LefSV650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2020 καλησπέρα σε όλουςΕίμαι αναβάτης τα τελευταία 7 χρόνια και οδηγούσα πάντα γυμνά μηχανάκια. Το κράνος μου είναι το agv k-3 SV (και το τωρινό μου μηχανάκι γυμνό SV650s 06', εχει αφαιρεθεί το fairing). Ειμαι στην αναζήτηση νέου εξοπλισμού (κρανος - μπουφαν) γιατί τα παλιά έχουν λιώσει, και επίσης το κράνος το είχα πάρει στα 18 και δυστυχώς δεν είχα επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος οπότε δεν έχω καλή άποψη για τους θορύβους του κτλ. Σκέφτομαι για κράνος να πάρω το ίδιο (αλλά σε σωστό μέγεθος αυτή τη φορά) επειδή είναι φτηνό σχετικά (~150 ευρώ), απλά θέλω να βάλω πάνω και ενδοεπικοινωνία και επειδή είμαι σε γυμνό μηχανάκι ξέρω ότι το κράνος πρέπει να είναι καλό για να μπορώ να συνεννοούμαι. Έχετε μήπως να προτείνεται κάτι καλύτερο που να μην ξεφεύγει σε τιμή? Δεν έχω βρει κάποιο σαιτ που να αξιολογεί τα κράνη για να μπορώ να κάνω την αναζήτηση μόνος μ γι αυτό ρωτάω εδώ, αν ξέρετε κάποιο θα με βοηθούσε πολύ.Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος LefSV650 έγραψε: καλησπέρα σε όλουςΕίμαι αναβάτης τα τελευταία 7 χρόνια και οδηγούσα πάντα γυμνά μηχανάκια. Το κράνος μου είναι το agv k-3 SV (και το τωρινό μου μηχανάκι γυμνό SV650s 06', εχει αφαιρεθεί το fairing). Ειμαι στην αναζήτηση νέου εξοπλισμού (κρανος - μπουφαν) γιατί τα παλιά έχουν λιώσει, και επίσης το κράνος το είχα πάρει στα 18 και δυστυχώς δεν είχα επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος οπότε δεν έχω καλή άποψη για τους θορύβους του κτλ. Σκέφτομαι για κράνος να πάρω το ίδιο (αλλά σε σωστό μέγεθος αυτή τη φορά) επειδή είναι φτηνό σχετικά (~150 ευρώ), απλά θέλω να βάλω πάνω και ενδοεπικοινωνία και επειδή είμαι σε γυμνό μηχανάκι ξέρω ότι το κράνος πρέπει να είναι καλό για να μπορώ να συνεννοούμαι. Έχετε μήπως να προτείνεται κάτι καλύτερο που να μην ξεφεύγει σε τιμή? Δεν έχω βρει κάποιο σαιτ που να αξιολογεί τα κράνη για να μπορώ να κάνω την αναζήτηση μόνος μ γι αυτό ρωτάω εδώ, αν ξέρετε κάποιο θα με βοηθούσε πολύ.Ευχαριστώ πολύ Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος για ήπιες ταχύτητες (μέχρι 120-140) με ένα απο τα τωρινά μου, Bell Qualifier. Μήπως να δοκίμαζες την εκδοχή του που μπορεί να πάρει και κάποια συστήματα ενδοεπικοινωνίας ? https://www.skroutz.gr/s/17359078/Bell-Qualifier-DLX-Blackout-Matte-Black.html?from=sku_color_variations Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LefSV650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2020 πριν 11 λεπτά, το μέλος crussifier έγραψε: Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος για ήπιες ταχύτητες (μέχρι 120-140) με ένα απο τα τωρινά μου, Bell Qualifier. Μήπως να δοκίμαζες την εκδοχή του που μπορεί να πάρει και κάποια συστήματα ενδοεπικοινωνίας ? https://www.skroutz.gr/s/17359078/Bell-Qualifier-DLX-Blackout-Matte-Black.html?from=sku_color_variations Έχω ενδοεπικοινωνίες και βάσεις που μπορώ να τις προσαρμόσω σε όλα τα κράνη (αδερφός μηχανόβιος επίσης), το κράνος που πρότεινες στην εκδοχή που το έχεις εσύ θα με εξυπηρετούσε μια χαρά αν είσαι ικανοποιημένος από την αεροδυναμική του και τους θορύβους που βγάζει σε αυτά τα χλμ που ανέφερες! Σε ευχαριστώ πολύ θα πάω να το κοιτάξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2020 Χωρις να το εχω δοκιμασει σε οδηγηση το bell εχει τη φημη του πολυ φασαριοζικου κρανους... Για εμενα δες απο Shark σε d-skwal 2 ισως σε καλυψει και το ridil. Εγω εχω το skwal και ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LefSV650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος stavrosdm έγραψε: Χωρις να το εχω δοκιμασει σε οδηγηση το bell εχει τη φημη του πολυ φασαριοζικου κρανους... Για εμενα δες απο Shark σε d-skwal 2 ισως σε καλυψει και το ridil. Εγω εχω το skwal και ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος. Από κριτικές που είδα η αλήθεια είναι ότι για το Bell Qualifier όλοι λένε ότι είναι από τα πιο value for money κράνη. Παρόλα αυτά κ εγώ είδα για τους θορύβους. Το Shark d-skwal 2 φαίνεται καλό κράνος αλλά το βρίσκω μόνο Αθήνα (εγώ μένω Θεσσαλονίκη). Θα μπορούσα ίσως να το παραγγείλω, αν βρω το μέγεθος μου από άλλο κράνος της shark?? Μην καταλήξω πάλι με oversize δε θα το αντέξω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος LefSV650 έγραψε: Από κριτικές που είδα η αλήθεια είναι ότι για το Bell Qualifier όλοι λένε ότι είναι από τα πιο value for money κράνη. Παρόλα αυτά κ εγώ είδα για τους θορύβους. Το Shark d-skwal 2 φαίνεται καλό κράνος αλλά το βρίσκω μόνο Αθήνα (εγώ μένω Θεσσαλονίκη). Θα μπορούσα ίσως να το παραγγείλω, αν βρω το μέγεθος μου από άλλο κράνος της shark?? Μην καταλήξω πάλι με oversize δε θα το αντέξω :P πηγενε στο μπαζαρ οταν ανοιξουν μηπως και το εχουν , δε το συνιστω να δοκιμασεις αλλο κρανος της shark μπορει να ειναι αρκετα διαφορετικο εμενα πχ εγω εχω το vision r της σαρκ σε small ενω το race r pro μου κανει μια χαρα σε small το s600 δε μου κανει , αν δε δοκιμασεις εχεις θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 Η γνωμη μου θα ηταν να αποφυγεις τα θερμοπλαστικα και να επιλεξεις ενα επωνυμο κρανος για την μεγιστη δυνατη ασφαλεια σου. Μπορεις να δεις τι σου ταιριαζει και να το φερεις απο εξωτερικο ωστε να γλυτωσεις σε καποιες περιπτωσεις αρκετα χρηματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε: Η γνωμη μου θα ηταν να αποφυγεις τα θερμοπλαστικα και να επιλεξεις ενα επωνυμο κρανος για την μεγιστη δυνατη ασφαλεια σου. Μπορεις να δεις τι σου ταιριαζει και να το φερεις απο εξωτερικο ωστε να γλυτωσεις σε καποιες περιπτωσεις αρκετα χρηματα. Πάντως για επώνυμα κράνη λέμε και πολυκαρβονατα όχι θερμοπλαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LefSV650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 πριν 20 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Η γνωμη μου θα ηταν να αποφυγεις τα θερμοπλαστικα και να επιλεξεις ενα επωνυμο κρανος για την μεγιστη δυνατη ασφαλεια σου. Μπορεις να δεις τι σου ταιριαζει και να το φερεις απο εξωτερικο ωστε να γλυτωσεις σε καποιες περιπτωσεις αρκετα χρηματα. από την στιγμή που ένα κράνος έχει πάρει έγκριση για να κυκλοφορεί δεν σημαίνει ότι σου παρέχει την κατάλληλη προστασία? η DOT έχει χαμηλότερη ισχύ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 Υπαρχουν πολλές εγκρίσεις ece ,dot,snell,fim. Και εδω οπως με ολα τα αγαθά, αναλογα τα χρήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος LefSV650 έγραψε: από την στιγμή που ένα κράνος έχει πάρει έγκριση για να κυκλοφορεί δεν σημαίνει ότι σου παρέχει την κατάλληλη προστασία? η DOT έχει χαμηλότερη ισχύ?? πρωτίστως σε ενδιαφέρει να έχει τη δικιά μας, τη ECE στη πιο πρόσφατη εκδοχή της. Η DOT , ναι , συνήθως περνιέται για πιο δευτεράτζα. Σίγουρα καλύτερο απο το τίποτα αλλά είπαμε. Υγ τις προάλλες είδα και για το σύστημα MIPS που έχουν μερικά κράνη. Φάνηκε καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) Για καθίστε ρε παιδιά. Υπάρχει το bell στα 90€ με double d κλείδωμα και πολυκαρβουνικό υλικό και υπάρχει και το k3 της agv που είναι θερμοπλαστικό και έχει καστάνια κλείδωμα και παίζει στα 200+. Ποιό είναι πιο ασφαλές; Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2020 από τον strokt up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 https://sharp.dft.gov.uk Μια αναζήτηση σε αυτό δίνει πχ καλύτερη βαθμολογία στο AGV από το Bell. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 Ιστορια μου αμαρτια μου αυτη η sharp....εχουν ακουστει διαφορα κατα καιρους. Ολα καλα ειναι,θερμοπλαστικο δεν θα επαιρνα παντως κι ας εβγαζε σε οποιοδηποτε τεστ "ανεξαρτητου" φορεα 10 αστερια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Ιστορια μου αμαρτια μου αυτη η sharp....εχουν ακουστει διαφορα κατα καιρους. Ολα καλα ειναι,θερμοπλαστικο δεν θα επαιρνα παντως κι ας εβγαζε σε οποιοδηποτε τεστ "ανεξαρτητου" φορεα 10 αστερια. Δεν έχω άποψη εμπεριστατωμένη οπότε ούτε να διαφωνήσω ούτε να συμφωνήσω μπορώ. Γενικά γνώμη μου είναι να δίνεις κάτι παραπάνω στο κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LefSV650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 πριν 23 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Δεν έχω άποψη εμπεριστατωμένη οπότε ούτε να διαφωνήσω ούτε να συμφωνήσω μπορώ. Γενικά γνώμη μου είναι να δίνεις κάτι παραπάνω στο κράνος. νομίζω θα συμφωνήσω... γενικά κατέληξα ότι για να πετύχω αυτό που θέλω (χαμηλούς θορύβους για να μπορώ να κουμπώνω ενδοεπικοινωνία και να συνεννοούμαι + ασφάλεια) θα πρέπει να ανεβάσω το μπατζετ. Απλά ρε παιδιά γίνεται πανικός, την προηγούμενη φορά που πήρα κράνος πήγα στο μαγαζί, είπα εκεί στα παιδιά πόσα διαθέτω για κράνος και μ δώσανε κάτι ανάλογο... τώρα που το ψάχνω λίγο μόνος μ έχω ψιλοχαοθεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες