JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 Καλησπέρα σας συντροχοι, Θα προσπαθήσω να μην μακρηγορήσω, και συνάμα να γράψω όσες λεπτομέρειες είναι Χρήσιμες! Ότι είναι σε πλάγια γραφή δεν είναι αναγκαίο να το διαβάσετε! Η εν λόγω ιστορία ξεκινάει περίπου ένα έτος πριν. Φλεβάρη του 2019, μία κοπέλα στη προσπάθειά της να παρκάρει, μου ρίχνει κάτω την μηχανή. Έχοντας Λοιπόν θετική δήλωση από την κοπέλα ξεκινάω τις διαδικασίες με το συνεργείο, να αφήσω εκεί τη μηχανή, να περάσει πραγματογνώμονας για να ελέγξει το συμβάν και να βγει μία τελική προσφορά με ανταλλακτικά και εργασίες. Όλα καλά ως εδώ! Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο μάστορας μου έλεγε ότι έχει παραγγείλει τα ανταλλακτικά και περιμένει την Honda να του τα στείλει. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα αναμονής (μέχρι και Οκτώβρη 2019), ο άνθρωπός μου έχει πει ότι τα ανταλλακτικά ήρθαν δεν πήγαμε να τα πάρουμε και ξαναγύρισαν πίσω. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτό συνέβη δύο φορές. Τον Οκτώβρη το 2019 ξανακάνουμε παραγγελία, με εμένα να είμαι παρών, και την δεδομένη χρονική στιγμή του δίνω προκαταβολή για Τα ανταλλακτικά τα οποία παραγγείλαμε (590€) Φτάνουμε αισίως αρχές Φλεβάρη 2020, όπου λόγω ταξιδίων έχω αφήσει τη μηχανή εκεί, και Υποτίθεται ότι θα πάει να πάρει τα ανταλλακτικά και να τα τοποθετήσει πάνω στη μηχανή. Περίπου 20 Φλεβάρη 2020 με ενημερώνει πως τα ανταλλακτικά ήρθαν και έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο είναι το χρώμα των ανταλλακτικών! Σύμφωνα με τον ίδιο, στο τηλέφωνο μου είπε, πως αυτό είναι κλασικό πρόβλημα της Honda, δηλαδή μετά από κάποια χρόνια τα πλαστικά που είναι πάνω σε μία μηχανή να έχουνε αλλάξει έστω και λίγο χρώμα. Μου πρότεινε ο ίδιος να περάσω από το κατάστημα του να δω με τα μάτια μου τι ακριβώς συμβαίνει. Εδώ λοιπόν ξεκινάει η ουσιαστική μας ιστορία. Μόλις μπαίνω στο μαγαζί και αφού βλέπω τα ανταλλακτικά, πετάγεται ο βοηθός και λέει "δεν έχουμε και πολλές επιλογές τα ανταλλακτικά δεν γυρνάνε πίσω". Εκείνη την ώρα απαντάω πως το πρόβλημα δεν είναι δικό μου και εγώ δεν έχω ενημερωθεί από κανέναν ότι υπάρχει περίπτωση το χρώμα να μην είναι το ίδιο μετά από χρόνια. Μου απαντάνε και οι δύο ότι ούτε αυτοι το γνώριζαν και τους εξηγώ πως, είτε εσείς, είτε Ο έμπορος έπρεπε να γνωρίζει Αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Εν τέλει μου πρότειναν να περάσω πάλι αύριο, να είναι εκεί και Ο έμπορος της Honda, για να δούμε και ο ίδιος τι έχει να προτείνει. Εδώ αξίζει να σημειώσω πως για όλο αυτό το συμβάν του τελευταίου έτους, Εγώ έχω μείνει χωρίς μηχανή συνολικά γύρω στους τρεις μήνες. Το πρόβλημα Λοιπόν που προκύπτει είναι το εξής: προσωπικά δεν διατίθεμαι να αγοράσω ένα πλαστικό 300 με 400 ευρώ το οποίο δεν θα χρησιμοποιήσω. Εάν τυχόν δεν έχουμε κάποια ευτυχή συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα και την επιστροφή των ανταλλακτικών, Εγώ πώς μπορώ να κινηθώ μετά? Έχω το δικαίωμα ουσιαστικά σε προπαραγγελία προϊόντων με προπληρωμή Να αρνηθώ την παραλαβή και να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω? Μπορώ Άραγε να μιλήσω με την αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα και να τους ρωτήσω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 Δηλαδη τα ανταλλακτικα που ειναι καινουργια εχουν καλο χρωμα ενω στο υπολοιπο μηχανακι λογο παλαιοτητας εχει ξεθωριασει καπως το χρωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος andreaspetr έγραψε: Δηλαδη τα ανταλλακτικα που ειναι καινουργια εχουν καλο χρωμα ενω στο υπολοιπο μηχανακι λογο παλαιοτητας εχει ξεθωριασει καπως το χρωμα? Ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 Και γιατί να μην βάψεις τα ξεβαμμένα πλαστικά; Δεν βλέπω να φταίει η Honda σε κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Και γιατί να μην βάψεις τα ξεβαμμένα πλαστικά; Δεν βλέπω να φταίει η Honda σε κάτι. Γιατί ουσιαστικά θα μπω σε μια διαδικασία στην οποία θα μου φύγουν αρκετά χρήματα και το αποτέλεσμα δεν θα βγει 100% ίδιο με την χοντα. ΔΕΝ λέω πως φταίει σε κάτι η χοντα, λέω πως θα όταν φρόνιμο ή ο μάστορας ή ο πωλητής να με έχουν ενημερώσει πως το χρώμα δεν θα είναι ίδιο. Όταν λέω ξεθώριασμα, δεν είναι ότι από Μπορντό έχει γίνει ροζ. Έχει καπως σκουρινει να το πω, ίσως να έχει φύγει η γυαλάδα από το βερνίκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 Η ασφαλιστική σου αποζημειώνει τις ζημειές του ατυχήματος. Τα πλαστικά που χάλασαν στο ατύχημα. Και ότι άλλη βλάβη από το ατύχημα τέλος πάντων. Τα πλαστικά που έχουν ξεβάψει, δεν έγιναν από το ατύχημα, έγιναν από την διάρκεια ζωής του οχήματος. Ο μάστορας, ναι, θα μπορούσε λόγω εμπειρίας να σου πει ότι ενδέχεται να διαφέρει το χρώμα από τα καινούρια κομμάτια στα παλιά, αλλά δεν φέρει τυπικά ευθύνη για αυτό. Μόνο εμπορική ευθύνη φέρει, δλδ δεν σε εξυπηρέτησε απόλυτα σωστά, δεν τον ξαναπροτιμάς στο μέλλον. Εκτίμησή μου, έπεσες σε άπειρους ή αδιάφορους. Στο μαγαζί που συνεργάζομαι, είχαμε τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, και έκτοτε προειδοποιούμε ξεκάθαρα, να μην έχουμε φασαρίες. Γενικά, έμπλεξες χωρίς να φταις, αλλά ούτε κι οι άλλοι έχουν άδικο. Δύσκολα θα δεχτεί ο προμηθευτής επιστροφή των πραγμάτων, γιατί αφενός τα έχεις ανοίξει από τις συσκευασίες του (αρα θα του μένουν άχρηστο εμπόρευμα αν τα πάρει πίσω), αφετέρου ούτε κι αυτός μπορεί να τα γυρίσει στο εργοστάσιο κατασκευής. Αν τόσο πολύ σε ενοχλεί η διαφορά, θα πρέπει όντως να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να βάψεις τα ξεθωριασμένα πράγματα. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 ενω αν σε ενημερωναν ας πουμε δε θα τα επερνες? πως θα επισκευαζες τη μηχανη ή τα συγκεκριμενα πλαστικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrouliasp 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 Κάνε ένα γυάλισμα στα παλιά σου πλαστικά και θα γίνουν σαν τα καινούργια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2020 Δεν ειναι κοινη λογικη τελικα οτι ενα οχημα μετα απο καποια χρονια οτι θα εχει χαλασει λιγο το χρωμα του?? Τι χρονολογιας ειναι το μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2020 Νομίζω ο Flying το έθεσε πολύ σωστά. Σωστό κωδικό χρώματος σου παρήγγειλε ο μάστορας, σωστό σου έστειλε ο προμηθευτής, σωστό βγήκε από το εργοστάσιο. Αυτό που δεν συνεκτιμήθηκε ήταν το ξεθώριασμα του χρώματος της μηχανής σου. Θα έπρεπε να είχες ενημερωθεί, αλλά αυτό είναι πιο πολύ έλλειψη επαγγελματισμού και όχι κάτι στο οποίο μπορείς να πατήσεις για να αιτηθείς κάτι. ΙΣΩΣ αν είσαι κάπως ευθύς με το παράπονό σου, να προσφερθεί να σου κάνει κάποια έκπτωση σε κάποια άλλη εργασία ο μάστορας, αλλά εν προκειμένω δεν μπορεί να γίνει κάτι. Κι όπως λέει κι ο Βήχος πιο πάνω, αν το ήξερες, τί ακριβώς θα άλλαζε; Ή δε θα έφτιαχνες καθόλου τα πλαστικά, ή θα ήσουν πάλι στο δίλημμα "βάφω τα ξεθωριασμένα ή το αφήνω με αυτή τη χρωματική διαφορά" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2020 Με ένα γυάλισμα ίσως επαναφέρεις , μερικώς , το χρώμα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2020 γι αυτο αλλη φορα κανε και καμια γρατζουνια σε ολα τα πλαστικα να μπαιναν ολα στην αποζημιωση. λεφτα πληρωμενα ειναι. δε θα παθαιναν τιποτα να καλυπταν και ενα βαψιμο παραπανω. αλλωστε ηδη θα εχουν βγαλει απο τις υπερτιμολογησεις. τα εχουμε περασει ολοι αυτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2020 Επανέρχομαι σχεδόν 3 μήνες μετά, διότι τώρα πιάσαμε πάλι το μηχανάκι (Καραντίνα κτλ...) Την 3/12/2020 at 10:05 ΜΜ, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: ενω αν σε ενημερωναν ας πουμε δε θα τα επερνες? πως θα επισκευαζες τη μηχανη ή τα συγκεκριμενα πλαστικα? Θα κοιτούσα σε μεταχειρισμένα, ή σε επισκευή (σκέψου ότι το δεξί φέρινγκ απλά έχει μια ρωγμή, μικρή) Την 3/13/2020 at 3:34 ΠΜ, το μέλος andreaspetr έγραψε: Δεν ειναι κοινη λογικη τελικα οτι ενα οχημα μετα απο καποια χρονια οτι θα εχει χαλασει λιγο το χρωμα του?? Τι χρονολογιας ειναι το μηχανακι? Είναι κοινή λογική, μερικές φορές το μυαλό κολλάει όμως. Πχ στην τεχνική υποστήριξη είναι "κοινή λογική" ότι έβγαλες το router από την πρίζα και το σύνδεσες ξανά... Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις / σκεφτείς! Την 3/13/2020 at 11:11 ΠΜ, το μέλος A-nik-i έγραψε: Νομίζω ο Flying το έθεσε πολύ σωστά. Σωστό κωδικό χρώματος σου παρήγγειλε ο μάστορας, σωστό σου έστειλε ο προμηθευτής, σωστό βγήκε από το εργοστάσιο. Αυτό που δεν συνεκτιμήθηκε ήταν το ξεθώριασμα του χρώματος της μηχανής σου. Θα έπρεπε να είχες ενημερωθεί, αλλά αυτό είναι πιο πολύ έλλειψη επαγγελματισμού και όχι κάτι στο οποίο μπορείς να πατήσεις για να αιτηθείς κάτι. ΙΣΩΣ αν είσαι κάπως ευθύς με το παράπονό σου, να προσφερθεί να σου κάνει κάποια έκπτωση σε κάποια άλλη εργασία ο μάστορας, αλλά εν προκειμένω δεν μπορεί να γίνει κάτι. Κι όπως λέει κι ο Βήχος πιο πάνω, αν το ήξερες, τί ακριβώς θα άλλαζε; Ή δε θα έφτιαχνες καθόλου τα πλαστικά, ή θα ήσουν πάλι στο δίλημμα "βάφω τα ξεθωριασμένα ή το αφήνω με αυτή τη χρωματική διαφορά" Αφενός θα ήξερα, αφετέρου θα κοιτούσα και σε εναλλακτικές (αντί για ένα καινούργιο δεξί φερινγκ, αγορά σετ μεταχειρισμένου πχ) Την 3/13/2020 at 1:17 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: γι αυτο αλλη φορα κανε και καμια γρατζουνια σε ολα τα πλαστικα να μπαιναν ολα στην αποζημιωση. λεφτα πληρωμενα ειναι. δε θα παθαιναν τιποτα να καλυπταν και ενα βαψιμο παραπανω. αλλωστε ηδη θα εχουν βγαλει απο τις υπερτιμολογησεις. τα εχουμε περασει ολοι αυτα Δυστυχώς, εν τέλη, δεν το σκέφτηκα έτσι. Εν τέλη, δεν συζητάμε καν το θέμα της αλλαγής / επιστροφής πλαστικών. Δυστυχώς ο εν λόγω μάστορας είναι τέρμα κακός τουλάχιστον ως προς εμένα, καθώς το θέμα με το ρίξιμο της μηχανής τρέχει από 02/2019 και ακόμα δεν έχω έτοιμο το μηχανάκι. Σε τελευταία νέα, του είπα να βάλει τα πλαστικά ως έχουν, και μου πρότεινε βάψιμο. Θεωρώ πως εν μέρη να το έχει κάνει σκόπιμα (την μη ενημέρωση περί διαφορετικού χρώματος), καθώς σε κάποιες από τις επισκέψεις μου εκεί, το προτείνει πολύ συχνά σε τρίτους, όχι σαν παρότρυνση / επιλογή, αλλά σαν μόνη λύση για να έχεις "νέο μηχανάκι". Ο άνθρωπος που θα το έβαφε, αφού πήρε το πλαστικό για να το πάει στον φασματογράφο (και καλά), 15 μέρες μετά, και μετά από πίεση "μας είπε" ότι το κόστος για βάψιμο όλης της μηχανής είναι 300€. Θα βάψει νέα και παλιά πλαστικά, καθώς και -λογικά- ντεπόζιτο. Αρχικά δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο είναι πολύ ή λίγο, καθώς δεν έχω καμία επαφή με κάτι τέτοιο! Προσωπικά θεωρώ ότι δεν πήρε κανείς κανένα πλαστικό για να το πάει στον φασματογράφο. Όταν είσαι επαγγελματίας, ξέρεις περίπου την δουλειά σου, το κόστος της, καθώς και αν το μπορείς να πετύχεις ένα μαμά χρώμα ή αν όχι. Επειδή αν και την τρανσαλπ την έχω λατρέψει, είναι καιρός που σκέφτομαι να την δώσω (λόγο μη ύπαρξης ABS και καρμπυρατέρ), θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που την κρατήσω κ άλλο, αν γνωρίζετε κάποιον μάστορα που μπορώ να απευθυνθώ μόνος μου για να μου δώσει μια προσφορά βαφής. Αν κάτι τέτοιο θεωρείτε διαφήμιση, παρακαλώ στείλτε μου στο inbox. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2020 Γιατί να βαφτούν ΚΑΙ τα νέα πλαστικά; 300 ευρώ βάψιμο για κομπλέ κουστούμι, είναι πολύ καλή τιμή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Γιατί να βαφτούν ΚΑΙ τα νέα πλαστικά; 300 ευρώ βάψιμο για κομπλέ κουστούμι, είναι πολύ καλή τιμή. Γιατί λέει ότι δεν είναι σίγουρος αν θα πετύχει στα παλιά πλαστικά το εργοστασιακό χρώμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 41 λεπτά, το μέλος JimKarvo έγραψε: Γιατί λέει ότι δεν είναι σίγουρος αν θα πετύχει στα παλιά πλαστικά το εργοστασιακό χρώμα. Βρες άλλον βαφέα. Με φασματογράφο, αυτό πετυχαίνουμε, να φαίνεται ίδιο. Μάλλον ισχύει ότι δεν το πήγανε σε φασματογράφο, και για αυτό δεν ξέρουνε το χρώμα 100% σωστά και για να μην υπάρξει αποτυχία, πάνε στην εύκολη λύση, τα βάφουμε όλα από την αρχή. Δεν σου προτείνω κάποιον συγκεκριμένα γιατί από όσους έχω δοκιμάσει, έχω παράπονα είτε τιμής είτε χρόνου παράδοσης, αλλά ένας σωστός επαγγελματίας βαφέας, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να ταιριάξει τα παλιά πλαστικά στο χρώμα των καινούρων. Στάνταρ χρώματα Honda θα έπρεπε επαγγελματίες βαφείς, να τα ξέρουν από database, όχι να τα ψάχνουνε να τα πετύχουνε. Μου φαίνεται πολύ άσχημη η ιδέα, να χαλαστεί βαφή εργοστασίου σε γνήσια πλαστικά καινούρια, για οποιονδήποτε λόγο. Πόσο μάλλον γιατί ο βαφέας δεν ξέρει να μετρήσει-ταιριάξει. Αυτό που λένε οι γκόμενες ''δλδ έλεος!!!'' Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2020 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2020 Εχω ένα απλό ερώτημα, απο τη στιγμή που υπάρχει κωδικός για το χρώμα γιατί δεν βάφει μονο τα παλιά πλαστικά? θα εχει διαφορά λογω καποιας αιτιας στα καινουρια πλαστικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2020 ασχετο σχετικο,δεν γνωριζω για τη honda,αλλα η yamaha δεν δινει κωδικο για τις βαφες της. ισως το κανει και η honda. o φασματογραφος παντα θα εχει αποκλιση στην αποδοση του καθε χρωματος,θα πλησιασει πολυ,αλλα ιδιο πολυ δυσκολο να βγει και να μη φενεται. ειδικα αμα το ξερεις κιολας που ειναι το βαψιμο , εκει θα σου φενεται η διαφορα στα χρωματα ακομα περισσοτερο. 300ε για ολη τη μηχανη ειναι πολυ καλα, αν ειναι και τα λυσε δεσε μεσα στην τιμη. ξεκαθαρισε το αυτο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Εχω ένα απλό ερώτημα, απο τη στιγμή που υπάρχει κωδικός για το χρώμα γιατί δεν βάφει μονο τα παλιά πλαστικά? θα εχει διαφορά λογω καποιας αιτιας στα καινουρια πλαστικά? Γιατί κλανει ο μάστορας. Αυτά δε γίνονται πουθενά. Δηλαδη ποσο πολύ μπορεί να βαριέσαι να κάνεις τη δουλειά σου για την οποια θα πληρωθεις? Εδω πας κομμάτι σοφά σε φασματογραφο και σου βγάζουν ίδιο χρώμα έλεος δηλαδή. Πόσο μάλλον στα μηχανακια που βρίσκεις το χρωμα πανεύκολα. Τώρα δα, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: ασχετο σχετικο,δεν γνωριζω για τη honda,αλλα η yamaha δεν δινει κωδικο για τις βαφες της. ισως το κανει και η honda. o φασματογραφος παντα θα εχει αποκλιση στην αποδοση του καθε χρωματος,θα πλησιασει πολυ,αλλα ιδιο πολυ δυσκολο να βγει και να μη φενεται. ειδικα αμα το ξερεις κιολας που ειναι το βαψιμο , εκει θα σου φενεται η διαφορα στα χρωματα ακομα περισσοτερο. 300ε για ολη τη μηχανη ειναι πολυ καλα, αν ειναι και τα λυσε δεσε μεσα στην τιμη. ξεκαθαρισε το αυτο. Να σου πω κάτι, έχω βαψει αρκετές φορές τοπικά ακόμα και ζάντα. Δε μπορώ ούτε εγώ να βρω που ηταν η γρατζουνιά. Αλλα όπως λες αν είναι και όλο το λύσιμο μέσα είναι καλή τιμή. Αν είναι μόνο τα πλαστικά τον τσεκουρωσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 Ο μάστορας είπε 300€ ζήτησε ο βαφεας, δεν μου είπε κάτι έξτρα. Η τιμή μου φαίνεται και εμένα καλή, αλλά μάλλον λόγω του ότι έως τώρα έχει τραβήξει η ιστορία θα πω όχι λογικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 Την 5/6/2020 at 10:03 ΜΜ, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: ασχετο σχετικο,δεν γνωριζω για τη honda,αλλα η yamaha δεν δινει κωδικο για τις βαφες της. ισως το κανει και η honda. o φασματογραφος παντα θα εχει αποκλιση στην αποδοση του καθε χρωματος,θα πλησιασει πολυ,αλλα ιδιο πολυ δυσκολο να βγει και να μη φενεται. ειδικα αμα το ξερεις κιολας που ειναι το βαψιμο , εκει θα σου φενεται η διαφορα στα χρωματα ακομα περισσοτερο. 300ε για ολη τη μηχανη ειναι πολυ καλα, αν ειναι και τα λυσε δεσε μεσα στην τιμη. ξεκαθαρισε το αυτο. Η HONDA εχει κωδικο χρωματος, τουλαχιστον σε δυο μηχανακια που εχω., και συνηθως το εχουν στον σκελετο κατω απο την σελα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2020 εχεις δικιο το διαπιστωσα μετα. η yamaha δεν εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες