costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 (τροποποιήθηκε) Το λοιπόν, μετά από χρόνια κατοχής από τον μπάρμπα μου ο οποίος το είχε πεταμένο σε μια μεριά στην αυλή του να το δέρνει ο καιρός, ήρθε στην κατοχή μου το εν λόγω μηχανάκι του παππού μου αγορασμένο καινούριο το 1962 περίπου. Η πρόθεσή μου είναι εμφανής. Το μηχανάκι πλύθηκε σχολαστικά και λύθηκε μέχρι τελευταία βίδα. Το μόνο που μένει πριν πάει για αμμοβολή είναι να λύσω το ψαλίδι από το πλαίσιο..... .....πώς λύνει αυτό το πράγμα ρε γμτ; Έχει ποτέ λύσει κανένας από εσάς να με διαφωτίσει; PS: Ο άξονας διαπερνάει τον σκελετό και το ψαλίδι, από δεξιά έρχεται πρόσωπο στο ψαλίδι όπου έχει και μια οπή (για γρασάρισμα;) ενώ από την άλλη εξέχει περίπου 1,5 cm και έχει σπείρωμα. Παίζει να είναι βιδωτός και να θέλει κόντρα παξιμάδι; Μόλις μπορέσω θα παραθέσω φωτό. Μερσί μποκού!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2020 από τον costas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2020 Up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2793 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2020 Βρε βάλε φώτο μπας και βγάλει άκρη κάνεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2020 χαχαχαχαα καλά τα λέε ο γαβριλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) Άξονας εκτεθειμένος σε καιρικές συνθήκες για να βγει θέλει δουλειά. Τα βήματα με αυτή τη σειρά. 1. Πότισμα με WD 2-3 φορές τη μέρα και από τις δύο μεριές. Ποτίζεις ανάμεσα στα κενά του ψαλιδιού και στη αρχή και στο τέλος του άξονα, γέρνεις το μηχανάκι και από τη δεξιά πλευρά και από την αριστερή για να διευκολύνεις τη ροή του WD ανάλογα. 2. Θερμοπίστολο και καλό ζέσταμα. 3. Δυνατό κοπάνημα με βαριά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν βαράμε απευθείας τον άξονα παρεμβάλλουμε ένα πιο μαλακό υλικό πχ, ράβδο χαλκού, σκληρό ξύλο για να πάρει τυχόν παραμορφώσεις και να γλυτώσει ο άξονας. Καλό είναι να έχεις βιδωμένο το παξιμάδι του άξονα ανάποδα στα πρώτα πάσα για να γλυτώσεις τα σπειρώματα. Επανάληψη όλων των βημάτων μέχρι να βγει. Σε μπουρδ@λο εντούρο μου πήρε μια βδομάδα. ΔΕΝ είναι εύκολη δουλειά και θέλει υπομονή. Αν βιαστείς και κάνεις τσαπατσουλιές κάπου θα κάνεις ζημιά. Οι άξονες συνήθως κολλάνε στο σημείο που περνάνε μέσα από τη μηχανή, δώσε παραπάνω έμφαση στο ζέσταμα εκεί. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2020 από τον Canardo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες