμα σκασει με 150 σε κολονα με κεφαλι και αν το ανοιγομενο θα σπασει κτλπ κτλπ. ειναι αρκετα ανουσιο πιστευω, ποσο μαλλον αν το λεμε δογματικα. Εδω το γνωστο ρητο ειναι "κρανος, μπουφαν, γαντια" ενω το νο1 πραγμα που διαλυεις σε μια πτωση ειναι τα ποδια σου. Γενικα ειναι πολυ σχετικα ολα και καλο ειναι ο,τι λεμε να το λεμε στο χαλαρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Εννοειται πως οτι λεμε το λεμε στο χαλαρο,ουτε με το ζορι θα πουμε σε καποιον να αγορασει και να χρησιμοποιησει κατι ουτε θα τον πικαρουμε για την οποια επιλογη του, στην τελικη ο καθενας ειναι κυριος και υπευθυνος του εαυτου του. Βεβαια το 400αρι που θελει να παρει ο φιλος μονο σκουτερακι δεν το λεμε καθως μπορει να αναπτυξει ταχυτητες των 160+ και να κανει αρκετα μεγαλες εκδρομες και ταξιδια οπως και μια "κανονικη" μοτοσυκλετα,δεν μιλαμε για ενα 50αρι yamaha jog που σηκωνεις τα ποδια και φευγει απο κατω σου στην πρωτη στραβη αλλα για ενα μηχανημα 200 κιλων που παει με 170χλμ/ω. Με το καλο οτι κι αν επιλεξει ωστε να του κανει τα κεφια και να τον βολεψει γιατι αυτο εχει σημασια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warez 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 Το οτι ένα κράνος είναι flip up δεν σημαίνει ότι οταν το έχεις κλειστό θα παραμείνει κλειστό. Μπορείς να δεις το SHARP που είναι ένα site που τεστάρει κράνη, αρκετά αξιόλογο: https://sharp.dft.gov.uk/helmets/?manufacturer=All&model=All&type=3 Αυτό που λέει Latch % είναι το ποσοστό των φορών που το κράνος έμεινε κλειστό κατά την διάρκεια των δοκιμάσιων που του έκαναν. Τώρα προσωπική άποψη, ασυζητητί full face κράνος, εκτός και αν κάνεις ντελιβερι. Η πιθανότητα να χτυπήσεις το σαγόνι είναι μικρότερη από άλλα σημεία του κεφαλιού, όπως έγραψαν παραπάνω, αλλά αν χτυπήσεις σοβαρά στο σαγόνι θα έχεις θέμα (σκέψου σε όλες τις πολεμικές τέχνες το σαγόνι το λιγουρεύονται...) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) flip-up εχω παρει μεχρι στιγμης 3. [ 2 ] shumperth, και το τελευταιο πριν 20 μερες [ X.lite 1004 ] με το shumperth εχω πεση σε γλιτσα με το παπι, βαρεσα 5 κολονακια με το κρανος και σηκωθηκα. ΑΣΦΑΛΕΙΑ για εμενα 100%. Τωρα αν καρφωθεις με 200, δεν σε σωζει ουτε πανοπλια. Τωρα στο ζητουμενω με το ανοιγωμενο εχει το καλο οτι δεν θα σκασεις απο ζεστη το καλοκαιρι. Για τον χειμωνα ειναι εξισου καλο, αλλα παιζει ρολο και το τι κρανος θα παρεις, γιατη καποια παιδια περνουν φτηνο κρανος απο super-market και εχουν απαιτησεις. Αυτα, και καλη επιλογη. πριν 12 ώρες, το μέλος warez έγραψε: Το οτι ένα κράνος είναι flip up δεν σημαίνει ότι οταν το έχεις κλειστό θα παραμείνει κλειστό. Μπορείς να δεις το SHARP που είναι ένα site που τεστάρει κράνη, αρκετά αξιόλογο: https://sharp.dft.gov.uk/helmets/?manufacturer=All&model=All&type=3 Αυτό που λέει Latch % είναι το ποσοστό των φορών που το κράνος έμεινε κλειστό κατά την διάρκεια των δοκιμάσιων που του έκαναν. Τώρα προσωπική άποψη, ασυζητητί full face κράνος, εκτός και αν κάνεις ντελιβερι. Η πιθανότητα να χτυπήσεις το σαγόνι είναι μικρότερη από άλλα σημεία του κεφαλιού, όπως έγραψαν παραπάνω, αλλά αν χτυπήσεις σοβαρά στο σαγόνι θα έχεις θέμα (σκέψου σε όλες τις πολεμικές τέχνες το σαγόνι το λιγουρεύονται...) . εχω μια αποροια, γιατη καποια ful-fase τους εχεις λιγοτερα αστερια απο καποιο flip-up. Suomy Spec 1R Full face X-Lite X1004 System Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2020 από τον getsim andreas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 Την 6/2/2020 at 3:17 ΜΜ, το μέλος K2LINOS έγραψε: Ελπιζω ότι κανείς πλάκα!!!Γιατι αν όχι τότε απλά θεωρώ ότι είσαι επικίνδυνος για τις απόψεις σου!!! Σιγά μην χρηματοδοτήσω το κράτος για να αγοράσω κράνος...Δικό μου ειναι το κεφάλι, ότι θέλω το κάνω... Ανάλογα το μηχανάκι, πάει και το κράνος. Έχεις δει κανέναν με enduro να φοράει Jet? H κάποιον με Χαγιαμπούσα να φοράει εντούρο κράνος? Το εντούρο δεν σε νοιάζει αμα σε βλέπουν , για αυτό είναι κλειστά. Ενω πάνω στην Χαγιαμπουσάρα ή στο Τίγρη, που τραβάς γκαζιά με καμιά ξετάπωτη ακράπα και τα γκομενάκια στάζουν μελάσσα και μόνο που το ακούνε το πριόνι να ροκάνιζει τα γρανάζια πρώτης-δευτέρας, που πάς με κράνος??? Να σου τρώνε τα νιαμου οι σκατοφλώροι με τα ΤιΝτι Εμ και τα Τζι -Ες, που να τους καεί το λαμπάκι της ρεζέρβας ολονώνε! Γιατί κάτω στην πλατεία, ( και μη ρωτήσετε ποιά, μία ειναι η Πλατεία με τα καλυτερα γκομενάκια) μου έχουν φάει γκόμενα μεσα απο τα χέρια γιατί ο μαλάκας αποφάσισα να ακούσω τη μάνα μου και έβαλα κράνος και μετά έπινα τη φραπεδιά και δεν με θυμόταν καμία τους, ότι Εγώ πάρκαρα με Εντο και όχι το φλωράκι με το BMW F650 ....κα τους κοιτάγανε λες και κατέβηκαν απο διαστημόπλοιο, αλλά τίποτα για μένα που μπήκα με τις πάντες και βγήκα με τις ζάντες στο γύρνα της Πλατείας.. Αυτά, το είπα και ξεθύμανα με τα τσουτσέκια που καβαλάνε μια μαλακία και τρώνε τα γκομενάκια των αλλωνόνε που τα ζαχαρώνουμε 2 μήνες και δουλευόυμε διπλο-βάρδια κρεαταγορα-ντελίβερι για να ξεπληρώσω την ακράπα και τα τατούαζ... 7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warez 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 Την 3/6/2020 at 6:47 ΠΜ, το μέλος getsim andreas έγραψε: εχω μια αποροια, γιατη καποια ful-fase τους εχεις λιγοτερα αστερια απο καποιο flip-up. Suomy Spec 1R Full face X-Lite X1004 System Στο sharp μετράνε τι δύναμη φθάνει στο κεφάλι σου αν φοράς κράνος και χτυπηθείς σε συγκεκριμένα σημεία. Ανάλογα παίρνεις τα αντίστοιχα αστέρια. Δεν έχει σχέση αν είναι flip up ή full face. Εκεί κοιτάνε όπως έγραψα πόσες φορές το κράνος δεν άνοιξε. Δες εδώ περισσότερα https://sharp.dft.gov.uk/sharp-testing/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες