Eliza 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Επειδη πολυ τον ζαλησα τον καημενο @stavrosdm με αναγκασε να ανοιξω λογαριασμο εδω για να βγει καπως μια ακρη για το τι μοτοσυκλετα θα ταιριαζε ως πρωτη μου. Εμπειρια δεν εχω καθολου μοναχα ποδηλατο αν πιανεται... Κοιταω κατα κυριο λογο γυμνες μοτοσυκλετες με μια μεγαλη προτιμηση στο honda vtr 250. Τωρα μερικα σωματομετρικα για εμενα υψος 163 και βαρος απο 60 κιλα και κατω και πανω απο 55. Διπλωμα απο τις 11 του μηνα ξεκιναω για Α2, εξοπλισμος εχει ηδη αγοραστει οποτε το διαθεσιμο budget για τη μοτο ειναι περι τα 2κ και με πολυ ζορι τα 2μιση. Η χρηση της μοτο θα ειναι περα δωθε πανεπιστημιο καθε μερα αρα μινιμουμ 20χλμ τη μερα μαζι με βολτες σε επαρχιακους γυρω απο τα Γιαννενα και καμια εξορμηση προς Πρεβεζα και τις γυρω παραλιες ισως και με δευτερο ατομο. Σας ευχαριστω ολους εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 VTR ε? Εκλεπτυσμένο γούστο, πώς κατέληξες σε αυτό; Από διαστάσεις σου ταιριάζει, έχεις ανέβει ποτέ σε τέτοιο να δείς πως σου έρχεται; Για δεύτερο άτομο, θα δυσκολευτείς ακόμα και αν είναι καμιά κοπελιτσα 50 κιλά. Θα πρότεινα τουλάχιστον ενα εξάμηνο να πηγαίνεις σόλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Eliza έγραψε: Μουλτιστράντα 1200 από εμένα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Αρχικα ηθελε Cagiva raptor μετα ετυχε το ειδε σε αγγελια και της αρεσε. Απο κοντα δεν εχει τυχει να το δει. Εγω εχω δει ενα και ειναι κουκλι πραγματι και απο οτι διαβαζω εχει και αψογη ποιοτητα κατασκευης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Ως κάτοχος suzuki inazuma 250 θα σου έλεγα πως είναι η καλύτερη λύση για ποιότητα / στιβαρότητα / τιμή ( απόκτησης και συντήρησης ) καθώς και άνεσης, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Το μόνο κακό που έχει είναι πως είναι κάπως αδύναμο και βαρύ για την κατηγορία του ( ίσως το πιο βαρύ ). Το εμφανισιακό κομμάτι είναι υποκειμενικό . Αν πας σε πιο παλιό μοντέλο όπως και πιο φθηνό μπορείς να δεις και κάποια ybr 250, τα οποία λένε πως είναι ωραία μηχανάκια και αξιόπιστα. Καλό το vtr αλλά δεν είμαι και πολύ φαν τον καρμπιρατέρ. Με το καλό σε ότι επιλέξεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Δεν νομιζω οτι παιζει καποια αγγελεια για inazuma χωρια που λεμε για το ψεκαστο 2ης γενιας vtr250. @Gouky7 μηπως καλυτερα 748; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος stavrosdm έγραψε: @Gouky7 μηπως καλυτερα 748; Α δεν ξέρω, εγώ το μόνη του τίτλου πάω να λύσω, όχι τη μηχανή 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Α δεν ξέρω, εγώ το μόνη του τίτλου πάω να λύσω, όχι τη μηχανή Mε Ducati το "μονη" θα συνοδευτει και απο το "μενω" οποτε εγγυημενη επιτυχια. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Mε Ducati το "μονη" θα συνοδευτει και απο το "μενω" οποτε εγγυημενη επιτυχια. Γράψτε χιλιόμετρα εσείς 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Kαλησπέρα! Θα μπορούσες ίσως να δεις και για KTM 200 Duke, Suzuki Inazuma, Yamaha YBR 250,Sym wolf 250, CBF 250 ή και το 500 αλλά έχω την εντύπωση ότι το 500 δεν οδηγείται με Α2. Τα περισσότερα τα βρίσκεις στα χρήματα που ψάχνεις και αν είσαι τυχερή και είναι καλοδουλεμένα, θα είναι μια χαρά για πρώτη μοτοσυκλέτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 +1 για Duke 200άρι με ABS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Πιστεύω κάτι τέτοιο θα σε βολέψει πολύ. https://www.car.gr/27288819-sym-wolf-200-wolf-250 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eliza 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 35 λεπτά, το μέλος nikos_pc έγραψε: Πιστεύω κάτι τέτοιο θα σε βολέψει πολύ. https://www.car.gr/27288819-sym-wolf-200-wolf-250 Το έχω δει το συγκεκριμένο και ναι το σκέφτομαι σαν πιθανή επιλογή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Eπισης +1 για Duke 200 ABSατο. πΠιο καινουριο απο το Wolf. Με 2ο ατομο ισως ζοριστεις σε λιγο πιο μακρινες βολτες, αλλα καλη διαθεση να υπαρχει και ολα γινονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Eliza έγραψε: Επειδη πολυ τον ζαλησα τον καημενο @stavrosdm με αναγκασε να ανοιξω λογαριασμο εδω για να βγει καπως μια ακρη για το τι μοτοσυκλετα θα ταιριαζε ως πρωτη μου. Εμπειρια δεν εχω καθολου μοναχα ποδηλατο αν πιανεται... Κοιταω κατα κυριο λογο γυμνες μοτοσυκλετες με μια μεγαλη προτιμηση στο honda vtr 250. Τωρα μερικα σωματομετρικα για εμενα υψος 163 και βαρος απο 60 κιλα και κατω και πανω απο 55. Διπλωμα απο τις 11 του μηνα ξεκιναω για Α2, εξοπλισμος εχει ηδη αγοραστει οποτε το διαθεσιμο budget για τη μοτο ειναι περι τα 2κ και με πολυ ζορι τα 2μιση. Η χρηση της μοτο θα ειναι περα δωθε πανεπιστημιο καθε μερα αρα μινιμουμ 20χλμ τη μερα μαζι με βολτες σε επαρχιακους γυρω απο τα Γιαννενα και καμια εξορμηση προς Πρεβεζα και τις γυρω παραλιες ισως και με δευτερο ατομο. Σας ευχαριστω ολους εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας! Κατι τετοιο....https://www.car.gr/8250435-honda-nx-250-dominator πας παντου.....και ειναι σκυλι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος νεκταριος έγραψε: Κατι τετοιο....https://www.car.gr/8250435-honda-nx-250-dominator πας παντου.....και ειναι σκυλι ! 1.63 η κοπελιά, 25 ετών το μηχανάκι, μαιμουδισμένο ΑΧ-1 κιόλας, δε βγαίνουν τα νούμερα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Eliza έγραψε: Επειδη πολυ τον ζαλησα τον καημενο @stavrosdm με αναγκασε να ανοιξω λογαριασμο εδω για να βγει καπως μια ακρη για το τι μοτοσυκλετα θα ταιριαζε ως πρωτη μου. Εμπειρια δεν εχω καθολου μοναχα ποδηλατο αν πιανεται... Κοιταω κατα κυριο λογο γυμνες μοτοσυκλετες με μια μεγαλη προτιμηση στο honda vtr 250. Τωρα μερικα σωματομετρικα για εμενα υψος 163 και βαρος απο 60 κιλα και κατω και πανω απο 55. Διπλωμα απο τις 11 του μηνα ξεκιναω για Α2, εξοπλισμος εχει ηδη αγοραστει οποτε το διαθεσιμο budget για τη μοτο ειναι περι τα 2κ και με πολυ ζορι τα 2μιση. Η χρηση της μοτο θα ειναι περα δωθε πανεπιστημιο καθε μερα αρα μινιμουμ 20χλμ τη μερα μαζι με βολτες σε επαρχιακους γυρω απο τα Γιαννενα και καμια εξορμηση προς Πρεβεζα και τις γυρω παραλιες ισως και με δευτερο ατομο. Σας ευχαριστω ολους εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας! Κατι τετοιο....https://www.car.gr/8250435-honda-nx-250-dominator πας παντου.....και ειναι σκυλι ! Yπαρχει και αυτο https://www.car.gr/25021382-honda-1-250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 28 λεπτά, το μέλος νεκταριος έγραψε: Κατι τετοιο....https://www.car.gr/8250435-honda-nx-250-dominator πας παντου.....και ειναι σκυλι ! Yπαρχει και αυτο https://www.car.gr/25021382-honda-1-250 ο τίτλος λέει Κοντη μονη ψαχνει μοτοσυκλετα για α2. και εσύ προτείενεις Dominator ? τι θελει να πει ο ποιητής. ον τοπικ. Duke 200 και απο εμένα . https://www.car.gr/26668985-ktm-200-duke-duke-200-abs Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2020 από τον Denzo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Σε λίγο θα γράψει και ο @AFTER ,πάντα με το ένα χέρι , ενώ ψωλιάζει με το versys ένα Tuono V4 stage1 στην Πεντέλη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) 1650 ευρώ για ΝΧ250, από έμπορα, στην Καβάλα-Ξάνθη, μετατροπή σε ΑΧ1 και 18 θαυμαστικά στο τέλος κάθε πρότασης ρε σεις; Μήπως να δώσει και κανά οικόπεδο; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2020 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eliza 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Bajaj PULSAR NS 200 '16 για Bajaj pulsar ns 200 ‘16 τι γνώμη έχετε; Σκεφτόμουν το ktm duke 200 αλλά το bajaj μου αρέσει περισσότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος Eliza έγραψε: Bajaj PULSAR NS 200 '16 για Bajaj pulsar ns 200 ‘16 τι γνώμη έχετε; Σκεφτόμουν το ktm duke 200 αλλά το bajaj μου αρέσει περισσότερο. Ευχή και κατάρα: Πάρε κάτι σε Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki. Ινδο-κινεζο-κορεατικες μάρκες ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ευχή και κατάρα: Πάρε κάτι σε Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki. Ινδο-κινεζο-κορεατικες μάρκες ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. Το Duke δεν κατασκευάζεται από αυτήν την Bajaj; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eliza 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Τώρα δα, το μέλος A-nik-i έγραψε: Το Duke δεν κατασκευάζεται από αυτήν την Bajaj; Αυτο ξερω και εγω για αυτο και το κοιταγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 6 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Το Duke δεν κατασκευάζεται από αυτήν την Bajaj; Νομιζω φορανε, αν οχι τον ιδιο, παρομοιο κινητηρα με καποιες αλλαγες. Νομιζω οτι συνεργαζονται, αλλα δεν ξερω αν τα ktm ειναι κατασκευη εξ ολοκληρου της Bajaj. Παντως συγγένεια υπαρχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες