Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2020 Καλησπερα θελω να ρωτησω απλα για να φυγει το δικο μου το αγχος. Σημερα με σταματησαν σε μπλοκο και εγω δεν ειχα στα χερια μου το διπλωμα ειχα απλα ενα χαρτι που εδειχνε οτι ειχα περασει τις εξετασεις και περιμενα να μου ερθει το διπλωμα επεσα σε καλο αστυνομικο και αφου το εδειξα οτι χαρτια ειχα (το μηχανακι της μητερας μου) μου ειπε πως δεν θα μου κοψει προστιμο ουτε μήνυση απλα μου εβαλε πως σε 3 χρονια θα ερθει ενα χαρτι να παω δικαστηριο και μου ειπε μην βαλεις δικηγορο δειξε το διπλωμα και θα αθωοθεις. Θελω να γνωριζω αν ειναι σιγουρο αυτο ( τωρα αστυνομικος μου το ειπε δεν πιστευω να λεει και ψεματα) και οτι αλλα πραγματα πρεπει να γνωριζω για οταν ερθει εκεινη η μερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2020 δεν εχεις κανενα θεμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 Για να πας στο δικαστήριο θα πρέπει πρώτα να σου έχει κάνει μήνυση, και δεν κάνει 3 χρόνια, είναι πιο σύντομα. Ίσως ο αστυνομικός να σου το είπε για να σε τρομάξει και να μην οδηγάς παράνομα έως να έχεις το δίπλωμα στα χέρια σου ή όντως θα κάνει τη μήνυση και απλά θα πρέπει να παρουσιαστεις με το δίπλωμα στο δικαστήριο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 Σου έδωσε κάποιο χαρτί που να αναφέρει την παράβαση; Ή τέλος πάντων, κατέγραψε τα στοιχεία σου στο βιβλίο συμβάντων; Εσύ υπέγραψες κάπου ότι ελέγχθηκες; Αν όχι, αμφιβάλλω ότι θα προχωρήσει το θέμα. Αν είσαι ανήσυχος, μπορείς να ρωτήσεις στο τμήμα της τροχαίας που ανήκει η περιοχή που σε σταμάτησαν αν θα προχωρήσει η μήνυση. Σε περίπτωση που όντως φτάσεις σε δικαστήριο, όταν πάρεις το δίπλωμα στα χέρια σου, δες πίσω στο πινακάκι από πότε ισχύει η κατηγορία σου. α) αν η ημερομηνία ισχύος είναι πριν την ημερομηνία της παράβασης δεν έχεις πρόβλημα. Το πολύ πολύ να φας ένα μικρό πρόστιμο για οδήγηση χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. β) αν η ημερομηνία ισχύος είναι μετά την ημερομηνία της παράβασης, τότε ίσως αθωωθείς (το πιο πιθανό), ίσως όμως να έχεις πρόβλημα, αν το δικαστήριο θελήσει να εξαντλήσει το νόμο. Σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να ρωτήσεις δικηγόρο. Ίσως τα χρήματα που δώσεις (αρκετά) σε ξεμπλέξουν από σοβαρότερα προβλήματα. Υποθέτω ότι το δίπλωμα σου καλύπτει τα κυβικά που οδηγούσες, έτσι; Γενικά, μην οδηγείς μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα ακόμη και να γίνει κάποιο είδος μήνυσης διότι είπες πως έχεις ένα χαρτί που βεβαιώνει πως έχεις περάσει τις εξετάσεις ( πράγμα που δεν λέει απολύτως τίποτα... για να ξέρεις ). Στο καρτελάκι που θα πάρεις θα λέει πως ημερομηνία ισχύος ( πότε αρχίζει δηλαδή ) είναι από την ίδια ή την επόμενη ημέρα από όταν έδωσες εξετάσεις οδήγησης. Οπότε στην χειρότερη όπως λέει και παραπάνω να καλεστείς να πληρώσεις ένα μικρό πρόστιμο διότι δεν είχες μαζί σου κατά τον έλεγχο τα απαραίτητα έγγραφα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 Ναι του εδωσα του αστυνομικου το χαρτι που εγραφε οτι εχω περασει κανονικα τις εξετασεις και περιμενα απο μερα σε μερα να μου ερθει το ειπα πως γνωριζω οτι αυτο το χαρτι δεν ισχυει για κατι και μετα απο ολα μου λεει δεν θα σου κοψω προστιμο ουτε μυνηση και υπεγραψα ενα χαρτι και μου ειπε απλα αυτο οτι σε δυο με τρια χρονια θα μου ερθει ενα χαρτι να παραυρεθώ σε δικαστηριο και οτι αν δειξω το διπλωμα μου θα αθωοθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος Kaloudiss έγραψε: ... τωρα αστυνομικος μου το ειπε δεν πιστευω να λεει και ψεματα... Όχι ρε, αυτοί δεν λένε ποτέ ψέματα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 5 ώρες, το μέλος Kaloudiss έγραψε: Ναι του εδωσα του αστυνομικου το χαρτι που εγραφε οτι εχω περασει κανονικα τις εξετασεις και περιμενα απο μερα σε μερα να μου ερθει το ειπα πως γνωριζω οτι αυτο το χαρτι δεν ισχυει για κατι και μετα απο ολα μου λεει δεν θα σου κοψω προστιμο ουτε μυνηση και υπεγραψα ενα χαρτι και μου ειπε απλα αυτο οτι σε δυο με τρια χρονια θα μου ερθει ενα χαρτι να παραυρεθώ σε δικαστηριο και οτι αν δειξω το διπλωμα μου θα αθωοθω Δε θ έχεις θέμα ...πρόστιμο δεν θα έχεις θα στ βεβαίωνε αν ήταν επιτόπου αλλα κ πάλι αν στο βεβαίωνε κ έκανες ένσταση θα σου έσβηναν τ κλήση..Τπτ δε θα γίνει αλλά κ να τ προχωρήσει στο δικαστηριο πας λες καλημέρα είχα δίπλωμα απλά αργησαν να μου τ δώσουν απ' τ σχολή οδηγών ...αθώος καλή συνεχεια Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 από τον Antreasss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 Αυτο ελπιζω και εγω ενταξει απλα να φυγει το αγχος ηθελαγιατι πρωτη φορα ηταν και μου εκατσε βαρυ ευχαριστω σε ολους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Antreasss έγραψε: Δε θ έχεις θέμα ...πρόστιμο δεν θα έχεις θα στ βεβαίωνε αν ήταν επιτόπου αλλα κ πάλι αν στο βεβαίωνε κ έκανες ένσταση θα σου έσβηναν τ κλήση..Τπτ δε θα γίνει αλλά κ να τ προχωρήσει στο δικαστηριο πας λες καλημέρα είχα δίπλωμα απλά αργησαν να μου τ δώσουν απ' τ σχολή οδηγών ...αθώος καλή συνεχεια Δηλαδη υπαρχει περιπτωση και να μην γινει ποτε δικαστηριο να μην προχωρησει αυτο το θεμα? Που θα πρεπει να παω για να το μαθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος Kaloudiss έγραψε: Δηλαδη υπαρχει περιπτωση και να μην γινει ποτε δικαστηριο να μην προχωρησει αυτο το θεμα? Που θα πρεπει να παω για να το μαθω το πιο πιθανο...μια ερωτησ στ τμημα της περιοχης σου αλλα [προσωπικα δε θα το κανα γιατι μπορει ο ανθρωπος να μη το προχωρησε και να τπον εκθεσεις..Αν σε ερθει χαρτι πας λες αυτο που σ ειπα κ ολα καλα,,,μη τ ψυριζεις τωρΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: το πιο πιθανο...μια ερωτησ στ τμημα της περιοχης σου αλλα [προσωπικα δε θα το κανα γιατι μπορει ο ανθρωπος να μη το προχωρησε και να τπον εκθεσεις..Αν σε ερθει χαρτι πας λες αυτο που σ ειπα κ ολα καλα,,,μη τ ψυριζεις τωρΑ Ωραια μια χαρα γιαυτο ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 Και αλλη μια ερωτηση και τελευταια θελω να κανω. Το δικαστηριο αν γινει θα γινει οντως σε 2 με 3 χρονια?και αν γινει ποσο καιρο πριν θα μαθω την ημερομηνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaloudiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: το πιο πιθανο...μια ερωτησ στ τμημα της περιοχης σου αλλα [προσωπικα δε θα το κανα γιατι μπορει ο ανθρωπος να μη το προχωρησε και να τπον εκθεσεις..Αν σε ερθει χαρτι πας λες αυτο που σ ειπα κ ολα καλα,,,μη τ ψυριζεις τωρΑ Μια τελευταια απαντηση στο παραπανω που εγραψα αν γινεται και ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος Kaloudiss έγραψε: Και αλλη μια ερωτηση και τελευταια θελω να κανω. Το δικαστηριο αν γινει θα γινει οντως σε 2 με 3 χρονια?και αν γινει ποσο καιρο πριν θα μαθω την ημερομηνια Εμένα είχε γίνει σε κάνα ενάμιση χρόνο .Θα σε στείλουν χαρτί σπίτι αλλά μη το ξεψαχνιζεις μσλλον την γλιτωσες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2020 δεν προκειτε να πληρωσης η να εχεις καποια επιπτωση με το θεμα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝ σου ερθει ποτε χαρτι για δικαστηριο, πας στο δικαστηριο με το διπλωμα και τελος. αλλα καλου κακου τραβα μια φοτο το χαρτι που εχεις στα χερια σου και γραφει την ημερομηνια που εχεις περασει για διπλωμα. Ασε το αγχος για το διπλωμα, και κοιτα τα υπολοιπα , Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργος Κασκουτας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Έχω δικαστήριο σε λίγες μέρες και δεν έχω διπλωμα είμαι 17 χρόνων τι μπορεί να συμβεί ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Με λίγη τύχη, ένας αστεροειδής θα χτυπήσει την Γη, τα δικαστήρια δεν θα υπάρχουν πια όπως και τίποτα άλλο, και θα σωθείς από την δίκη. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 πριν 19 λεπτά, το μέλος Γιώργος Κασκουτας έγραψε: Έχω δικαστήριο σε λίγες μέρες και δεν έχω διπλωμα είμαι 17 χρόνων τι μπορεί να συμβεί ? στειλε inbox στον απο πάνω, εχει να γραψει απ' το '20. Σπάει κοτρώνες στο Αλκατράζ. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.721 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 Την 22/1/2022 at 2:09 ΜΜ, το μέλος Γιώργος Κασκουτας έγραψε: τι μπορεί να συμβεί ? Θα σε στείλουν σε labor camp στην Βόρεια Κορέα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2022 δικηγορο και ζητας αναβολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2022 Την 22/1/2022 at 2:29 ΜΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: στειλε inbox στον απο πάνω, εχει να γραψει απ' το '20. Σπάει κοτρώνες στο Αλκατράζ. ΧΑΑΧΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΑΑ!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες