Manosd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 Γεια σας εχω ενα crypton x 2014 55.000 χλμ αγορασμένο 2 μηνες (2ο χερι)τωρα τελευταία παρατήρησα ότι έκαιγε λαδι.Το πηγα τέλος πάντων στον μηχανικο (εξουσιοδοτημένο συνεργείο yamaha)και μου είπε ο μάστορας οτι εχει πάθει ζημια ο κύλινδρος και η σωστή λύση είναι να αλλάξουμε κυλινδροπιστονο 135 η 150 οτι αλλο και να κανουμε θα ειναι σαν μπαλωμα και θα το βρουμε μπροστα μας καποια στιγμή.2 ερωτήσεις θα ήθελα να σας κανω 1ον μου ζήτησε 240 ο μάστορας πως σας φαίνεται εσάς η τιμη αυτή Και 2ον πως γινεται με 55.000 να έπαθε αυτήν την ζημιά,φαίνεται ότι είναι σχετικά λίγα τα χλμ για να το πάθει απο τωρα. Ο μάστορας ειπε οτι για χιλιομετρική φθορά μπορει να την δικαιολογήσει αυτήν την βλαβη Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 1) Στα 240€ τι περιλαμβάνεται; Αρκετά ορμάλ μου ακούγεται για γνήσια ανταλλακτικά Yamaha. Βέβαια εγώ θα άλλαζα και μπιέλα μια και καλή. 2) Δεν υπάρχει νωρίς ή αργά στη ζημιά. Μόνο τρόπος χρήσης και συντήρηση. π.χ. άλλη χρήση κάνει ένας ηλικιωμένος και άλλη ο @ax_ena_honda. Ο πρώτος μπορεί να κάνει επισκευή στα 150.000χλμ και ο δεύτερος στα 1.500χλμ. Γι`αυτό ακριβώς θα άλλαζα και μπιέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manosd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 (τροποποιήθηκε) Όλο το κιτακι φιλε της yamaha κυλινδροπιστονο φλατζες ελατήρια κτλπ,και ποσο να ανέβει και με μια μπιελα η τιμη περίπου? Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2020 από τον Manosd Λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος telephoner έγραψε: . 2) Δεν υπάρχει νωρίς ή αργά στη ζημιά. Μόνο τρόπος χρήσης και συντήρηση. π.χ. άλλη χρήση κάνει ένας ηλικιωμένος και άλλη ο @ax_ena_honda. Ο πρώτος μπορεί να κάνει επισκευή στα 150.000χλμ και ο δεύτερος στα 1.500χλμ. Γι`αυτό ακριβώς θα άλλαζα και μπιέλα. Ρε θα με αφήσετε να κοιμηθώ; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος ax_ena_honda έγραψε: Ρε θα με αφήσετε να κοιμηθώ; Καλά εντάξει, Λερας ίδιο πρόσωπο με Αχ1 Χόντα. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος Gouky7 έγραψε: Καλά εντάξει, Λερας ίδιο πρόσωπο με Αχ1 Χόντα. Εγώ είμαι, δεν χρειάζομαι τίτλους :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος ax_ena_honda έγραψε: Εγώ είμαι, δεν χρειάζομαι τίτλους :P Τι έγινε ρε μλκ, 15683748292 προσπαθειες μετά θυμήθηκες τους κωδικούς σου ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Τι έγινε ρε μλκ, 15683748292 προσπαθειες μετά θυμήθηκες τους κωδικούς σου ; φαντάσου τώρα αριθμό πάνω δεξιά στο καμπανάκι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2020 Έβαζα κανονικά κωδικούς, γύρναγε αλλά δεν έπαιρνε, μέχρι που συμβουλεύτηκα άλλο φόρουμ και κατάφερα και μπήκα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 Με το που βγήκε ο Λερας αναστήθηκε ο αχενα και ο innova πήρε husa. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: Με το που βγήκε ο Λερας αναστήθηκε ο αχενα και ο innova πήρε husa. Εγώ πάντως τους 2 πρώτους δεν τους έχω δει ποτέ μαζί, τυχαίο; Δενννν νομίζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες