Eliza 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Καπου ειχα διαβασει οτι τα δουκακια τα κατασκευαζει η Bajaj για λογαριασμο της KTM και η τελευταια τους παρεχει τεχνογνωσια και μοτερ. Σιγουρα τα μοτερ της Bajaj ειναι διαφορετικα μιας και εχουν τρια μπουζι αλλα δεν ξερω αν εχει και αλλες αλλαγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 36 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Το Duke δεν κατασκευάζεται από αυτήν την Bajaj; Yes sir, KTM Duke viddy good bike, sir! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Yes sir, KTM Duke viddy good bike, sir! Send bob or vegana 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Send bob or vegana ...εγώ?? Yu sure? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) Αφού είσαι μόνη βρες ένα με μηχανή εξοπλισμό πήρες οπότε μια χαρά γλιτώνεις και το 2000..πέρα απ' τ πλακα να πω μια γνώμη απλά δες το έχουν βγει προσφορά στα 3700καινουρια gsx250r λογικά μπορείς ν βάλεις κάποιες δόσεις η γραμματεία Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2020 από τον Antreasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 πριν 17 ώρες, το μέλος Eliza έγραψε: Διπλωμα απο τις 11 του μηνα ξεκιναω για Α2, ειχες Α1 ή καθόλου ? Γενικά, εχεις οδηγήσει ? Ρωτώ διότι, όλα σχετίζονται με την ισορροπία (πχ. ποδήλατο εκανες ? ) Το μοτό που θα διαλέξεις, ειναι καθαρά οπτική διαδικασία. Οι προτασεις που ηδη διαβαζεις ειναι ολες οκ, αλλά η επιλογή ΣΟΥ θα γινει με τα ''χειρότερα'' υποκειμενικα κριτήρια. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα και κόστη, παιζουν ρόλο, αλλά ερχονται δευτερα/τρίτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος νεκταριος έγραψε: Κατι τετοιο....https://www.car.gr/8250435-honda-nx-250-dominator πας παντου.....και ειναι σκυλι ! πριν 13 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: 1.63 η κοπελιά, 25 ετών το μηχανάκι, μαιμουδισμένο ΑΧ-1 κιόλας, δε βγαίνουν τα νούμερα... πριν 11 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: 1650 ευρώ για ΝΧ250, από έμπορα, στην Καβάλα-Ξάνθη, μετατροπή σε ΑΧ1 και 18 θαυμαστικά στο τέλος κάθε πρότασης ρε σεις; Μήπως να δώσει και κανά οικόπεδο; Πραγματικά ουτε απ' εξω απο αυτον, μια φορα πηγα να δω μηχανακι για καποιον και εφυγα τρεχοντας. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eliza 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: ειχες Α1 ή καθόλου ? Γενικά, εχεις οδηγήσει ? Ρωτώ διότι, όλα σχετίζονται με την ισορροπία (πχ. ποδήλατο εκανες ? ) Το μοτό που θα διαλέξεις, ειναι καθαρά οπτική διαδικασία. Οι προτασεις που ηδη διαβαζεις ειναι ολες οκ, αλλά η επιλογή ΣΟΥ θα γινει με τα ''χειρότερα'' υποκειμενικα κριτήρια. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα και κόστη, παιζουν ρόλο, αλλά ερχονται δευτερα/τρίτα. Δεν εχω οδηγησει ποτε μου τιποτα περα απο ποδηλατο, αλλα ουτε και εχω δει απο κοντα σχεδον κανενα απο αυτες τις μηχανες που μου αρεσουν εκτος απο cbf 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 Γεια σου και από εμένα. Καλό και ασφαλές ξεκίνημα στον κόσμο των δίτροχων. Μπράβο που πήρες πρώτα εξοπλισμό. Το ninja 250R της Kawasaki το έχεις κοιτάξει? Δεν είναι γυμνό μεν αλλά είχε κυκλοφορήσει πάρα πολύ και θα βρεις άπειρα μεταχειρισμένα στο μπάτζετ σου. Μιας και το είχα παλιότερα και δεν είμαι και εγώ πρώτο μπόι (1,70) θα σε βολέψει από αυτή την άποψη. Επίσης ταξιδεύει άνετα λόγω fairing. Εγώ πηγαινοερχόμουνα Αθήνα Χαλκίδα καθημερινά. Μοναδικό μειονέκτημα σε περίπτωση πτώσης τα πλαστικά τα οποία είναι πανάκριβα. Πάντως επειδή μια χαρά γκαζάκι έχει θέλει προσοχή στο ξεκίνημα. Εγώ θα σου έλεγα να δεις και 125 π.χ. cbf/ybr 125. Ναι μεν είναι αδύναμα αλλά θα είναι πολύ πιο φιλική μετάβαση για κάποιον νέο. Επίσης είναι πολύ πιο ελαφριά μηχανάκια άρα πολύ πιο δύσκολο να έχεις κάποια χαζή στατική πτώση. Ότι και αν επιλέξεις να πας πρώτα σε μια αντιπροσωπεία να κάτσεις στο μηχανάκι που θες ώστε να δεις πως κουμπώνεις πάνω του. Καλό έλεγχο από μηχανικό ή κάποιο γνώστη αν είναι μεταχειρισμένο και αλλαγή ελαστικών αν απαιτείται γιατί σαν νέα οδηγός τα καλά ελαστικά μπορεί να σε γλιτώσουν από κάποια πτώση λόγω απειρίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 @CptAngel εγώ ξέρεις τι κατάλαβα αφτερ ολλ ; Πώς το αμπουσου είναι αντρική υπόθεση τελικά . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2020 #φακτς : Εντομεταξύ αν είχε μπει κανένας κοντός μόνος ψάχνει και ήθελε μηχάνημα το θέμα θα θαβόταν σε ms και θα το ξέθαβε κανένα καινούριο μέλος στην επόμενη πανδημία. Ninja 250 και από εμένα. Το θεωρώ το πιο VFM starter bike. Το μόνο κακό είναι ότι είναι Kawasaki και θα χαρεί ο @ksino1100 που αυξάνεστε οι κάτοχοι κινέζικων μότο. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2020 Super four πιάνεται με Α2; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος stavrosdm έγραψε: Super four πιάνεται με Α2; Ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grimmjow6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2020 1.60 55Kg Sym Wolf 250,έχω κάνει 50000χλμ. οικονομικότατο σε κατανάλωση και service.Το vtr που ανέφερες πολύ όμορφο.Ότι κι αν επιλέξεις κάντο ένα test drive,πήγαινέ το και σ' ένα μηχανικό να σου δώσει το τελικό ok. Σου εύχομαι να το χαρείς και να προσέχεις με το δικάβαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2020 πριν 18 ώρες, το μέλος telephoner έγραψε: #φακτς : Εντομεταξύ αν είχε μπει κανένας κοντός μόνος ψάχνει... Σταμάτα γιατί καυλώνει ο @klab μ αυτές τις περιγραφές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2020 αν μιλαμε για αυτο το vtr θα σε ελεγα παρτο ανετα, αλλα το δυσκολο θα ναι να το βρεις μεταχειρισμενο. inazuma και sym wolf επισης 2 καλες επιλογες. απο duke μονο το 390 αξιζει το οποιο βγαινει εκτος budget σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eliza 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Καλησπέρα παιδιά! Κατέληξα σε Honda cbf 250. Η αγγελία είναι από Περιστέρι Αττικής. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το δει γιατί μου είναι δύσκολο να κατέβω Αθήνα άμεσα. Αν υπάρχει κάποιος θα στείλω την αγγελία σε pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 4/29/2020 at 2:44 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Γράψτε χιλιόμετρα εσείς Δυστηχως εγω δεν μπορώ θα πήγαινα. Θα σε βοηθήσει καποιο καλο παιδι ή ο γκουκ. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2020 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος Denzo έγραψε: Θα σε βοηθήσει ο γκουκ. Δεν μπορεί τώρα, ψάχνει να βρει Megane RS-Trophy-R. πριν 1 ώρα, το μέλος Eliza έγραψε: Καλησπέρα παιδιά! Κατέληξα σε Honda cbf 250. Η αγγελία είναι από Περιστέρι Αττικής. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το δει γιατί μου είναι δύσκολο να κατέβω Αθήνα άμεσα. Αν υπάρχει κάποιος θα στείλω την αγγελία σε pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι στείλε σε ΠΜ την αγγελία γιατί δεν είναι έτσι κι αλλοιώς 100% μονοσήμαντη η περιγραφή της όπως την έκανες... Το κόκκινο λοιπόν, στις φωτό φαίνεται καλό, και δύο πράγματα με ξενίζουν, η ντίζα συμπλέκτη που ΔΕΙΧΝΕΙ να του κόπηκε και να έβαλε από άλλο μοτό, πιο μακριά οπότε την κάνει βόλτες γύρω από το όργανο, και τα γκριπς που είναι αυτά τα απαίσια διάφανα με λογότυπο που βάζανε όλοι μια εποχή, χωρίς κανένα λόγο και αιτία. Η αλυσίδα δείχνει να κάνει κόμπους λίγο και ο ρεγουταλόρος του ταμπούρου δείχνει αρκετά βιδωμένος, αλλά δεν πειράζει, αλλάζεις κι ένα αναλώσιμο, μικροποσά είναι έτσι κι αλλοιώς αυτά. Δεν δείχνει πουθενά από τις φωτό να έχει φάει σοβαρή πτώση, και γενικά δεν βλέπω κάτι πραγματικά στραβό στις φωτογραφίες. Δεν γίνεται να πάω να το δώ, καλό φαίνεται πάντως γενικά. Καλή τύχη να βρεις κάποιον να πάει να το δει. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2020 από τον FlyingInADream 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2020 Εγω να κανω μια ερωτηση; Για διπλωμα ΘΑ ξεκινησεις σε λιγο (μεχρι να δωσεις και μετα να το παρεις στο χερι -αν περασεις με την πρωτη- θες καποιους μηνες). Επισης αυτην την περιοδο δεν ξερω τι γινεται με τις μεταβιβασεις -εγω εχω πριν απο την καραντινα μια μεταβιβαση σε εκκρεμοτητα σε ΚΕΠ και ακομα δεν εχω παρει την καινουρια. Μηπως βιαζεσαι λιγο και ξεσηκωνεσαι αδικα εσυ και οποιος θα τρεξει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2020 Κοπέλα μπήκε ψάχνοντας για πρώτη μοτό, και όχι μόνο δεν ξενέρωσε τη ζωή της από την τρολιά, αλλά κατάληξε ΚΑΙ να διαλέξει κάτι;;; Διάγωμεν ιστορικές ημέρες σε αυτό το site.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PManousis 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2021 (τροποποιήθηκε) Κρίμα να μην ήξερα το forum νωρίτερα . Πάντως κι εγώ από ποδήλατο ήρθα στη μοτοσυκλέτα, και έχω την VTR250, και είμαι και Γιάννενα ! Αν ψήνεται η κοντή για βόλτες είναι πολύ καλά και προς Ζαγόρι μεριά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2021 από τον PManousis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2021 Που μας έχει καταντήσει η καραντίνα.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες