telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 Δεν πάει προς την αξιοπιστία του "που θα θες" αλλά ως προς την αλλαγή κατηγορίας στο μέλλον(με την απελευθέρωση του διπλώματος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 Τώρα δα, το μέλος A-nik-i έγραψε: Γιατί όμως λέει ο συμφορουμίτης το παρακάτω; Και γενικότερα, στα δεκάδες θέματα για Α2 δίπλωμα, το MT03 σπανιότατα προτείνεται Άρα μπορείς να το πάρεις και πολύ φτηνά. Θα σου μείνουν και λεφτά στη τσέπη. Υποθέτω το θέμα αν ταιριαζει για Α2 έχει να κάνει και με υποκειμενικές απόψεις. Πάντα ο σωστός δρόμος είναι η δοκιμή και η προσωπική αντίληψη, δεδομένου ότι η μηχανή είναι ποιοτικά καλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 τόσο χάλια το ΜΤ-03 παίδες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 πριν 20 λεπτά, το μέλος telephoner έγραψε: Δεν πάει προς την αξιοπιστία του "που θα θες" αλλά ως προς την αλλαγή κατηγορίας στο μέλλον(με την απελευθέρωση του διπλώματος). Ναι. για αξιοπιστία κι εγώ δεν κατάλαβα να το λες. Πιο πολύ δηλαδή το λες οτι θα το "ξεπεράσεις" (όπως όλα της κατηγορίας) αλλά εν αντιθέσει με άλλα, φεύγει δύσκολα. Αυτό εννοείς; Διότι ψιλοκατάλαβα πως είναι λίγο βαρετό/κακό το MT-03 και "θα θες να το αλλάξεις" επειδή είναι "ημίμετρο". Δεν είπες εσύ κάτι τέτοιο, μην παρεξηγηθώ, το εννοήσα εγώ κυρίως λόγω της απουσίας του MT από τις προτάσεις που γίνονται κατά καιρούς σε κόσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 πριν 20 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Ναι. για αξιοπιστία κι εγώ δεν κατάλαβα να το λες. Πιο πολύ δηλαδή το λες οτι θα το "ξεπεράσεις" (όπως όλα της κατηγορίας) αλλά εν αντιθέσει με άλλα, φεύγει δύσκολα. Αυτό εννοείς; Διότι ψιλοκατάλαβα πως είναι λίγο βαρετό/κακό το MT-03 και "θα θες να το αλλάξεις" επειδή είναι "ημίμετρο". Δεν είπες εσύ κάτι τέτοιο, μην παρεξηγηθώ, το εννοήσα εγώ κυρίως λόγω της απουσίας του MT από τις προτάσεις που γίνονται κατά καιρούς σε κόσμο Χωρίς να διαφωνώ με κανένα, υπάρχουν μηχανές που ΔΕΝ τις ´ξεπερνάς’; Ποιες είναι ρε παλληκάρια να πάω να πάρω μια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Osprio έγραψε: Χωρίς να διαφωνώ με κανένα, υπάρχουν μηχανές που ΔΕΝ τις ´ξεπερνάς’; Ποιες είναι ρε παλληκάρια να πάω να πάρω μια! Εγώ το "ξεπερνάω" δεν την έγραψα με την έννοια "μου έφυγε η κάψα/όρεξη και θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο" αλλά από τη σκοπιά "έχω πλέον το απεριόριστο και η μηχανή που έχω είναι λίγη σε σχέση με αυτό που μπορώ να οδηγήσω" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Εγώ το "ξεπερνάω" δεν την έγραψα με την έννοια "μου έφυγε η κάψα/όρεξη και θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο" αλλά από τη σκοπιά "έχω πλέον το απεριόριστο και η μηχανή που έχω είναι λίγη σε σχέση με αυτό που μπορώ να οδηγήσω" Το κατάλαβα φίλε. Κουβέντα να γίνεται. Γενικολογώ, δεν προσπαθώ να θίξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 @Osprio ναι ρε, εννοείται, δε "θίχτηκα" κάπως. Εξήγησα λίγο παραπάνω το ρήμα "ξεπερνώ" στο πώς εγώ το χρησιμοποίησα. (γενικότερα, μη σκας πολύ για τέτοια πράγματα, έχει μεγάλη ανοχή στην παρεξήγηση το φόρουμ. Στο λέω επειδή είσαι καινούριος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 Πάντως ωραίο θα ήταν ένα θέμα όπως ‘η μηχανή που δεν ξεπέρασα / θα ξεπεράσω ’ με μια μόνο επιλογή για τον καθένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 Με τα από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι μερικά mt-03 660 είχαν έρθει με 33.8 kw όπου και είναι μέσα στο όριο του Α2(εδώ να πω ότι ο δάσκαλος μου λέει ρωτά στο συγκοινωνιών γιατί το δίπλωμα σε καλύπτει μέχρι 400 κυβικά και το συγκοινωνιών μου λέει τα ίδια μέχρι που βρήκα το νόμο από το υπουργείο που λέει ξεκάθαρα μέχρι 35kw) , έχω βρει ένα μοντέλο του 06 όπου με τον αριθμό πλαισίου βρήκα τα kw και 13 του μήνα θα πάμε για έλεγχο ελπίζω να βγει καλό και να αποκτήσω τη πρώτη μου μηχανή.Παρολο που δεν έχω δει πολλά πέτυχα ένα πριν λίγες μέρες και το χαζευα μου αρέσει πολύ,ακόμα όμως δεν έχω ανέβει πάνω σε κάποιο ούτε έχω πάει βόλτα για να δω αν με βολεύει, οπότε αναγκαστικά πρέπει να περιμένω να δω αυτό που θα πάρω. Να πω ότι κάνω μαθήματα με ένα φαζερ 600 και μου φαίνεται αρκετά άνετο και ευκολοδηγητο μόνο η αίσθηση από το μπροστά φρένο δε μου άρεσει, αν δε κάνω λάθος το mt με το fazer μοιράζονται το ίδιο μπροστινό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος 1sokin1 έγραψε: Με τα από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι μερικά mt-03 660 είχαν έρθει με 33.8 kw όπου και είναι μέσα στο όριο του Α2 [...................] Φίλε, θες να εξηγήσεις λίγο αυτό; Είχα την εντύπωση οτι γενικά τα MT03 ήταν εντός Α2, και όχι μερικά μόνο. Τί βρήκες εσύ; Όσο για το άλλο, πραγματικά έχω εντύπωση πως είτε βλήματα είναι, είτε πληρωμένοι, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ο νόμος όντως γράφει ΞΕ-ΚΑ-ΘΑ-ΡΑ για μέγιστη ΙΣΧΥ (και όχι κυβικά) καθώς και την αναλογία ισχύος προς βάρος [(ή τέλος πάντων την αντίστροφη, δε θυμάμαι όπου βάρος.........ένας θεός ξέρει νομίζω αν εννοούν στεγνή, υγρή ή με αναβάτη (διότι έχω διαβάσει και αυτό, αν και αμφιβάλλω, καθότι δεν είναι standardised)] Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2020 από τον A-nik-i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 Το mt 03 έχει το ίδιο μοτέρ με το xtx αναλαγα τη χρονιά κατασκευής η έγκριση τύπου γράφει 33,8 (άρα εντός Α2) ή 35,2 όπου δε σε καλύπτει το Α2 ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος είναι να πάρεις στον επίσημο εισαγωγέα της yamaha και με το αριθμό πλαίσιου να σου πουν πόσα kw γράφει η έγκριση τύπου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 Είναι και κάποιες χρονιές του XTX εντός A2; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 (τροποποιήθηκε) Έτσι είχα διαβάσει κάπου αλλά δε το έψαξα πόλυ γιατι εγώ έψαχνα μονο για mt. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2020 από τον 1sokin1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2020 Και είναι επίσημο το πήρα Yamaha mt-03 660 μοντέλο του 2007 με kw που καλύπτονται από το A2, 32.500 χιλιόμετρα και τιμή 2.600 η αλήθεια είναι ότι μόλις έκατσα πάνω κουμποσα αμέσως πήγαμε για έλεγχο όλα ήταν καλά εκτός από το ρουλεμάν τιμονιού που πιθανόν να θέλει αλλαγή μου είπε ο μηχανικός θα το δούμε στην αρχή μόνο με σφίξιμο.Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πάρα πολύ και είναι καλύτερο από τις φωτογραφίες μόλις πλυθεί θα ανέβασω και φωτό.Το μόνο άσχημα είναι ότι θα έδινα για δίπλωμα τη βδομάδα που πέρασα και τελικά θα δώσω αυτή και έχω τώρα τη μηχανή και τη κοιτάω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 Καλοτάξιδο φίλε @1sokin1 ! Στα δικά μου μάτια είναι μια ωραία και πρακτική καθημερινή μηχανή. Καθότι λίγο "ψοφια" σε σχέση με τα υπόλοιπα 600αρια της εποχής της, δεν πούλησε ιδιαίτερα, αλλά νομίζω θα την ευχαριστηθείς πολύ. Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 Σε ευχαριστώ πολυ και εσύ το ίδιο, η αλήθεια είναι ότι όταν βγήκε δεν υπήρχε ο χαμός με τα δίπλωμα που επικράτησε μέτα, άρα αν κάποιος ήθελε να πάρει καινούργια μηχανή σε πάνω από 600 κυβικά και με τιμή κοντά στις 7 χιλιάδες που είχε καινούργια έβρισκε πολλές επιλογές και πιο δυνατές και πιο ολοκληρωμένες πιθανών.Σημερα όμως πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες λύσεις σε μεταχειρισμένο για Α2 ανάλογα και το μέρος και τις απαιτησεις. Παρόλο που θα μπορούσα να φτάσω και τις 5 Χιλ και να έπαιρνα το mt-03 καινούργιο ή ένα cbf μεταχειρισμένο το θεώρησα ανούσια για πρώτη μηχανή πιστεύω πως το abs είναι πολύ χρήσιμο αλλά μου φάνηκε η διαφορά τιμής μεγάλη για κάτι το οποίο δε θα κρατήσω πάνω από 2-3 χρόνια.Οσο για το "ψοφιο" τα περίμενα χειρότερα τα πράγματα βέβαια πάντα παίζει ρόλο και τι έχεις συνηθίσει να οδηγάς σαφώς και από το pcxακι που είχα μου φαίνεται πύραυλος αλλά οποίος ψάχνει για πρώτη μηχανή πιστεύω θα τον καλύψει στην αρχή ειδικά λόγο του ότι είναι αρκετά κοντό και έχει ροπή σε όλες τι σχέσεις.Στα συν ότι δείχνει νεανικό και διαχρονικό σε όσους το έχω δείξει μου λένε ότι είναι πενταετίας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες