Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Καλησπερα διαβαζω οτι τα δικαστηρια εχουν παρει αναβολη για και αλλο μηνα...αυτο σημαίνει οτι πχ δικαστηρια για διπλωμα ταχυτητα και τετοια δεν γινονται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά ένας γνωστός της μητέρας μου δικηγόρος (με τον οποίο προσπαθώ να επικοινωνήσω από τότε που έθεσα το ερώτημα για την κάμερα και δεν τον βρίσκω) δουλεύει πλέον από το σπίτι. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά εάν η συγκεκριμένη κατηγορία δικαστηρίων γίνονται ή όχι. Αλλά θεωρώ - χρησιμοποιώντας αυτό που για μένα είναι κοινή λογική - πως όλες οι διαδικασίες που διεξάγονται σε δικαστικές αίθουσες θα πάρουν αναβολή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Και εγω ετσι το σκεφτηκα ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες