Jump to content
Kaloudiss

Σταματημα χωρις διπλωμα και δικαστήριο

Recommended Posts

Καλησπερα θελω να ρωτησω απλα για να φυγει το δικο μου το αγχος. Σημερα με σταματησαν σε μπλοκο και εγω δεν ειχα στα χερια μου το διπλωμα ειχα απλα ενα χαρτι που εδειχνε οτι ειχα περασει τις εξετασεις και περιμενα να μου ερθει το διπλωμα επεσα σε καλο αστυνομικο και αφου το εδειξα οτι χαρτια ειχα (το μηχανακι της μητερας μου) μου ειπε πως δεν θα μου κοψει προστιμο ουτε μήνυση απλα μου εβαλε πως σε 3 χρονια θα ερθει ενα χαρτι να παω δικαστηριο και μου ειπε μην βαλεις δικηγορο δειξε το διπλωμα και θα αθωοθεις. Θελω να γνωριζω αν ειναι σιγουρο αυτο ( τωρα αστυνομικος μου το ειπε δεν πιστευω να λεει και ψεματα) και οτι αλλα πραγματα πρεπει να γνωριζω για οταν ερθει εκεινη η μερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να πας στο δικαστήριο θα πρέπει πρώτα να σου έχει κάνει μήνυση, και δεν κάνει 3 χρόνια, είναι πιο σύντομα. Ίσως ο αστυνομικός να σου το είπε για να σε τρομάξει και να μην οδηγάς παράνομα έως να έχεις το δίπλωμα στα χέρια σου ή όντως θα κάνει τη μήνυση και απλά θα πρέπει να παρουσιαστεις με το δίπλωμα στο δικαστήριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου έδωσε κάποιο χαρτί που να αναφέρει την παράβαση; Ή τέλος πάντων, κατέγραψε τα στοιχεία σου στο βιβλίο συμβάντων; Εσύ υπέγραψες κάπου ότι ελέγχθηκες; Αν όχι, αμφιβάλλω ότι θα προχωρήσει το θέμα. Αν είσαι ανήσυχος, μπορείς να ρωτήσεις στο τμήμα της τροχαίας που ανήκει η περιοχή που σε σταμάτησαν αν θα προχωρήσει η μήνυση. 

Σε περίπτωση που όντως φτάσεις σε δικαστήριο, όταν πάρεις το δίπλωμα στα χέρια σου, δες πίσω στο πινακάκι από πότε ισχύει η κατηγορία σου. α) αν η ημερομηνία ισχύος είναι πριν την ημερομηνία της παράβασης δεν έχεις πρόβλημα. Το πολύ πολύ να φας ένα μικρό πρόστιμο για οδήγηση χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. β) αν η ημερομηνία ισχύος είναι μετά την ημερομηνία της παράβασης, τότε ίσως αθωωθείς (το πιο πιθανό), ίσως όμως να έχεις πρόβλημα, αν το δικαστήριο θελήσει να εξαντλήσει το νόμο. Σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να ρωτήσεις δικηγόρο. Ίσως τα χρήματα που δώσεις (αρκετά) σε ξεμπλέξουν από σοβαρότερα προβλήματα. Υποθέτω ότι το δίπλωμα σου καλύπτει τα κυβικά που οδηγούσες, έτσι; 

Γενικά, μην οδηγείς μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα ακόμη και να γίνει κάποιο είδος μήνυσης διότι είπες πως έχεις ένα χαρτί που βεβαιώνει πως έχεις περάσει τις εξετάσεις ( πράγμα που δεν λέει απολύτως τίποτα... για να ξέρεις ). 

Στο καρτελάκι που θα πάρεις θα λέει πως ημερομηνία ισχύος ( πότε αρχίζει δηλαδή ) είναι από την ίδια ή την επόμενη ημέρα από όταν έδωσες εξετάσεις οδήγησης.

Οπότε στην χειρότερη όπως λέει και παραπάνω να καλεστείς να πληρώσεις ένα μικρό πρόστιμο διότι δεν είχες μαζί σου κατά τον έλεγχο τα απαραίτητα έγγραφα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι του εδωσα του αστυνομικου το χαρτι που εγραφε οτι εχω περασει κανονικα τις εξετασεις και περιμενα απο μερα σε μερα να μου ερθει το ειπα πως γνωριζω οτι αυτο το χαρτι δεν ισχυει για κατι και μετα απο ολα μου λεει δεν θα σου κοψω προστιμο ουτε μυνηση και υπεγραψα ενα χαρτι και μου ειπε απλα αυτο οτι σε δυο με τρια χρονια θα μου ερθει ενα χαρτι να παραυρεθώ σε δικαστηριο και οτι αν δειξω το διπλωμα μου θα αθωοθω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 ώρες, το μέλος Kaloudiss έγραψε:

... τωρα αστυνομικος μου το ειπε δεν πιστευω να λεει και ψεματα...

Όχι ρε, αυτοί δεν λένε ποτέ ψέματα...:baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος Kaloudiss έγραψε:

Ναι του εδωσα του αστυνομικου το χαρτι που εγραφε οτι εχω περασει κανονικα τις εξετασεις και περιμενα απο μερα σε μερα να μου ερθει το ειπα πως γνωριζω οτι αυτο το χαρτι δεν ισχυει για κατι και μετα απο ολα μου λεει δεν θα σου κοψω προστιμο ουτε μυνηση και υπεγραψα ενα χαρτι και μου ειπε απλα αυτο οτι σε δυο με τρια χρονια θα μου ερθει ενα χαρτι να παραυρεθώ σε δικαστηριο και οτι αν δειξω το διπλωμα μου θα αθωοθω

Δε θ έχεις θέμα ...πρόστιμο δεν θα έχεις θα στ βεβαίωνε αν ήταν επιτόπου αλλα κ πάλι αν στο βεβαίωνε κ έκανες ένσταση θα σου έσβηναν τ κλήση..Τπτ δε θα γίνει αλλά κ να τ προχωρήσει στο δικαστηριο πας λες καλημέρα είχα δίπλωμα απλά αργησαν να μου τ δώσουν απ' τ σχολή οδηγών ...αθώος καλή συνεχεια

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ελπιζω και εγω ενταξει απλα να φυγει το αγχος ηθελαγιατι πρωτη φορα ηταν και μου εκατσε βαρυ ευχαριστω σε ολους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Antreasss έγραψε:

Δε θ έχεις θέμα ...πρόστιμο δεν θα έχεις θα στ βεβαίωνε αν ήταν επιτόπου αλλα κ πάλι αν στο βεβαίωνε κ έκανες ένσταση θα σου έσβηναν τ κλήση..Τπτ δε θα γίνει αλλά κ να τ προχωρήσει στο δικαστηριο πας λες καλημέρα είχα δίπλωμα απλά αργησαν να μου τ δώσουν απ' τ σχολή οδηγών ...αθώος καλή συνεχεια

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση και να μην γινει ποτε δικαστηριο να μην προχωρησει αυτο το θεμα? Που θα πρεπει να παω για να το μαθω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος Kaloudiss έγραψε:

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση και να μην γινει ποτε δικαστηριο να μην προχωρησει αυτο το θεμα? Που θα πρεπει να παω για να το μαθω

το πιο πιθανο...μια ερωτησ στ τμημα της περιοχης σου αλλα [προσωπικα δε θα το κανα γιατι μπορει ο ανθρωπος να μη το προχωρησε και να τπον εκθεσεις..Αν σε ερθει χαρτι πας λες αυτο που σ ειπα κ ολα καλα,,,μη τ ψυριζεις τωρΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε:

το πιο πιθανο...μια ερωτησ στ τμημα της περιοχης σου αλλα [προσωπικα δε θα το κανα γιατι μπορει ο ανθρωπος να μη το προχωρησε και να τπον εκθεσεις..Αν σε ερθει χαρτι πας λες αυτο που σ ειπα κ ολα καλα,,,μη τ ψυριζεις τωρΑ

Ωραια μια χαρα γιαυτο ευχαριστω πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αλλη μια ερωτηση και τελευταια θελω να κανω. Το δικαστηριο αν γινει θα γινει οντως σε 2 με 3 χρονια?και αν γινει ποσο καιρο πριν θα μαθω την ημερομηνια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε:

Μια τελευταια απαντηση στο παραπανω που εγραψα αν γινεται και ευχαριστω πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Kaloudiss έγραψε:

Και αλλη μια ερωτηση και τελευταια θελω να κανω. Το δικαστηριο αν γινει θα γινει οντως σε 2 με 3 χρονια?και αν γινει ποσο καιρο πριν θα μαθω την ημερομηνια

Εμένα είχε γίνει σε κάνα ενάμιση χρόνο .Θα σε στείλουν χαρτί σπίτι αλλά μη το ξεψαχνιζεις μσλλον την γλιτωσες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν προκειτε να πληρωσης η να εχεις καποια επιπτωση με το θεμα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝ σου ερθει ποτε χαρτι για δικαστηριο, πας στο δικαστηριο με το διπλωμα και τελος. αλλα καλου κακου τραβα μια φοτο το χαρτι που εχεις στα χερια σου και γραφει την ημερομηνια που εχεις περασει για διπλωμα.

Ασε το αγχος για το διπλωμα, και κοιτα τα υπολοιπα ,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω δικαστήριο σε λίγες μέρες και δεν έχω διπλωμα είμαι 17 χρόνων  τι μπορεί να συμβεί ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λίγη τύχη, ένας αστεροειδής θα χτυπήσει την Γη, τα δικαστήρια δεν θα υπάρχουν πια όπως και τίποτα άλλο, και θα σωθείς από την δίκη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 λεπτά, το μέλος Γιώργος Κασκουτας έγραψε:

Έχω δικαστήριο σε λίγες μέρες και δεν έχω διπλωμα είμαι 17 χρόνων  τι μπορεί να συμβεί ?

στειλε inbox στον απο πάνω, εχει να γραψει απ' το '20.

Σπάει κοτρώνες στο Αλκατράζ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 22/1/2022 at 2:09 ΜΜ, το μέλος Γιώργος Κασκουτας έγραψε:

τι μπορεί να συμβεί ?

Θα σε στείλουν σε labor camp στην Βόρεια Κορέα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 22/1/2022 at 2:29 ΜΜ, το μέλος innova 04 έγραψε:

στειλε inbox στον απο πάνω, εχει να γραψει απ' το '20.

Σπάει κοτρώνες στο Αλκατράζ.

ΧΑΑΧΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΑΑ!!!!!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα